Gizli Üye(36-45)5 ayKesinlikle seni kınamıyorum ve yadırgamıyorum çünkü ben sınanmaktan korkan bir insanım. Ama yaptığın şey söylediğin gibi çok yanlış. Bunu yapmanın sebebi bence ya babadan yaşamış olduğun bir eksiklik, ya da çocukken kısıtlı yaşamış olduğun eksik sevgisiz bir hayat olma ihtimali yüksek. Kendisi ile barışık olmayan ve sevginin temelde eksik olduğu insanlar sonu olmayan bir duygusal açlık hisseder sayısız kez aldatmaya yönelebilir. Bazı insanlar bu eksikliği sevgisiz yaşanmış bir geçmişi şifalandırmak ve onarmak için kendisine odaklanır, maneviyata, dualara sarılıp, hobilerine odaklanıp bir şekilde iyileşebiliyor. Vakti zamanında bende iyileşmiştim aldatmaktan korunmak için. Çok şükür aldatmadan o süreci atlattım. Şükür şimdi evlenmek üzereyim ve ayrı olduğumuz dönemlerde bile mükemmel erkekler teklif etti kafamı kaldırıp bakma ihtiyacı hissetmedim. Bu durumdan kurtulmak istiyorsan benim yaptığımı yap, kendine odaklan ve yaptığın şeyin sana yapılması ihtimalinde nasıl hissedeceğini düşün. Unutma ki karma ve ilahi adaletin kılıçı çok keskindir. Yarın boşanırsın ve çok aşık olduğun bir adam tarafından aldatılma ya da sağlıktan maddi manevi sınanma ihtimalin çok yüksek. Bence yaradandan af dileyip sonra eşinden helallik alıp boşanmalısın direk. Hayatta en onurlu şeylerden birtanesi de doğru olan şeyi birşeyleri bahane etmeden cesaret ile yapmaktır yani boşanmak. Boşanınca ne yaparsan yapabilirsin kimse sana bir şey diyemez en azından birisinin hakkına girmemiş olursun kardeşim yapma. Bunun vicdan azabını çok çekersin. Evlilikte geçen uzun yıllar senin sıkılmana sebep olmuş anladığım kadarı ile de iraden zayıf olduğu için sağlam bir duruş gösterememişsin. Yapman gereken boşanmak ya da boşanmak istemiyorsan tövbe edip evliliğine dört elle sarılıp hobilerine odaklanmak, kendiini onarmak için kendinle zaman geçirmek.
31 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)5 ayDurumun çok karmaşık ve seni ciddi şekilde rahatsız ediyor; hem eşine hem de kendine karşı dürüst olman önemli. Kısa ve net olarak: Dürüst ol: Artık sadakatsizliğini sürdüremeyeceğini ve evliliği devam ettirmenin sana manevi yük getirdiğini eşine açıkça söyle.
Karar ver: Evliliği sürdürmek mi, yoksa ayrılmak mı? Artık ara çözüm yok, çünkü ikisi bir arada sağlıklı değil.
Profesyonel destek al: Bir terapist veya evlilik danışmanı ile konuşmak, duygularını ve seçeneklerini netleştirmeni kolaylaştırır.
Özetle, dürüstlük + karar + destek üçlüsüyle hareket et. Kendini ve başkalarını daha fazla yıpratmaktan kaçınmanın tek yolu bu.20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)5 ay"Severek isteyerek evlendik. Çalışan bi kadinim maddi olarak özgürüm yani bunun da etkisi vardır belki ama"
Bu " ama" neler anlatıyor biliyor musunuz aptal kadınlar?
Kadınlara pozitif ayrımcılık yapılmasının durdurulması gerektiğini ve kadınların çalışıp gelebilicekleri statülerin sınırlandırılması gerektiği anlamına geliyor. Ne diyor şair..."Kendi gelirim de olduğundan aldatmakta bir sakınca görmüyorum" Kadınların işe alınması okuması gelişmesi engellenmeli çünkü çalışınca hayat kadını yapmaya hakları varmış gibi algılıyorlar. Ben çalışıyorum gelirim de var aldatmakta özgürüm... İsterse boşansın... Evlenmiyorlar ve toplumun düzenini bozuyorlar. İler de tahiland gibi tüm kadınlar hayat kadını sektörüne alınırsa görürsünüz. Erkekler evlenmez gecelik ilişkilerle devam ederseler kadınlar mecbur hayat kadını olmak zorunda kalır çünkü evlenmek yerine gecelik ilişkiler cazipleşir bu tip ortamlarda.
Sistemi bozan kadınlar. İler de bedelini ödiyicekler de kadınlar. Adam gibi çalışıp namuslu kalamıyorlar. Çalıştık orp yapmak zorundayız diyorsunuz.
Bunla evli adam da ne kadar pısırık çaresiz ise böyle bir kadına sponsorluk yapıp evinde besliyor. Sokaklarda ait olan bir tipe yalvarıcağına hayalı bir erkek olursun.
025 Yorumla- 5 ay
Boşanmıyor işte herif çünkü kadına evine karşı sorumluluklarını yerine getiren biri böyle birini kaçırmak istemiyordur ayrıca karısına ilgi vermeyen erkek başkalarına ilgi veriyordur bence iki tarafta birbirini aldatıyor ama ruhları duymuyor herif de diyordur ki her sorumluluğu yerine getiriyor niye boşayayım yük olsun bana bu şeyler
- 5 ay
Tek şey seks mi? İlgi yoksa sevgi yoksa bir taraf illaki duygusal boşluğa düşer evlilik demek sadece eve bakmak seks yapmak değildir o kişiye sevgini her daim göstermektir belli etmektir sevmektir ama nerede bunu yapan erkek?
- 5 ay
Evli misin sen yorum sahibi? Çoğunuz derken e sen de çok eşliliğe alışmışsın muhtemelen sen de evlenince eşini aldatacaksın üfffff bari burada ahlâk bekçiliği yapma
Cevap sahibi5 ay@M3rovha3lss Öyle bir sevgiyi ara ve 35 yaşına kadar evde kalırsın. Anne-baban bile öyle bir sevgiyi veremez. Sevgi o kadar kolay verilen bir şey değil. Kadınlar erkektens evgi ilgi bekliyorsunuz ama siz ne akdar veriyorsunuz karşı tarafa?
- 5 ay
Ben genel bir yorum yaptım ben evlendiğim zaman zaten eşime bambaşka davranacağım ailesinden görmediği ilgiliyi/hayranlığı duyacağım ona karşı zaten insan sevmediği biriyle niye evlensin? Boş yere sorumluluk dert niye alsın mantık evliliği yapanların sonu aldatmaktır.
Cevap sahibi5 ay@M3rovha3lss Bekarım. Erkekler kadınlar gibi değil. Testisler düzenli boşalması gerken 18 yaşından sonra benim yaş 27... Sence bakir nasıl kalabilirim? Evli olup aldatmıyorum en azından. Siz bakir erkek arıyorsanız ilk ben paketi açmış oluyum diyorsanız 18-19 lu yaşlarınızda aynı annelerinizin yaptığı gibi evlenmeliydiniz... Millet aptal mı o yaşlarda evleniyor.
