Bi tane adam var Amerikaya yerleşmiş orada yaşıyor üstelik mühendis. Ve gittikten bir süre sonra yanına sevgilisini almış ve onunla evlenip kızı da greencard sahibi yapmış. Şimdi merak ettiğim şu ki çocuk cidden eli yüzü düzgün hatta yakışıklı denen türden, mühendis, dahası hayatı tamamen olumlu yönde değişip Amerikaya yerleşmiş; sevgilisini bakıyorum kız cidden güzel değil (yanlış anlaşılmasın dış görünüşünü eleştirmek asla haddim değil tüm açılardan merak ettiğim için belirtiyorum) yani genel geçer bir güzellik vardırya kızda pek yok, onu bırak mükemmel bir mesleği de yok kaldı ki çalışmıyor.
Ben hiç sevilmedim yanlış anlaşılmasın o yüzden belki de erkeklerin gerçekten seven varlıklar olduğuna inanmıyorumdur ama kardeşim yerinde başka bir Türk erkeği olsa çoktan ne oldum delisi olurdu ve ilk değiştireceği şey kız arkadaşı olurdu eminim.
Ne düşünüyorsunuz bu konuda?
Ben hiç sevilmedim yanlış anlaşılmasın o yüzden belki de erkeklerin gerçekten seven varlıklar olduğuna inanmıyorumdur ama kardeşim yerinde başka bir Türk erkeği olsa çoktan ne oldum delisi olurdu ve ilk değiştireceği şey kız arkadaşı olurdu eminim.
Ne düşünüyorsunuz bu konuda?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Erkekler seviyor aslinda tipe degil karaktere bakiyor ama karakteri duzgun kadin kalmadigi icin bari en azindan guzellik olsun diyor
Karakteri düzgün kadını hiçbir erkek haketmiyor
O yuzden de kadinlar karaktersizmi oluyor?
Yani şimdi yakın zamanda bende Amerika’ya gitmeyi planlıyorum olacak gibi gittiğimde de Türk biriyle görüşeceğimi hiç sanmıyorum.
Ben sevgilim için başka bir ülkeye gidecektim ama beni terketti :)
Valla 6 yıllık ilişkim. var. evliliğe doğru gidiyor. Ama ben güvenip göndermem açıkçası. Şu da bir gerçek erkekle hiç güvenmiyorum.
Seven oluyor. Bende mesela birini çokça sevdim, değer verdim
Bence sen o kızın sevilmesini kıskanıyorsun ve hazmedemiyorsun senin gibilere çok acıyorum
Offf saçmalama ya niye kıskanayım 😂😂 hemcinsim adına çok sevindim bunı belirtmem mi gerekiyordu illa sorumda? Ben 5 yıl birini sevdim hiç sevilmedim it*n tekiydi duymadığım hakaret kalmadı. Günümüz ilişkileri erkeklerin beş para etmezliği de malum, bu güzel örneği gördüğüm için hem şaşırdım hem de inanamadığım için anlamaya çalıştım. Her halta bonco son koskonoyorson demeseniz olmaz neyi kıskanıcam çocuğun eski sevgilisi miyim ya da çocuğa şizofren gibi aşık mıyım biraz 🧠 lütfen
O beyin sana lazım kuzu
Saat geç oldu sen sütünü iç yat hadi ablacım kafanı yorma böyle şeylere
Aynen bu kadar seviyesizce konuşan birine bu kadar cevap vermek bile çok sana bol kıskanmalı geceler kudur böyle düşünüp düşünüp
Cidden var mi bende merak ettim dediğin gibi çoğu erkeğin degistirecegi ilk şey sevgilileri olurdu
Benim o tarzda sevgilim vardı herkeze var bir şerefsizlik mükemmel Lil yok maalesef.
küçümsemek için demiyorum ama bu daha hiçbir şey
Nasıl yani anlamadım
çok daha güzel sevenler var. senin verdiğin örnek anlattığın kadarıyla normal bir birliktelik. sen bir de sevdiği kadın için her türlü fedakarlığı yapanları gör.
Normal bir birliktwlik mi 😂 adama kız arkadaşına zaradan bluz almamış Amerikaya yerleşmiş terketmemiş üstüne kızı da yanına alıp evlenip Amerikan vatandaşı yapmış. Bu hayatta daha ne yapabilir siz de boş yapmayın isterseniz...
sevdiği kadını niye terk etsin? terk etmemek sana marifet geliyorsa ağır canım. hem de kolay kolay sinirlenip kötü bir şey yazmayan beni bile sinir edecek kadar canım.
Seviyorsan gerisi hikaye
Yok bence
Aaaa benn 😳😏
Cocukkk canım
Ne çocuğu
Ne diyosun sen be ne saçmalıyosun
Hahahaha