Eski sevgili laneti?

sevgilimin eski esvgilisi her 4 5 ayda bir asla başkasını sevmeyeceğim içerikli mesajlar atıyor. sevgilim de umursamıyormuş gibi yapıyor ama benimle bu yüzden kavga etmekten aramızda huzursuzluk çıkmasından korkuyor. başka zamanlar da yakalarsam daha kötü olacağına inandığı için bana söylüyor. bu 4. oldu. neden buna izin veriyorsun dediğimde benim bir suçum yok dedi. o kadar değişik anlatıyorki bişey yoksa bile insan şüpheleniyor. tepki gösterince de keşke anlatmasaydım, başkaları gibi yapsaydım kendi kendime savuştursaydım diyor. kız iranlı evli. birbirimizi seviyoruz, birbirimize güvenmeyi seçiyoruz diye söyledik. ama kendimi kızın büyük aşkının kara kedisi gibi hissediyorum. kendimi onun gölgesi gibi hissediyorum, kuma gibi hissediyorum, sevgilim çalışmak zorunda sabahtan geceye çalışıyor uygun zamanları az. numarasını değiştirecek ama ben de sanki öncelik vermiyor savsaklıyor gibi hissediyorum. ona daha çok bozuluyorum. ayrıntıları bir önceki sorumda paylaştım. gerçekten çok üzülüyorum ve sevgilimin üstüne gidip onu bezdirmekte istemiyorum. ama asla içim rahat etmiyorum
yorumlarınız nelerdir
Eski sevgili laneti?