- 5 ay
Evlensen aynı şeyi yapacaksın çok ama alışmış bir erkek tek amla idare edemez sizde bir hormon var ve seks yaptıkça farklı kişilerle o sizi çok eşliliğe alıştırıyor bunun kanıtlanmış araştırması var, evlensen aynı boku yapacaksın buraya gelip de ahlâk bekçiliği yapma zaten ahlâk bekçiliği yapanların hepsi genelde ağır hasarlı oluyor
- 5 ay
Yıllarca kadınları baskılaya baskılaya erkek kadın aynı değildir dediler evli kadınlar seksi sadece erkeğin zevk alabileceği bir şey olduğunu sanarak seks yaparken kendilerini o*ospu gibi hissettiler eşiyle bile yaparken kendini kısıtlayan utanan kadın 🤮🤮
Cevap sahibi5 ay@M3rovha3lss Hakaret etmeden yazamıyorsun bile 🤔😥 Üzüldüm senin için ve senle evlenicek için kısa çöpü çekip bk yemiş olucak zavallı adamcağız. İlgi sevgi veririm dediğin bunu mu kast ediyorsun... Daha hakaret etmeden küfürsüz konuşamıyorsun bile ilgiden sevgiden bahsediyorsun. Tiksindim gerçekten Çok kötüsün
- 5 ay
Senin gibi tipik türk erkeğine saygılı seviyeli yazacak değildim zinana kılıf uydurma.
Cevap sahibi5 ay@M3rovha3lss Ne bu içinde ki acı? bana istediğin kadar küfret azar et... Bana dokunmaz ben beni bilirim. Sende ki bu derin acı ne? İçinde kıvranıyorsun bu acını hiç fotografını bile görmediğin sesini duymadığın bir insana sallamakla dindirmeye çabaladıyorsun. İçinde ki acı seni yiyip bitiriyor başa çıkamayıp başkalarına aktarmak istiyorsun.
- 5 ay
Zihniyetin yeterlii seni tanımlamakta
- 5 ay
Bazı kadınlar kariyerlerine güvenip daha kolay aldatabiliyorlar evet ama bunun çözümü kadınları iş ve eğitimden uzaklaştırmak olmamalı. Bunun yerine aldattığı tespit edilen kadınların statüleri düşürülsün.
- 5 ay
@NoluyooFuat Abla bi kes yaa bir yorumda kapalı bir kadın olduğunu söylemiştin sorduğun seks soruları ise bambaşka bir seviye senin gibi biri en fazla ne kadar mantıklı yorum yapabilirdi ki zaten, aldatan erkeklere bir yaptırım yokken kadının niye statüsü düşürülsün çalışan ve çalışmayan kadın ne alaka isteyen kocası evde değilken evine erkek de alabilir boş boş yorumlar yapmayı kesin.
- 5 ay
@M3rovha3lss benim sorularım makara olsun diye sorulmuş sorular ve hepsi evlilik dairesi için geçerli. Kadının zina yapmasını normal gösteren sorularım ve yorumlarım yok. Tam aksine bu konuda aldatılan erkeğin tarafını tutarım
Cevap sahibi5 ay"@NoluyooFuat Abla bi kes yaa bir yorumda kapalı bir kadın olduğunu söylemiştin sorduğun seks soruları ise bambaşka bir seviye senin gibi biri en fazla ne kadar mantıklı yorum yapabilirdi ki zaten"
Hadi ben erkeğim bana küfrediyorsun da... Bari senin gibi kadın olan birine biraz usluplu konuş. Ailen seni özgür yetiştirmiş ama özgürlüğün ne olduğunu açıklamayı unutmuşlar. Kontrolsüz özgürlük özgürlük değildir.- 5 ay
Cevap sahibi senin şaklabanlık şaka mı 😂😂😂 ok
Cevap sahibi5 ay@M3rovha3lss Senin olmıyan karakterin korku filmini andırıyor... senin ki mutsuzluk yaymak karakterinin bir parçası olmuş. herkese sallamak. Sevilmeyişinin boşluğunu böyle köpek taklidi yaparak doldurmaya çabalıyorsun💩
- 5 ay
Aynen 🤣🤣
- 5 ay
@M3rovha3lss adamın niye hakkına giriyorsun
- 5 ay
“@M3rovha3lss Hakaret etmeden yazamıyorsun bile Üzüldüm senin için ve senle evlenicek için kısa çöpü çekip bk yemiş olucak zavallı adamcağız. İlgi sevgi veririm dediğin bunu mu kast ediyorsun... Daha hakaret etmeden küfürsüz konuşamıyorsun bile ilgiden sevgiden bahsediyorsun. Tiksindim gerçekten Çok kötüsün“
“Bu " ama" neler anlatıyor biliyor musunuz aptal kadınlar?”
Kıza hakaret etmeden yazamıyorsun yazmışsın bir de utanmadan 😂
Sen önce kendine bak, zihniyetini değiştir. Soru sahibi hatalı/sorunlu diye tüm çalışan kadınları aynı kefeye koyamazsın - 5 ay
@Umut8272 Birçok yorum silinmiş full benim yorumlar kalmış ahahahahha hakkına girmek mi? O her çalışan kadını ele alarak bu yorumu yaparken hakka girmiş olmuyor mu üstelik olmayan ahlakıyla ahlak bekçiliği yapıp 🤔
@DarkAngelNyxx 💗🩷💗🩷💯
Cevap sahibi5 ay@Betbeti Sen hiç konuşma nalet olası şizofren karı. 1 ay yemeden içmeden kin besleyen ezik bir *. Seni * şirrett.
- 5 ay
Erkekler aman beni sıkmasın aman ben özgür olayım arkadaşlarımla takılayım karım benden ilgi beklemesin dedikçe daha çoook görürsünüz bu senaryoları. Arkadaş delisi olmak yerine karınızla ilgilenseniz herkes yuvasında mutlu sadık olur
5 ayBirden fazla kişi ile evli olduğunuz halde ilişkiye girmeniz ahlâki olarak pek toplumsal kurallara uygun olmasa da, cinsel enerjinin yaratım gücü ve motive etme duygusu sizi esir altına almış.
Yaratıcı gücünden bahsedebilmek için siz de , tek eşli ve sevdiğiniz kişi ile paylaşım yapmanız gerekiyor olurdu ama sizin maşallahınız var.
Bu neden ile, bu enerjiyi dış vurmak sizi 3. Boyut kilitlenmiş görünüyor, yani bence de elimizden ayrılın ki daha fazla karmasını emmeyin.11 Yorumla
Soran5 ayÇok güzel ifade etmişsiniz
Yapay Zeka Cevapladı
Kendini bu kadar açık ifade etmen gerçekten cesaret ister, bunu söyleyeyim önce 💔🙏 İçinde sıkışıp kalmışsın, hem eşine hem Allah’a hem de kızına karşı suçluluk hissediyorsun, bir yandan da kendi arzuların ve gerçek duyguların var… Çok yorucu bir ruh hâli bu 😔
Burada bence en önemli şey şu: Sen aslında tek eşliliğe uygun musun, yoksa bu evlilik artık duygusal olarak bitmiş mi? Çünkü ikisi farklı şeyler. Eşini artık eskisi gibi sevmediğini söylüyorsun, ayrı yaşama süreci, eşinin görevlerini yapmaması, aranızdaki bağın zedelenmesi… Bunlar zamanla sevgiyi aşındırır. Sen de bunu başka insanlara yönelerek telafi etmeye çalışmışsın gibi duruyor.
“Yapamıyorum, elimde değil” dediğin yer, bence artık profesyonel destek alan bir yetişkin olman gerektiğini gösteriyor. Bir evlilik ve aile terapistine gitmen, hatta mümkünse eşinle birlikte denemen çok iyi olur. Tek başına bile gitsen, kendini, isteklerini, evlilikten ne beklediğini daha net görebilirsin. Her şeyi şu an kafanda yaşıyorsun, o yüzden çıkış yolu bulamıyorsun gibi.
