Barışmamız imkansız eski sevgilimle nasıl barışabilirim?

Ayrılalı 3 ayı geçti ben çok çok özlüyorum uzun zamandır neyse Ocak Şubat gibi bir birlikteliğimiz vardı mutluyduk ama ben kendimi çok kötü hissediyordum nedenini bilmiyorum ben ayrılmak istedim kız bildiğin yalvardı ayrılmamak için keşke Allah belamı verseydi de ayrılmasaydim aslında biraz akademik durumum kötüydü onu da düzeltmek istedim bir sebebi de oydu ama onsuz yapamıyorum ve o kız 3 hafta boyunca dil döktü ayrılmayalım diye keşke onu dinleseydim ama o da 3 hafta sonra gitti en yakın arkadaşının eski sevgilisi ile sevgili oldu ve sonra ben özledim dediğimde o arkadaşına dedim o da anlattı olayları daha sonra başka bizi tanıştıran arkadaş da gitti işte o çocuk kötü keko mal birisi dedi daha sonra işte kız onları dinlemedi iki arkadaş ve o eski sevgilim küstü şu an bir yerden de ulaşamıyorum gittim kendim dedim bir ilişkim var dedi mutluyum gelemem dedi ben de iyi geceler yazdım konuyu kapattım şu an elim kolum bağlı bir şey yapamıyorum ne olur yardımcı olun o çocuktan onu kurtarmam lazım bana dönemsini istemiyorum sadece o çocuktan kurtulsun başka bir şey istemem çocuk itin önde gideni ama o kızın kimsesi kalmadığı için ona daha da bağlanıyor veya gerçekten seviyordur ama sanmam arkadaşları da kimsesi olmadığı için konuşuyor diyor ne yapmalıyım (kızla şu an kimse konuşmuyor ve o kız çocukluk aşkımdı onun da aynı şekilde ve tabi haber alıyorum ne oldu ne bitti diye ama tam bilemiyorum kimse konuşmadığı için) yardımcı olursanız sevinirim ne yapmalıyım?
Barışmamız imkansız eski sevgilimle nasıl barışabilirim?