Eski sevgilimle tekrar barıştık... düzelir mi yoksa hep böyle mi devam eder?

eski sevgilimle tekrar barıştık 6 aylık bir ilşkimiz olmuştu ama ben hep AYRILIp geri dönmüştüm bu yaptıklarımdan dolayı çok pişmanım ben her konuda ayrılık getirmeseydim bu duruma gelemezdik belki ben ondan her ayrıldığımda geri dönmüştüm ve oda hep kabul ederdi ve hiç bişey olmamış gibi devam ederdik birbirimizi çok seviyorduk ama ben çok sinirli biriyim bide çok sabırsız ayrılığı çok kolay getirebiliyrdum bu konuda beni yargılamayın yeterince pişmanım 2 ay önce yine ayrılmştım sonra 5 gün sonra geri döndüm bni affetmediii aslında düşünmem lazım demişti artık çocuk oyuncağına dönüştü ilişkmz demişti ve ben yine sabredemedim yine herşeyi mahvettim sonra yine ona döndüm o tamamen bitimişti beyninde artık olmaz dedi arkadaş kalalım dedi ben istemedim eyvallah dedim sonra aradan zamna geçtkten sonra yine halimi hatrın-mı sormak için mesaj attı konuştuk ve sonra ben dayanamadım onunla öyle konşmaya tekrar barışmak istedim ve beni yine affetmedi. bende birdaha bana mesaj atmamasını söyledim .. ama o yine attı sinirlerim yatıştıktan sonra mesaj atıyrdu ve bende cevap atmadan duramıyordum :( sonra artık tamamen sıkıldım :( unutmak aklımdan atmak istedim ve ona yine ne olursa olsun mesaj atma ben seni untmak istiyorum dedim oda tamam hoşçakal dedi.. Ve aradan 15 gün geçti yine mesaj attı buluşmak istediğini belirtti bende kabul etmedim çünkü ilk zamnlarda bende buluşmak istemiştim o istememişti o üzden kabul etmedim sonra burayla paylaştım bu olayı arkadaşlar af dilememi söyledi tekrar bir şans iste dediler bende tekrar af diledim beni affetti ama umursamaz sizce düzelir mi bu durum mesaj hakkı yok arıyorum nasılsın dediğimde cevaplıyo ama sen demiyor susuyo sürekli ben bişeyler anlatıyorum sizce ne yapmam gerekir bu durmda bende ona aşkım vb şeyler diyemiyorum
Eski sevgilimle tekrar barıştık... düzelir mi yoksa hep böyle mi devam eder?