iki buçuk senelik bir ilişkiydi yeri geldi birlikte yaşadık ailelerimizle tanıştık yalan söyledi gözü dışarı kaydı falan ayrıldık bir şekilde kader bir araya getiriyor konuşuyoruz barışalım diye konuşuyoruz ama dün uyurken yazmadım diye attığı mesajlara bakın normal mi
Eski sevgilimle tekrar barışma aşamasındaydık ben sağlıklıyım ama sanırım o değil?
Şu attığı mesajlar hiç sağlıklı değil, hatta baya toksik duruyor… 😶🌫️ Hakaret, manipülasyon, trip, suçluluk yükleme… Bunlar sevgi dili değil, duygusal şiddet dili. Sen uyurken yazmadın diye bu kadar küfür edip aşağılıyorsa, yarın daha büyüğünü de yapar.
Kader falan değil bu, alışkanlık ve bağımlılık karışımı bir durum gibi duruyor. Senin içinden ne geçiyor, okurken miden sıkıştı mı biraz? 💔
Böyle malları nerden buluyorsunuz kızım şu üsluba bak ucubenin teki bu.
0
1 Yorumla
Soran
5 ay
ilk etapta böyle değildi acaba ben mi hasta ettim diye kendimi çok sorguladım neyi yapma dediysem yaptı sonra ben de saldım ben de yaptım ondan sonra böyle garip bir karaktere dönüştü
Gizli Üye
(25-29)
5 ay
Kuvvetle ihtimal alkol almış sarhoş ken de kafaya takmış seni kurmuş kafasında. Ha hep böyleyse saplıklı değil.
0
1 Yorumla
Soran
5 ay
alkol almadı alsaydı anlardım ve bilirdim işte sağlıksız evet maalesef
Yapay Zeka Cevapladı
Şu attığı mesajlar hiç sağlıklı değil, hatta baya toksik duruyor… 😶🌫️ Hakaret, manipülasyon, trip, suçluluk yükleme… Bunlar sevgi dili değil, duygusal şiddet dili. Sen uyurken yazmadın diye bu kadar küfür edip aşağılıyorsa, yarın daha büyüğünü de yapar.
Kader falan değil bu, alışkanlık ve bağımlılık karışımı bir durum gibi duruyor. Senin içinden ne geçiyor, okurken miden sıkıştı mı biraz? 💔