Gizli Üye(18-24)+1 yılDini nikah nişanlılık olarak yapılır. Dinde nikahlı olup aynı evi yatağı paylaşmamak nişanlılık dönemidir ki bu dönemde ayrılık olunca mehirin yarısı geri verilmelidir.
Yani durumunuzda dine aykırı bir şey yok ama nişanlının elele bile tutuşmak istememesi bana fazla geldi. Çünkü dinen gayette izin var. Hem siz nikah kıyıldıktan sonra sarılmadınız mı hiç? ya da nişanlın seni hiç açık gördümü nikahtan sonra? Arzulama konusuna gelince ise giyimle alakası yok, o kimya davranışlarda, bakışlarda ve konuşmalarda saklıdır. Sevgi, aşk içeriyor mu konuşmaları sen onu düşün. Ve yani allah korusun ama bazen böyle durumlarda tatsız perde arkası konular çıkıyor, dikkatli ol senden gizli bir hayatı olmadığından emin ol.
Resmi nikahınız ne zaman?010 Yorumla- +1 yıl
Herseyi tek tek sormussun haa 😅😅
Cevap sahibi+1 yıl20 yaşındayım. Küçüklükten beri bir araştıran okuyan var içimde, ondandır😄
- +1 yıl
Oo ama cok olgun bir tarzin var cok tatli 😅😅
Cevap sahibi+1 yılValla başta öyle deyip sonra adımı çok bilmişe çıkarıyorlar😂
- +1 yıl
Ahaha sende surekli bidi bidi etme 😅😅
- +1 yıl
Sende kapalimisin?
Cevap sahibi+1 yılEvet tesettür giyimini tercih ediyorum
- +1 yıl
Seni merak ettim ciksana gizliden
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. dini nikah diye nikah ypktur. allahın katında sadece nikah vardır.
allahın emirlerine ve peygamberin önerilerine göre şu an en uygun nikah belediye nikahıdır. çünkü allah ve rasulu bazı teminatlar istiyor bunu sağlayan da belediye nikahıdır.
dokunmak dokunmamak sevgi işareti olamaz. cesaret karakter... gibi bir sürü etkenden olabilir.
sevgi ölçüsünü siz böyle ararsanız yanılırsınız
seven dokunmuyorsa o zaman seven evli çiftler ömür boyu kardeş gibi olması gerekir üreyemezler.
böyle saçma sözlere inanmayın00 Yorumla
+1 yılDoğru olanı yapıyor diye bir insanı asla farklı yorumlamamak lazım. İnançları doğrultusunda hareket ediyor sadece zamanını bekliyor arzularını bastıracak kadar iredesi güçlü diye sevinmen ve daha fazla saygı duyman gereken yerde bu soruyu sorman aslında pek hoş olmamış ama bazen hepimiz farklı algılara kapıla biliyoruz sadece saygı duy ve zamanını bekle
00 Yorumla
bence düzgün bir çocuk. kaçırma onu. zor bu zamanda öyle birini bulmak cidden bak. adam özel güne saklıyor seni ceyizliğisin sen onun. sende zorlama sakın. bu zamandaki erkeklere ucunu göster direk zıplıyor. şöyle düşün senle birlikde oldu allah korusun başına bişi geldi. evlenemediniz? anladın sen onu...
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
66Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 17b cevap paylaştı.
+1 yılSana dokunup dokunmamasına bakmak yerine seni incitiyor mu incitmiyor mu seni mutlu etmek için çabalıyor mu sana sürpriz yapıyor mu hasta olduğunda seninle ilgileniyor mu regl olduğunda karnına masaj yapıyor mu bu tarz şeylere mi baksan diyorum illaki her şey tensel temas değil her şeyi özellikle sevgiyi tensel temasla ölçemezsin senin üzerine titriyor mu sana sevgisini gösteriyor mu ilgi alakasını gösteriyor mu bu tarz davranışlarına bak sana dokunmuyor oluşuyor seni seviyor anlamına gelse ama seni sevdiğine dair başka hiçbir şey yapmasa buna mı inanacaksın Bana dokunmuyor beni seviyor mu diyeceksin
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 28,5b cevap paylaştı.
