AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
145Cevap
Artık tek bir maaş ile bir evin geçinmeyeceğin farkındalar
Evet aynen öyleler 😃 8 senelik yakın erkek arkadaşım ben Avrupaya gidiyorum diye bana evlilik teklif etti. Evlilik, 8 senedir konusuyoruz. Benle arkadaşken 2 sevgili yapti.
😀😃
@AsabiÖküz 😢😢
Evlilik dışı ya da evlilik öncesi ilişki.
Üstelik 8 sene...
Bunu nasıl başardın
Ben daha çok ona takıldım
@AsabiÖküz ilişkimiz yok. Sadece arkadaştık. 8 sene meslekdaşım olarak gördüğüm bir kişi.
Mesleğin neydi
@AsabiÖküz muhendis
Ama neyi
@AsabiÖküz soylemek istemiyorum
Peki
Gıda mühendisi ol o zaman
Bana da hep çalışma diyorlar bence sen takıldıklarını sorgula
Hahahaa tiplere bak sen sanarsın kendileri doktor savcı
Zenginim o yüzden mesleğin ya da çalılıp çalışmaman umurumda olmazdı.
Bu devirde tek maaşla geçim çok zor. O nedenle çalışan kadınla evlenmek istiyor olmalılar.
Büyük ihtimal bir çoğu para isteyeceğini
düşünüyor ilerleyen zamanlarda
Ben silmek ya da takipten çıkarmak değil iş konusunda sana yardım etmek isterim
Bedavacı keraneciler onlar insan karısına bakamaz mı hiç ya aile kuracaklar bunların böylesi.
Haklısın
Demek ki benimle tanismamissin daha, ben maddi duruma bakan biri değilim
Ben isimi aorankari engelliyoeum kimene banane isinden demi karakterimi merak edin sozene 😅
Tek maaşla geçim zor diye bakıyorlardır büyük ihtimalle
Erkeklerin bu zamana kadar paragöz olmaması sıkıntıydı bende kadında paraya bakarım bu saatten sonra
Dunya artik tersine dönüyor. maalesef bu tablo kendiliginden olusmadi.
Ben yeni mezun iken 2 yıl issizdim sınava çalışıyorum diye insanlar kâle almıyordu, hakikaten konuşmayı kesiyorlardi seni anlayabiliyorum
Değişik değişik bünyeler var şu evrende
Erkekler artık dost hayatı yaşıyor işsizlik nafaka ödememe ve başına bela almamak için evlenmiyorlar
çoğu öyle ne yazık ki
Kadının işsiz oluup olmadığı önemli değil karakteri önemli ilk buna dikkat etmek gerek.
keşke herkes böyle düşünse
Erkek de önemli mi iş peki?
brom evine alın teri ile ekmek getirebiliyosan eşine çocuğuna bakabiliyorsan çöplük de yapsan helaldir
önemli
Aynen öyle erkeğin işi olmalı ama şunu da kabul edin kızın da işi olmalı işsiz insanla bu devirde olmaz kimse kusura bakmasın
Bu kişiden kişiye değişiyor. Varlıklı bir erkek çalışmasada olur diyor. Durumu çok kötü olan bir erkeğin evlenmesini doğru bulmuyorum. İlk önce kendini toplamalı borçlar varsa kapatılmalı. Düzlüğe çıktıkdan sonra her şey olur. Ama borç varken durum kötüyken evlenme oldumu bu aileye yansır. O yüzden birikim önemli. Ayda 3-5 kuruş atılmalı ki bi güvence olsun
Ben emlak sektöründeyim gayet güzel para kazanıyorum ve çalışan kadın istiyorum eve aylık 30 bin girmesi var aylık 50 bin girmesi var aylık ne kadar çok eve para girerse yaşam kalitesi o kadar artar ne kadar çok para olursa o kadar çok yer gezersin o kadar güzel evde oturusun bu kişinin aylık gelirine göre değil hayattan beklentisine göre değişir kimisi asgari ücretle geçiniriz der karısını çalıştırmaz kimisi ayda 30 bin kazanır çalışmayan kadınla olmaz der
Aynen tamamen kişiyle alakalı. Bu yüzden şunu diyemeyiz. Erkekler Çalışan kadın istiyor veya çalışmayan kadın istiyor. Herkesin hakkın da hayırlısı olsun
Erkeklerin %70 i çalışan kadın istiyorsa kadınların %98 i çalışan erkek istiyor yani bizi suçlama ya da kızma hakları yok zaten
Genelleme kadar yanlış bi şey yok bu hayatta.
