Aşk İlişkileri konusunda 15,2b cevap paylaştı. İlişkilerde güven hemen oluşmaz. Tanıdıkça, birlikte zaman geçirdikçe birtakım olaylar yaşandıkça güven duygusu gelişiyor insanda. Ama insan ilk tanıştığı, karşılaştığı an daha önem kazanıyor. Şöyle ki ; aldığın enerji çok önemli. Olumsuz ise devam etmiyor ilişki. Güven, benim için ilişkinin ana damarı gibidir. Kolay elde edilmez; ama bir saçma hareket ile herşeyi berbat edebilir insan. Güvenin neticesinde sevgi doğar, zamanla sevgi geliştikçe karşılıklı saygı çerçevesinde ve birazda empati yaparak ilişki aşka dönüşür. Birlikte zaman geçirerek, yaşanılan olaylar ve durumlar karşısında sahiplenme hepsi etkili olur ilişkiye can veren güvenin oluşmasında. Herşeyden öte kişi dürüst olmalı, makyajsız hareketleri olmalı, doğal olduğu gibi davranmalı; en önmlisi beklenti üzerine ilişki kurulmamalı.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılMantıkla ya da şunu şöyle yapalım böyle yapalım diyerek oluşmaz öncelikle hissedeceksin karşıyı seveceksin ki kırmayacaksın üzmeyeceksin değer vereceksin ve zamanla güven zaten oluşur bence sırf güven için çaba gösteriyorsan zaten ilerde problem yaşarsın
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılilk izlenim duruş güven verdiği için birliktesindir, sonra tanıma aşaması gelir , işte asıl güven o zaman sağlamlaşır ve ya güvenirsin ya güvenmezsin,, güven duyduğun insana saygın sevgin artar, ilişki sağlamlaşır,, ama eğer güven sarsılırsa o ilişki devam etsede artık darbe almıştır ve en ufak bir durumda çöker,,
10 Yorumla
+1 yılGüven çok zor oluşur. Kaybetmesi de bir o kadar kolaydır. Ama gerçekten güvenilmesi gereken insanları hiçe sayıp hiç güvenilmemesi gereken insanlara güveniyorlar. Çok tuhaf cidden
22 Yorumla- +1 yıl
Doğru
- +1 yıl
😥😥😥
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
178Cevap
+1 yılGüven nasil olusur karsilikli saygi ile sanirim öncelikle sonra karşıdakıini dinlemekle en önemlisi de sevmekle :)
11 Yorumla- +1 yıl
Sevgi herşeyin üstünden gelir 😊
- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılGüven oluşmaz verilir...
Karşımdaki kişi bana nasıl güvenl verir dersen;
1- Sözle dile getirdiği duygularını bana hissettirmesiyle (gerçekmi hissettirmesse bilemem),
2-Bana yaptıklarıyla , yapmadıklarıyla ki bu bana ne kadar önem ve değer verdiğini gösterir
3- Ne olursa olsun dürüst olmasıyla (yalan söylerse olmaz)
4- Tabi en çok da saygısıyla (saygı herşeyde temel taştır)10 Yorumla Kişisine bağlıdır. Kimini 5 dakikada tanır güven duyarsın ama kimisiyle de nr kadar görüşürsen görüş o sıcaklığı hissedemezsin. Bana göre güven tek kullanımlıktır bir kere kullanıldıktan sonra bir daha kullanılma şansı olmaz. Tamam herkes hata yapar ama yapılacak ve yapılmayacak hatalar vardır. Her hataya göz yumulmaz. Bazı hatalar bir defa yapıldı mı devamı mutlaka olur.
10 Yorumla
+1 yılgüvenle başlayanı da var sonradan güvenileni de sonradan güvenilmezi de. bence önemli olan kendine güvenmek. bu sağlamsa karşı tarafa ahım şahım bir güven beslemeye gerek yok. o kendine güvenin çekeceği ilgi zaten onun gözünü üzerinde tutacaktır.
12 Yorumla- +1 yıl
Önce kendimizi olan güvenimizi sağlıyacağız sonra gerisi çorap söküğü gibi gelir yani :)
- +1 yıl
ayynen öyle :)
+1 yılKadının psikolojisi bozuk değilse mis gibi gider evlilik. ama seven kıskanır saçmalığı altında, hastalık derecesinde evliliği cehenneme çevirme potansiyelleri var dikkatli olmak lazım.
13 Yorumla- +1 yıl
Sadece kadinlar demeyin isterseniz.
- +1 yıl
Evliliğin sürmesi kadının elindedir.
