Eski sevglim yeni kizin pesinde?

Bana ayrilalim haramsin sen diyip ailemin istedigi gelin profli degilsin diyen adam ayrildiktan 7 ay sonra sevgli yapmis evet hayatina bakablir bunda hemfikirim ama bana kendimi b. k gbi hssettirip sanki ben cok koru bi insanmisim gbi sanki ailesi kraliyet ailesiydi de ben sanki onlarin yaninda cok ezik buzuk kalmisim gbi. Neyse hic kmseden duymadim bigun araba kullanirken yanimdaki arkadasim seninkinin arabasini gordum kanka surda dedi bende gittim oraya in dedim bi bk bakalim ne var ne yok dedim. Megersem bi tane kiz varmis kizda benim arkadasimin arkadasiymis arkadasim bana soylemedi tabi. Kizin elinde cicek. İndim arabadan vurdum camlarina beni gorunce zaten surati bi dustu :) naber dedim iyi senden dedi iyi ddm kiz arkadasmla konusuyorum dedi dur bi sakin ol ya ddm konusuyoruz ddm kiza elimi uzattim brn barisin eski kiz arkadasiyim dedim 2.5 sene boyunca bana vaatlar verdi sonrada ailem istemiyor diyop ayrildi dedim bu kaypaktir dedim inanma buna dedm arkadasa anlattim sonra bbenm haberm var dedi. Kiz henuz sevgli deglmis ama pesinde it gbi kosuyomus bizimki. Kiz bnun butun konusmalariyla falan yeri geldi dalga gecmis. İlahi adalete inaniyorum yandigim kadar yansin. Cektigim acinin beterini ceksin hakkimida kesinlikle helal etmiyorum.
Eski sevglim yeni kizin pesinde?