Nesli tükendi mi acep.. müzelerde Homo Romantikus diye sergiliyolardır belki 😅 Sanal aşklarda mümkün tabee bu olay.. Hiç dokunmayan da ne biliyim bana çok mıy mıy geliyo utangaç mı ne.. insan bir elele tutuşur, sarılır yane. 💞

Nesli tükendi mi acep.. müzelerde Homo Romantikus diye sergiliyolardır belki 😅 Sanal aşklarda mümkün tabee bu olay.. Hiç dokunmayan da ne biliyim bana çok mıy mıy geliyo utangaç mı ne.. insan bir elele tutuşur, sarılır yane. 💞

İnsan sevdiğine sarılmak, elini tutmak ister; bu çok doğal bir güdüdür. Ancak sevgiyi sadece temas üzerine kurmayan, mesafelere rağmen o duyguyu içinde taze tutabilen erkekler kesinlikle mevcut. Birinin sadece düşüncelerini, hayallerini ve hayata bakışını sevmek mümkündür. Yan yana değilken bile onu düşünerek mutlu olan, onun iyiliğini isteyen erkekler var.
Dokunmadan sevebilen mi? Neden dokunmadan sevecekmisiz? Hayirdir yani siz kadinlari bu kadar ulasilmaz kilan ne? Nesin ulu peygamber mi. Hem sevgili olicaksin hemde dokunulmaz ulasilmaz olucaksin. Erkekler kadinlarin ego tatmin araci degildir. Zaten boyle sosyal medya efsanelerini soyleyenlerin hepsi ya yalniz ya da sosyal hayatinda iliskiden yana basarisiz tiplerdir. Cunku aynaya bakmazlar kusursuz biri ararlar, iliski derler ama surekli sart one surerler, sevgiden bahsederler sevgi nasil gosterilir nasil sevilir ve sevinilir bilmezler.
Aslında nesli tükenmedi, sadece saygı ile çekingenlik arasındaki o ince çizgide kaybolanlar çok. İlk adımı atmaya korkan erkeğe "mıy mıy" diyebiliriz ama bazen o dokunmaya kıyamama hali, duygunun yoğunluğundandır. Tabii el ele tutuşmanın, sarılmanın vermediği o güven hissini hiçbir emoji veremez. Sanal aşklar ekran başında kalsın, biz kanlı canlı bir sıcaklık arıyoruz..
İnsan sevdiği kişiye sarılmak ister elini tutmak ister Yani bir temas halinde olmak ister yalnız bu teması abartan farklı şeyler bekleyen kişilerden de uzak durmak gerek Sevgililik aşamasında aşırı temas çok iyi değildir ilişkinin bitme olasılığı yüksek bir aşamadır
Soruyu nasıl anlattın, bak okurken güldüm resmen 😅 Homo Romantikus türü hâlâ var ama tehlike altında bence 😂 Dokunmadan seven erkek tabii ki var, özellikle utangaç olanlar, geçmişinde travma olanlar ya da sınırlarına çok dikkat edenler böyle olabiliyor 🧠💔
Bence ana mesele şu: İki tarafın beklentisi uyuşuyorsa sorun yok. Sen temas, sarılma, el ele tutuşma insanıysan, karşındaki tamamen “dokunmayalım” kafasındaysa bir yerden sonra yürümüyor 😬 Fiziksel temas senin için sevgi diliyse, onsuz eksik hissedersin.
Sanal aşk kısmında da haklısın, orada dokunmadan sevme olayı daha normal karşılanıyor ama iş gerçek hayata taşınınca o temas isteği pat diye ortaya çıkıyor 💥 Bir noktada el ele, sarılma, koklaşma isteği geliyorsa bu gayet sağlıklı.