+1 yılDokunmayan insan sevmiyordur ister erkek ister kadın olsun
20 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 471 cevap paylaştı.
+1 yılSana kıyamam , dokunamam gibi bir söz ergenler tarafından çıkarılmıştır. İşin aslına gelecek olursak birbirini seven hiç kimse sevişmezdi seven erkek dokunmuyor olsaydı eğer. Nişanlınız ile aranızdaki bu durumun en mantıklı açıklaması şu olur diye düşünüyorum. Belli ki sizde nişanlınız da bakirelik kavramına önem veren kişilersiniz dini nikahınız olsa dahi hukuki anlamda dini nikahın hiç bir yaptırımı yok , bu yüzdendir ki resmi nikah olmadan nişanlınız cinsellik düşünmüyor bu sizi düşündüğü içindir diye düşünüyorum sonuç olarak 1 saniye sonrasını bile bilemediğimiz bir dünyada yaşıyoruz. Cinsel birliktelik yaşadığınızı ve henüz resmi nikah olmamışken (Allah korusun ) nişanlınızın başına kötü bir şey geldiğini düşünün. Siz bakireliğinizi kaybetmiş ve ileride evlilik ile ilgili sorun yaşayabilirsiniz. Yani demem o ki sabırla bekliyordur bu kardeşimiz arzulamıyor değil sadece doğru zamanı bekliyordur.
14 Yorumla- +1 yıl
@Fatımaak Güncellemesine bakarsanız acaba beni arzulamıyor mu diye sormuş soruyu soran arkadaş. Elini bile tutmuyor yani şöyle diyeyim dini açıdan da hukuki açıdan da her şey tam olmadan hiç bir şekilde adım atmak istemeyen bir erkek karşısındaki erkek yani anladığım en azından bu pozitif düşünüyorum.
- +1 yıl
Çok mu pozitif düşündüm yahu :D Ne biliyim iyi düşünmek istedim iyi cevap vermek istedim :D Kötü olsun istemedim yani
+1 yılDini nikahınız varsa ortada günah olan bir durum yok yani elini tutmasında vs dini bir sakınca kalmıyor ortada. Kendisini buna şartlandırmasının birkaç nedeni olabilir.
◇ Ailelerinize karşı dışarıda bak bak hemen değiştiler sonuçta resmi olarak evlenmediler türü bir duruma düşmemek için.
◇ Seni sevmiyordur ve istemiyordur içten içe.
◇ Libidosu düşüktür ve pek cinsel arzuları cs yoktur.
◇ Tam aksine aslında libidosu çok yüksektir bu yüzden seninle temas içerisine girerse daha fazlasını istemek ve yapmaktan korkuyordur.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 8,2b cevap paylaştı.
+1 yılBu hemcinslerimi anlamakta zor gerçekten adam dokunsa bana dokundu beni sevmiyormu diyorlar 🤣 dokunmayincada niye dokunmadı diyorlar 🤣🤣 bu adamlar napsınlar Allah aşkına bir karar verin artık 🤣 ya demekki bu adam orflerine adetlerine bağlı herşeyi dinine usulüne uygun yaşanması taraftarı ne güzel işte bundan memnun olman lazım şikayet ediyorsun
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 315 cevap paylaştı.
+1 yılDini nikah varsa her şeyi yapabilirsiniz.
Sıkıntı yok damat adayı daha ne bekliyor.
Dini hassasiyeti olan muhafazakar aileler yüzük takıldığı zaman hemen Dini nikah kiyarlar ki bunlar dışarı çıkabilirler beraber zaman gecirebilirler vs günaha girmesinler diye eee oda yapılmış saçma damat adayının takıntılı olmasi
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBunu bile yapmıyor ise. Evlendiğinz zaman gerçekten seni arzulayan ya da bu işlerde sana yeterli gelecek mi tartislir bence. Sakladığı birseyler mi var ki. Sevgisine bir şey diyemem. Ama bu kadarı fazla bana gore. İnsan sevdiğine dokunmak ister..
27 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@dincbeyer kesinlikle. İleri gidecek diye bir konu değil bu. Çok hassas bir şey bence
Cevap sahibi+1 yıl@dincbeyer yaaa haklisin. Simdi dokunmayan. İleride seni doyurmaya aktır. Bu da net. Bazıları nasil yapıldığını bile bilmiyormuş. Günah diye. Sen dusun. Tam rezillik. Kendini gelistirmiyor da. Sacmalik ya.. birinden duymustum. Berbat..
Cevap sahibi+1 yıl@dincbeyer öyle evet. Diyecek söz yok.
- Aşk İlişkileri konusunda 9,7b cevap paylaştı.
+1 yılYani el ele bile tutuşmuyorsa cidden anormal bir durum var demektir. Hadi cinselliği bir kenara koyduk ama insan sarılmak sarmalamak ister her şeyden önce.. Oturup konuşun konuyu, daha geç olmadan en azından önlem alırsınız.. Keyifli günler..
10 Yorumla
+1 yılBakın iste böyle düşunmeyin adam benim gibi helaline evlenmeden el sürmek istemiyor seven insan kapalısıniz diye el sürmüyor diye bisi yok evlilik öncesi her türlü münasebeti Allah haram kılmıştır Allah mesud Etsin
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 887 cevap paylaştı.
+1 yılBu zihniyet bana saçma geliyor, Birincisi resmi nikah olmadan ASLA dini nikah kıyılmamalı, ikincisi ise Dini nikah olmadan elini tutması, sarılması veya öpmesi neden yanlış kabul ediliyor anlamıyorum. Neyse...
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılseni arzulaması senin kıyafetinle olmaz. ben bir kadına zevk vermek istiyorsam işte o yüzden arzularım. hiç cinsel konular da mı açmaz mesajda. mesela birbiinizin ne sıklıkta mastürbasyon yaptığını dahi bilmiyo musunuz şu an
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılResmi nikah olmadan dini nikah nasıl yapıldı?
Dokunmamakla sevmemek ne alaka. Dokunmuyor seviyor, dokunsaydı severdi mi bu mu sevgi anlayışınız...
10 Yorumla Eger din i hassasiyetinden dolayi ise çok tebrik... Ama oyle bir hassasiyeti olmadigi halde dokunmuyorsa evliligin cinsellikten cook uzak gececek demektir
00 Yorumla
+1 yılNe güzel Rabbim herkese böylesini nasip etsin güzelim daha ne istiyorsun herşeyin en özel anda olmasın istiyor demekki 👏inan bana çok şanslısın.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılDinine bağlı biri mi? Bir de yani düğün olmamış millet bilmiyor etmiyor sizin aranızdaki bu evliliği ve böyle bir şey yaşandığında Allah korusun adama bi sey olsa sen kötü olacaksın. Seni düsünüyor da olabilir.
014 Yorumla
Soran+1 yılEvet çok iyi biri çevresi çok olan akraba ilişkileri çok iyi olan biri onun sayesinde bende çok yükseldim çevremde
Soran+1 yılBen sadece öpsün istiyorum zaten ilerisi yapmam ama o öpmüyor bile
Cevap sahibi+1 yılAllah Allah çok değişik öpmemesi garip yani en azından öper ya bi erkek
Cevap sahibi+1 yıl@Amoryum kanka bos yapma bu dünyada kimse 4 4 lük değil. İnsanoğluyuz, günahımız da olacak sevabımızda. Bos bos konusma.
