Aşk İlişkileri Eski sevgilimle nasıl barışabilirim? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor uzak mesafeli bi iliski ama barismak istiyorum uzak mesafe daha iyi simdiki nesile gore nasil barisabilirim kolayca? Güncellemeler+1 yıl yazdigim zaman karim falan diyo ama sonradan mesaji begenip geciyo Eski sevgilimle nasıl barışabilirim? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Eski Sevgili Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 260,5b cevap paylaştı. konuşarak. 0 0 Yorumla
Bilgenazceylan Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. Uzak mesafeli daha iyi. Ne halt yediğini bile bılemıyosun. Arıyosun açarsa konuşuyorsunuz acmazsa adam yok. Nerde ne yapıyor anşattgı kadarını blıyosun çok kötü. Bunun nesi güzel bir şey. 0 0 Yorumla
AlihanBeymioOo Takip Et Xper 5 Yaş: 26 +1 yıl Sen de bu nesildensin uzak olsun sıkılınca aldat falan haberi olmaz dimi 0 4 Yorumla Soran +1 yıl ben bu nesilden degilim merak etme sadik kalirim ben bi erkege tutuldummu tam tutulurum bi dahada birakmam Yorumla AlihanBeymioOo +1 yıl Bu yalanı 999999999999 gördüm kendim ve cevremdede gördüm ondan Yorumla Soran +1 yıl her insan aynidir diye bisey yok Yorumla AlihanBeymioOo +1 yıl Her gelen bende diğerleri gibi değilim dedi sen bilirsin gene Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
konuşarak.
Uzak mesafeli daha iyi. Ne halt yediğini bile bılemıyosun. Arıyosun açarsa konuşuyorsunuz acmazsa adam yok. Nerde ne yapıyor anşattgı kadarını blıyosun çok kötü. Bunun nesi güzel bir şey.
Sen de bu nesildensin uzak olsun sıkılınca aldat falan haberi olmaz dimi
ben bu nesilden degilim merak etme sadik kalirim ben bi erkege tutuldummu tam tutulurum bi dahada birakmam
Bu yalanı 999999999999 gördüm kendim ve cevremdede gördüm ondan
her insan aynidir diye bisey yok
Her gelen bende diğerleri gibi değilim dedi sen bilirsin gene