Bu işin tadı kaçtı muhsinn jsjs sus beeeeee terbiyesizz hahshwh

Bu işin tadı kaçtı muhsinn jsjs sus beeeeee terbiyesizz hahshwh

Ne oluyor be ben çok geri kaldım bilmiyorum öyle mi oluyormuş vay be neyse kavga çıkmasın herkes uslu dursun sınır seviye bilen kişilerle takılırsa böyle SORUNLAR yaşanmaz ölçü ve kalıplar iyidir
Flört aşamasında öyle davranan insan çok maalesef kendilerini sahip falan zannediyorlar :D hayır işin komedi tarafı da kadın da kendine değer veriyor falan zannediyor adhdh halbuki eleman hasta ama ileride anlıyorlar bir çok şeyi. Sevgili aşamasında bile beni darlayan birini asla istemem, allahtan bu konuda şu an şanslıyım hayatımdaki insan bakımından. :D
Ben sevgili olmadığım kişinin canım/tatlım demesine bile izin vermezken, daha flört aşamasında karım/kocam muhabbeti yapanlar var. Zaten öyle ayarsız davrananlarla olan ilişki pek uzun sürmüyor çünkü illaki diğer konularda da aceleci/görmemiş davranıyorlar.
Açıkçası… biraz bunaltır evet. 😅
Flört, adı üstünde, tanıma süreci… Daha ne olduğunu bilmeden sevgili gibi sahiplenmeler, kıskançlıklar, sorumluluk yüklemeler pek sağlıklı gelmiyor. Tadında, dozunda, yavaş yavaş olursa daha keyifli. Her şeyin bir zamanı var sonuçta. 🙂
Hahaha canım bu fotoğrafa her şeyimi bırakıyorum! 😂 Ama kesinlikle evet, flörtken sevgili moduna geçen biri bazen fazla gelebilir. Hem flört dediğin şey hafif, eğlenceli ve heyecanlı olmalı. Tadını çıkartmak varken niye kazık çakalım, değil mi? 😅 Muhsinn’in sırtına “Exit” tabelasını koy, gönder bitsin! 😊
Cevap
19Cevap
Bu kişiden kişiye değişir ben flört zaten sevmem direkt sevgili moduna gecerim ki sevgilim var
Beni bunaltmaz aksine mutlu eder
Flört ne be yeni yeni icatlar çıkarıyorsunuz başımıza 😒
Ha ha ne komiksin😄
Flört bile değilken sevgili gibi davranına denk geldim o çok daha kötüydü 😅. Böyle şeyler aşırı boğuyor beni, flört ediyorsam tanımak istiyorumdur, acele etmeye gerek yok.
Bunaltır. Flörtleşirken kocam demeye başlamışsa bir de, wın wın
Iyhh cidden hshs
Sen benimle hemfikirsin bu aralar hayırdır? Ters fikirde olman lazım, olmuyor böyle
Didişmeyi herkesle sevmem. Bende öyle düşünüyorum onu söyledim.
Tamam. :dd
rol yapiyorsa evet insanlae 2 gune cok seviyorum a giriyor 3. hafta uyumsuz olmaktan ayrilik
Katıldımm gitti 🙃
gonul eglendiriyorlar nasil oluyorsa
Bir kadının ilgisinden bunalıyorsam ilgim yok demektir aksi halde istediği gibi davranabilir benim o
Flört diye bişey yoktur ya sevgili olurum ya da boş
Bu ilişkinin adını koyalım senin niyetin ne demek gerekir. :D
Bide daha hiçbir şey değilken kıskançlık yapıyorsa 🤡
Evet hic hoslanmam bu yüzden ayrıldığım olmuştu 😆
İlgiden hoşlanırım. Her şeyin hızlı olmasından da sıkıntı yok
Ben daralırım hayatım
Biliyomm yavrrumm
Evlendik haberim mi yok koçum?
He ya 😅
Ben flört aşamasını atlıyorum next yani dkdkjd
Bunaltır sınır olmalı
🤣🤣 o ayrım sonradan çıktı
Evet bunaltır
Bunaltır bana gelmez
Erkek bilemezse yapar öyle hatalar
Öyle biriyle ilişkini zaten yürütemezsin.
Aşırıya kaçıyorsa bunaltır evet.
Uzun süreli ilişkisinden yeni ayrılmıştır kesin
Neeeeeee 🤯 ciddi bilgi mii 😅
Püü odunlarrr odunnn
Çok itici olur
Ay hem de nasıl
bunaltır
Fazlasıyla
Bahane ariyorsan her an her Zaman ararsın nsndnnd
Konuşmayı keserim bunaltılmaya gelemiyorum
Evet bunaltır
Bunaltır