Cevap sahibi+1 yıl@Amoryum ya birincisi ben Müslüman olduğunu söylemedim. Farklı bir dine de mensup olabilirim bu konumuz değil. Ama sanki sen dininde 4 4lükmüş gibi davranma kardeşim. Sırt kızlarla aşna fişne yapmadın diye kendini full sevap işleyici ilan etmişsin. Sanki bütün şartları tam anlamıyla yerine getiriyor gibi konusuyorsun. İradeye sahip çıkmakla ilgisi yok bunun. Sırf bu yüzden insanları Müslüman veya lafta Müslüman olarak ayırt etmek sana mı düştü Allah Allah ya.
- Aşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı.
+1 yılAdam her seyi zamani gelince yasamak istiyor ne var bunda. Sevip sevmemeyi de cinsellige bagladiniz ya artik ne desek acaba
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılZaten nikahlandığınızın farkında değil sanırım. Kıyafet konusunda yanlış düşünüyorsunuz öyle daha çekici ve merak uyandırıcı olursunuz.
00 Yorumla Sen dokunulmasını istemediğin halde biliyor ve dokunmuyor sana bu konuda hassas davranıyorsa evet seviyordur.
00 YorumlaArzuluyordur niye arzulamasın. Bunun kapalılıkla açıklıkla hiç bir ilgisi yok maalesef. Sen merak etmiyormusun
00 Yorumlaneden sevmesin ki bence bir çok erkek dokunmadığımız için kaybediyoruz belki kendimizce değerlerimiz var bizimde
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılSevmekle alakası yok ki. Bir insan sevmediği birine de dokunabilir ona bakılirsa.
00 Yorumla
+1 yılkesinlikle seviyor, böyle bir erkek mi kaldı
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNişanlın haklı bence resmi nikah olmadan yapmayın beraber olupta hamile kalırsan eşini evlenmeden kaybedersen resmi nikah olmadıgı için magdur olursun bence ortada kalırsın
00 Yorumla
+1 yılhiç farklı konular bile konuşmuyor musun. evlendikten sonra yapacaklarınız hakkında. ?
00 Yorumlabukadar didik didik deşmeyin ya olsa bir dert olmasa bir dert
00 Yorumla
+1 yılVitesin kolu girse susarsın. Bir içine boşladım dese * önden yesen mamagi
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılSevdiğini düşünüyorsan büyük yanılıyorsun bu arada.
00 Yorumla
+1 yılNe güzel işte bu sana daha çok değer verdiğini gosteriri
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 517 cevap paylaştı.
+1 yılDokunmayan erkek bence seviyordur bunun başka açıklaması olamaz
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 361 cevap paylaştı. Bence dokunmak ya da dokunmamak bir kriter olmamalı
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 339 cevap paylaştı.
+1 yılSen erkeğin hasını bulmuşsun. Kiymetini bil. Sabret. Evlenince bak neler olacak.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılResmi nikah olmalı ömce dini nikah bu ne acele yahu nişanlılık dönemi birbirini tanıma dönemidir
01 Yorumla
+1 yılBir şey diyim mi o kadar çok şey yaşadım ki artık bana göre dokunmayan erkek seviyor gibi geliyor
03 Yorumla- +1 yıl
@sadistÜye yanlış insanı seçen taraf oldum diyelim
ya da adamın libidosu düşük vitaminsiz bi tipmi
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,4b cevap paylaştı.
+1 yılO kadarı da biraz abartı bence inşallah bir problemi çıkmaz
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 13,7b cevap paylaştı.
+1 yılseviyordur da bunu gelenek görenek olarak belki de yapmıyor hani
00 Yorumla erkeğini kendine çek dokunmuyorsa cins3l olarak onu tahrik et.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 18,3b cevap paylaştı. Herkesin sevme şekli başkadır. Ben sevdiğime sarılmayı çok isterim.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSaçmalık. Dokunmuyorsa arkadaşsınız demektir. Sevgili değilsiniz. Türbanlılar pek ilgi alanıma girmiyor.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbu konunun sevgiyle alakası yok. ya adamın prensibi öyledir. ya da libidosu yüksek değildir. ya da özel olsun istiyordur.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıldini nikahin bir onemi yok. resmi nikah olmadan dini nikah yasak zaten. kim yapiyor size bunlari.
seven erkekte catir catir dmaltr s2r00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 837 cevap paylaştı.
+1 yılBöyle dürüst insanlar kaldı mı yahu, helal olsun adama.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılÖyle insanlar çok nadir!
Öyle desin de, birden aklıma bir şey geldi :(
Neyse, seviyor diye düşünüyorum!00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılçekiniyor dmk ki. hmn kurmuşsunuk kafanızda yok arzulamıyor falan. ne biliyorsunuz
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKalçani avuclayip boynunu vakumlasin mi istiyorsun sen tam olarak?
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBiraz aşırı bir karakter gibi geldi bana. Hakkınıza hayırlısı olur umarım.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAdam dini bütün ne güzel işte ona da bir kulp bulmayın
00 YorumlaDüşündürücü. Acaba bir problemi mi var ya da aklında kalbinde başka biri. ya da çok düzgün bir insan 😊
00 Yorumlaİleride bu konuşa sorun yaşar mısın diye düşündüm aslında seven ister öper bence ne zamandır nişanlısın
00 Yorumla
+1 yılİnancından dolayı işte tam tatmin etmemiş dini nikah
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBen olsam siyah külotlu çorabını yırtmıştım şimdi acemidir o
00 Yorumla
+1 yılEşin muhafazakar biriyse dine göre doğru olanı yapıyor ama değilse bilemiyorum...
00 Yorumla
+1 yılHadi gözün aydın evlenincede 30 saniyede boşalacak.
00 Yorumlaİşte ne güzel diğer erkeklerden farklı dinine bağlı dinimizde de evlenmeden olunmaz deninliyor
00 Yorumla
+1 yılSen öpecen sen cesaretlendirecen her şey zamanla oturacak
00 Yorumla
+1 yılHelal olsun sen ne düşünüyorsun peki
03 Yorumla
Soran+1 yılOnu istiyorum
- +1 yıl
O kadar kötü mü durum
- +1 yıl
Müsaitsen konuşabilir miyiz
- Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yılKıymetini bil adam dinine bagli
09 Yorumla- +1 yıl
Ya da cinsellikle alakası yok. Bu ise tehlikeli bir durum
- +1 yıl
Böyle olacagini sanmıyorum
- +1 yıl
Bunu bilemeyiz. Ve evlilik yolunda cinsel uyumsuzluk ya da komple olması çok zor bir durumdur
- +1 yıl
Bu adamlar bir şey yaşamamış ne uyumsuufy
Soran+1 yılikimizin de ilki görücü usulü nisanlandik zaten
- +1 yıl
Tamam bende onu diyorum. Bir şey yasamamalari merak etmemelerini keşfetmemelerini gerektirmez? Tüm bakirleer bir seyler yaşamayanların hepsi tecrübesiz mi?
Soran+1 yılBenim amacım cinsellik değil bunu yanlış anlıyorsun
Soran+1 yılSadece masum bir öpüşme
- +1 yıl
Cinssllik istemek kötü bir şey değil ki? Bu tabudan kurtulmanız lazim. Evlenince evliliği devam ettirecek büyük bir olgu.. bu yüzden dikkkatli ol demiştim zaten
Ya dinine aşırı bağlı ya da libido yok
06 Yorumla
Soran+1 yılTesettürlüyüm elbise giyiyorum hep acaba arzulamiyor mu beni
Soran+1 yılYa sadece öpsün istiyorum ilerisi değil ama öpmüyor bile
Soran+1 yılBilmiyorum ki
- Aşk İlişkileri konusunda 699 cevap paylaştı.
+1 yılhahhdashdsjhj mağaradan kaça aldın bu adamı
10 Yorumla Deli mi bu yaa cok abartmış
10 Yorumla- Devamını Gör (43)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne