5 ayşimdi başlayacaklar diploma her şey değil diye tamam bu fikre katılıyoruz ama tahsilli olmanın da kazandırdığı özellikler var. o yüzden en az benim kadar okumuş olsun, üniversite kültürü olsun isterdim, hayatında bi doçentten bi profesörden ders dinlemiş sınav vermiş olsun isterdim. böyle insanlar tanımanın çok güzel kazanımları var
11 Yorumla- 5 ay
Katılıyorum
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. Benim için önemli, hayatın her alanında önemi var. En basiti ortaokul matematiğinde, türkçesinde bile çocuğuma yardımcı olabilecek kadar bilgisi, birikimi olmalı. Bunu da doğru düzgün okumadan beceremez. Kültürel açıdan da fark etmiş oluyor. Karşımda tarihle ilgili diyalog kurabileceğim, bir ortamda kendisini ifade edebilen insan okumuş+kendisine katkıda bulunabilmiş insandır.
10 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.
5 ayKendini yetiştirmiş , vizyonu olması yeterli. Okul sadece o branşta mesleki eğitim verir. 5 - 10 gün öncesinden dersinizi çalışır sınava girersiniz, hepsi bu. 10 yıl sonra sor , bomboş tın tın. 👍 Ama hayat okulu öyle değil işte. Bakalım insanlık okulundan mezun olmuş mu?
110 Yorumla- 5 ay
Ben ikisinin de önemli olduğunu düşünüyorum. Mesele sınavda sorulan soruların hatırlanmaması değil ki. Aldığın bütün eğitimler hem aslında genel kültürdür, hem de bir alan ile ilgili diğer insanlara göre ileri seviye bilgi sahibi olursun. Bir alan ile ilgili bilgi sahibi olmak da bir fark oluşturur insanda. Bir alanda yetkin olmak güzel bişeydir. Hayat okulu konusuna girersek o zaten çok daha önemli bir şey ayrı konu
- 5 ay
Saygı duyarım tabii ki. Sizin okulda ki mesleki , o branşta almış olduğunuz bilginin günlük hayatta hiç bir değeri yok. Kaldı ki doktorlar bile birbirlerinin branşından dahi hiç anlamıyorlar. Hasta olduğumuzda o branşta ki doktora gidiyoruz zaten. Bize günlük hayatta alınan bilgiker çok önemlidir. Ailesinden gördüğü terbiye , okur yazarlığı , hayat felsefesi, araşturdığı ve gördüğü gezdiği diğer kültürler , ülkeler. Dünya görüşü , bize bunlar gerekli asıl. Kişiler okulunu bitirir ve o branşta ilerleyip en uç noktasına gider bu tajdir edilir sadece. Tabii ki bunu her okuyan için söyleyemiyeceğim , o kadar çok okumuş var ki tın tın dolaşıyor ortalıkta. 👍
- 5 ay
Benim üniversitede aldığım eğitim günlük hayatta hayat kurtaracak cinsten. Emin ol bu kadar çok işe yarıyor. Diğer saydığın şeyler zaten önemli şeyler ve onlar zaten olması gereken şeyler. Ben dışı okumuş içi boş insanlardan bahsetmiyorum. Ya da okul okumuş ama aile terbiyesi almamış, ahlakı bozuk insanlardan da bahsetmiyorum. O çok başka konu
- 5 ay
Takdir ederim.. doktor iseniz. Tabii ki insanlığa yardım etmemiz harika bir şey. Mutluluk verici. Keşke her okuyan sizin gibi olsa 👍
- 5 ay
Doktor değilim hemşireyim. Ama her alanın işe yaradığını düşünüyorum
- 5 ay
Tabii ki haklısınız 👍⚘
- 5 ay
