Sevgilimle seneye evlenme planları kuruyoruz. Aileler biliyor her şey tamam. Maddi durumlar yüzünden ertelendi.. ben çok istiyorum onunla evlenmeyi ama bi yandanda istemiyorum. Aile ortamına girmek istemiyorum, düğün falan istemiyorum ama onların ailesi çok kalabalık çok akrabası var ve düğün mecbur olacakmis. Oralarda yaşayacam hep onlara yakın olacam ve bunu istemiyorum. Beni çok korkutuyor ben insanları sevmem yalnız kalmaya alışkınım. Bana değişmem gerektiğini söylüyor ama yapamıyorum..
Sizce ne yapmalıyım? Ayrilmak istemiyorum ama bi yandanda bunlarin olmasını istemem.. ayrılmalı mıyım? Onuda üzmek istemiyorum
Sizce ne yapmalıyım? Ayrilmak istemiyorum ama bi yandanda bunlarin olmasını istemem.. ayrılmalı mıyım? Onuda üzmek istemiyorum
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Yok öyle iş hem evlen hem insanları sevme aileylede evlenirsin hizmet edeceksin el öpecen kraliçe sandın kendini herald3
Öyle tabi ama beni çok zorluyor insan arasına çıkamıyorum çok kötü oluyorum ne yapacağım bilemiyorum. Keyfimden değil yani. Düşününce bile korkmaya başlıyorym stres oluyorum
Neden seni zorluyor ki
Bilmiyorum küçüklükden beri alışmışım zaten baya utangacim. Hep yalnızdım annem babamla bile aile bağı olmadı. İnsan arasına çıkamıyorum
onunla konus bu konuyu
Konuştuk demin. Bana mecbur olacak diyor senin kendini geliştirmen lazım değiştirmen lazım diyor ama yapamıyorum
belki biraz o şekilde yasasan ve zamanla ayrı da yasayabileceginize ikna ettirsen olabilir
Yani ayrilayim mi diyorsun
hayır sevdigin insanla ol ama zamanla sindire sindire olur bazı seyler bi anda onun icinde zor olabilir
Ben ne yapacağımi bilemiyorum. O bana cabalamiyorsun diyor istemiyorsun diyor. Ben çok korkuyorum sırf bu yüzden okulu bıraktım daha gidemedim. İşe giremedim bu korkularım yüzünden ama bana daha olgunlaşman lazim diyip duruyor. En son zaten uykum var diyip kapatti.
yani bu mesele de bi adım atmadan her seyin düzelmesini bekleyemezsin. ki olabilir insanlar farklı farklı sen yalnızlıgı seversin bende öyleyim mesela ama bi baslangıc olmalı
Ya öylede nasıl olacak bilmiyorum. Hiç arkadaşım yok akraba yok sadece annemle yalnizim oda zaten benle ilgilenmez arkadaslariyla gezer. Hep yalnizim
seni anlıyorum:) ama sevdigin biri var eger onu seviyosan onun icin bi adım atmaktan korkma
Peki nasıl yapacam bunu? Yani annesiyle konustum bikac kere ama uzun olmadi ne kojuscagimi bilmiyorum nasıl davranacağımi bilmiyorum kimse bana göstermedi öğretmedi
gözünde büyütmemeyle baslayabilirsin sonucta onlarda senin benim gibiler. kötü konussan bocalasan da bir sey olmaz inan bana akısına bırak her seyi
Deneyecem. Hiç tanimadigim insanlar ya çok zorlanıyorum. Bide zaten uzak mesafe ilişkisi hiç görmedim
Hayat sizin
Hayat bizimde olmuyor işte ona ne desem olmuyor. Kendimi değiştirmem lazimmis
Ne konuda
Yani insan arasına çıkmam lazımmis.. benim içinde bu çok zor insanlari sevmem utanırım konuşamam. Düğün olacak çok korkuyorum evlenmekden
Bu kadar takma ya
Takma diyorsunda öyle olmuyor. Oda aynısını diyor ama yapamıyorum. Psikologlara gittim yine faydasi olmadi. Ben hep yalnızdım kimsem yokdu. Hâlâda yok. Aile ortami olmadı hiç. Okuluda bıraktım arkadas yok
Ama bi yerden baslaman lazim
Peki nasıl baslayacam. Herkes öyle diyor ama nasıl baslayacagimi bilemiyorum
Ozle gelsene