Eski sevgilimle nasıl barışırım?

ben üniversite 1ci sınıf öğrencisiyim , ve ilk 5ayın sonunda sınıf arkadaşıma ondan hoşlandığımı söyledim (kızım) ve o bana şu an öyle bir fikri olmadığından bahsetti ve diger arkadaşlarımızda bunu biliyordu onlarada aynısını söylüyordu. bir gün akşam konuşuyorduk ve bana onu sevdiğimi söyleyib ancak gün içerisinde fazla yazıp merak etmediğimi söylemişti. açıkçası garipsemiştim sonuçta bana öyle bir şey düşünmüyorum demişti ve zorlamak istemiyordum. herneyse 1 ay kadar flörtleştik ve bana yeni yıl günü sevgililik teklif etti bende kabul ettim eve geldik ve sınıftan bazı yakın arkadaşlarımızla olan grupumuza sevgili olduğumuzu yazdı. 2-3 ay devam etti ilişkimiz ve sonra ayrıldım aslında böyle devam ederse ayrılacağız tipli bir mesajdı. fazla ilgilenmiyor ve beni ihmal ediyor ancak ben tüm düzenimi ona göre kurduğumla ilgili birşeydi ve sonunda ya bunu düzeltelim ya da ayrılalım yazmıştım ve bana sadece bilmiyorum yazdı yani orada ayrıldık sayılır. 2 hafta sonra ona yazdım ve hala bilmiyormusun yazdım , bana ilişkimiz açık ve net olarak bitmedimi zaten 2 haftadır ne mesajlaşmıyor nede üniveristede konuşmuyoruz dedi ve ben böyle olmasın hadi gel barışalım dediğimde bana artık soğuduk falaan dedi. herneyse 2 ay sonra bir ilişkim oldu fakat onu unutamadığımdan dolayı ayrıldım 1 ay devam etmişti zaten.

ve ben hala üniversiteden sınıf arkadaşımı seviyorum galiba. şu yakınlarda telefonum kırıldı ve ona yazdım bildiği bir tamirci olup olmadığı ile ilgili bununla ilgili biraz konuştuk ve o sonra bana sen şimdi bana yazdın sevgilin falan kıskanıpta bana yazmaz değilmi dedi bende zaten sevgilim yok hiçkimse sana yazmaz dedim oda bana instagrama attığın storylerde çok mutlu görünüyordunuz neden ayrıldınız ne kadar zamandır ayrısınız gibi şeyler sorduu bu beni heyecanlandırıyor çunki ümitleniyorum unutmamış veya hala beni merak ediyor kıskanıyor gibi hiss ediyorum.

bide biz yılın başlarında weplay oynuyorduk sınıftan 6-7 kişiyle geçen gün whatsApp grupumuza oyun linki attı oynuyrmusunuz falan dedii , geçen gün grupa turdayım falan yazdı gideceği yerler arasında benim aslen olduğum şehirde vardı ve daha dün instagram storyde benim şehrimin fotosunu ekleyip altına konumuda yazmış. dün doğum günümdü yazdı bana. storyden gormus sonra yazmış kutlarım yazmış bende tesekkurler yazdim begeni atti storyler falan paylaşıyorum bakıyor ancak tık yok yazmıyo.

Eski sevgilimle nasıl barışırım?