2 haftadır ınstagram'dan biriyle konuşuyordum. 6 gün önce falan bir konudan tartıştık sonra yazmadı doğum günümü girdi araya kutladı teşekkür ettim sonra tekrar yazmadi ben yazdım seni çok özledim ama sinirliydin üstüne gelmek istemedim kaybettiğimi sandım seni dedi neyse sonra güzelce konuştuk her şey güzeldi ailesinden 8 ay ayriymis yanlarına gitmişti benimle ailesiyle kavuşurken video çekmiş onu attı ve birde kabul olan tek duamsin şarkısını attı. Gece sonra çok güzel konsuyorduk ben beğendiği kızlara karışıyordum sonra neyse banane dedim sen karışacaksın tabi dedi cezamı kes çiçeğim ne zaman beğenmişim hatırlamıyorum falan dedi neyse sonra güzelce konuşurken gece bir anda gitti 12 saat sonra 12 saat oldu yazdım falan böyle olursa beni kaybedersin Oğuz dedim adıyla seslendim ilk defa o da Oğuz olduk hemen ya dedi yabancı olmadığına şükret dedim görüldü attı whatapptan konsuyorduk bir de sinirden numarasını sildim başka telden baktım profili yok ama bende çıkıyor numaramı kaydetmiş ama wp hikayelerime bakmıyordu sizce bekliyim mi neden böyle yaptı Allah aşkına bir şey diyin sinirden kendini yiyorum ya
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar onun için sabah 7 de kalkıp onu arayıp iş için uyandırmıştım sesindeki mutluluğu duymanız gerekiyordu
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer