Erkekler neden aniden konuşmayı keser?

Sevgili değildik Liseden arkadaşımdı fakat o sürekli benim peşimde koşuyordu ve ben onunla vakit geçirmeye pek sıcak bakmıyordum yani bu dediğin 5-6 ay önceydi. Sonra ben bi anda ona karşı bişeyler hissetmeye başladım ve beraber vakit geçirebileceğimizin sorun olmayacağını söyledim bu karar onuda mutlu etmişti 2 gün konuştuk hiç görüşmedik aramızda kötü bi diyalogta geçmedi flört etmeye başlamıştık 3. gin aniden mesajlarıma ve aramalarıma yanıt vermemeye başladı çok şaşırdım fakat sallamadım ne hali varsa görsün dedim. Ama bu durum bende takıntı yaptı ve bütün yaz boyunca onu aklımdan çıkartamadım bana yazsın birlikte zaman geçirelim istedim bir defasındada mesaj attım ve kendini ilişkiye hazır hissetmediğini beni üzeceğini söyledi gururum daha çok kırıldı ne oldu o peşimden ayrılmayan çocuğa? Aradan biraz zaman geçti ve ben birdaha ona asla yazmadım ve 1ay önce instagramdan hikayeme yanıt verdi şaşırdım ve cevap verdim arkadaşça konuşuruz dedim ve ona bi şans verdim sonra görüşmeye başladık beraber zaman geçirdik ve ben aşırı keyif alıyordum ondan gerçekten çok hoşlanmaya başlamıştım oda aynı şekilde gibiydi 3 gün önce bedelli askere gitti 1 ay onu bekleyeceğimi söyledim gitmeden 2 gün önce benimle iletişimi kesti ve tekrardan mesajlarıma cevap vermemeye başladı ama bu kez ne hali varsa görsün diyemedim yıkıldım, derbeder oldum resmen hiç benlik hareketler değil ama mahvoldum. Sonuçta 1 aydır flört ediyoruz çevremizdeki arkadaşlarımızın yanında sevgili gibiyiz bunu neden yaptı anlamıyorum bir erkek neden bunu yapar lütfen bana yardımcı olun aklımdan çıkaramıyorum onu elim sürekli telefona gidiyor ama beynim yapmamam gerektiğini söylüyor lütfen yardım edin

Erkekler neden aniden konuşmayı keser?