bir ilişkide güven oluşturmak ve korumak için neler yaparsınız? deneyimlerinizi ve önerilerinizi paylaşır mısınız?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
bir ilişkide güven oluşturmak ve korumak için neler yaparsınız? deneyimlerinizi ve önerilerinizi paylaşır mısınız?
Zamanla bu durum yerleşir.
Güven olayını oturtmak için öncelikle karşı tarafa aklında soru işareti kalmaması gerekiyor. Cevapsız sorular bırakmamalısın. Gizli kaçmak işlerden uzak durmak gerekir. Yalansız bir hayat sürdürmek güven kazandırır. Sonra gidip kafanızı duvara vurun 😂
İlişkim olsa daima doğruyu söylerim. Gizli saklı bir şeyim olmaz. Bir şey saklamam ve ona da saklamamasını söylerim. Tabii şu gerçektir, ilişkide güven duygusunun oluşması için biraz zamana ihtiyaç vardır, bunu da unutmamak gerek.
Hiç bir şey saklamam. İyiyi anlattığım gibi kötüyüde anlatırım. Sen dürüst olursan karşındaki insan sana güvenir. Güven kazanılması zor ancak kaybetmesi çok kolay birşeydir. Eğer bir kişi size güveniyorsa kıymetini bilin.
Bir ilişki de güven sağlamak çok zor bir şey. Sen çok güvenilir insan olsan bile, karşı taraf korkudan güvenmeyebilir. Belki zamanla bir güven durumu oluşabilir.
Cevap
16Cevap
Tabi ki de zaman içinde sağlanır..
Bu ülkenin kızlarına guvenemezsinn. egolular kibiiler ama güzel degiller. o yüzden Rus kızları. hem güzeller hem egosuz
Genelleme yapmak doğru olmaz çünkü sonuçta sen bir kötü deneyim yaşanmış olabilirsin ama başkası bu deneyimi yaşamamış olabilir
Orası öyle tabi
Güven aramam güvende vermem ilişki bana göre yiyip içip eğlenip sevişmekten ibarettir neyin güvenine ihtiyaç duyayım.
Demek ki gerçekten aşık olacağın kişi karşına çıkmamış
Aşk?
Güven aradığın kişiyi serbest bırakmana rağmen sana dönüyorsa senindir sana ait olmak istiyordur böylece aklından farklı şeyler geçirsede senin için yapmaz
Zamanla tanıdıkça sağlanır
Ben de öyle düşünüyorum
Zamanla olan bir şey bu iki tarafta birbirini tanıdıkça oluşur güven
güven kıracak şeyler yapmazsın söylemezsin bu kadar basit
Açık açık konuşarak, bir şeyleri saklamak her zaman soru işareti yaratır.
Özel bir şey yapmam. Olduğum gibi davranırım. Varlığım güven vermiyorsa gereksizdir...
Zamanla tanıyarak
bana güvensin diye uğraşmak yerine hissettigin ve yasadığın seyleri açık açık konusmak iki kisininde aklında soru işareti kalmaması için sürekli duygu paylasımı yapmak
Bir kişi için 'acaba ' demiyorsan, içinden onu kontrol etmek gelmiyorsa olabilir ama Yuz de yüz değil tabiiki güven kolay yazılır ama kolay oluşmaz bilemedim
Sağlanmaz, kazanılır. Zaman.
Çok doğru katılıyorum
🙏🏻🙏🏻
Açık açık konuşmak en önemlisi bence.
İnsan olmak yeterli
hiçbir zaman tam anlamıyla güven oluşulmaz
Önce insan kendine güvenmeli
Bu devirde güven olmaz kimseye
Güven kendiliginden gelir
Kendini belli ettirir
Kadına güven verilmemeli bence.
karşı tarad sağlarsa sağlarım yoksa uğraşmam yani