Ciddi ilişkim var ama ailem yüzünden evlenemiyoruz, uzak mesafe ve nişan için nasıl bir yol izlemeliyim?

Selamlar canlarım..

kendisi zaten çocukluk aşkım , dostum. Yıllar sonra yolumuz tekrar kesişti ve bu defa artık yaş itibari ile ciddi bir ilişkiye adım attık... Onunlayken gerçekten dünya duruyor , her şey duruyor...

Her şey çok güzel sadece sorun şu, benim tabiri caiz ise iğrenç bir ailem var... Bencil , düşüncesiz ve gerçekten çocuk gibi hareket eden. Annem babam zaten 8 yaşındayken ayrıldılar. Baba allaha emanet yaşıyor , yıllarca sadece telefondan ve 1-2 maddi durumda anca onun dışında bi babalığı yok, maneviyatı olmayan bir adam... Annem de şu an yurt dışında iltica durumunda.. neyse bunca iğrenç duruma rağmen , aşkımız ağır bastı kızda yanımda durdu ve ailesine kafa tuttu.

Ailesi de tam eski cahil kafa , dinleri imanları altın altın olan bir aile.. Bize müsaade ettiler ben abim babam ve yengem gittik o saatte kadar da babam ben şu kadar destek olcam , bu kadar destek olcam diyen adam şeytan onu ele geçirmişcesine yumurta göte dayanınca para mı tatlı geldi gerçekten ne oldu bilmiyorum ben bir kuruş destek vermiyorujm git kendin yap düğününü bu evliliğe karşıyım dedi ve kendince bana gösterdiği tek sebep " kız kısa boylu " gerçekten ailemden nefret ettiğim bir dönemdeyim.. bir kız için değilde, oğullarını nasıl böyle bir hengamede yalnız bırakırlar , beni kimsesiz gösterirler anlamıyorum...

Annem zaten ayrı terhane , varla yok arası gibi bir şey.. hayatım boyunca zaten ne bi abilik gördüm ne de başka bir şey..

Bu kadar uzatmamın sebebi, şimdi ilişkimizi toparladık tekrardan, o öğretmen ataması yeni geldi bende yurt dışında iyi bir firmaya yazılımcı olarak işe giriyorum. Şimdi bir araba vardı arabayı sattım ama parası yetmediği için kız biraz daha bekleyip , bir sene uzatıp önümüzü görelim modunda. Bende açıkcası şundan dolayı korkuyorum uzak mesafe ilişkisi, yan yana çok iyiyiz uzaklaştığımız gibi boka batıyor ilişki.. Saçma sapan insanlar hayatımıza giriyor ediyor..

Beynim gerçekten patlamak üzere düşünmekten..
Gerçekten bu durumda ne yapabilirim özellikle siz değerli kızlara soruyorum, nasıl bir adım atmalıyım? Hem aileme karşı hem sevdiğim kadına karşı...
Sizce nerede yanlış yapıyorum ya da doğru adım ne olmalı bu sene şöyle minik en azından adını koyabileceğim bir nişan yapabilmek için , kızı nasıl ikna edebilirim?

Okuyup, değerli vaktini ayıran herkesin gönlünden öper, saygılarımı iletirim.

Ciddi ilişkim var ama ailem yüzünden evlenemiyoruz, uzak mesafe ve nişan için nasıl bir yol izlemeliyim?