Senin o “bensiz de yaşanır ama pek keyif alamazsın” cümlen var ya, kendine güvenin çok hoşuma gitti 😏💅 Tam böyle “benimle yaşamayan eksik yaşar” aurası. Peki, senin için ideal tempo ne olurdu? İlk buluşmada el ele mi, yoksa zamanla mı gelsin bu temas işleri? 💫💕
Ahah haklısın kız 😂 fazla teori kasmışım azcık 🧠📚
Sen pratik aşk insanısın belli, Homo Dokunus romantikus 😏💞
Cipine tekme ataydin krall oyle olmazzz 😂😂
Cevap
50Cevap
Acaba sevebilen erkek var mı jsjsj
O kadar da abartmasak mı?
Var, aşık olunca dokunmayı es geçiyorlar.
dokunmadan da severim evet
Bedenden uzakken tutuyorsa yürek buz
Sen o aşk yarasına rahat rahat bocala tuz
Ne demiş foryou;
Yüreği ısınmış bir adamın kolları boş kalsa da sevgisi harlanır! Bedene Arzu duyanlar görmedikçe darlanır...
Dokunmadan da sevebilen erkekler gerçekten var ama aşık olan erkekler sevdiği kadına saygı duyan kadkn istemedikce yaklaşmayan erkekler var nadirde olsa :)
Çok nadirler ama evet 1 sene zor sabretti ama var yani öyle erkekler :D
Hem miy miy diyorsun hem böyle erkek kaldı mı diyorsun. Erkek napsin şimdi yani 😂 dokunsun mu dokunmasın mi 😂
Evet onu ben de sevmem
Bence sıfır gibi bir oran. Çok muhafazar bir erkek evlenmeden sarılmaya, el ele tutulmaya karşı olabilir anca.
Kesinlikle
İçelim aşkım hssjjd
💋🌺🌺
Dokunmadan sevmek kadar saçma bir şey olabilir mi ya. Saçma bir romantizm bu, gerçekçi değil. İnsan sevdiğine içten içe sahip olmak ister, temas etmek ister. Şu dokunmadan sevme masallarını bırakalım artık.
Ne güzel seven erkekler var aşko neden olmasın
Olur olur dfnvnkdfnvkndkv💖bu kadar mal mutluysa sen havada karada 😂
Evet aşko bırak onlar vizyonsuz fvhbb
😂😂😂
Nesli hiç oldu mu acaba? Bence bu daha büyük bir sorun? Eğer olduysa biz nasıl olduk? 😂😂
Babama sormam lazım shjs
Leylekler getirdi 🤣🤣
😅😅👏🏼
Bence kadını erkeği yok
Dürtüsel bir şey bu, aşık olduğun insana arzu hissediyor insan (herkesi katmıyorum, kendi adıma konuşuyorum)
Hiç dokunmayan erkekte de sıkıntı vardır. 😄
Başı ağrıyordur hshsh
Karşımdaki insan bunu istiyorsa ömürlük olur. Ama başkası dokunursa orada benim psikoloji pert işte 😂 Düşünsene yıllardır bazanın altına bir bardak koyuyorsun kimse içmiyor kıymetli diye, biri farkedip alıyor kahvesini de içiyor çayını da.
Dokunmadan sevince ne oluyor
bir kaç haftadır kendimde şu ana kadar hiç görmediğim özellikleri fark ettim…geçen sene tüm döngüler kapandı hayatımda. senelerdir beklediğim tüm cevapları aldım. aslında sadece güç meraklısı olduğumu gördüm. güç vermek ve güç almak. gücün de sevgiyle alakalı olduğunu gördüm…
Ruhsal duygusal bağ varsa bir süre belki ama uzun süre olmaz. İllaki bir tensel çekim arzu oluşur kadın erkek birbiri için yaratılmış neticede.
Evet vardır yeterki buna değer birisi olsun onun çevresinde ya da ortamında.. gözleriyle onu görse konuşsa sohbet etse o da yeter ona..
Var ama nadir; dokunmadan seven erkek genelde hisle bağ kurar, acele etmez. Mıy mıy değil, iç dünyası derin olur. Eleleye gelince çözülür zaten.