Ya en basitinden örnek vereyim yanında yemek yiyen birinin yedigi lokma boğazında kaldığında heimlich manevrası yapmayı bilmiyorsan o kişi gözünün önünde ölür. Biliyorsa kurtarma ihtimalin var. Gibi. Bildiğin en ufak detay hayat memat meselesi oluyor. Ya da bildiğin bir sağlık bilgisi senin hastayken daha hızlı nasıl iyileşeceğin, hangi durumda ne yapman gerektiği konusunda işine yarıyor. Kendine de faydan oluyor yani. Sadece sağlık olarak da düşünme. Mühendislik alanlarında da misal bilgisayar mühendisisindir bilgisayarına bişey olur halledersin. Ya da elektrik elektronik müh sündür elektrikle alakalı işine yarar bir ton bilgi bilirsin. Hangi konuda olursa olsun yetkinlik insanın hayatında fark oluşturur. Sınavda sorulan üst düzey elektrik elektronik problemi karşına çıkmaz belki ama sana kalan bilgiler günlük hayatta illa ki işine yarar. Girdiğin gibi çıkmıyorsun sonuçta bir şeyler alarak çıkıyorsun. Senin ilkokulda, ortaokulda veya lisede gördüğün ve işe yaramaz sandığın dersler bile şu an hayatında bir genel kültür olarak seninle. Öğrenilen her şey insanın en başta bakış açısını genişletir fizik kimya dersinde gördüğün çoğu şeyi unutmuşsundur belku ana sana suyun kaç derecede kaynağını bilmen gibi sana kalan basit bir bilgi bile senin günlük hayatında mutlaka işe yarar.
- 5 ay
Tabii ki öyle basit pratik bilgiler. 👍 bunları zaten sık sık devamlı araştırıyoruz , soruyoruz bu konuda ki uzmanlara öğreniyoruz bilgi olarak her gün bişeyler katıyoruz kendimize, araştırnacı ruhumuzdan dolayı. 👍
- 5 ay
Bu güzel bişey 👍🏻
- 5 ay
Evet evet. Çok teşekkürler. 🙏⚘
- Aşk İlişkileri konusunda 5,8b cevap paylaştı.
5 ayBu hayatta bana göre her şey okul eğitimi değil ne okumuş cahiller var. Benim için önemli olan kültürlü, medeni, insani değerlere önem veren, dürüst, merhametli bir insan olması. Böyle olması okumuş cahil olmasından kat kat daha iyidir.
15 Yorumla- 5 ay
Elbette okumuş cahil olmak zaten çok kötü bir durum. Ben onları baz alarak sormadım
- 5 ay
Ben sorunuzu anladım ama ne olursa olsun dediğim gibi insan olmadıktan sonra ne kadar okursa okusun anlamı yok. O yüzden önemli değil eğitim seviyesi
- 5 ay
Anladım. Doğrudur
- 5 ay
Teşekkür ederim
- 5 ay
Rica ederim
Yapay Zeka Cevapladı
26 yaşındasın canım, hayatının çok kritik ama bir o kadar da güzel bir dönemindesin 💫
Evleneceğim kişinin eğitim seviyesinden çok, düşünme biçimi ve hayata bakışı benim için önemli olurdu 🎓🧠
Diploma tek başına yeterli değil ama tamamen önemsiz de değil, ortak dil kurmak tartışabilmek birbirini geliştirebilmek çok kıymetli 💞
Sen de hayatına alacağın insanın seni aşağıya çeken değil yukarıya taşıyan biri olmasına dikkat et olur mu 😉✨00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
37Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı. Eğitim önemli değil eğitimden çok ahlak lazım bu dünyada, 😑
22 Yorumla- 5 ay
Ahlak tabiki kat kat daha önemli
Aşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı. Eğitim seviye pek önemli değil kendini geliştirmesi daha önemli
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 13,9b cevap paylaştı.
5 ayEğitimden ziyade kendini geliştirmiş olması yobaz olmaması önemli
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 5,9b cevap paylaştı.
5 ayYani kendisine yetecek oranda olsun kafi..
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 64,5b cevap paylaştı. Huyu, suyu önemli olsun.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 503 cevap paylaştı.
