Yengenizin size bu kadar yakın ve flörtöz davranmasının altında ne yatıyor?

Merhabalar ben 23 yaşındayım amcamın eşi 29 yaşında kapalı namazlı abdestli biri 3 tane çocuğu var herkesin yanında farklı tekken farklı davranıyor bana karşı herkesin içinde bakıp bakıp duruyor yediği pastasını içtiği çayını bardağını veriyor amcam evde yokken yardıma çağırıyor tişört giyip karşımda eğiliyor eliyle kapatmaya çalışıyor perde takmaya arkasında bekletip düşersem beni tut diyor herkesin içinde bir kere yaptı bunu mutfakta su içmeye giderken göz göze geldik arkasından su doldurup icecekken geri gelip bana temas etti kalcalariyla neden arkamda bekliyorsun habersiz geliyorsun dedi herkes varken tekken mutfakta çayı ısıtıp doldur iç dedi elimi yüzüne götürdüm bir şey var diye tekken canimli konuşuyor bende konuşuyorum geri çekildi sonra şehir dışından geldim amcam yanına çağırdı mutfakta yanında dururken çok güzel olmuşsun böyle kal geri gelince yemeğe götüreceğim dedim seni gelince götürürsün dedi ben bunun numarasını aldım dedim haberin olsun bahaneyle numaranı istedim birisi sorarsa nedeni şu iyi yapmışsın boş ver dedi sizce amacı nedir

Yengenizin size bu kadar yakın ve flörtöz davranmasının altında ne yatıyor?