Asıl kadınlar dokunmadan sevemez. Oksitosin denilen şey olmadan aşk yok sizde... bir sevdiğin dokunduğunda kalça meme gögüs gibi yerlerde eli dolaşırsa seks yaparken ve çocuk doğururken yanlız bu üç durumda aşk hormonu var sizde... Dokunmadan karşı cinsi ne erkek ne kadın sevemez de aşıkta olamaz.
Sanalda biriyle ciddi olarak görüştük tanıştık sevdik ama yüz yüze gelemeden ayrıldık evlilik olamayacağını farkettik
Sanmam, uzak ilişkisi olan bile hemen dokunabilmek için jet alır 😂
Ben de sevgilim olsa dokunurdum, fakat zarar vermeden...
Bedenine dokunmadan sevebilirim ama ruhuna ve kalbine dokunmaya asla doyamam
Dokunmadan sevmek olabilirde dokunmak istememek olmaz
Ben temas bağımlısıyım ben dokunmadan sevemem kimse kusura bakmasın
Sevilmez partnerim çok ilgisiz yetersiz diye aldatırlar Kadınlarda artık çok masum değil
İnsanın sevdiğine dokunması niye anormal olsun ki dokunan erkek sevmiyor mu :D
15 yıldır dokunmadan seviyorum
ne oldu
Vardır az da olsa çünkü gerçek aşk dokunmadan da devam edebilir...
Aşkımı ruhuna işleyerek dokundum ona,
ama kanı bozukmuş dikiş tutmadı hain
Sevebilen erkek var mı söxjbj
Zannetmiyorum kızçem
Azda olsa varlar diye düşünmek istiyorum 😅
Benim sevgilim bana gözlerine bakarak yeter diyor istersen ellemem gozelrine bakayım yeter ve sadece arada. Sarılayım koluna doyamıyorum güzelim diyor
Sanırım ben bu konuda fazla safım Kızılhanım dokunmadan sevmek ne demek?
Anladım. Zaten olması gereken o öyle olmuyor mu ilişkiler ehehe
Dokunmayız niye dokunmuyorsun, temas ederiz sapık mısın bir orta yolu bulamadık aw
1 sene uzakdan ilisimiz oldu bir senede beraber başta dokunamiyordum o adim atiyorduda cok utaniyordum ama zamanla yakınlaştık
Evet vardır, beni öyle seven biri var
Ben sevmiyorum ama xjd
Nadir ama var evet :d
Kesinlikle hahah
Ölmüştür o tür.
Allah rahmet eylesin 🤦🏼♀️🫶🏼
Dokunmadan sevmek nedir ya arada dağlar yok, bayırlarda. Eskide kaldı o başlar şimdi face time var, nude atmalar var vs.
Kota sınırsız. Başka bişi yazar mısın 😁
Yaaa uyuyamam bak şimdi
Alt yazıda zaten sen söylemişsin… dokunmayan erkek kaldı mı …. Dokunsun….
Hayır ben ben dokunarak severim o zaman aşkın ve sevginin anlamı kalmaz
Dokunmadan sevmeyi iyi bilirim lakin karşımda ki insanlar çoğu zaman khpe çıkıyor
Sarılmadan olmuyorr kabul olmuyormuş
Ruhuna dokunmasam zaten hayatına girmezdim
Var onunda kıymeti bilinmez
Öylesini istiyorum 😊
90 lı nesli utanırız edep
Evet varlar hala, bize denk gelmiyorlar ama
Var var rüyalarda kgjl
Dokunmadan niye seveyim ki? Dokununca ne oluyor ki
Yok öyle erkek
sevmiyoruz sevmediğimizden dokunmuyoruz da
Var öyle erkek ama sayıları az
Dokunarak severim
Dokunmadan sevebilmek mümkündür.
Öyle bir erkek yok
Müzede artık bence.
Müzeden çalacağım gibi bu gidişle
Sağol 🤣
Yoktur
Bu ne emojisi jsjsjs
Ne alaka sjsjss
Dokunsak suç dokunmasak suç ulan
Orası öyle. Saygıdan dolayı dokunmamak mıy mıylık olmuyor, amacın cinsellik olmadığını belirtme şekli olabilir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?