4 ayAhlakına ve niyetine bakarım zaten Kur'an-ı Kerim'i baştan sona okuması bile ya da İslam'ın ahlak bilgilerini bilmesi benim için Oxford üniversitesinden 500 kat daha değerlidir, diğerleri kağıt parçasından ibaret.
11 Yorumla- 4 ay
Böyle bir kıyasa girersek haklısın tabi
- Aşk İlişkileri konusunda 413 cevap paylaştı.
5 ayKendini geliştirmiş, diksiyonu düzgün bilinçli biriyse, vizyonlarımız uyumluysa üniversite mezunu değil diye reddetmem.
Ama kompleks yapan, beni aşağıya çekmeye çalışan, kana kırmızı rengi veren maddenin "fişne suyu" olduğunu düşünen, Amerika'yı protesto için dolar yakan bir cahille olmam mümkün değil.
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 983 cevap paylaştı. Tek hecelik olan tek gecelik
Günlüktür anla tek kelimelik
Pazara kadar olur cümlelik
Okursan biter kütüphanelik
..
Ararsan bulursun bil çirkinlik
Neyi saklar bilinmez gizlilik
Sabretmeyi gerektirir bilgelik
Bulur o zaman sizi güzellik
10 YorumlaMnakoyim biz okudukda ne oldu. Üni 3.8 ile mezunum bi s! kim de olmadı yani AKŞLDSFALDFAS
Önemli değil, kendini az çok geliştirmiş olsun yeeter
17 Yorumla- 5 ay
Ne okudugun da önemli ama hangi bölümü okudun ki
- 5 ay
Ön lisansta okunabilecek en mantıklı bölüm yine ama iyi
- 5 ay
Önlisansta başka iyi bölüm yok zaten
- 5 ay
şu an okunabilecek en boş bölümlerden desem? Torpilin yok, yurt dışı için paran yok. Okunmamalı. Net işsizlik yani garanti.
Önlisansta tapu kadastro aslında iyi fakat köylerde okunduğu için çoğu kişi bırakıyor.
Hemşireliğe tamamlanabilecek bölümlerde iyi şu an. Başka da yok lanet olsun. Ben girdim bir yere takılıyorum şu an asgarilerde. Görecez bakalım bu sistem bana istediğimi vermiyorsa bende farklı yoldan alırım. - 5 ay
Hakkında hayırlısı olsun
5 ayNe yapacağız eğitim seviyesini matematik denklemi mi çözeceğiz beraber sanki😅 aklı başında biri olsun yeter
17 Yorumla- 5 ay
Siz beraber çözmeseniz de çocuk yetiştireceksiniz. Donanımlı olmak iyidir
- 5 ay
Onu da okuldaki öğretmen düşünsün
- 5 ay
Kendi çocuğunu sen düşüneceksin. Okuldaki öğretmen senin çocuğunu özel olarak düşünmeyecek
- 5 ay
Eğitim konusunda okula ve öğretmene güvenmeyecek isen zaten çocuğu okula göndermezdim çocuğu düşünmek ayrı ama bak eski âlimlere çoğu çocuk iken yetiştirilmek üzere bir hocanın eline verilmiş yanı eğitimi konusunda aile ne yapar ise yapsın yetersiz olur konu buraya nasıl geldi yahu😅
- 5 ay
Eğitim en başta ailede başlar abicim. Aileden düzgün eğitim alamayan çocuğa öğretmen eğitim veremez. Özellikle de ahlak eğitimi okullarda verilmiyor. Görgü okulda öğretilmiyor. Matematik için de çocuğun soru sorduğunda yardım edebiliverin yani ben kendi adıma böyle düşünüyorum
- 5 ay
Ben akademik eğitimi kast yoksa diğer konularda haklısın ailenin bu konularda çocuğu sadece yönlendirmesinin yeterli olacağını düşünüyorum yoksa anne babası okuma dahi bilmeyen nice eğitimli herkesçe tanınan insanlar var
- 5 ay