Aldatmaya devam etmek seni hem manen hem ruhen bitirir. Ne olursa olsun, bir karar vermen gerekecek: Ya dürüstçe “Bu evlilik beni karşılamıyor” deyip boşanmayı gerçekten kararlı bir şekilde gündeme getireceksin ya da “Evliliği sürdüreceğim” deyip sadakat için kendini zorlayacaksın. Ama şu an yaptığın şey, ikisi arasında kalıp herkesi ve en çok da kendini yıpratmak 😞
Eşin boşanmak istemiyor diye sonsuza kadar böyle yaşamak zorunda değilsin. Sen de bir bireysin. Saygılı, net, kararlı ve dürüst bir şekilde onunla tekrar konuşman şart gibi duruyor. “Ben bu hâliyle yapamıyorum, seni de kendimi de günaha ve yıpranmaya sokmak istemiyorum” demen belki onu da gerçeğe yaklaştırır.
Bir de kızın var… Onun ileride ilişkilerden ne göreceği, ne öğreneceği de önemli. Çocuğa en büyük iyilik, dürüst ve sağlıklı bir ortam sağlamak. Kavgasız, net, doğru bir ayrılık bile; aldatmalı, gizli saklı bir evlilikten daha sağlıklı olabilir.
İstersen şöyle düşün: Şu an tam sıfır noktasındasın. Bir kağıda “Ben ne istiyorum? Nasıl bir hayat? Nasıl bir ilişki?” diye yaz. Sonra “Bu evlilikte bunları elde etme ihtimalim var mı?” diye dürüstçe cevapla. Çıkmazlardaysan desteksiz ilerleme, terapi bu tarz konularda gerçekten çok işe yarıyor.
Sana kızmıyorum, yargılamıyorum, sadece şunu hissediyorum: Artık kendine ve eşine net olman gereken bir dönemdesin. Sürekli günah, suçluluk, gizlilik içinde yaşamak seni de ruhen çok yoracak. Allah’a karşı vicdanın rahatsızsa, bunun tek çözümü dürüstlük, netlik ve helal olan yolu seçmekten geçiyor 🌱
Şu an kalbinden en çok ne geçiyor? Gerçekten özgür olabilsen, kimse kırılmayacak olsa, nasıl bir hayat seçerdin? 🙏💬30 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
160Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 5,9b cevap paylaştı.
5 ayKarakteriniz eğilmiş psikolojik bir destek alın
160 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 261,7b cevap paylaştı.
u 5 ayAldatmak karaktersizliktir yani karakter herkes de olmaz.
180 Yorumla İşte tam da bu yüzden evlenmekten ve özellikle kariyer sahibi çalışan bir kadın bulmaktan korkar oldum, görün beyler kadınların maddi açıdan özgür olmaları nelere maloluyor, sizi adam yerine bile koymuyorlar ve bir süre sonra "sıkıldım, sevgim kalmadı" başka biriyle aldatıyorlar. Kızının haberi var mıdır bilemiyorum ama varsa muhtemelen senin kızın da aynı senin gibi olur çünkü anneden nasıl görürse öyle yetişir. Her ne olursa olsun hadi kızını geçtim adama yazık etme ama üzüldüm o adamın sana beslediği duygularına seninle geçirdiği zamana. Hem böyle yapıp erkekleri sadakatsiz olmakla suçlamak da işin cabası. Bu kadar kolay olmamalı.
21 Yorumla- 5 ay
Birinin karaktersizlik yapıp aldatmasını kariyere bağlayamazsınız. Bu ahlaksızlıkla ilgili. Kariyerle ilgili degil
- Aşk İlişkileri konusunda 869 cevap paylaştı.
5 ayBen seni yargilamayacagim çünku sen kendi kendini yargiliyorsun belli ki buraya sormaya kadar tasimis ic sesin seni.
Herkes sevmeyi, deger gormeyi ister belli ki evliliginde bunlar eksik bir cok evli kadinda oldugu gibi cunku evlenince es oluyorsun cocuk yapinca anne kadinligin unutuluyor aslinda sen sevgilisinde ayni zaman da bu kayboluyor , günümüzde bir çok erkek ve kadin evlilik disi sanal veya duygusal veya reel iliski yasiyor esinde beslenmeyen hisler baska sekilde telafi edilme yoluna gidiliyor ki aslinda buda sonuc degil ve sonu da yok ha gercekten evli iken birine asik olursun esine sakince izah edersin efendice yapamam ben sana bunu ayrilalim kimse bir şey diyemez buna ama bu sekilde kendini kandiriyorsun ve huzurlu da degilsin burdaki yorumlara takılma kimse de masum degil sut kadar temiz degil bence dedigimi yap al karsina ben sana sogudum sevemiyorum olmuyor de yürümekte zorlanıyorum aldatmak da istemiyorum de ve ayril sende huzura kavus en azından11 Yorumla- 5 ay
Bu arada burada zina dan bahsedenlerin cogu imam nikasiz beraber olup bununda zina oldugunu bilmeyenler her kadinla her erkekle beraber ol Allah katinda nikahsiz sonra gel burada aldatiyorsun zina yapiyorsun de bu da iyimiş 😀
- Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
m 5 ay"Yazdıklarınızın devamını okuma gereği duymadım çünkü savunduğunuz anlayışı son derece yanlış buluyorum. Türkiye’de kadın hakları ve özgürlüğü adı altında uygulanan politikaların, bugün toplumu getirdiği nokta ortadadır.
'Eşitlik' ve 'özgürlük' gibi kavramların içi boşaltılarak her alanda dayatılmasının, geleneksel aile yapısını ve toplumsal ahlakı bozduğunu düşünüyorum. Bu modernleşme çabalarının getirdiği sonuçlar, aslında toplumun temellerine zarar veriyor. Keşke dini değerlerin ve şeriatın esas alındığı bir hukuk düzeni hakim olsaydı; o zaman bu tür yozlaşmaların önüne geçilebilir ve gerçek bir toplumsal düzen kurulabilirdi."
122 Yorumla- 5 ay
Bunun kadın haklarıyla alakası yok erkeğin elinin kiri diye diye herkes kirlendi nasıl erkekte normalleştiyse kadında da böyle böyle normalleşti herkes kendi kapısının önünü süpürseydi bu olmazdı oğlum sen serbestsin kızım sen yapamazsın dedikçe olaylar bir yerde sizin karınızı kızınızı da buluyor Allah korkusu olmayan da her çukura böyle böyle düşüyor yapılan hareket iki cinsiyet için yanlış olmakla birlikte bence önce herkes başkalarını tartmadan önce insan kendi terazisini kontrol etmeli
- 5 ay
Hanımefendi ben erkeğin yaptığı namussuzlugu ortpas etmiyorum soruyu soran kadın olduğu için yorumumu ona göre yapıyorum.
Ayrıca eğer kadın hakkı ile alakası yok diyorsanız lütfen kadın haklarının esas alınmadığı tarihlerin boşanma davasına kadına şiddet oranlarına bakabilirsiniz. - 5 ay
Tarihleri kadınlar yazmadığı için o oranların gerçekliğine inanıyor musunuz kadınlar öldürülse dahi boşanamıyordu çünkü gerçekten gülünçmüş
- 5 ay
Kadına şiddeti savunmuyorum ama şunu gördüm kadın kocasına ben senden boşanıp aldığım nafaka ile bizim yatağımızda başka erkeklerle yatacam dediğinde erkek ne desin?
- 5 ay
Bunun konuyla alakası yok tam tersi için de aynı şekilde
- 5 ay
@Melllmorrr tamam anldım
- 5 ay
Ya bişey dicem. Bir kadının ahlaksızlık, karaktersizlik yapıp eşini aldatmasını özgürlük kavramına nasıl bağlıyorsunuz? Karakteri olan ozgurken de aldatmaz. Karakteri olmayan ise kısıtlanırken de bir yolunu bulur aldatmak için. Şeriat ve toplumsal düzen kısmına katılıyorum tabiki ama bu özgürlükle alakalı bir durum degil
- 5 ay
@Nightwalk35 anlayarak okuduğunu düşünüyorum son sözlerinden şimdi düşün mesela bir insan kendisini belli konularda özgür hissetmez ise bazı şeyleri yapamaz değil mi en net örnek ile daha geçen gün bir avukat kadın işte zina yapın eşiniz nir şey yapamaz falan fistan dedi degilmi işte aslında insanların hata ve kötülük yapmasına izin veren sistem aslında özgürlük adı altında insanların herşeyi yapabileceğine inandığı bir sistem
- 5 ay
Bu mantığa göre kadınları da erkekleri de zindanlara atıp bi kap yemek bi tas su verelim djdjfjfj
- 5 ay
@Melllmorrr çok mantıklı aslında hayatta bazı kurallar vardır ve o kurallara uymayanın cezası 15 sene hapise atıp yatak ve yemek vermek gerekli çözüm değildir dediğin gibi olursa bence çok daha etkili olabilirdi.
- 5 ay
Ben de diyorum ki bir insanın karakteri varsa sistem ne dayatırsa dayatsın o kişi kendi karakterinden ödün vermek. Yok avukat şöyle demiş böyle demiş falan bunları geçelim. Kimse bişeyleri birileri dedi diye yapmıyor. Kendi istediği için yapıyor. İşine öyle geldiği için yapıyor. Sistem ne olursa olsun karakter bireyseldir. Toplum elbette etkileyebilir ama sonuçta iş yine insanın kendisinde bitiyor
- 5 ay
Ödün vermez* yazmıştım
- 5 ay
Başka yorumları da okudum. Sırf bu ahlaksızlığa bakıp bunun suçunu kadınların kariyer yapmasına atanlar var. Bu ne kadar cahilce bir bakış açısı mesela öyle değil mi? Bu şahıs kariyer yapmış diye kadınların kariyer yapmasın diyen ve bunu böyle yorumlayıp savunanlar var. Gel de sinirlenme
- 5 ay
@Nightwalk35 tamam ama eğer cezalar veya tepkiler sert ise insan isterse bile yapamaz dimi
- 5 ay
@Nightwalk35 banane onlardan
- 5 ay
İyi de ben ceza olmasın demedim ki. Keşke şeri hükümleri doğru düzgün, olması gerektiği gibi uygulayan olsa da uygulasa. Bunu bu sitede belki en çok ben savunuyorumdur. Benim takıldığım kısım özgürlük kısmıydı. Kastettiğiniz şeyi mi yanlış anladım acaba
- 5 ay
Onu da örnek vermek için söyledim.
- 5 ay
Bunların istediği şu kadınlar çalışmasın evde köle gibi otursun ahlaksızlık olmasın adam dışarda her haltı yesin gelsin kadının koynuna girsin bu tiplere laf anlatmaya çalışmak hata cahille tartışmak satrançta güvercinle oynamaya benzer taşları devirir ortalığı kirletir ve yine de kazandığını sanır
- 5 ay
@Melllmorrr aynen öyle maalesef
- 5 ay
Çok boş konuşmuşsun bu durumlar günümüzde de var 50 yıl öncesinde de 500 yıl öncesinde de vardı işte budurumları bahane ederek şeriatı savunuyorsunuz ya bu ahrazlıktan öte bir şey değildir. Toplumsal düzen şeriat adı altında istibdat ile yönetlirise insanlar daha da kendilerini baskılar ve bu durum daha da kötü sonuçlanır sizde bu düşünceyi savunmadan önce oturup bir düşünün
- 5 ay
@Simay_Mercan şeriat Müslümanlar üzerinde uygulanır. Gayrimüslime degil. Şeriat kurallarını koyan da Allah. Memnun değilsen bu dine mensup olmak zorunda da değilsin. Kimse sana zorla Müslüman ol demiyor. Kabul etmiyorsan Allah'ın kurallarına karşı gelenler zaten Müslüman da olamıyor. Diyeceklerim bu kadar.
Aşk İlişkileri konusunda 696 cevap paylaştı. 3 şey diye bilirim.1Boşanın en azından haksızlık etmemiş olursunz karşı tarafa boşanmıyomu? Ver mahkemeye ve de ben eşimi aldatmadan duramyrm onu kurtarın benden belki başkasyla daha iyi olur kim bilir 2 ciddi anlamda sorunuzu var doktora gitmeniz şart acilen hemde mutlak bunu geçiştirmeyin.3 yaptığınz çok yanlış iyi toplumda buna ahlkszlık deniliyor pek ala biliyorsunuz. umarım gittiyiniz yanlış yoldan dönersiniz zararın neresinden dönseniz kardır bakarsn tedavi ve s sonrası hayata çok dha iyi farklı bakarsınız.
00 Yorumla
5 ayAslında siz bu durumdan kurtulmak istemiyor sadece vicdanınızı burada rahatlatmaya çalışıyorsunuz. Saydığınız ve söylediğiniz her ne varsa tamamen birer çöp. Madem o kadar cesaretlisiniz o halde kocanıza "Seni sevmiyorum ve başka biri-leri ile birlikte oluyorum, olacağım" deyin ve eşinizin sizden medenice boşanmasını sağlayın.
Sizi kınamak ya da yargılamak değil niyetim. Bulunduğunuz durum bir hastalık değil tamamen zevk için yapılan karakter bozukluğu. Ancak bu durum masumane de bir karakter bozukluğu değil. Siz düpedüz bir bataklıktasınız ve çırpındıkça da batmaktasınız. Bir de dünyalar tatlısı evladınız var ve kız. Yapmayın, kızınızı gözünüzün önüne getirin, bu zulmü ailenize reva görmeyin.00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. İşiniz manen-e kadar gelmiş ise doğrul sadece eşiniz olmalı aldatmak sadece cinsellikle olmuyor aynı şeyi eşiniz yapsa ne düşünürsünüz bu arada size tavsiyem anladığım kadarıyla vicdan sahibi ve inançlı birisisiniz önce güzel bi biynabdesti alın tövbe edin ve namaza başlayın sonra sonrası düzelir düzelmez ise bosanin sonrasini sonra düşünün sizi o yönlere iten etkenlerden biriside arkadaş çevreniz olabilir bence biraz mesafe koyun yoksa severek evlenen bunları yapmaz bu arada yapın, iyi yapmışsınız vs diyenleri de kınıyorum takildiginiz yer var ise hayatta tecrübesinike bu soru altinda cevaplarim saygılarımla
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 15,3b cevap paylaştı. Anlattığınız durumdan artık evliliğin kafanızda bittiğini görüyorum. Birçok kez kendisine telkinlerde bulunduysanız düzeltme yolunda adımlar atıp bir türlü istediğiniz sonucu alamadıysanız hayat bir şekilde devam etmek zorunda sonuçta görüştüğünüz kişiler ve yaşadıklarınız sizi ilgilendiren bir durum. Elbette insanlar mutlu olmak hayatı yaşamak isterler. Ama anladığım kadarıyla bir ilgi sorunu var eşinizden ötürü ona bağlı olarak size gösterilen saygı nezaket ilgi değer görme bilinci ister istemez bu tip bir arayışı daha da motive hale getiriyor normal bir durum olarak düşünülebilir tabii ki. Sevgi emek ister evlilikler ilişkiler keza aynı şekilde
02 Yorumla- 5 ay
Önce Kendi İçinizde Bir Karar Verin: "Eşim değişse bile ben tek eşli kalabilir miyim ve bu adamı tekrar sevebilir miyim?" Eğer cevabınız hayır ise, eşinizi ikna etme aşamasını geçip süreci başlatma aşamasına gelmişsiniz demektir.
Bu süreci tek başınıza yönetmek zor olabilir. Bir psikolog veya ilişki terapisti ile (eşinizle değil, önce tek başınıza) görüşmek, "neden tek eşli olamıyorum" sorusunun altındaki psikolojik kökenleri (heyecan arayışı, onaylanma ihtiyacı veya bağlanma sorunları gibi) çözmenize ve daha sağlıklı bir karar almanıza yardım eder.
Maddi özgürlüğünüzün olması büyük bir avantaj. Boşanma sürecinin kızınız üzerindeki etkisini minimize etmek için uzman yardımı alarak bir yol haritası çizebilirsiniz.
5 ayCinsellik çok önemli…. 70 yaşına kadar erkek kesinlikle cinsel performansını yüksek tutabilir… bu bilinçle hareket etmek gerekiyor… insanlar bitti diyip konuyu yok sayıp yaşıyor ülkemizde …. Bu küçük adımlarla kısa zamanda çözülebilecek ve çözülmesi gereken bir şey… sana karşı sorumlu olduğu için değil sadece… kendi ruhsal ve bedensel sağlığı içinde … çok gençsiniz daha ve şu an her gün yüksek performansta aşk yaşıyor olmanız gereken yaşlardasınız… bu konuda maalesef erkekler artık içine kapanmak mı yoksa utanmak bilmiyorum ama adım atmıyor… kadınlarda bunu çözmesi mümkün iken (cilve gibi şeylerden ziyade besinlere katılacak şeyler ve iletişimle bazı noktalar) erkeğin kendi problemi diyip gözünde erkeği belki de bitiriyor … haklı bile olsa o evlilik bitiyor …
Evliliğini bitirdikten bir kaç sene sonra … yuvamı yıkmasaydım keşke demiyeceğine emin olmalısın ….
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 564 cevap paylaştı.
5 ayBaşka biriyle de olsa bunu yaşayacaksınız, başka biri ile yeni bir olamazsınız emin olun. Bakın biz erkekler aldattığımızda çoğunlukla eşimize sevgimiz azalmadan duygusal kopuş yaşamadan bunu yapabiliyoruz. Ama çoğu kadın sizin gibi gerçeği özümseyip kendini kabul edeceği yerde sürekli suçlu hissediyor veya kendi yaptığının faturasını kocasına çıkarıyor. Yok ihmaldi yok şiddetti. Bunlar bahane.
Önerim yaşadığınız yaşayacaklarınız sizin seçiminiz ne yaşıyorsanız özel yaşayın ailenize yansıtmayın. Doğru değil ama insanın özel günahları vardır herkesin bilmesi gerekmiyor. Bir şey yapsanız da içinizde kalsın. Ne kendinizi ne eşinizi suçlayın.00 Yorumla
5 aybir kadın için bittigi zaman bitiyor düzeltme diye bisey yok kadın kolay kolay vazgeçmez severse tam sever gözü başka kimseyi görmez bizi erkeklerden ayıran özellik de bu ya zaten yoksa erkekler gibi yapımız olsaydı önümüze gelenden cocugumuz olurdu diyecegim o ki sevmiyorsun ve bir kadın olarak biliyorum ki bu saatten sonra da sevmeyeceksin madem maddi gücün var özgürsün kendin söylüyorsun o zaman sen git ve bosan kendi istesin istemesin kabul etsin etmesin sen aynı evde yasama bosanmanı ver ve ne yaparsan yap
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,4b cevap paylaştı.
5 ayAvukatla görüş bence. Belki de eşin iyi niyetle diyor inat vs değil yani. Çocuk da olduğu için duzeltebileceginize inanıyor. Düzeltmek derken belki de sen bir şeyler yapacaksın benim bir şey yapmama gerek yok diyor kendi içinden. 🤷Gerçekten kararlı konuş.
20 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 8,3b cevap paylaştı.
s 5 ayYa hunlar çalışan kadın kötüleme çabası mı? Yıllardır full erkek iş yerlerinde çalıştım ki hala çalışıyorum. Bekarken dahi hiçbir sıkıntı yaşamadım yav. Kendi karaktersizliğinizi böyle "çalışıyorum ondan böyle herhalde" diyip basitleştirip çalışan milyonlarca kadını zan altında bırakamazsınız ya. Devamlı aldatıyorsan ayrıl kocandan, çocuğunun yüzüne nasıl bakıyorsun mesela?
614 Yorumla- 5 ay
Yüz mü varki bakmasin, sorduğun soruya bak
- 5 ay
Aynen öyle ya
- 5 ay
Bence bu bir trol soru da olabilir incel bir erkek tarafından uydurulmuş çalışan kadınları kötüleme çabası, çünkü diyor ki 'belkide maddi özgürlüğüm sebebiyle böyle rahatım" buna benzer bir şey diyor belli yani, ah bu incellerin kadın kötüleme hikâyelerinin bir türlü sonu gelmiyor X'te full böyle hikâyeler var inceller tarafından yazılmış.
- 5 ay
Ben de öyle olmasını umuyorum. Bir kadının bazı şeyleri bu kadar rahat yazması da olası gelmiyor pek
- 5 ay
Öyle zaten gerçi yorumlara bakılırsa bu kafa yapısına sahip çok kadın var ay cidden pek aptal kızlarımız var yaa.
- 5 ay
Bu tarz sorularda yorumları okuyacak gücü bile bulamıyorum kendimde😅
- 5 ay
Cidden insan okudukça soğuyor kadınlarında böyle düşünmesi özellikle..
- 5 ay
P. orno bağımlısı kafasız seni, biz öyle bir şey mi iddia ettik? Burada bizler ne diyoruz sen gelmiş ne diyorsun fantezi içerikli p. ornoları azalt konumuz o değil.
- 5 ay
@M3rovha3lss illa video falan ya da Link mi atıyım evli kadınların aldattığına inanman için?
- 5 ay
Üffff slk mısın sen aw sahte videolardan mı anlıyorsun evli kadınların aldattığını p. orno içerik üreticileri dikkat çekip izlensin diye böyle başlıklar koyuyor yoksa evli kadınların aldattığını biz de biliyoruz her insan doğru değildir konumuz burada kadınların aldatmamasını iddia etmek değil zaten.
- 5 ay
@M3rovha3lss bahsettiğim videolar yabancı kişilere değil Türkçe konuşan Türk videoları 😌😉
- 5 ay
E tamam Türkler çok mu ahlâklı p. rno çekemiyor mu
- 5 ay
Ben yorumumda "evli kadınlar asla aldatmaz" mı demişim? Hiç mi okumadan anlamadan yorum yapıyorsunuz ya
Gizli Üye(18-24)5 ayE bu o*ospu çocuğu kocan hem sana karşı sorumluluklarını yerine getirmiyor hem seni sevmiyor ilgi vermiyor iki yabancı gibi sanki eve ortak katkıda bulunan iki arkadaş gibi bir evliliğiniz var üstelik boşanmayı da kabul etmiyor, senin yaptıkların da normal değil fakat en azından kendini biliyorsun farkındasın kendini ve boşanmak istiyorsun bakire güzel kızı alıp dışarıda bekar hayatı sürdüren erkekler boşanmak bile istemiyor ve burada sana laf atan dayıların %90'ı burada kız düşürme derdinde eşlerini aldatan insanlar 😂 seni yargılayacaksak biz kızlar yargılamalıyız, direktt boşan gerekirse yüzüne karşı sert sözler söyle seni aldatıyorum de sevmiyorum de boşan bu böyle devam edemez bu arada bana o da seni aldatıyor gibi geldi çünkü karısına ilgi vermeyen erkek başkalarına ilgi veriyordur burada tek üzüldüğüm kişi kızınız, keşke boşanıp da milletle takılsaydın kimse için değil kendi karakterin için kendine saygın için çünkü aldatan insan karaktersizdir.
11 Yorumla
Cevap sahibi5 aySeninle boşanmama sebebi ise evindeki sorumlulukları yerine getirmendir bence o da seni aldatıyor fakat ikinizin de ruhu duymuyor, ayrılmak istemiyor çünkü her şeyi yapan bir kadın var para kazanan, evdeki işleri yapan, çocuğa bakan niye boşansın ki? Boşanmak gibi bir şeyin konuşulması zaten o evliliğin artık kalmadığını gösteriyor ve buna rağmen boşanmak istemiyor çünkü sen gidersen tek yapamaz sorumlulukları artar ondan korkuyor boşanılmanın konuşulduğu bir evlilikte aldatmayan adam varsa getirin onu kral ilan edicem ahahaha yani ikinizde düzgün ve dürüst değilsiniz millet çok boş yapmış ayrıntılara girmeden yapmış yorumları.
Gizli Üye(25-29)5 ayEşinizle 4 yıl ayrı yaşamanız ve onun size kendi varlığını hissettirememesi en büyük sebep. Bir insanla yüz yüze uzun zaman görüşmezseniz ona karşı hisleriniz duygularınız ölür. Bu evladınız da olsa anneniz de olsa aynı. Eskisi kadar sevmezsiniz çünkü paylaşılan anı azalmış, unutulmuş olur. Kendinizi onun yanında yabancı gibi hissedersiniz. Öpüşmenin ilerisine geçmemeniz büyük başarı tebrikler ama yine de yapılmaması gerekiyordu. Eşinize ondan soğuduğunuzu ve aşkınızın öldüğünü falan söyleyin. Aramızdaki heyecanı arttırmak için beni kazanmanı istiyorum diyin. Mum ışığında baş başa yenilen yemek ve romantik anlar aşkı tekrar alevlendirebilir.
10 YorumlaAblacığım ya bunu niye normalleştiriyorsunuz ne olur ayrılın ya evlilik kurumu böyle bir şey değil bak biz evlenmeyenler de gerçekten sizi örnek alıp evlilikten soğuyoruz ya. Tabii ki de Allah'a karşı suçlu hissetmen hisset aynaya baktığında kendini suçlu hissetmiyor musun. Bu kadar da basit değil ya
40 Yorumla
Gizli Üye(36-45)5 ayBende evliyim. Eşiminde benimde oldukça kariyerli işlerimiz var. Maddi durumumuz ve yaşam standartlarımız da oldukça yüksek. Ama evlendiğim günden beri yanlış kişiyle evlendiğimi hissediyordum. Zamanla bunu daha da iyi anladım. Ama artık insan hayattan beklentilerini hayatla uyumunu tam olarak anlayınca en başta ne kadar yanlış bir seçim ve büyük bir hata yaptığını anlıyor. İnsan dünyaya 1 kere geliyor ve doğru kişiyle yanyana olmayınca dünyalar onun olsada mutluluk ve huzur bulamıyor. Bu durumda arayış içine giriyor sizin gibi, benim gibi. Ama benim sıkıntılarım belki sizinkinin bin katı olmasına rağmen bir kez dahi biriyle buluşmadım, birisine o niyetle yaklaşmadım. Sadece nadiren burası gibi yerlerde sohbet edecek birini aradım. Ve birkaç kişiyle sohbet edip tamamladım. Tüm imkanlarıma rağmen eşime karşı sabrımın tüm sebebi ise minik çocuğum oldu. Ama artık büyüyor ve eşimin şansı çok azalıyor
03 Yorumla- 5 ay
İşin nedir kariyer dedin diye sordum
Cevap sahibi5 ay@DiplomalıHavuç neden?
- 5 ay
Güzel kardeşim olsun diye
Aldın mı cevabını?
5 ayaldatmak kabul edilebilir bi davranış değil çok özür dilerim ama.. bu kadar netsen boşanacaksın ayrı evde yaşayacaksın kızın var sırf onun için bile hayatına yeni birini alırken ince eleyip sık dokuman gerekirken siz henüz daha boşanmadan birçok kişiye enerjinizi harcamışsınız.. boşanmayı ailelere duyurun istemediğinizi belirtin aile büyüklerinizden yardım alın diğer tercih ettiğiniz yol gerçekten mide bulandırıcı
20 YorumlaAllah'a karşı suçlu hissetmeniz güzel, çünkü öylesiniz. Durum artık sevmiyorum istemiyorum aldatmayı da bırakamıyorum boşanmayı teklif ettim kabul etmedi seviyesindeyse eşinizi bir köşeye çekiyorsunuz, ben artık boşanmak istiyorum cümlenizin yanına Seni aldattım ve aldatmaya devam ediyorum cümlelerini ekliyorsunuz. Eşiniz bu durumda kabul eder boşanmayı yok yine etmezse çekişmeli boşanırsınız eşinizin illa tamam demesine gerek yok
20 Yorumla
5 ayYani hayatin bir karma olduğunu bile bile aldatmaya devam ettiğin sürece ömür boyu her yaşadığın ilişkilerde aldatılacağın anlamına geliyor. Hayat alma verme dengesi ile devam eder. Sen o dengeye sadık olmadığın sürece hayatta sana sadık olmaz. O kadar net. Aldatılmayı seviyorsan buyur, kaldığın yerden devam et, ama hem aldatıp hem de şikayet ediyorsan çuvaldizi kendine batirmalisin.
11 Yorumla- 5 ay
T. akip atar mısın lütfen
😊👍
5 ayO adamla evlenirken ne düşünüyordun peki ya eşim beni biraz itti bu durumada yine öyle düşmemde etkili oldu diyerek suçu karşı tarafada yüklemen mantığa aykırı 1 kızın var evliliğinizizin meyvesini vermişsiniz öyle başka adamlarla takılmak keyfine boşanmak olur mu hiç artık bağımlılık olmuş senin için ama düzelmek istiyorsan bir güzel gusül al tövbe namazı kıl samimiyetle tövbe et ve birdaha bu zillete düşme
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)5 aygerçekten bir erkek olarak utandım midemi bulandırıyorsun sen ve senin gibiler. ayrıca sen ve senin gibiler yüzünden evlilikten soğudum hiç evlenmedim hiç kız arkadaşımda olmadı bu yüzden duydukça midem bulanıyor iğreniyorum gerçekten biraz nefsinize hakim olun allahtan damı korkunuz yok be sadakat hiçmi kaldı kocana saygın yok kendine saygın olsun kimseden korkun yok Allahtan kork kendinden kocandan utanmıyorsun allahtan utan yazık gerçekten yazık çok yazık bu kadar düştünüz şerefinizi haysiyetinizi ayaklar altına alıyorsunuz böyle devam edin sorguya çekildiğinizde o zaman kim kurtaracak bari tövbe et tövbe kapısı açık. direk neden boşanmıyorsun da bunu yapıyorsunuz güzrh ahlak sıfır Allah affetsin ne diyeyim ki
41 Yorumla
Cevap sahibi5 aydirek boşan
Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı. Duygusal bir boşluk içinde olduğunuzda, farkında olmadan sürekli açlık hissi yaşayabilirsiniz. Bu durum, bilinçaltınızın yönlendirmesiyle ortaya çıkar ve mantığınız ile duygularınız arasında bir uyumsuzluk söz konusudur. Zihninizi meşgul edecek, farklı alanlara odaklanmanızı sağlayacak faaliyetlerle ilgilenmenizi tavsiye edebilirim.