- +1 yıl
Tabi yaa çok haklısın 😊
Güven kendiliğinden oluşmaz verilerek oluşur. En çok yaşanılan kavga sebebi sen bana güvenmiyormusun, güven vermezsen güvenmem kardeşim
26 Yorumla- +1 yıl
Karşılıklıdır yani. Güven duyacaksın güven alacaksın gibi
- +1 yıl
Sen kuralcisin yaa zor öyle bacım 😕
- +1 yıl
En güzeli yapabiliyorsunuz ne güzel 😀
- +1 yıl
Aynen
+1 yılZamanla hislerin arttıkça beraberinde güven duygusu da gelir.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 8b cevap paylaştı. Karsidaki verir karşilikli guven aşktan daha saglam bir direktir iliskide aşk dedigin zaten filmin frangmanı guven sevgi saygi bu ücü sonsuzluga taşir
15 Yorumla- +1 yıl
Burda herkes guven veriyor bana 😉😁
- +1 yıl
Mesala yani diyorum 😀
- +1 yıl
Bu iyi 😊
+1 yılGüven sevgiden bile daha çok ihtiyaç duyduğumuz bir duygu oldu artık insanlar için.. ki bana gire de zaten öyledir öyle olduğunu düşünüyorum doğarken yabancı olduğumuz bu gezegende bile anne kucağında güveni hissederiz çocukken anne kaçağına sarılırız ilk önceliğimiz ihtiyacımız biyoloji olarak bu duygudur kanımca.. Güven izlenimde bulunmakla elde ediliyor zaman içinde sindire sindire ederi kadar güven beslemek bence en doğru güvenme şekli
00 Yorumla
+1 yılGuven cok zordur gercekten ya
Yalan olmiycak bir kere durust olunacak sadakatli olunacak az ama oz konusulucak sacmalama az olucak
Bu genis bir kapsam ve guven elde olmayan bir duygu bana gore10 Yorumla
+1 yıl"İyi değilim" dediğinde "neredesin?" denildiği zaman. Karşılıksız ve çıkarsızca.
13 Yorumla- +1 yıl
Güzellllll :)
- +1 yıl
Gönüller güzel olsun : )
- +1 yıl
Aminnn :)
+1 yılEn iyisi Güven vermeyen biri ile ilişkiye başlayacaksın en mantıklısı bu
13 Yorumla- +1 yıl
Sıfır beklenti sonsuz mutluluk 😀
- +1 yıl
Herkesin benimsemesi lazım olan yaşam mottosu ne kadar beklenti o kadar dert sıfır beklenti o kadar mutluluk 😉
- +1 yıl
Iyiymiş 😊
psikolog olarak şunu söyleyebilirim kısaca. güveni asıl oluşturan bilinç altına farkında olmadan işleyen karşındakinin hareketleridir. mesela sizin resmininzden ben karakter analizinizi çıkardım bile. tek 1 resim yeter bazen
11 Yorumla- +1 yıl
Dogrudur :)
herşeyden önce saygı sonra anlayışlı olmak biribini anlamak anladıgını hissettirmek yanında oldugunu hissettirmek sonrasında zaten güven araya girer yavaş yavaş
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 627 cevap paylaştı.
+1 yılDışarı zaman ayırmak yerine içeri zaman harcamak ile
18 Yorumla- +1 yıl
Lolll :)
- +1 yıl
He he ondan 😂😂
- +1 yıl
😁😁😁
- +1 yıl
Gülme dişlerin gözüküyor
😂 😂 - +1 yıl
Olar 😉😂
- +1 yıl
Olabilirmi sence 😏😎
- +1 yıl
Oldu bilee :)
- +1 yıl
Ozmn anlamı olmaz ki gülüşün 🤔
+1 yılBen bişey sorucam sürekli iett de bana bakıyo ve gülümsüyo Bn bakınca kafasını çeviriyo fakat arkamdaki kızlar ona laf atıyo ve oda gülüyo Bn o kızlarla dün kavga etim kızlar ona onu dövdük dicek biliyorum peki o benimle dalga geçermi?
15 Yorumla- +1 yıl
Yo neden etsinki. Seni tanımak istiyecektir cesaretinden dolayi
- +1 yıl
Çok teşekkür ederim sizce beni seviyomudur
- +1 yıl
Seviyordur ama bunun bir dozuda vardir mesala sadece ilgi olabilir ya da bir merak olabilir bunu tanidikça gorursun 😀
- +1 yıl
Çok teşekkür ederim 🙃🙂🙂
- +1 yıl
Rica ederim 😊
Zor oluşur kolay kaybedilir.