Elbette. Ahlaklı çocuk yetiştirmek için akademik eğitim almaya gerek yok. Ama şahsen ben kendi adıma isterim ki hem ahlaken hem de akademik olarak iyi çocuklar yetiştirebiliyim. İkisi bir arada yani güzel bişey
- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
5 ayÖnemli tabi diploma eşittir para değil sadece anlaşacak seviyede olması kafi üst düzey bi akademik beklentim yok😅
11 Yorumla- 5 ay
:)
5 ayHiç önemli değildir nice okumuş cahillerle dolu toplumumuz önemli olan kendini yetiştirmiş olması 😃
127 Yorumla- 5 ay
Örnek az önce cevap verdiğim ezan sorusu😃
- 5 ay
Gördüm evet o şahıs gerçekten cahilmiş. Hayatında hiç yurt dışına çıkmadığı da kesin ama bunun eğitim seviyesiyle bir ilgisi yok ki
- 5 ay
Gerçi sen de önemli değil demişsin tamam
- 5 ay
Toplumuz okumuş ateist cahillerle dolu 😃
- 5 ay
Ha bi de benim yerime o cahil pembeli şahsa yanıt verebilirsen de sevinirim 😂
- 5 ay
Bana yazamayıncs güncellemeye koymuş beni 😂
- 5 ay
Maalesef
- 5 ay
Yanıt verdim niyetini belli ettim xper kasmaya çalışan ergenin biri cevap vermeye değmez 😂
- 5 ay
😂
- 5 ay
Bazı soruların amacı xper kasmak aleni belki oluyor aklı yok fikri yok türden sorulara kulak asmamak en iyisi😃
- 5 ay
Bu tiplerdeki amacın sadece xper olduğunu düşünmüyorum. Özellikle dine karşı bi düşmanlıkları var. Kim ne travma yaşattıysa, nasıl bir kuyruk acıları varsa kuduz köpek gibi etrafa saldırıyorlar. Mesele bu bence
- 5 ay
O en önemli boyutu ama öyle görünen tipte olanlarda var bile isteye insanları tahrik edecek sorular soranlarda var sitede
- 5 ay
Tamam işte kin ve nefretlerinden dolayı insanları tahrik edecek sorular soruyorlar zaten
- 5 ay
Birine yorum yaptım o soruda yapay zakayi gözünde nasılda büyütmüşler yazık bizim milletin kafalarını boşaltılar bilim kurgu filminde gibiyiz Rabbim yardım etsin bize
- 5 ay
Ne demişler? Yapay zeka dünyayı ele geçirecek, neslimizi yok edecek falan mı demişler yoksa 😂
- 5 ay
Yapay zekaya sormuş azınlıklara hak vermiş yapay zeka ezan ses hakkında
- 5 ay
Yapay zeka hep nabza göre şerbet veriyor zaten. Kim ne sorarsa sorsun onlara göre her zaman o haklı😂
- 5 ay
Algoritması öyle çalışıyor ayrıca bunu kurgulayanlara hizmet etmek için tasarlanmış onlar için çalışıyor ideolojik düşünceler hakkında sorulara verilen cevaplar hep iyimserlik içeren cevaplar veriyor amacını belli ediyor bunu anlayacak insan da yapay zeka kadar kapasite yok buna üzülüyorum asıl ben😂
- 5 ay
🤷🏻♀️
- 5 ay
O sorudaki yapay zeka yorumlarımı okudunuz mu yorum yapan pembeliyi yapay zeka az daha müslüman edecekmiş 😂
- 5 ay
Hayır okumadım
- 5 ay
Yapay zekanın 1 tane yorumu var ona da kimse cevap yazmamış zaten
- 5 ay
İncitanesi üyenin yaptığı cevabın altindaki yorumlarda yapay zeka ile ilgili yorumlarda var bir başka üyeyenin yorumuna yazdım soruya yorum yapan en baştaki yapay zeka cevabı değil yanlış anlaşılma oldu😃
- 5 ay
Ohoo valla o kadarına da girip iki saat onu okuyamam üşendim 😂
- 5 ay
Arayıp bulamam onu o kadar
- 5 ay
Önemli değil fazla şey yapma bu kadar 😂
- 5 ay
👍🏻:)
4 ayYüksek Lisans yapmış olması tercih sebebi benim için. Kültürlü ve İzmirli kız seviyorum.
11 Yorumla- 4 ay
Öyleyse size iyi şanslar. Umarım kendinize göre bulursunuz
Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. önemli ya gerçekten, ama eğitim illa yüksek lisans olacak değil kendini eğitmiş olsun bir konuyu konuşabilelim yani paylaşabilecek seviyede olsun.
10 Yorumla
5 ayKendini yetiştirmiş, kitap okuyan ve öğrenmeye açık biri olması benim için yeterli. Eğitim seviyesine bakmıyorum.
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10b cevap paylaştı.
5 ayNasıl birisi olduğu ve şu an da ne yaptığı önemlidir diploma sadece 1 kağıt parçasıdır o kadar.
10 Yorumla
5 ayEğitim seviyesi değil genel kültürü hayata bakışı önemli
Oturup düzgünce sohbet edebileceğim mantıklı biri olması tercihim
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 848 cevap paylaştı. Okul eğitimini geride tamamlamış biri ileride tamamlamış olandan gerçeğe daha yakın olabilir. Bana böyleleriyle olan muhabbetim gereklidir
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 796 cevap paylaştı.
5 ayEgitim seviyesi kadar hayata bakisi meraki ve iletisim kurabilmesi onemli denk hissettiren zihin bag kurdurur ❤️🌹
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Oldukça önemlidir, bundan daha önemli olan kendini yetiştirmiş, gelişime açık biri olmasıdır.
20 Yorumla
4 ayÖnemli değil hiç hata onu mesleksiz işsiz bile sandığım oldu eskiden
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı. Yaani çok değil. Kendini başka alanlarda geliştirmiş olabilir
10 Yorumla
5 ayFakülte mezunu olsun. Sözelci olmasın yeter dndndndn
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
5 ayÖnemli olan birlikte iyi geçinebilmek bence, eğitim seviyesi dediğin şeye sarılamıyorsun.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 611 cevap paylaştı.
5 ayEğitim almış hayatı anlamamış neye yaradı hayat tecrübesi yüksek olsun önemli olan bu benim için
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
5 ayBenim açımdan önemli değil ama eğitim seviyesi farkı çoğu zaman sıkıntı yaratıyor.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
5 ayTahsilinin benim için önemi yok kendini geliştirmiş olsun yeterli
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı. Kişiliği, karakteri, dürüstlüğü, güvenirliği, samimiyet
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 651 cevap paylaştı.
5 ayDikkat ederim ama diger ozlellikler daha onemli
10 Yorumla Zihnini ve değerler kümesini eğitmiş olsun; yeter.
10 Yorumlagelişmişlik göstergesi olmadığına emin olduğum için önemsiz
10 Yorumlakendini yetiştirmiş olması iyi olur, dini bilgileri ve bazı şeyleri bilmesini istemem doğal diye düşünüyorum. diploma önemsiz, ilkokul mezunu da olsa olurdu
00 YorumlaEğitim seviyesinden ziyade düşünce yapımız uyuşmalı eğitimli olupta düşünce yapım uyuşmasa eğitimli olsa ne olur ama şöyle eğitimli kisiler daha sakin ve daha olgun çözümcü o yüzden eğitimli derdim
10 YorumlaEvlilikte denk olmalı tavsiye edilmiş ki doğru söylenmiş.
11 Yorumla- 4 ay
Evet
- Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.
