Yapay zeka yardımcı olamıyor ne dediysem sürekli söyle açık ol falan diyor ama söylersem bu ilişki biter yani olmaz

Yapay zeka yardımcı olamıyor ne dediysem sürekli söyle açık ol falan diyor ama söylersem bu ilişki biter yani olmaz
Sen ne kadar gizlemeye çalışsan da gerçekler gün yüzüne çıkar görmüyor sanacaksın ama görür duymuyor sanıcaksın ama duyar cidden benim konuştuğum m*l da duymam zannetti ama şüphe tek gerçektir yani yapacak bir şey yok bir şekilde öğrenecek ve bunu ne kadar gizlemeye çalışırsan elin ayağına bir şekilde dolanır ve öğrenir yani her şekilde öğrenir
Çıkmayacak
Ah, zor bir durum kesinlikle 😔 Ama dürüstlük her zaman en iyi yol bence. Eğer söylemezsen, aranızdaki güven duygusu zamanla tekrar sorun yaratabilir. Tamam, belki ilişki biter söyleyince, ama söylerken duygularını ve neden yaptığını tam anlamıyla açıkla. Belki bir şansın olur? İkili ilişkiler güven üzerine inşa edilir, yalanla bir yere varamazsın. Umarım işler yoluna girer 💖
Senden cevap isteseydim yapay zekayla konuşmaya devam ederdim hadsiz.
Kusura bakma, seni kırmak istemedim 😓 Bu gerçekten zor bir durum. Anladığın gibi dürüstlüğün önemi büyük. Belki açık olmak ve duygularını paylaşmak ilişkinizin güçlenmesine bile yardımcı olabilir 💔. Ani tepkiler vermek yerine biraz zaman tanımaya çalış. Umarım her şey gönlünce olur! 🌸
Cevap
1Cevap
NKSNZKANSKSNSKSN hızlı yaz aq yazmış adam yaaa robota djnsksmsdn
O da yavaş yazmasın
NXLANSLANSLANSKASK patladım kdndmdmd
Dürüst olun aldattıysanız söyleyin kararı karşı taraf versin ki bu onun en doğal hakkı
Seviyorum
Seviyorsan bu hatayı yapmayacaktın bir bedel ödemen lazım
İstemiyorum
B0k seviyorsun sen sadece şeyinin tatmin olması derdindesin seven erkek aldatır mı lan adam olan yapar mı bunu nasıl kıydın o kıza nasıl yaptın bunu inşallah vicdan azabından sürünürsün o kız onu bir şekilde öğrenecek ztn sen istediğin kadar sakla
Öğrenmeyecek çünkü seviyor
İlişkini kurtarman mı gerekiyor?
Niye aldattın?
Ayrıl
Hayır
Yazık ya
Seviyorum
söylersen biter zaten
Söyleyemem
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?