Eski sevgilim dun kapima kadar gelmis?

Dün sabah eski sevgilim kapima gelmis. Tam baska erkege sans verecekken 1 yil sonra kapima geldi resmen. Hic haberim olmadan, napacami sasirdim. Pismanmis, yeni sayfa acmak istiyomus, ona aldigim ozel bi seyi sakliyomis gosterdi, cok ozlemis, seni yemege cikarabilirmiyim haftaya herseyi konusmak icin dedi, benim hala hislerm var hala seviyorumlar, bende bjsey hissetmiyorum dedigimd inanmiyorum dedi. Buz gibiydim, Eski sevgilimle nisanlanacaktik sonra bir an bitti. Nazar olabilir, ve aslinda ailesini sucluyodum kucuk tatsiz olaylar olmustu ama eski sevgilimin kafasini yikadilar bnce onunda kafasi karisti. Banada kafam karisikti dedi. Arkadaslar bu konu bende cok derin ve gercekten napacami bilemiyorum. Tekrar icime kapandim, halbuki iyidim. Bu ilk ayriligimizdi ve iliskimizde pek sorun yoktu. Belki ailesine rest cskti belki uf yeter dedi ama bilemiyorum. Eger benim icin savasirsa bi sansi hak eder mi? Belkide rabbim yazdi onu bana diyorum ama bilemem. Aslinda onun gelmesini hic istemiyordum ve birden geldi. Onu kabul etmek istemiyorum ama tekrar yaram kaniyo. Sans veren mutlu olan var mı aranizda mesela

Eski sevgilim dun kapima kadar gelmis?