00 YorumlaKocan boşanmaya yanaşmıyor çünkü aldattıgını bilmiyor bilse belkide Allah korusun şeytana uyup kötü şeyler yapabilir bu yüzden siz kocanızın boşanmak istemiyor olmasına bakmayın siz boşanın kesinlikle en doğrusu bu olur istenmeyen kötü sonuçların önüne geçmiş olursunuz diger konu Allah azze ve Celle ye karşı kendinizi suçlu hissetmeniz normal çünkü suçlusunuz diger konu bundan vazgeçemiyorsanız tövbe edip birdahao günaha dönmez iseniz ve bu şekilde ölürseniz cehennemde insanı rezil rüsva ve kahreden ateşte yanarsınız size tavsiyem şudur ki hiçbir Dünya zevki cehennemin o insanı perişan edecek olan azabını göze almanıza degmez şöyle düşünün yeri geliyor insanlar baş agrısından hayatları zindan oluyor doktor doktor gezlp derdine derman ariyorken yani insan basının ağrısına bile dayanamazken cehennemin o insanı kahreden azabına nasıl dayansın biran önce Allah'a sıgınıp tövbe edin
00 YorumlaFizisel ya da zihijsel olarak aldatma farketmez. Bu aslında senin ruhunu tatmin etmek amacın diye düşünüyorum. Esinde bulamadıgini başka erkeklerde buluyorsun. İlgi , sevgi , orgssm , adrenalin , heyecan. Bunlar insani duygular ve her bedenin ihtiyacı olan hisler. Ben de benzer durumları yaşadım. Evde evde bulamadıklasımı dışarıda aradım ve doldurdum.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
5 ayDurumunuzu gayet iyi anlıyorum. Sizin canlı ilgili dinleyen anlayan ve dinletebilen bir ilteşim canlılığına ve sıcaklığına ihtiyacınız var ve bu kriterlerdeki iletişim eşinizle aranızda çok sevmiyorum dediğiniz bu günlerde değilde, uzun zamandır yer almayan bir durum sanırım doğru mu?
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 810 cevap paylaştı.
5 ayNe yaptığının bi önemi yokki, aldatmak karakter meselesi, oda yok sende.. İnsanın ilk önce kendisine sonra evladına saygısı olması gerekir.. bide eşinede bu saygısız davranışın sorumluluğunu yüklemek ayrı bi karaktersizlik
41 Yorumla- 5 ay
sivasın kadınları bir başka. Asalet akıyor dediklerinden ✊
Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. İstersen kusura bak ama karakterin onurun gururun tükenmiş durumda. Bu kadar şey yaşayıp da elimde değil demek dünyanın en basit sıradan bir cümlesi oluyor tabi bu cümleyi kuran da çok basit ve sıradan bir insan olmuş olduğunu gösteriyor. Bunu eşine saygısızlık olarak söylemiyorum sadece Çocuğuna ve kendine saygısızlık yapıyorsun Allah hidayet versin ne deyim
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı.
5 aySeninle aynı durumda olan en az 20 tane kadın tanımışımdır hepsinin ortak sebebi eşlerinin ilgisizliği veya karşı tarafın onlara gösterdiği ilgi ama hiçbirinin kafasında boşanma diye bir şey yok Hiç kimse düzenim bozulmasın diyor
30 Yorumla
Gizli Üye(25-29)5 ayKızın kaç yaşında eşin seninle yeteri kadar ilgilenmediği sevilmediğini hissettiğin için sevgiyi başka birinde arıyorsun aldatmayı hiçbir şekilde haklı bulmuyorum eşin boşanmak istemiyor olabilir ama nolursa olsun boşanmalısın kendine bu eziyeti yapma eşini de aptal yerine koyma ben seni artık sevmiyorum bu evliliği sürdürmek psikolojik olarak beni yoruyor boşanmak istiyorum de
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)5 ayDetayları okudum kocan duygusal olarak ilgisiz dimi? Seninle ilgilenmiyor iletişim eksikliği var? Belki de arkadaşlarına vakit ayırıyor seninle az konuşuyor? İşte bu biz kızları başka insanlarda ilgi aramaya itiyor benim sevgilimde böyleydi benimle az konuşurdu arkadaşlarıyla akşama kadar konuşurdu. Bu da beni rahatsız etti
00 Yorumlaİşte bu paylaşımdan sonra erkekler de kadınını çalıştırmaya korkar oldu. Yanlış yapıyorsun eşin ile gül eğlen derim veya boşan istediğini yap eşine üzüldüm.
30 Yorumla
5 ayŞikayet et seçeneği olmadığını görünce yönetimin trolü olduğunu anladım. Trollük yapın ama bari rezillik yapmayın. Bu detaylar normalize edilemez, hoş ta görülemez.
30 Yorumlabu senin karakterin. o zaman evlenmeyecektin. tek kisiye odaklanip sadik kalamiyorsun madem bunu bastan biliyorsundur. adam ayrilmiyorsa da calis madem bu konu sana rahatsizlik veriyor. biz baska ne soyleyebilirz ki evlilik adi altinda aldat devm et mi cok rahatsizsan piskl destek alirsin.
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. Evet ama belliki hem duygusal hemde cinsel olarak bir arayış içindesin. Arzun ve pişmanlık arasında gidip geliyorsun. Bu eninde sonunda bir tarafa evrilecek. Belliki daha yaşın da çok değil kadınlığını hissetmek istiyorsun
00 Yorumla
5 ayAblacım cinsellik olmadı diye açıklamışsın ama bu bişey ifade etmiyor. Aldattın ve suçlusun ikiniz de eğitimli insanlarsanız zaten bir noktada mantık devreye girecektir ve ayrılacaksınız. Hakkınızda hayırlısı olsun allah kimsenin başına vermesin. 🙏
00 Yorumla
5 ayÖncelikle hala yakalanmadıysan tebrik ederim. İkinci husus bende aynı sorunu yaşıyorum. Tek eşlilik problemi var aşamadım bu sorunu. Bu yüzden artık aşmayı da bıraktım nerede yakalanırsam diyorum. Ben bulamadım sen bulursun umarım çıkışı
00 Yorumla
5 ayDaha önceki ilişkilerinizde çok eşliliğe alışmışlıkla alakalı bence. Bu gayet doğal bir içgüdü. Toplumsal ahlak ve normlar bize tek eşliliğin doğruluğunu zorlasa da içgüdüsel olarak evrimsel süreçte buna meyilli genlerimiz bizi yönlendirebilir.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 543 cevap paylaştı. Bazen ilgisiz kaldığınız da duygusal boşlukta da oluyorsunuz bunu bende yaşıyorum aslında hanımefendi yapmak istemesen de yapmak zorunda kalıyorsun maleseff
03 Yorumla
Soran5 ayAynen öyle bekar gunlerimi Cok özlerim biriyle buluscam diye heyecanlanmayi özledim
Eşin anlayışlı sevgi dolu ve. merhametli bi kocaysa ona bunu yapma uzak kalmak iyi gelmemiş olabilir birbiriniz ile mesajlaşıp arayıp arayı kapatirdniz
10 Yorumla
5 ayBunun affı, hoşgörüsü olamaz. Sen karaktersizsin, alçaksın. Daha evliliğin ciddiyetini kavrayamayan, evliliğin ne demek olduğunu bilmeyenler evlenirse olacağı bu...
10 Yorumlasiz nasıl insanlarsınız Allah belanızı versin gerçekten ya. Ben sadece 1 yıldır sevgiliyim, o hariç dünyada başka bir erkek yok benim için, Çok kötüsün. Suçlu da hissetmelisin zaten senin gibi kadınlar taşlanarak ölmeli
61 Yorumla- 5 ay
kesinlikle taşlanarak öldürülmeliler iğreniyorum dünyadan bunların yüzünden
Aşk İlişkileri konusunda 6,8b cevap paylaştı. Çoğu erkek ve kadın gibisin. Sadece bunu dile getiren kişisin. Çevremde çok var senin gibi, ama eşinin yanında da bakıyorsun hiç o taraklarda bezi yok gibi görünüyor.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)5 ayBari burada anlatma sonra tum kadinlari senin gibi sanip yaftaliyorlar bosanma davasi ac o adami hak etmiyorsun
50 YorumlaSevgi açlığı var, ilgi açlığı, seven, ilgilenen, sohbet eden olsun istiyorsun ve boşanmak istiyorsun bu güzel bir şey ancak bunu biraz daha dile getirmen lazım
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 655 cevap paylaştı.
5 ayİhanetini bilse boşanmayalım demez, o kadar gurursuz olduğunu düşünmüyorum, yazık kocana, yazık kafana
12 Yorumla- 5 ay
İhanetine kılıf uydurma, ihanet ihanettir
Soran5 ayKılıf uydurmadim açık açık yaptım suçluyum diyorum
5 ayYaşattığını yaşamadan ölmezsin insallah cocugundan cıkar
411 Yorumla- 5 ay
Hasta mısın sen? Çocuğundan çıkar dediğin kişi adamın da kızı ne kadar iğrenç bir yorum 18 yaşındaki ergenden ne tarz bir yorum beklenir ki
- 5 ay
Ayrıca çocuktan niye çıksın onun ne suçu var
- 5 ay
Sen konusma cocugundan cıkmadan anlayamaz
- 5 ay
Bu durumda eşinin ne suçu var onunda kızı değil mi? Kız niye acı çeksin anne babası yüzünden olgunlaşş seninle yaşıtım bir de hahaha
- 5 ay
Tamam clean girl
- 5 ay
Olgunluk clean girl demek değildir 🥰
- 5 ay
Tamamdır feminist tamamdır komünist
- 5 ay
Feministim evet seninde olman gerekmiyor muydu 🤔 pembe hesaplı amca...
- 5 ay
Hayır gerekmiyor feminist olmak zorunda değilim. Hakeden kadınların yanındayım feministlik Türkiye'de farklı calısıyor Avrupa'da farklı calısıyor. Siz burada erkekler kapatılsın diye feministlik yapıyoruz zannederken Avrupa'da eşitlik daha doğrusu suçu erkeklere değil devlete atıyorlar. Yanii feministlik öyle Erkolar kapatılsın Erkolar şöyle Erkolar ölsün geberain demekle olmuyor hakkını aramak farklı bir şey önce araştır sonra gel
- 5 ay
Avrupa'da 15 yaşlarında zorla evlendirilen, başı kapatılan kızlar vardı ya zaten, sevgilisi olduğu için o*ospu ilan edilen kızlar vardı ya zaten bazı ailelerinin kızlarını okutmaması kıza kendi kararlarını vermesini engellediği kişiler vardı ya zaten orada yılda 400 tane kadın ölüyor ya zaten niye feminist olmasınlar ki dimi? 🤔
Avrupa'da kadın erkek yeterince eşit çünkü onlarda erkek egemenliği yok fakat biz hâlâ da ataerkil zihniyetin çoğunlukta olduğu bir ülkeyiz araştır sonra gel diyene bak sen 😂 burada sana iki üç soru sorsam cevap bile veremezsin erkolar kapatılsın gibi saçma örnekleri göstermen zaten kafayı sosyal medyayla bozmuş erkek ilgi manyağı biri olduğunu gösteriyor. Feministliği erkolar kapatalsın gibi bir şeyle bana örnek gösteren kızın git araştır sonra gel demesi 🥰 cahillerin kendini böyle zeki ve bilgeli sanması beni hahaahhahahahahaha olgunlaşman ve büyümen gerekiyor bunları anlamak için belirli bir olgunluğa sahip olman gerekiyor hintli erkeklerle yarışan erkeklerimiz var Türkiye'de feministliği reddediyor 😂 asıl en ihtiyacı olan ülkeler arasında. - 5 ay
Uyudunmu
Gizli Üye(36-45)5 aybir şey yaşamamış 🤣 sadece öpmüş sevişmiş. Dikkat edin BİRŞEY YAŞAMAMIŞ🤣😅 SADECE SOKMAMIŞ. Bu yüzden bir şey yaşamamış‼️ tebrikler
42 Yorumla
Cevap sahibi5 ayBu arada yatacağın şey çok açık. Hiçbir şey talep etmeden eşine ve düzeltiriz lafına bakmadan ve ona sormadan adamın hayatından çık eğer şerefin zerresi kaldıysa. Bir daha da evleneyim deme kimsenin başını yakma. Bu şekilde ortalık m. alı olarak takıl tek başına bir gün onunla diğer gün onunla hayatını bitir. Hakkın olan bu
- 5 ay
Bu boşansa 5. kocaya koşar... Hepsinden mal böliyim diye 3 ay stajer karılık yapar. böyle düşünen bunu da rahatlıkla yapar. Midesi ahlağı hepsini kaldırır. 1000 kişi orgy seks yapan amerikan sayko kadının türk versiyonu.
içerik:
www.theguardian.com/.../1000-men-and-me-the-bonnie-blue-story-review-channel-4-documentary
5 ayİşte hakiki ve parmakla gösterilmeye değer bir orpu..
40 Yorumla
5 ayBunları yap öpüş sevis duygusal bir şeyler hisset vajinaya sokturma eşime karşı namusumu korudum de aferin sana
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı. Hadi kocandan utanmıyorsun o belli o kızının yüzüne nasıl bakıyorsun ya utanmaz arlanmaz birde gelmiş öyle ettum böyle ettum
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
5 aySadakat bazı insanların mizacında yok. Sen de onlardan birisin.
21 Yorumla
Soran5 ayDoğru olabilir
- Aşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı.
5 ayEşini bosayinca tek eşli de yapamayinca Allah'a karşı temiz mi olacaksın Allah tek eşlilik esas demiş bir kadın birden fazla erkekle beraber olamaz
00 Yorumla Küçük bir terapiyle hal olur beni bul burdan yorumla sana soracağım 1 kaç soru var aldatmak %50 siz değersizlikden %50 Side cinselikdendir yani haklinoldugun yerler vardı bir insan durduk yere aldatmaz bunu örneğini çok gördüm ulas bana merak etme hallederiz
00 Yorumla
5 ayBazı insanlar bu tür şeylere eğilimlidir yani doğasında vardır genetik te olabilir ama size tavsiyem şudur ki bu durumdan sakının kendinizi değiştirmeye çalışın kendiniz için olmasa bile bahsettiğiniz eşiniz sizi seviyor bu muameleye rağmen toplarız demiş ayrıca kızınız var bu tür şeylerle ona örnek olmayın çünkü bu çok kötü bir durum eskisi kadar sevmemenizin nedeni de ayrı kalmış olmanızdandır diye düşünüyorum.
00 YorumlaAblacım be demek istemiyor boşanma davasını açıyorsun gönderiyorsun kâğıdı istiyorum diye bir netlik göstermeden istiyorum diyerek sadece sözlü eylemde bulunursan adam problemin tabiki çözülebilecek bir şey olduğunu sanar net ol o zaman sende be demek aldatmak bir de kızın var böyle mi örnek olacaksın ona biraz utan
00 YorumlaYa iki tarafında istekleri olur bunları karsilamassan eş olmanın mantığı yok fazla laf kalabaligina gerek yok eşimle arayı duzeltebilirsin bu herzaman kadının elindedir aksi taktirde ileri görmedim diyorsun ya gidersin sakın aksini söyleme yapmam deme
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 334 cevap paylaştı.
5 ayzor bir durum kolay değil, tavsiyem kocanla konuş yeniden ya boşan ya da ilgibini dağıtacak ativitelerde bulun bence, ama emşn ol yanlız değilsin , okadar çok varkş sen yşne dürist olmuşsun
00 Yorumla Evliliğinizi bitirmeyin sonuç olarak yanlış bişiler yapıyorsunuz ve bunun bilincindesiniz biraz daha geçince her şey yoluna girer diye düşünüyorum kızınız var mış ona da yazık bence boşanmayın
00 Yorumla- Devamını Gör (189)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat