Ne dersiniz bu konuda düşünceniz nedir? Erkekler daha az önemsiyor gibi bu tarz şeyleri.

Ne dersiniz bu konuda düşünceniz nedir? Erkekler daha az önemsiyor gibi bu tarz şeyleri.

Önemli değil yol yordam bilen insan olması makul. Eğitim değil de, diplomaya göre evlilikler daha ön planda olduğu için karşı taraf sizin eğitimli olup olmadığınızı buna bakarak anlamaya çalışır.
Diplomalı eşşek olup, dibine kadar cehaleti yaşayan var bu memlekette.
Okuduğu okul Değil Kültürüne bakarım Kültür Derken Türk Kültürü uyumu demiyorum 😅 Konuşması davranışlar Ben Düşünen Ona göre konuşan insani severim düşünmeden sormadan konuşan insan kadınlar için geçerli değil her insan da geçerli Cahil sınıfındadir
Cevap
9Cevap
Hayır önemli değil, zeki olması yeterli
Üniversite okumamıştır o zaman diliminde başka bir işte uzman olmuştur herkes ona daşınır bu sorun olmaz ama üniversite okumamış bu sürede de herhangi bir başarı göstermemişse ben istemem.
Danışır*
Anladım ben sorun yok daşınsın :)
😂😂
Kendini yetiştirmemişse benim için önemli. Zaten kadınlar duygusal, git geli eksik olmayan canlılar. Kendini yetiştiren insan sayısı da az olduğu için en azından tahsilli olup hayata dair bir şeyler görmesini ve zoraki de olsa öğrenmiş olmasını isterim.
Eskiden o kadar önemsemezdim ama sonra tahsilin önemli olduğunu anladım. Hem sohbet konusunda hem beraber bir şeyler yapma aşamasında önemli unsurdur.
#selamgençlik 🍀🍀🧚🧚
Okuma yazma bilsin, zeki, yetenekli, vizyon sahibi olsun ve gerçek bir aşkın iki tarafından biri olarak benimle olsun; gerisi mühim değil fikrimce. İnsanları ten rengine göre de, yaka rengine göre de ayırmıyorum, net.. 🍀🍀🧚🧚
#tubasueda 🍀🍀🧚🧚
Öncelik elbette duygulardır ama ben de karşımdaki kişinin kültürel ve eğitim seviyesinin bana denk olmasını isterim. Tozpembe düşünüp bazı gerçeklikleri göz ardı etmek bir noktadan sonra ilişkide sorunlar yaratacaktır, bu kesin.
Benim için önemli değildi lakin eğitimsiz insanlardan çok çektim. Sevgilim de ayrılırsak benden sonra üniversite mezunu olmayan biri ile olmamalısın dedi. O yüzden artık önemli. 🌸
Evet önemli üniversite bitirip ilkokul mezunu biriyle evlenecek değilim ama erkekler için bu geçerli değil istisnalar elbette vardır ama geneli böyle
Karsimdaki dert etmedigi surece dillendirmem kendi bilir yok olurum ortadan oturur oylece nere gitti bu diye
Hayır üniversite mezunu olup A101 de çalışanda var lise mezunu olup kuaför salonu açıp köşeyi dönen de var eğitim değil maddi durumu önemli
Mesleği değil de düşünce yapısı önemli onun da yolu eğtimden geçiyor
Dini eğitim seviyesi evet önemli..
Önemli değildir ya insanlığın ne demek olduğunu bilsin yeter
Akıllı olmalı, ille de Üni mezunu değil ama görmüş geçirmiş yol yordam bilen kişi olmalı.
Benim için çok önemlidir sonuçta davul bile dengi dengine
Ben şu an üniv okuyorum nişanlım esnaf mağazaları var. Eğitimde önemli ama anlaşmak çok daha önemli bana göre. Parasız da iş olmaz tabi. Okul okuyup işsiz olan da var sonuçta
Başkalarından önce ben kendimi yargılarım. Üniversiteye gitmedin diye ki eğitim benim için önemli ama tembellikten sıra gelmedi.
Eğitim anlaşım okuldan ibaret değil onun için önemli.
Yani illaki önemli çünkü ne kadar kabullenmek istenmese de düşünce yapısı farklı oluyor
Vicdanı ve karakteri önemli benim için. Malum bunlar eğitimle olan şeyler değil.
Zeki olsun yeter bana
Hayır, önemli değil. İnsanlık seviyesi önemli.
Denk olsak yeter. Fazlasında gözüm yok zaten.
Herkes için önemlidir
Lise mezunu sevgilim hiç olmadı
Çağil olsun egitirim ben
Çağıl ne demek @tatlissey
@tatlişşey cahil yerine cagil diyen birisi nasıl birisini egitebilir djsjsjd
@tatlişşey görüş sahibi söz sen de xhdhd
@SσɳKαɱҽʅყα Anadolu Kırşehir Niğde yöresine gel öğretsinler
@SσɳKαɱҽʅყα öğrenmek ister misin küçük hanım
@SσɳKαɱҽʅყα bende 😏
@tatlişşey fazla merak iyi değil aklında bulunsun
Önemli
Ewwt önemli