En iyi görüş için teşekkürler dostm.11 Yorumla- +1 yıl
Henüz sećmedim oncedenmi seçtim acaba :)
En az öncesinde 2-3 yıllık bir arkadaşlık ilişkisi olması lazım ki karsındaki insanı bide sevgili olduğun zaman değerlendireceksin işte o zaman belki bir güven oluşabilir
10 Yorumla
+1 yılSaygı ile ve bana karşı sunmuş olduğu davranışları ile.
Bazen çok zaman gerekir bazen de kısa süre de olur Karşında ki samimi ise.10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılDoğru dürüst dursan bir açık arar tam tersi olsan terkeder gider en iyisi hiç bulaşmamak :D :D
11 Yorumla- +1 yıl
Öyle fazla dürüstlük bazı insanları mındar ediyor 😀
+1 yılTüm insan ilişkilerde zaman çok önemlidir. Duygularınızla hareket etmeden önce davranış biçimlerini sorgulamalısınız. Düşünce yapıları çok farklı insanlarla yaşamak zordur.
10 Yorumla
+1 yılBirbirinizi tanimaya başlarsiniz.
Birbirinizin guclu, zayif yonlerini bildiginiz halde buma saygi duyabiliyorsaniz güven baslamis demektir.10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. Zamanla şahsen ben kimseye kolay kolay güvenemiyorum :)
burcumdan dolayı herhalde :D11 Yorumla- +1 yıl
Güvensiz bir burç varmiydi 😊
- Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılİlişkide yalana yer olmazsa pekala güven ortamı oluşturulabilir.
20 Yorumla Zamanla.. Yaşayarak ve öğrenerek... Ya oluşur ya oluşmaz.
20 YorumlaBunu zorla yapamazsın insnaın doğadından gelen birşeydir. Zoraki ya da planlı hareketler öylrymiş gibi yapmaktır kandırmaktır karşındakini.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 808 cevap paylaştı.
+1 yılEn genel cevap zaman olacaktır. Kendim için söylemek gerekirse güven zamanla kişiyi tanıdıkça oluşur
20 Yorumla Güven zamanla oluşan bir duygudur ve karşılıklı sevgiyle olur eğer o ilişkide gerçek sevgi yoksa zaten güvende olmaz böylece ilişki diyede birşey kalmaz :)
10 Yorumla
+1 yılakıl mantık ve kalp üçlüsünün birbirine uyguladığı akım diyeyim :)
12 Yorumla- +1 yıl
Like :)
- +1 yıl
tenks :)
Davranislarla belli eder zaten. Çok zor ama oluncada güzel olur 😊
15 Yorumla- +1 yıl
Bayanlar için hisler çok önemli peki ya erkekler için?
- +1 yıl
Himm evet. Bakışları unutmayalım :)
- +1 yıl
😊☺😊
+1 yılGüven nasıl oluşur cevapları farklıdır ama güven nasıl kaybedilir : ihanet.
10 Yorumla
+1 yılZaman, sevgi, saygı, sadakat, güvenin oluşmasını sağlar.
10 Yorumlaİki taraf da birbirine doğru yaklaşırsa zamanla olur muhakkak.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 425 cevap paylaştı.
+1 yılZamanla kendi kendine oluşur. Güven tanıdıkca kazanılır
10 Yorumla Yalan soylemiyerek guvence vererek sozunun arkasinda durarak
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 302 cevap paylaştı.
+1 yılHiç bilmiyorum ki, yan ben güvenmedim ya o güvenmedi.
10 Yorumla
+1 yılZamanla, zaman gecirerek. Icinde süphe olusmamasi lazim. Sana hissettirecek
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılGuveninı kırıcak hıc bır harekette bulunmassan guven giderek artar
10 Yorumla Sevgi saygı ve sadakatle bir de zaman çok önemli tabiki
10 Yorumla
+1 yılGüven, özellikle sergilenen davranışlar, tutumlar sayesinde zamanla oluşur.
10 Yorumla
+1 yılkişilere, karakterlere bağlı. net bir durum yoktur.
10 Yorumla
+1 yılBaska kadinlara ve disariya karsi tutumu cok önemli mesela
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 682 cevap paylaştı.
+1 yılExtra bir cabaya gerek yoktur. Karakter sahibi biri olmak yeterli
10 Yorumla
+1 yılOna güvendiğini hissettirerek karşı taraftan devamı gelir zaten
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Doğruları söyleyerek. Yalansız olmakla. Kıskandırmak için saçma sapan şeyler yapmamakla.
