Eski sevgilimle nasıl barışırım?

Arkadaşlar biz tesadüfen tanıştık eski sevgilisiyle ayrılmıştı teselli ederken falan sevgili olduk 2 ay sevgili kaldık ve ben doktor yanlış teşhis koyduğu için üzmemek adına ayrıldım ama daha çok üzüleceği aklıma gelmemişti instadan snapchatten gönderme yapıyordu ve dayanamayıp özür diledim kuzeni bana kaybol yazdı daha sonra uzunca bi konuştuk ve onun ne yaşadığını hissetmem için beni denemiş yoluna git falan yazdı ben yediremeyip onu yara bandı olarak kullandığımı söyledim arkadaşımı arayıp ağlayarak az kalsın sevgisine inanıyordum demiş affedecekti ben berbat ettim sonra tekrar yalvardım istemediğini söyledi ama aynı gece arkadaşımı tekrar arayıp beni sevdiğini ve hala benim için ağladığını söylemiş bana istemediğini söyledi ve daha sonra bunu dedim diye pes edersin olur yanını düşünmezsin dedi salak mıyım ben uzatıyorum biraz daha konuşmak istiyorum falan dedi ve ben yine umursamaz davrandım daha sonra arkadaşım devreye girdi ve asla affetmeyeceğini ama sevdiğini söylemiş bu beni umutlandırdı ve sabahına günaydın benimle küstün mü daha yazmayacak mısın dedi ben hayır küsmedim dedim uzak mesafe ilişkisi olduğu için bana bi fotoğraf attı bizi anlatan bir şey işte sonrası ben tekrar ikna etmeyi denedim bağımız bozulmasın ama sevgili olarak istemiyorum seni tekrar ayrılacağını biliyorum neden affedeyim dedi gecesinde arkadaşımla konuşup yeterince üzüldük yorulduk bi de ben onun tekrar benden ayrılacak mı korkusuyla yaşayamam demiş kısacası sevip sevmediğini anlayamadım bana istemiyorum sevmiyorum diyip arkadaşlarıma böyle demesi kafamı karıştırdı aynı hataları yapmayacağımı onu çok sevdiğimi kanıtlamam lazım korkusunu nasıl yenmesini sağlayacağım yardım edin çok üzülüyorum sabahlara kadar ağladığım halde yine onunla konuşmak istiyorum bu çaresizliği nasıl anlatayım lütfen yardım edin ne yapmam lazım aramızın eskisi gibi olması için
Eski sevgilimle nasıl barışırım?