Güven olmazsa ilişki olur mu?

Bizim ilişkimiz 1 buçuk sene önce başladı ilk başlarda her şey mükemmeldi birbirimize olan saygımız da vardı sevgimizden ve güvenden emin olduktan sonra nişan kararı aldık ve çok güzel nişanımız oldu. Kısa örnekler vericem misal bir yerlere gitsek fotoğrafımız kötü dahi olsa nişanlım paylaşırdı ya da benim onu etiketlediğim herseyi kendi paylaşırdı ilk başta kendisi Instagram bio yazısını ikimizin adına yaptı bütün şifrelerini verdi ama şimdi çoğu şeyini bende gizliyor ne instası var bende nede facesi ya zaten ben güveniyorum bi şey yapmayacağından eminim o yüzden üstüne düşmüyorum fazla neyse konuyu uzatmayayım benim nişanlımla sevgili olmadan önce bi Instagram hesabım vardı sonra o kapandı ben ona hiç bir şekilde giremedim çokta önemsemedim çünkü yeni bir sayfa açmıştım kendime
O hesaba girebileceğim bi yöntem buldum ve girdim hesapta ki fotolarımı kaldırdım nişanlımla önceki konuşmalarımı okudum ve ona da bunu söyledim ben o hesabı kapattım diye şimdi ise benim burnumdan getiriyor hesabı kontrol edecekmiş önceden nasıl bi kız olduğumu görecekmiş yok işte ben zaten kullanıyormuşum o hesabı ondan gizli
Sana güveneceğime kafama sıkarım dedi çok canım yandı ne yapmalıyım?
Güven olmazsa ilişki olur mu?