Sevgilimi aldattım, o da beni mesajlaşarak aldattı; bu ilişkiyi devam ettirmeli miyim?

Lütfen yargılamadan cevaplayın. Yaklaşık 1buçuk sene önce 3 senelik sevgilimi aldattım. Yakalandım çok utanıyorum ten olarak değil. yok sadece buluşma görüşme nefret ettim kendimden tövbeler ettim hatta.
Sevgilim affetti geçenlerde eski telefonunu kullandığını öğrendim telefona bakmak istediğimde göstermedi sakladı sonunda pes etti yaklaşık 4 ay önce bir kızla telegramda 1 ay boyunca aralıklara konuşmuş. Kızı tanımıyormuş rastgele bulmuş. Yeminler etti beni çok sevdiğini söyledi. Sadece dertleştik dedi. Senin bana yaptığını hazmedemedim başkasıyla dertleştim dedi ama görüntülü konuşmakar da var bi anlık sinirle telegramı sildirdim. Zamanla affedebilirim dedim senin hareketlerine bağlı dedim yeminler etti şerefi üstüne. Kuran çarpsın hiç görüşmedim sonra çok pişman oldum vs dedi. Evet arkadaşlar hakettiğimi buldum belki ama ondan böyle bir şey beklemiyordum. Şimdi konuşuyoruz normale dönmeye çalışıyoruz ama benim psikolojim çok kötü. Kendimi affedememişken bir de onu nasıl affedeceğim. Ciddi düşünüyorduk ailelerle tanışmıştık çok kötüyüm fikrinize ihtiyacım var. İnsanları çok kınardık sanırım tüm bunlar ondan oldu

Sevgilimi aldattım, o da beni mesajlaşarak aldattı; bu ilişkiyi devam ettirmeli miyim?