5 aykendini beğenmiş egoistler kişinin eğitim seviyesine bakar bu hayatta herkesin kafasının en iyi bastığı bir konu vardır kadınlar bir tık oran olarak buna fazla takarlar ama erkeklerin umrunda bile olmaz
06 Yorumla- 5 ay
Kusura bakma da asıl bu cümleyi kuranın kendisi okumadığı için aşağılık kompleksi vardır da o yüzden böyle bir cümle kurmuştur. Yanlış anlaşılmasın okumayan insanları asla küçümsemiyorum. Sadece bunu kompleks haline getirip eğitime önem veren insanlara hakaret edecek seviyeye inenlere karşı tavrım bu.
- 5 ay
sizi anlıyorum da sayın vatandaş ben biriyle uzun bir yola çıkıcağım o okumamış diye ben niye onun eğitim seviyesine takayım böyle düşünenlerin hepsi kendini beğenmiştir benim tanıdığım bir bayan doktor var kocası ağır işçi olarak çalışıyor fakat gül gibi geçiniyorlar hiç birbirlerine sıkılmış gibi bakmıyolar anladın mı şimdi
- 5 ay
İsteyen bakar istemeyen bakmaz kardeşim. Bakana ne diye laf ediyorsun? Herkes herkesi kabul etmek zorunda mı? Kendini beğenmişlikle ne alakası var? Senin sorunun cinsiyet ayrımı yapamamak. Erkekler için okumuş okumamış zaten fark etmez ama kadınların çoğu erkeklerin ya kendisine denk ya da daha üstte olmasını isterler. Çoğu erkek de kendisinden üstte olan kadına karşı kompleks ve yetersizlik hissi geliştirir. Bunlar fıtratın gerçekleri. Kadınların buna önem veriyor olmasını anlayabiliyor olman gerekiyor. Anlam veremiyorsan kendini bu konuda geliştirmelisin.
- 5 ay
Verdiğin örnek çok nadir karşılaşılan örnekler. İstisnalar kaideyi bozmaz. Bazı şeyler güç göstergesidir ve erkek her zaman kadından güçlü olmak ister, kadın ise her zaman yanındaki erkeğin güçlü olmasını ister. Ego meselesi falan değil bu. Doğa
- 5 ay
bana bak sahte profilli vatandaş ne istediğin ne mal olduğun beni ilgilendirmez soru sordun cevap aldın yani sen burada ki tek yanlışın bu soruya kadınlara özel yapmamış olman şimdi kafan aldı mı fikrimi düşünce mi
- 5 ay
Sahte profil mi 😂 hata bende ki senin gibi akıl özürlülerle muhatap oluyorum
Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Benden alt seviye olsun istemem.
20 Yorumla
4 ayHayat tecrübesi yeterlidir
10 Yorumla
5 ayZeka seviyesi onemli egitim degil.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,9b cevap paylaştı.
5 ayGram umurumda da değil
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Edepli olmalı
10 YorumlaBana denk ya da sadece 1 kademe altta olmalı
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.
5 ayDiplomalı cahil olması yeterli
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 8,6b cevap paylaştı. Liseye kadar okumuş olsun yeter
10 Yorumla
5 aydavul dengi dengine diye bir gerçek var
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
5 ayTamamen önemsiz, iyi birisi olsun yeterli
10 Yorumla Bir mühendis olsa güzel olur aslında
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 437 cevap paylaştı.
5 ayÇok önemli
11 Yorumla- 5 ay
Diploma olarak demiyorum, kendini geliştirmek, hobby bile olabilir.. yeni şeylere öğrenmeye meraklı, kendini az çok bilen bu tarz işte o manada önemli
Normal sevdiği bir mesleği yapması fazlasıyla yeterli
5 ayÜniversite okumuş olsun
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
5 ayÖnemli değil
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. Çok önemli
10 Yorumlahayır
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı. karakteri önemli.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 837 cevap paylaştı.
5 ayönemli
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 683 cevap paylaştı.
5 ayÇok önemli değil
00 Yorumla Hiç önemli değil
10 YorumlaÇok önemli
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7b cevap paylaştı.
5 ayÖnemi yok benim için
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne