Yıllar sonra açılmak istiyorum ama babamdan ve tepkisinden çok korkuyorum, ne yapmalıyım?

ben 10 yaşımda kendi isteğimle kapandım hatta annem sorguladı biri seni zorbaladı mı diye ben hayır kendim istiyorum demiştim

Şimdi 18 im ve 5 yıldır o his var içimde ama açılirsam babamın ne yapacağını düşünemiyorum (akrabalarim umrumda değil) babam çok fena tepki verir evden atadabilir beni ateist ilan eder anneme bu senin kızın işte diyip kıza bilir zaten beni pek sevmiyor babam gösteriş için "kızıma açıkken gerçek kızım değilsin kapanirsan seni gerçekten kizim olarak görürüm dedim o da benim sevgimi istediğinden kapandı" gibi laflar bile diyor

Lutfen bana günahı şu bu falanda demeyin farkındayım ama önemli olan zaten iç

Yıllardır icimde zaten fena baskı hissi var anksiyetemi de arttiriyor başörtü bozuk olunca sinirim bozuluyor saç bozukken bile güzel

Ozellikle erkeklerin yanindan gecerken fazla geriliyorum saçım gözüküyor mu diye açılirsam rahatlarim gibi tabi başta garip gelir alışması zor olur

Ben napacam yaa babam konusunu asıl sorun o annemi ikna ederim

Yıllar sonra açılmak istiyorum ama babamdan ve tepkisinden çok korkuyorum, ne yapmalıyım?