Evliyim, başka birine aşık oldum ama eşime ihanet etmek istemiyorum. Ne yapacağım?

Evliliğimin 2 senesinde eşim beni aldattı hırsıma yenilip afettim barıştım ama asla bunu sindiremedim keşke affetmeseydim karşıma biri çıktı ve maalesef aşık oldum:( oda evli iki çocuğu var benimde bir oğlum var eşime ihanet etmek istemiyorim başta onu aldatirken içimden dedim herhalde intikam alıyorum ama içimdeki intikam olmadığını farkettim boşanıp kavusalim diyoruz ben eşime boşanma meselesini açınca asla kabul etmiyor şu an o kisiylede iletişimi kopardım görüşüyorum bosanana kadar bekle dedim beni kafam allak bullak:( Bir yanım o adamda yiyorum o içiyorum o geceleri uyuyamıyorum bir çoğunuz linc edicek ama ben bunun vicdan azabinida çekiyorum:(
Güncellemeler
+1 yıl
Onun boşanması benimkinden kat ve kat daha zor ama illaki oda birsekilde kabil edicek bu aslında çok ayrılmak istemiş eşinden benim gibi boşanma davaları açmış ama aileler baristirmis
Güncellemeler
+1 yıl
Evet bak bu sözün hosuma gitti ayrilmak için verdigi çaba bu sözü yazdım kafama
Evliyim, başka birine aşık oldum ama eşime ihanet etmek istemiyorum. Ne yapacağım?