Sadece kizlar mi sevilmek ister
Erkeklerde sevilmem ister mi
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Sadece kizlar mi sevilmek ister
Erkeklerde sevilmem ister mi
Ohohoo erkeğim ve deli gibi sevilmeye ihtiyacım var, daha da önemlisi sarılmaya ihtiyacım var o olay harbiden de doğruymuş. İnsan sinirliyken bile sarılınca geçiyormuş ben onu filmlerde oluyor sanıyordum. Kadınların ihtiyaçları ne ise erkeklerinde aynı aslında, cinsiyetler arasında biri girintili biri çıkıntılı alt tarafı duygusal olarak aynılar.
Evet isterler ama gel gör ki sizler hayatından 120 tane kız geçmiş, çenesi motor gibi çalışan birilerini bekliyorsunuz. aradığınız düzgün kişiyi düzgün yerlerde bulursunuz, bulunca beğenmezsiniz ve yine hayatta hoşlanmayacağını kişileri tercih edersiniz. DNA nızda böyle kayıtlı.
Zamanında vardı. Ama anladım ki bu hayat beni sevgi almak değilde vermek üzerine yola götürüyor. Ben kimseden sevgi almamalıyım. Her zaman düzeni, huzuru sağlamalı, kendimden vazgeçerek bunu yapmaya devam etmeliyim. Benim sevgimi belki Allah verir.
Sevilmekten ziyade bize saygı duyulmasını sadık olunulmasını şefkat gösterilmesini kalben ruhen bağlı olunulmasını istiyoruz
Bir kere kesinlikle herkesin sevilmeye ihtiyacı var! Erkekler de kalplerinde kocaman sevgi boşluğu taşıyabiliyorlar. Sadece kızlar duygusal diye bir şey yok, minnoş erkekler de ilgiye, şefkate, güzel bir sarılmaya bayılırlar! Duygu hepimizin ortak noktası, cinsiyetten bağımsız yani! 💖✨
Cevap
19Cevap
Net isterim. Sevildiğimden fazla da sever ilgi gösteririm.
Dağ, taş, ot, hayvan bile sevilmek istiyor da bu erkekler sizin gözünüzde nasıl yaratıklar ki yani bu soruyu sorabiliyorsunuz mmkk..
Oha ya O HAA 😬
İstemiyorum aslında biliyor musun sevgiye doydum sevilmek benim için kolay. Ben artık yaşadığım hayattan keyif almak istiyorum
Hahaaa güldüm başlık hatalı. Sevilmek istemeyen erkek var mı demen lazımdı ! :) erkeklerin kim seviyor ki
Erkekler kendilerine saygı ve hayranlık duyulmasını ister. Sevgi ve ilgi umurlarında olmaz.
olmaz mı... bence en çok da erkeklerin sevilmeye ihtiyacı var...
Mesajımı görürsün umarım
Sevilmenin erkek kızı mı olur herkes sevmek sevilmek ister
Sevgi bekleyenin cinsi olmaz.
Tabikide var. Bunun cinsiyet ayrımı olmaz ki
Vardır
Hayret ediyorum şu kafa yapısına
İnsan oldukları için onlarda ister
Olmaz olur mu ya benim var
İster tabiki Buda ilgi gerektirir
Beni sevebilirsin
İsterim tabi
İstiyoruz tabiki.