7 ay oldu hani ve evlenmek istiyorum gerçekten seviyorum, bir türlü buluşamadık belki buluşsak evlilik teklifi eder ama bilmiyorum çok tartışıyoruz barışıyoruz ama çok kırılıyorum var artık aramızdaki sevginin evlilik olmasını ve evlenip hep beraber olmayı istiyorum. Ailesi biliyor beni ama tanışamadık yüz yüze, sadece telefondan konuştum. Ne yapmam lazım? Çok istiyorum evlenmeyi.
Güncellemeler
+1 yıl
O da istiyor ama daha askere bile gitmedi, ayrıca evlilik istiyorum diyor ama bulunamıyoruz bir türlü hani ne yapmam gerekiyor bilmiyorum, onun olduğu yerde akraba var ama ailem baskıcı
Uzak mesafe ilişkim var ve evlenmek istiyorum ne yapmam lazım?
Bak ben 4 yil uzaktan yurutup evlendim. Senin 7 ay olmus ve daha yuzunu goremis elini tutmamissin boyle ask olmaz. Bikac kez en azindan gorusmeniz lazim. Evlilik deme daha senin hibi mantigi devre disi birakip evlenenler husran yasiyor hep.
Kınamak değil ama aklınızı başınıza alın ya.7ay ay adamı gormemissin etmememisin Nesine aşık oldun adamla yan yana gelmisligin yok huyunu bilmezeon suyunu bilmezsin, adam ailesine nasıl davranıyor çevresine hayvana karşı tavrı nasıl bilmezsin , nasıl oturusu kalkiis bilmezsin aşık oldum evlenmek istiyorim dersim evlenmek bu kadar kolay mı? Evlen sonra gelir buraya kocam beni aldattı terk edildim yok kabus oldu evlilik diye ağla buralarda yaşın küçük saçmalamak yerine aklını başına toplamani tavsiye ederim ablan olarak sana.
Ya nesi beraber o telefonu kapattığı da o insan yanında mi hayır. Adam belki etrafindakilere davranan rezil herifin teki ama yazarken sana harika davranıyor olamaz mı? Önce git bir üniversite oku, mesleği eline al çalış para kazan sonraki hedefin evlenmej olsun bunlari yapamama diyorsan bir adamı zamanla tanı ara otur bir kahve iç adamla yüzyüze görmediğin bir insan ne kadar gerçek olabilir? Bir etkinlik yap bı adamı gözlemle nasıl davranıyor çevresine acele etmek sacmaliktir
Yazık etme kendine. Acelen yok daha küçüksün ya. Evlenmek de ozenediginiz hayat nedir ailende yasadigin şeyin aynısı tek farkı artık o evde teksin ve sorumluluk senin üstünde evlilik harika bir şey değil istediğiniz şeyin ne olduğunu bilmiyorsunuz daha. Cok gençsin lütfen acele etme önceliğin kendi hayatın kendi kendi geleceğin olsun. İlla tanımak istiyorsan tanı mümkünse yüz yüze sonra zamanla anlarsın belki evlenmeye değmez rezil birisi bilemezsin.
Gerçekten daha canlı kanlı görmeden evlilik diyor. Bide 7 ay. Madem seviyorsunuz neden buluşamıyorsunuz hiç. Adamın sevdiğini bile düşünmüyorum. Sanaldan ilişki işte Max bu kadar olur.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Bak ben 4 yil uzaktan yurutup evlendim. Senin 7 ay olmus ve daha yuzunu goremis elini tutmamissin boyle ask olmaz. Bikac kez en azindan gorusmeniz lazim. Evlilik deme daha senin hibi mantigi devre disi birakip evlenenler husran yasiyor hep.
Deli misin bulusmadigin adami nasıl sevebiliuorsin hakkaten siz sorunlusunuz ya. Sanaldaki bir insna ne kadar gerçek olabilir evlenicem diyosunuz
Kınama, bende kınadım yaşadım oluyor yani
Kınamak değil ama aklınızı başınıza alın ya.7ay ay adamı gormemissin etmememisin Nesine aşık oldun adamla yan yana gelmisligin yok huyunu bilmezeon suyunu bilmezsin, adam ailesine nasıl davranıyor çevresine hayvana karşı tavrı nasıl bilmezsin , nasıl oturusu kalkiis bilmezsin aşık oldum evlenmek istiyorim dersim evlenmek bu kadar kolay mı? Evlen sonra gelir buraya kocam beni aldattı terk edildim yok kabus oldu evlilik diye ağla buralarda yaşın küçük saçmalamak yerine aklını başına toplamani tavsiye ederim ablan olarak sana.
