Eski Sevgilimle Nasıl Barışırım?

Benim açımdan çok iyi bir ilişkimiz vardı. Her şeyi konuşabildiğim biriydi. Hem sevgili hem arkadaş gibiydik. Bir çok kez ayrılıp barıştık ikimizinden kendimizce haklı nedenlerimiz vardı. Bir önceki ayrılmamızda ben barışmaya çalıştım bu konuda ısrarcıydım çok ikna etmeye çalıştım. Son ayrılığımızda hiç bir tepki vermedim anlayışla karşıladım ayrıldıktan sonra bir kaç kez konuştuk arkadaşça. İlk günlerde o yazmam için uğraşıyordu. Ayrıldıktan bir hafta sonra ben yazmaya başladım. Yazdığımda gayet yine iyi konuştuk, şakalaştık aramız iyi gibiydi. Bir daha yazmak istedim ve yazdım. Bu sefer bama karşı daha mesafeliydi. Onunla konuşmak istediğimi söylediğimde konuşacak bir şeyimiz yok tarzı bir şeyler yazdı benden konuşacak bir şeyler söylememi istedi diye düşünüyorum o yönde oldu bazı mesajları. Ve yazdığım gecenin akşamında ise arkadaşlarıyla buluşmuş kız erkek karışık onların biraz ona baskı yaptığını, manipüle ettiğini düşünüyorum. Şimdi ise yazamıyorum çünkü onun içinde barışmaya dahi bir şey olduğunu hissetmedim. Olsa bile gösterecek bir insan değil. Bazı arkadaşlarım bir daha yaz aranı düzeltmeye çalış diyor, bazılarıysa barışırsanız daha kötü olur üstünde hakimiyet kurmaya çalışır ve yine ayrılırsınız yine üzülürsün bu kadar yeter düşünmemeye çalışıp önüne bak diyor. Sizce nasıl bir yöntem denemeliyim? Kafamda onunla barışma fikri var. Nasıl bir bahaneyle yazabilirim ya da o bana ne için yazar?🙏🏻
Eski Sevgilimle Nasıl Barışırım?