Evet aynen bu şekilde sevdim. Hastaydı, sürekli hastaneye götürmek zorunda kalıyordum. sabah kalkıp 40km yol gidip 10da sınava gireceğim günler bile ne ders çalıştım ne uyudum, sabah 5lere 6lara kadar acil kapılarında bekledim. Sonra alıp eve getirip uyuttum başında bekledim. Hiçbir zaman bundan şikayet etmedim. Üzüldüğü her an yanında oldum, bütün vaktimi ona harcadım, ne bağırdım ne hakaret ettim ne vurdum ne küçümsedim. Sınavlarına yardım ettim, sorunlarına yardım ettim, 1 yıl aynı evde yaşadık az süre de değil. Her gece sarıldım saçını okşaya okşaya uyuttum, her sabah öperek uyandırdım. Yeri geldi kışın karın soğuğun ortasında 10dk göreyim diye onca yol gittim tir tir titredim, gecenin bi vakti canı çikolata çekti diye soğuktan nefes alamayana kadar açık bakkal aradım. Yeri geldi saatlerce sırılsıklam yağmurun altında kaldım. Beraber yedik beraber içtik, beraber güldük beraber ağladık. Her şeyimizi paylaştık. Tabii o da bir sürü şey yaptı benim için. Hiçbirini inkar edemem. Ama final nasıl oldu biliyor musun? İkimiz de farklı yerlerde işe girmek zorunda kaldık, saatlerimiz çok terse denk geldiğinden görüşememeye başladık. Sonra gitti abi kardeşiz biz diye tanıştırdığı otel şefiyle aldattı beni. O yüzden birileri gelip tek sorun erkeklerdeymiş gibi davranınca artık kaldıramıyorum. Çünkü adam gibi sevmek de bir şey değiştirmiyor. Hiç kimsenin ne güveni ne de sevgiyi hak etmeyeceğini anlayacak kadar insan tanıdım. Emin ol, kadını da erkeği de, hepsi aynı bok.
1
8 Yorumla
Soran
+1 yıl
harbiden üzüldüm be 😢umarım günün birinde doğru insandan sevgi görürsün
bu olay gerçekten yaşandıysa Allah sabır versin kardeşim ciddi söylüyorum şu hayatta kimse böyle bi kalleşliği hak etmez ama sen apayrı bi hak etmemişsin yani kız yerine benim senden af dileyesim geldi okurken inanmazsın belki ama bi gözüm doldu
Estağfurullah kankam bırak utanması gereken utansın. Yazarken 2 sigara bitirdim, şu an 3. yü içiyorum. Daha 2 günlük olay. Tek duam Allah kimseyi böyle insanlarla sınamasın. Kimsenin hissetmesini isteyeceğim bir acı değil.
Üzüntü ve nefretten başka bir şey hissetmiyorum şu an. Dediğin gibi zamanla bu ikisi de geçip gidicek. Sevgi, saygı, anılar her şey öğrendiğim an uçup gitti zaten. Ama daha şimdiden tecrübe için teşekkür ediyorum...
Zati boyle olmazsak ne anladik o evlilikten bea iki taraf icinde ama iste boyle dusundugumuz icin evlenemiyoz hangi kizceden hoslansam ben masum mulayim kendi halimdeyim die yuzume bile bakmiyo bide utangaclik var tabi sonra bi bakiom kendinden cok alakasiz onu sadece cinsel obje olarak goren biriyle birlikte 3 gun sonrada aglamalar sizlamalar yani yasina ve karakterine uygun biri mutlaka vardir ona sans verebiliomusun mesele bu yoksa her kizin derdinin ne sadece para nede sasece cinsel yasam oldugunu sanmam
Bu resmin arkasi var bide, boyle sevecek erkege kadin olun normal zamanda dil uzatmayin erkegin ustune cikmaya calismayin , kocanizi ezmeye kalkismayin , cogu erkek boyle olur zaten. Sen adami ez ben yaparim ederim de sonra boyle sevsin beni de heeee bekle severler seni.
0
5 Yorumla
Soran
+1 yıl
bu dediklerini hiçbir taraf yapmamalı ki, karşındaki insanı ezerek hor görerek ne onun mutlu olmasına izin verir ne kendin mutlu olursun evet bu hayata bi defa geldik herkes birbirini olduğu gibi kabullenmeli hayatına aldığın kişi senin tapulu malın olmadığı için onu oyuncağın yapamazsın seven insan sevdiğine saygı duyar öteki çıkar ilişkisine giriyo
"sen adamı ez ben yaparım de" mesela burada ne demek istediniz? ben bişeyi yapmak istiyorum eşim razı değil ben mutlu olacağım için yaptım onu ezmiş mi oluyorum? eşim niye eşim o zaman her koşulda yanımda olmayacaksa
Ne var ki bunda? Karisini döven, hayatı zehir eden erkekler bile en az bir kere bunları yapmıştır. Erkeğin ne yaptığı değil, "ne yapmadığı" size olan sevgisini gösterir.
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
haklısın ama yorumlara bak önce bi hakedin yok bunu hakeden kadın yok sanki adam neler yapmış aslında evlilikte bunlar görev gibi
He mk he. Iş evliliğe gelince görüyoruz, mehir hakkını düğün alışverişi vs
0
4 Yorumla
Soran
+1 yıl
hayatım boyunca hiç öyle şeylerin heveslisi olmadım ben öyle ahkam kesme ki ben zaten mesleği olan biriyim şu an yeni mezunum ama evlendiğim kişinin 1 kuruşuna bile ihtiyacım olmayacak
kendi cinsini tanımayan bir tıfıl daha ilerde çok şaşıracaksın hemcinslerinin yaptıklarına
0
6 Yorumla
Soran
+1 yıl
kimseyi aklamıyorum ben kendimi bilirim ne istediğimden bahsettim niye böyle kötü yorum yapma gereği duydunuz aklamıyorum ki fotodaki hiçbiri abartılı şeyler değil bi sarılsanız sevdiğinizi hissettirseniz ölmezsiniz ya
Neden hep erkek ilgi göstermek zorunda aynı şeyi bir kadın yapsa erkeğe karşı olmuyor mu sevgi karşılıklı olsa daha iyi olmaz mı herşeyi erkekten beklemeyin artık.
öyle bişey demediğimi sende biliyorsun konuyu çarpıtma söylemek istediğim şey sadece cinsellik için evlenen erkeklere, kadının duygusal ihtiyaçlarını karşılamayanlara her şey karşılıklı olur tabi zaten karşılıklı olmazsa yürümez