BAZILARINIZ
O da genelleme
İlginç şaşırdım. belki de tanıştıgın erkekler calıaşn kadın istiyordur. zaten böyleleri senin paran için konuşacaksa hiç konuşmasınlar
ben hiç çalışmayacağım demiyorum ki bu geçici bir şey
İşte onların düşğncesi farklı. sen haklısın dediklerinde. böylelerinden zaten hayır gelmez. boş ver takılma. Hangi bölğm mezunusun
Aynı şeyi yaşadım. d yalnız babadan bi evim var bi arabada bırakcak oyuzden gülüp geciyorum. Onlar bi ev bi araba icin 50 sene çalışacaklar. d
😂😂😂
çalışan kadın da evlencek kadar slk olmasn bir zahmet. hem evde köle hem dışarsa köle olacaklar
Madem öğretmensin öğretmen olduğunu belirtsene bu tip sorunlarla karsilasmazdin
Ulen ben işsiz düzgün biri bulsam güvenilecek direk nikah masasına otururum
Allah karşına doğru kişiyi doğru zamanda çıkarır inşallah
İnşallah hepimize
Sende çalış işe gir haklılar, çalışmıyor erkekten hep beklicek haklılar gitmekte
boş yapma da kaybol ortadan ben ne diyorum sen ne diyorsun
Ne boş yapması çalışmıyorum diyorsun sevgili istiyorsun ee dışarı çıkıcan gezicen bişey alıcan ne su ile mi alınıyor
Böyle davranan her erkek haklı hepsi gözünü açıp aynısını yapsın
Hep çoğu kız öyle erkekten yer para ödetir o da
O yüzden tabiki çalışan ister
Biraz emek verip çalış işte
İyi yapıyorlar aferin onlara
Kizlar zaten para avcisi
Erkekler. akillandi artio ekonomi kötü ve anladilar bizim kizlar kendilerine bulunmaz hint kumaş zanedip erkeke yükleniyor ödetiyor anladilar artik helal olsun
hiç öyle biri değilim
Sana demedim genel anlaminda konuşdum ben kadin ödeme tarafdarinda degilim hoşuma gitmiyor
engellese gene iyi yatmaya çalışıyorlar nasılsa işsiz belki verir öyle yoluma bakarım diye
ağzının payını veririm öyle teklife
Karakterin iyi ise ben konuşurum senle iş nedir yaa önemli olan sevgi saygı anlaşmak
Ben mesela instagram kullanan hicbir kadınla muhatap olmuyorum
saçmalama teknoloji çağındayız
öyle yaptıkları daha iyi değil mu sence, duam evlenen bütün memur ya da çalisan bayanlar resmen somuruluyor ama ne yazık ki kendilerini seviliyor saniyorlar
ben de onlardan biri olmak istemiyorum zaten
o zaman bu gidenlere de üzülme, hatta öğretmenim bile deme, üni bitirdim de geç sadece
Öyle değilde daha çok öğretmensin diye cekiniyorlardir çünkü ciddi ilişki sevmez öyle erkekler maalesef ya. senin gibiler bana denk gelmiyorki ciddi dusunenler
mantıklı yaklaşım
Sen ciddi ilişki istediğin için bakıyorlar evlilik hayalin var toz oluyorlar. ama şunu dene cinsel konuş mesela hep isterler seni kullanmak için maalesef
maalesef hödük beyinsiz amipler
Aynen o yüzden direk atanmaya bak zaten okulda ciddi biri çıkar karşına. acelen var mı evlilik için?
yok zaten evlilik düşüncesinden de iyice soğudum
Sosyal. medyadan bekleme öyle bişey zaten. hangi branşta ogretmensin
lise matematik
İyimijs umarım atarnisin
Bendede tam tersj kimse takilmiyor issiz olmama. Gerci ailede para var ondandir oda
al işte baksana
Oda kotu. Gozleri sende degil ailenn mirasnda oluyor
aslında en baştan kendini çulsuz olarak tanıtacaksın sabreden yanında kalacak da onu da biz yapamıyoruz
Gorucude o imkansiz
Ahaha bu söz bir erkek klişesi
Ailem zengin olsa özel okul ya da yurtişine girerdim. Biraz malı mülkü olan öğretmen hemen özel okul işine girip parayı kırıyor.
Sen paralı birini aradığını hissettiriyorsundur belki. Normalde erkekler dişi canlılara hayır demez 😄
Çar çöpten kurtuluyorsun işte ne güzel diğer türlü canın yanardı
evet öyle de insan üzülüyor işte bu kadar mı değersizim diye
Senin değersizliğini gösterir ufacık bir şey bile yok senin mesleğin kutsal sen çok değerlisin atanmamış olman bu gerçeği değiştirmiyor yaşadığın durumdan sen sorumlu değilsin kendini kötü hissedeceğin hiçbir şey yok çok içten yazıyorum
Parası olan erkek kadının maaşına işine bakmaz ki , sende meslek sahibi olunca yüzüne bile bakma onların senin paranı yemesinler
evlilik düşüncesinden soğudum iyice zaten
kızlar da öyle hangi işince gücünde kız işsiz erkeğe bakar?
Aynen öyle.
Hadi cevap ver @soran.
İşsiz erkeğe bakıyor musunuz
Evet
o işsiz erkek de ömür boyu işsiz kalacak değil ya
kızlar da öyle
Günümüzün ekonomik şartları aşikar, bayanlarda zengin koca arıyorlar arada fark yok ama paradan da önemli olan şeyler var muhakkak , sizden de ve sizinde hoşlandığınız birileri olur elbet!
Erkekler gördüğü her kıza yavşıyor genelde sende neden böyle oldu ki
Bir kadının parasına minnet edecek, göz dikecek erkeklere bir şey söylemek dahi istemiyorum, sadece gerçekten çok yazık.
aynen katılıyorum
Özel mi seçtin onları. Bu nasıl bir şans. İşsizlik ile arkadaşlığın ne alakası var? Millet bu kadar mı şerefsiz oldu?
işte bu doğru tabir bu şerefsizler
Kazık kadar olmuşsun. Bir zahmet çalış artık.
Ne alakası var işte erkeklere bu gazı verende bu zihniyet
Rahat bir hayat için bu sınavlardan geçilmesi gerek. Memur olduğun zaman ailene ve çocuklarına daha çok vakit ayiriyorsun. Örneğin özel de sabah 8 akşam 7 ,8 lere kadar derse girmek istemiyor insanlar. Memur olunca günde 4 ya da 5 saat çalışıp, sevdiklerine vakit ayırıyorlar.
Tamam iyi güzel bende katılıyorum sana Ama ben ne dedim sen ne diyorsun ne alaka şimdi 😀😀
Maşallah her gelen takip istediğini kabul mu ediyosun üstüne bide flört öğretmen olacak şahıs
Her gelen takip isteğini kabul ettiğini nereden çıkarttın? Beğendiklerinden bazılarını kabul etmiştir onlar da böyle çıkmıştır. Ayrıca flört de edebilir. Bunların öğretmenlikle ne alakası var annk?
@NickSevmeyenlerden ona söyledim sana neden battı bu demek ki aynı şeyleri belki de daha fazlasını yapıyorsun sen kendi kendini deşifre ettin 👍
Evet ben de öğretmenim ve atanamadım. Aaynı şeyleri yapıyorum. Evet battı. Deşifre etmek ne la?
Öğretmen olanlar sevgili yapmıyor mu? Flört etmiyor mu?
@NickSevmeyenlerden yapıyorsunuz eyvallah ta ben söyleyince niye zorunuza gidiyor ben kendimden örnek vereyim erkek olmama rağmen flört işlerine girmiyorum bilmem anlatabiliyor muyym
@NickSevmeyenlerden sevgili olur flört olur sadece demek istediğim her istek atanla her önüne gelenle olmaz olursa bu başka bir şey olur kapiş
Oğlum, evladım, çocum mantık hatası var sözlerinde. Ona müdahale ediyorum. Öğretmenlikle flört etmenin ne alakası var?
"Maşallah her gelen takip istediğini kabul mu ediyosun üstüne bide flört öğretmen olacak şahıs"
Bu sözle sanki flört etmenin mesleki başarıyla bir alakası varmış gibi konuşuyorsun. Ben de diyorum ki flört etmenin, instagramda birilerinin takip isteğini onaylamanın öğretmenlik mesleği ile ne alakası var diyorum.
@NickSevmeyenlerden öğretmen kelimesini hitap olarak kullandım "öğretmen hanım" inan o kadar uzun şey yazmışsın ki okumadım bile umarım hakaret etmiyosundur ablacım 😅
İstek atan herkesi kabul etmiyoruz. Benim mesela 200 üstünde takip isteğim var. Ben çoğunu eklemiyorum. Çünkü işsizim atanamadım. Onları elde bekletiyorum. Bazılarını da profil fotoğrafını büyütüp biraz da sohbet etmek istediğim bir zamanda onaylıyorum. Bana yazıyorlar. Ben de cevap veriyorum. Ne oluyor sohbet ediyoruz, gır gır muhabbet ediyoruz. Bazen bana iltifat ediyor biraz egom düzeliyor. Kendimi güzel hissediyorum. İş buluşmaya falan gelince ben reddediyorum lisanı münasiple sonra nedenini sorunca atanamadım işsizim param yok kendimi çok özgüvensiz hissediyorum diyorum. Bana diyor ki atanmanı beklerim. Ben de diyorum ki bu esnada beni bekleme çünkü ne zaman atanacağım belli değil. Sen bu süreçte yine birileriyle konuş sohbet et. Flört et ben atanınca seninle yeniden başlarız diyorum. Benim bu şekilde listem bile var. Atanınca, atandığım yere hangisi yakınsa ondan başlayıp batıya doğru gideceğim.
@NickSevmeyenlerden hakkında hayırlısı hocam.
Artık onlar da çalışan istiyor kesin konuştukların memur kesim
250 gram kurtarmıyor artık işiniz zor
Hayat zor, herkes çalışan eş istiyor. Benim gözlemim böyle.
Öğretmenim canım benim Canım benim parayı ben çok pek çok severim dedikleri bu olsa gerek
Öğretmenlikle parayı sevmenin ne alakası var? Öğretmen olduğu için kira ödemeden fatura ödemeden beleşe yaşanıyor mu? Yaşanıyorsa öğretmen beleşe çalışsın.
Sen ciddimisin :)
Açıkcası hiç paragöz olmadım tam tersi karşımdaki kadına ilgi duyuyorsam sonuna kadar herseyimi paylaşırım.
Heykeli dikilecek adamsın vesselam
Bunun için demedim kesinlikle... hatta öyle şeyler varki şaşarsın... müsaitsen konuşalımmı
iyi iyi, beni şaşırtıyolar bazen
beni şoke ediyorlar daha çok
helal olsun ama lsdfs
Ekonomi çok kötü hak ver
öyle de bu kadar da maddiyatçı olduğunu insan belli etmez
Paralarını yedirtmek istemiyorlar güya
başkasının parasını bedavaya yerken iyi ama
0Ç onlar boş ver :)
İyi yapiyorlar birazda siz yaşayın bu maddiyatci tiksinçligi aslanım erkekler 😂
Kendi kazancı yetersiz belki
öyle de olsa malını mı gasp ettim sanki bu ne tavır
Gel ben sana kıyamam
Erkekler cüzdanda bakıyor hepsi aynı
yine de genelleme yapmayalım BAZILARI öyle
Yok ya hepsi aynı parası olmayan kızı yağmurlu havada arabayla ıslatır geçerler bile bunlar
Bence sadece bu değildir sebep
olabilir
İşsiz bi erkek sana yazsa bakacak mısın sanki
niye tanısam belki beğenicem olamaz mı
Allah kolaylik versin
sağol
Bende kimle tanışsam maddi durumu soruyor.
Çıkarcılar işte
Beyinsiz onlar boş ver
aynen öyle walla
Ben eşimin çalışmasını istemiyorum misal
ya napacan rus ruleti mi oynayacaksın çok büyük bir risk gelirin iyi herhalde
25 bin kadar
Evet öyleler. Erkeklerde paraya bakıyor
maalesef
Biseyler eksik ama çözemiyorum
ne gibi
İşsiz olman bahane olabir mi, altında yatan başka sebepler olamaz mı
sosyal değilim konuşmayı yönlendiremem konu bulamam biraz içe dönüğüm belki ondandır
Mükemmel özellikler bunlar, bunlar olamaz nedeni😌
ciddi misin dalga mı geçiyorsun
Bir öğretmen, sosyal değil, havadan sudan boş konuşmayı sevmiyor, duygusal, böyle anlıyorum ben, burada nerde anormal bir durum var
tamam sorun yok öyleyse
Sorun kendine haksizlik yapman heralde
Napsınlar işsiz güçsüz birini anlamıyorum.
kalıcı değil ki
Olsun. Erkekler de iyice cimri olmuş her şey ortak olsun istiyorlar hesap ödemeyi sevmiyorlar.
Normalde onu bir kızın yapması lazım 😂
herkes bi tuhaf
Bilmiyorum valla ben de işsizim hani calisan birini daha çok isterim ama çalışmıyorsa da ayrılmam tabi önemli olan beraber geçirilen kaliteli zamandır bazen beraber yürüyüş yapıp iki sohbet bile etsek bana yeter şahsen hem ha diyince evlenilecek haliniz de yok
öyle
Hayırlısı nasip olsun sana da bana da