2 yıllık ilişkimiz vardı. 2 aydır ayrıyız. Hiç kiz falan eklemedi öyle duruyor. Bana kızgın sinirli sevmediğini söylüyor ama azda olsa konuşuyoruz. Sizce barışma ihtimali varmıdır? Barışmak için ne yapabilirim?
Güncellemeler
+1 yıl
...
Eski sevgilimle barışma ihtimalim varmıdır? Nasıl barışabilirim?
Ayrılma sebebini diyorsan genel olarak olurdu hep. Evlenmek istiyordu o hep ama böyle hemen olacak biseyde değil tabikide. En son o yalan söyledi küçük bi yalan aldatma yok ama ben çok sıkılmıştım birikmiş hep içimde ayrıldım 1 hafta çok uğraştı ağladı barışmak için kötüydü yüz vermedim en son yine konuşuyorduk iyiye gidiyordu barışalim diyecektim o gitti
O halde ona biraz zaman ver çok üzerine gitme, eğer aranızda çok kötü yaşanmamışsa, birlikte biriktirdiğiniz anılarnızı hatırlayıp sana dönmesi muhtemel gibi görünüyor, ancak biraz daha beklemeli ve sabırlı olmalısın❗
Gelecekse beklerim sorun yok. Çok az yazıyorum yaninda olmaya çalışıyorum tekrar içmeye başlamasin diye kötü olmasın diye. Böyle devam ozaman. Beni kolay kolay unutamaz değil mi? İlk bukadar uzun ciddi ilişkisi aileler biliyordu evlenmek istiyordu hep. Sevmeyi birakamaz değil mi
Öyle olsa bukadar kötü olur mu ki? Yani içmeye bile başlamış asla öyle şeyler yapmazdi. Ölü gibi hep. Bilemedim bende ama öyle bisey olsa benimle konuşmaz ki
Yani bikere yazinca daha yazmiyorn zaten o yazana kadar. Öyle eğlenelim diyecemde kendisi hep öyle şeyler konusyor yani borcu falan oluyor cani sıkkın oluyor onu anlatyor fazla konusmuyoruz zaten
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
"Eski sevgilim" bu tabiri kullandığına göre,
ondan ayrıldıktan sonta yeni sevgilin mi oldu❓
Hayır kimse olmadi yani sadece ayrılık
Anladım...
Ama barışması uzun sürebilir ❗
Biraz beklemelisin
Ya beklerim sıkıntı yok yeterki barışalım. Ben hata yapıp barışmak istediğimi söyledim Cok sinirlendi birdaha asla olmayacağını söyledi
Siz yenimi ayrıldınız onunla
2 ay oluyor ara ara konuştuk hep ama siniri geçmiyor
Tartışmayı başlatan taraf kimdi ve (özel değilse) tartışma neden kaynaklandı?
Ayrılma sebebini diyorsan genel olarak olurdu hep. Evlenmek istiyordu o hep ama böyle hemen olacak biseyde değil tabikide. En son o yalan söyledi küçük bi yalan aldatma yok ama ben çok sıkılmıştım birikmiş hep içimde ayrıldım 1 hafta çok uğraştı ağladı barışmak için kötüydü yüz vermedim en son yine konuşuyorduk iyiye gidiyordu barışalim diyecektim o gitti
İlişkinizde gel gitler olmuş baya.
Ne kadar zamandır sevgiliydiniz?
2. 5 yıl
O halde ona biraz zaman ver çok üzerine gitme, eğer aranızda çok kötü yaşanmamışsa, birlikte biriktirdiğiniz anılarnızı hatırlayıp sana dönmesi muhtemel gibi görünüyor, ancak biraz daha beklemeli ve sabırlı olmalısın❗
Gelecekse beklerim sorun yok. Çok az yazıyorum yaninda olmaya çalışıyorum tekrar içmeye başlamasin diye kötü olmasın diye. Böyle devam ozaman. Beni kolay kolay unutamaz değil mi? İlk bukadar uzun ciddi ilişkisi aileler biliyordu evlenmek istiyordu hep. Sevmeyi birakamaz değil mi
Eğer gerçekten sevmişse kolay kolay bırakamaz seni, emin ol bir gün o seni arar, sen sabırla bekle yeter ki ve dua et ikiniz için❗
Dua çok ediyorum namazi bırakmıştım ben bi ara tekrar başladım çok dua ediyorum
Rabbin dualarını kabul etsin 🤲
Amin Teşekkür ederim. Seninkinide
Teşekkürler 🙏
Gururu bırak ilk adımı at bir merhaba mesajından bişey kaybetmezsin
Gurur yapmıyorum zaten çok yazdım ben
Dönmediyse zorlama sal gitsin
Bence biraz daha beklemelisin
şu an hayattan bıkmış gibi bi yandan bana sinirli ama çok azda olsa konuşuyoruz. Böyle devammi edeyim yaninda mi olayim
Bir derdi var mı yok mu sor, tekrar deneyebilir miyiz falan diye
Onu çok denedim sevmiyorum artık diyor ya da ne bileyim bidaha olmayız gibi şeyler.
Bence birisi var gibi ya
Öyle olsa bukadar kötü olur mu ki? Yani içmeye bile başlamış asla öyle şeyler yapmazdi. Ölü gibi hep. Bilemedim bende ama öyle bisey olsa benimle konuşmaz ki
Neden bitti?
Tartışmalar yüzünden. Ben ayrılmıştım. Tekrar barışmak istedim ama kabul etmiyor
Yani sensizlik ona iyi geldi ise bir dsha zor surekli tartışma içinde bir ilişki kimse istemez
İyi geldiğini sanmam. şu an yani hayattan bıkmış gibi
Çok üstüne gitme sen bu ara belli ki bunalmis soğur sendne
Evet o hatayı yaptim eski ben yokum dedi çok sinirlendi sevmediğini söyledi olmayacağını falan. şu an normal yaziyom sadece arkadaş gibi
Çok çok sık yazma ciddi konular konuşma. makara gir gir yap eğlenin Gülün bir süre sonra duzelir inşallah
Yani bikere yazinca daha yazmiyorn zaten o yazana kadar. Öyle eğlenelim diyecemde kendisi hep öyle şeyler konusyor yani borcu falan oluyor cani sıkkın oluyor onu anlatyor fazla konusmuyoruz zaten
Hmm bilemedim
Bende bilemedm konuyu acsam sinirleniyor çok. Beni sen böyle yaptin diyor
Salla gitsin