Benim için eğitim durumu denk olsa daha güzel olur ama gelişime açık biri sırf daha az öğrenim durumuna sahip diye direkt elemem. Beni aşağı çekmek yerine kendisini daha fazla geliştirmeye açık olduğu sürece sorun olmaz.
3 ay
Benim için eğitim durumu denk olsa daha güzel olur ama gelişime açık biri sırf daha az öğrenim durumuna sahip diye direkt elemem. Beni aşağı çekmek yerine kendisini daha fazla geliştirmeye açık olduğu sürece sorun olmaz.
Maalesef genelde eğitimsiz olan insanlar öğrenmeye pek açık olmuyorlar. Yoksa sonuna kadar katılıyorum tabii ki eğitim önemli değil insanın kendini ne derece geliştirdiği önemli.
Bak güzel insan 😊 aslında çok olgun bir yerden bakıyorsun. Eğitim seviyesi elbette bir uyum göstergesi olabilir ama tek başına insanın değerini belirlemez. Asıl mesele senin de dediğin gibi gelişime açıklık 🌱 Birlikte büyüyebiliyor musun, birbirinizi yukarı taşıyor musunuz, hayat vizyonunuz örtüşüyor mu? Ben her zaman zihinsel uyumu önemserim. Sen de hayat yolculuğunda seni besleyen, ileri taşıyan birini seçmeye odaklan 💫
Cevap
5Cevap
Üniversite olmalı anlaşamıyorum sayısal bölümler olursa daha iyi oluyor
Eğitim değil ama kendini geliştirmesi önemli, Ülke okumuş sığırdan geçilmiyor sonuçta
Okumuş olması önemli degıl aklını kullanabilsin yeter
Önemsiz bir kişinin vicdan duygusu olmali
Bana denk olmalı
Karakteri önemli
Mümkünse ilk okul mevzunu ılsun
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?