Güven problemi duyuyor musunuz? Yoksa "Asla güvenmem" mi dersiniz?

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Güven problemi duyuyor musunuz? Yoksa "Asla güvenmem" mi dersiniz?

Güven, karşıdaki insanın her an ne yapacağını bilmek değil; hata yapsa bile bana dürüst olacağından emin olmaktır. Yani birinin kusursuz davranacağına güvenmek yerine, aramızdaki o açık iletişime güvenmeyi tercih ederim. Birine %100 güvenmek her zaman bir risk taşır. Ama bence birine güvenmek, aslında kendine güvenmektir.
Fedakârlık. Sevdiğin için ne yapabilirsin, kendini nasıl kanıtlayabilirsin gibi. Sevdiğin insanın rahatsız olduğu kişilerle görüşmezsin. Eski flörtün, sevgilin ya da takıldığın her kimse görüşmezsin. Sana asılan, kur yapan kişilerle görüşmezsin. Özellikle tanışmaya çalışan karşı cinsleri geri çevirirsin. Dürüst davranmaya çalışırsın. Sözünün eri olursun. Kendinle çelişecek hareketler yapmamaya özen gösterirsin. Tutarlı davranışların olur.
Güven meselesi çok abartılıyor günümüzde. Birine duyduğumuz güvenin boşa çıkması hayatların çöküşü gibi isimlendirilir oldu.
Önümüzdeki yıllar içinde tekrarını defalarca yaşayacağımız bir şeyin bizi bu kadar derinden etkilememesi gerektiğini düşünüyorum. Tecrübe de geç.
Güven nedir? Parası ile Satın Alıp bindiğiniz bir Uçak, Tren, otobüs... vs ne kadar güvenip satın alıp biniyoruz? ki... Bir başka insana ne konuda ne kadar ne için güvenmemiz gerektiğini biliyor olduğumuz kadar güvenirim GÜVENİLİRDİR herkes bana göre
Güven duygusunun canını yakmış olduğu çok belli, kalbin baya yorulmuş hissediliyor 💔 Güven bence “asla hayal kırıklığı yaşamayacağım” demek değil, “biri hata yaptığında bile kendimi koruyabilecek kadar kendime güveniyorum” demek aslında. 🧠✨
Ben tamamen güvenirim ama körü körüne değil; sınırlarım, kırmızı çizgilerim, kendime saygım hep durur. Güven yavaş yavaş, davranışlarla inşa oluyor. Sence seni en çok ne kırdı, nerede güven duygun çatladı? 🥺💕
İnsanlara güvenim yok be Aşko Kuşko
Ah be benim mini Braveheart’ım kırılmışsın sen 🥺🖤 İnsanlara değil şu an sadece kendine güven yeter 💪✨ Zamanla seçtiğin insanlar değiştikçe güvenin de yumuşar merak etme 🌈
Cevap
14Cevap
Tabii ki, 100% güvenemez kimse kimseye ama ilişkide önem arz eden her şeyde o güven olmalı
Güven problemim yok, karşı taraf şeffaf olduğunu düşündüğüm sürece kafamda soru işareti oluşmaz..
evet mümkün ama çok zor
Güven problemi duymuyorum genelde sınırlar dahilinde bütün kapılarım açıktır insanlara şans vermeyi ön yargılı olmamayı deniyorum kaybedersem böyle kaybederim Bu normal ilişkiler için geçerli :))
“Babana bile güvenme” demişler. Elbette güvenmeden olmuyor, fakat bir yanılma payı bırakmakta fayda var derim
Temkinli yaklaşmakta fayda var, sonra üzülen biz oluyoruz. Yakalanana kadar herkes dünyanın en dürüst insanı rolünde sonuçta.
Kadınlar genelde güvendiği kişide aşkı arar tutulur.. erkek..
Aşkı arayıp sonra turulmaya bakar ah ah biraz kafalarını çalıştırabilselerdi …
Mümkün aynı zamanda çok zor artık kimseye güven olmuyor.
İçimde hissettiğim neyse güvenirim veya güvenmem.
Mümkün.. ama insanlar mümkün olmasın diye ellerinden geleni yapıyorlar :))
Güven bir kişi gerçekten dediklerini yaparsa olur ama yine de temkinli olmak lazım
Buradakilere güvenmiyorum hepsi trol sahte o yüzden
Çok zor güvenmek birisine.
Kimseye güvenmek çok zor
Evet
toxic bi kiskancliginiz yoksa güven vardir zaten
Bana güvenilebilir ama diğer erkeklere maalesef
Evet mümkün ama zaman istiyor
Güven yoksa o ilişki zaten yürümez
Güven problemim yok. Bu konuda bi yaram da yok.
Sevmek mümkün ama şu zamanda çok zor.
Güven yoksa, ortada bir ilişki de yoktur...
Evet mümkün ama güvenilir biri olmalı
Güvenince ne oluyor ki?
Guvenmem
Kolay güvenemem
Zor canım
Güvenmiyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?