Ya her şeyimiz hemen hemen beraber tabi haklısın ama bilmiyorum Kİ ne yapmam lazım bilmiyorum
Ya nesi beraber o telefonu kapattığı da o insan yanında mi hayır. Adam belki etrafindakilere davranan rezil herifin teki ama yazarken sana harika davranıyor olamaz mı? Önce git bir üniversite oku, mesleği eline al çalış para kazan sonraki hedefin evlenmej olsun bunlari yapamama diyorsan bir adamı zamanla tanı ara otur bir kahve iç adamla yüzyüze görmediğin bir insan ne kadar gerçek olabilir? Bir etkinlik yap bı adamı gözlemle nasıl davranıyor çevresine acele etmek sacmaliktir
Haklısın 🥺
Kalbim paramparça ve yorgun
Nerden bileyim kandım kapıldım
Yazık etme kendine. Acelen yok daha küçüksün ya. Evlenmek de ozenediginiz hayat nedir ailende yasadigin şeyin aynısı tek farkı artık o evde teksin ve sorumluluk senin üstünde evlilik harika bir şey değil istediğiniz şeyin ne olduğunu bilmiyorsunuz daha. Cok gençsin lütfen acele etme önceliğin kendi hayatın kendi kendi geleceğin olsun. İlla tanımak istiyorsan tanı mümkünse yüz yüze sonra zamanla anlarsın belki evlenmeye değmez rezil birisi bilemezsin.
Ekledim yazar misşn
nasıl ya iyimisin sen telefondan tanıdığın biri nedir
Hiç buluşmadığın bir adamla evlilik düşünmek...
Ne yaşıyosun acaba?
Gençlik ve aklın tamamının devre dışı kalması sonuç Esra eroldaki gibi hayatlar
Gerçekten daha canlı kanlı görmeden evlilik diyor. Bide 7 ay. Madem seviyorsunuz neden buluşamıyorsunuz hiç. Adamın sevdiğini bile düşünmüyorum. Sanaldan ilişki işte Max bu kadar olur.
Ailelerimizden dolayı buluşamıyoruz
Onun da ailesi baskıcı benimde
Ve tanıyorum anne ve babasını kardeşini
Arkadaşlarını
Tecrübesizliği olarak görüyorum bir de duygusal boşluk bu yaşlarda çok yanlış dusuncelere sebep oluyor. İleride pişman olacak zaten
Saçmalığa bak bir bahane bulamadınız mı çocuk musunuz?
Vergitsin hamile kal kardeş
Saçma gelebilir ama düşündüm lakin uzak mesafe buluşamadık daha. Ve evlenip öyle yapalım istiyorum bir yandan da
Ben gelirim öylese vermek istiyorsan
bunu ona söyle
Söyledim de ilk bi buluşalım diyor
Şimdi gidip şey mi diyeyim buluşamıyoruz aileni al gel evlenelim mi diyeyim
Hem rezil olurum hemde ya istemezse
Yüzyuze hiç bulustunuz mu
Yok
Ama hemen hemen her şeyimiz beraber
Bu ilişkide cinselik var mı sekting nude vs
Var ama olmasa da olur yani istemesem yapmaz yapmıyoruz
Sana yardımcı olmak isterim ya kafan karışmış belli ki sana instaami versem yazar mısın bana
Kız isen konuşalım ver
İzabelya746
Yaşınız kaç bu arada
Ben 18 o 20
Kaç o zaman
Nasıl yani
Ailem çok üzülür ve hasta yani onları öyle bırakamam
Erkek arkadaşına kaç git onların evine
Ben güzelce olsun istiyorum
O zaman pumpa ke yapacaksınız 😅
Onların evine gitsem de almazlarsa beni? Ayrıca ailesi falan da yanlış bakar
Buluşsak bi