10 YorumlaKarşılıklı ilişkilerde, ölene kadar oluşmayan tek duygu. Hep bir kaygı, hep bir korku.
10 Yorumla
+1 yıleskiden olsa baska sey derdimde bu zaman icin sosyal medya hesaplarini iptal ederek
116 Yorumla- +1 yıl
cunku her bok orda yeniyo ;)
- +1 yıl
Haklisiniz ben hepsini kapattım ama şimdide burası var 😀
- +1 yıl
iliskin varken buraya giriyon yani :D
- +1 yıl
oylemi ben olsam keserdim ha :D
- +1 yıl
Hayır bu nerden çikti ben sadece hesabımı kapattım dedim. Bunun için illla sevgilim olmasi gerekmiyorki ben buna gerek duymuyorum sevmiyorum.
- +1 yıl
tabi gerekmiyo onu demedim ben iliskin var sandim ;)
- +1 yıl
yani iliskisi olan kadina yazmayi tasvib etmem ;)
- +1 yıl
Lütfen yazmayın zaten mesaj alınca sinirleniyorum ben :)
- +1 yıl
a bak bu olmadi mesaj almak siniri gecirir bilakis o mesaj lambasi yaninca hemen heyecan basar acaba ne yazdi diye ;)
- +1 yıl
Ben yanlızlığın dibine vurmuş insanım hesaplarımı kapamışım burdada tabiki huzuru istiyorum. Takip ettiklerim iyi bilirler uzun sohbet edemem ben kaçacak yer ararım. Muhabbet farklı yerlere giderse engellerim. Bu tabiki herkes içinde geçerli değil. Neyse anladıniz siz iyi geceler
- +1 yıl
ben ne dedimki farkli yeremi goturdum
- +1 yıl
Heralde benim icinde diildir
- +1 yıl
Genel yazdım sizin içinmi söyledim doğru okuyun
- +1 yıl
huzurunu kacirmak gibi niyetim yok yani belki bizde dibe vurmusuzdurda belli etmiyoruzdur
- +1 yıl
Yok artık konuşmuyacam en iyisi bu 😀
- +1 yıl
bilmem bana ole geldi cunku burda cinsel konulara hic girmem
+1 yılilişkılerde guven önce karsı tarafa saygı lazım saygı olmazsa olmaz sevgı lazım devamıda gelıyor zaten ama saygı olmazsa guven ortamı olusmaz
10 Yorumla
+1 yılGüvenerek başlar zaten ilişkiler. İlerleyen dönemde bazı ince nüanslar güveni pekiştirir veya eksiltir.. Güven yoksa ilişki başlamaz zaten..
10 Yorumla
+1 yılHiç beklemediğim bir anda (zor bir zaman) o kişinin bana yardımcı olması. Beni her şekilde kabullenmesi ve destek olması ile güvenim oluşur
10 YorumlaGüven kazanılmaz sadece kaybedilir. Aslan ile aynı kafese güvenip gireceksin elinden kurtulacaksın sonra ki girişinde elinde silah olmadan gireceksin düşün bir mantıklı mı?
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 426 cevap paylaştı. Mutlak güven kesinlikle yoktur. İnsanoğlu aklından herşey geçer sadece bazı şeyler olursa geriye bırakma vardır.
10 YorumlaZaman ve dürüstlükle... başka hiçbirseyle ilgisi yok.
10 Yorumla
+1 yılKarşıdaki kezo ya da cano olmazsa tamamdır ki zaten
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 956 cevap paylaştı.
+1 yılilişkiye başlamadan önce dürüst biriysen ilişkide güven oluşur :D
10 Yorumla
+1 yılGüven kıracak bir harekette bulunulmadığı sürece güven zamanla oluşur.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı. Taraflar sorumluluklarını yerine getirdikçe kendiliğinden oluşur.
10 Yorumla
+1 yılkafanda soruları biriktirmezen güven oluşur. sonra içinden çıkamazsın.
15 Yorumla- +1 yıl
Evet 😀
- +1 yıl
kolay gelsin o zaman :)
- +1 yıl
Saol 😀
- +1 yıl
rica ederim :) sorusuz günler dilerim
- +1 yıl
Amennnn :))))
- Aşk İlişkileri konusunda 617 cevap paylaştı.
+1 yılTanımaya başlayınca oluşur arkadaşımızın dediği gibi fedakarlık
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 7,2b cevap paylaştı.
+1 yılGüven inşaa etmek oldukça zordur bazen imkansız özellikle birine çok güvenip hiçbişey beklemediğin halde iki katı şeyi görmüş isen.
10 Yorumla - Devamını Gör (203)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat