AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
99Cevap
Kendisi de 40 yaşında değil mi? Belki senin aynı yaşta olup hayat enerjinin bu kadar yüksek olması onu aşıyordur.
İstanbul'da yaşiyoruz 30 dklik bir yol ile yanima gelebilirken devamli trafikten bahsedip bahane uyduruyor. Çok az buluşuyor. Beni o trafiğe sokma deyip duruyor.
Sizi daha fazla oyalamaması gerektiğini söylemelisiniz. Eğer gerçekten seviyorsa bunu gösterecek şekilde davranmalı. bazıları sadece siz elinde değilken sever
Kanka sorun senin yaşın değil ikinizin aynı yaşta olması. Erkekler kendileriyle aynı yaştaki kadını çekici bulmaz. Seninle yoklukta olduğu için görüşüyor. Karşısına 28 30 yaşında kadın çıksa seninle ilgilenmez. O yüzden 50 yaş altına bakma sakın.
Yuhhh deli misin sen? 35 lik birsürü yakişikli kariyerli erkekten çikma ve evlenme teklifi aldim ben. Sen deli misin?
Yapma yaw niye onları seçmedin o zaman? Onlar seni istedi diye bu 40lık adam da isteyecek diye bir şey yok
Kardeş sen cidden nerde yaşiyorsun? Köyde mi?
35 lik erkek diye kabul etmek zorunda miyim? Gece hayatı olan vardi, eski sevgilisiyle ayni evde yasamiş olan vardi bana direkt evlenme teklif etti kabul etmedim, evlenmiş boşanmiş bir kizi olan vardi. 35 lik diye atlayacak miyim? Hay ben senin akil vermeye kalkan kafana tüküreyim. Sen git köydeki kizlara akil ver
Ya abla deli misin evlenmek gibi bir hata yapma sakın bir erkek isterse senin evine çiçekleri hediyeleri yığar bir erkek isterse seni o kadar ilgiye boğar ki hatta bu kadar seviyorsa yazmadan duramaz küsersen dayanamaz bu adam direkt seni sevmiyor ama senden başkasının olamayacağını biliyor ayrıldığınızda fark etmiş bu yüzden sana geri dönmüş sende kabul edince eski haline geri dönmüş
Onun ne yaptığı ya ne istediğini bilmiyorum ve bu hiç önemli değil. Sen neden hala ondan kurtulmuyorsun asıl soru.
Ayrildim zaten
Geç bile kalmışsın 🌸
Yani sende genç kadın gibi davranıyorsan o da ilginç 20lik kızlar gibi trip bilmem ne çocuk musunuz siz ama anlattığın yerde de hiç ilgi yok bu da olmaz bekarlığa devam
Sen çocuk musun senin gönlünü alsın sen trip attığında sana ilgi mi versin sana çiçek mi allah katından mi geliyor bu zorunluluk ya bak bir bilim insanı olarka söylüyorum net zeka sorunun var
Kadın her yaşta ilgi ister. Sen 30 a geldiğinde sana 20 lik erkeklere gösterdiğimiz özeni gostermeyelim mi sizin gibi mi davranalım. Saygi sevgi olmasın. Cunku değeriniz sifirlaniyor
@PeachGirl58 kızlar neymiş ya tanrı tanrı
Şimdi erkeklere saygı duyuyorsak taktir ediyorsak 30 dan sonra değeriniz düşüyor ağzınıza edilmesi lazım o zaman.
@PeachGirl58 Atatürk 57 yaşındaydi
Ne diyorsun kardeşim bana ne bundan
@PeachGirl58 Atatürk de kötüydu o zaman
Dostum, Atatürk kimine göre iyi kimine göre kötüydü. Ulkenin başına kim geçerse geçsin kendi ideallerini ve ideolojilerini empoze etmeye çalisacak. Ben gelsem başa belki yürüyüşün bile beni rahatsız edecek. Yeni bir düzen getirmek isteyeceğim artık tüm türk milletinin fertleri erkekler ve kadınlar kırmızı sizah giyecek derim. Bir kural koyarım herşeyi isteyebilirim milletimden. Dini istemeyebilir devletin yönetimini beğenmeyip değiştirebilirim. Her gelen kişi kendi çizdiği çerçevede yaşanması gerektiğini düşünür. Eskiden çocuktum Atatürk bunu yaptı şunu yaptı bize kötülük etti der dururduk. Ama artık büyüdüm o da bir insan devlet adamı kendi dieldigi şekilde bir düzen kurmuş. Seven seviyor sevmeyen sevmiyor. Ataturkte ataerkil toplum düzenini bildiği için genelde evlat edinmiş soyadını vermemiş farkındaysan riske girmedi. Genelde kız çocuk evlat edindi. Soyu yürüsun istemedi insanlarin soyuyla dusuncleriyle herkes tarafından desteklenmeyeceginin değer görmeyeceğinin farkinda
@H2__OIşte biliyorum bunu burdaki kadın ne bilsin o kadar ilgisiz kaldılar ki diziden görüp koşarak kafileler halinde evlendiler. O kadar değersizlik görmüşler ki başka yılana sarilmislar. Ben onlar iyi demedim sizin gibi kafada olanlar bizi seçeneksiz bırakıyor dedim. Kizlarin hayatları sizin yüzünüzden mahvoldu berbat ettiniz herseyi.4b hareketinden daha fazlasını türk kadını yapmalı o konuda bile bastiriliyoruz sesimizi kesiyorlar. İstanbul sözleşmesini bile kaldırdılar. Kizi kıtır kıtır kestiler surlardan attılar. Baska kızı üni bahcesine ağaca astılar. Tekini okula giderken bileklerini kesip yaktılar tecavüz ettiler Diğerinin çocuğunun yanında boğazını kestiler daha neler var bu ülkede çirkinlik. Biz dünyayı ayağa kaldirmaliydik. Birseyler söylüyorsun arkasında dur. Lafini söyleyip kaçma delikanlı olun. Engeli basmiş
Bu konuda kadınlar erkeklerden daha sadık ve güvenilir bence
Kesinlikle öyle
Sen olgun ve güzel bır kadınsın neden bu Hatay'a düşüyorsun?
Ayrildim zaten ama bu durumu analiz etmek istedim
Önce sen kendini değerli gör kim seni beğenmicek sanki kendi bekar mı üstelik dul
Karşindaki insanın kusurunu yüzüne vurmadiğinda o kendini kusursuz görüp sende kusur ariyor maalesef
Genç veya yaşlıdan ziyade cepte gördüğü belli ve senden daha iyi olarak nitelendirdiği biri olduğu an kaybolur, bence irt direkt kes.
40 yqsindaki erkek genelde 25.30 arasına bakar. Sen 3.4. sırada kalırsın
Erkek genç ister ama genç kiz o yaşli adamı ister mi? Geçen sene arkadaşin araciliğiyla 47 ile görüştüm çok zengindi ama babam gibi görünüyordu ben o adamla evlenip ayni yatağa giremem. Resmen 7 yaş büyük ama adamin yaninda kizi gibi duruyordum
İyi ya işte bak ne güzel iş yapmışsın. Beklemeye devam et. Zamanla onu da bulamaz hale geleceksin. Zekaniz değil nefsin izle bakmak sizi oldugunuz yerde tutuyor.
Aynaya bakmayı hiç düşündün mü? Yoksa kendine bakmaya tahammülün yok mu?
Senin gibi o c çok var etrafta kuzum yaparak prim yapmaya çalışan ama senin gibi poklari orta da kalır her zaman
Kendini ve aile çevreni tarif ettin galiba
Zibidi. Sana gerçeği söyledim. Madem derdin yok niye yazdın? Sen ne dediğinin farkında değilsin sanirim.
Bir tavır olduğu kesin ama sen yine de canını sıkma ve kafanı takma. Asıl o kendini bulunmaz hint kumaşı sanıyor ama farkında değil.
O seni yedekte tutuyor. Sen de 40 yaşında yarım akıllı bir ergen gibi davranıyorsun. Olgunlaşmalısın ve ona da yol vermelisin.
Seni tamamen kaybetmek istemiyor ama aynı zamanda arayış da sürdürüyor
Neden sence?
Bunun tabi çeşitli sebepleri var ilişkinizi tam olarak bilmediğim için net olarak yorum yapamam bir de burada uluorta konuşulacak bir mevzu değil
Onun genel seyri şu şekilde; birkaç hafta sana çok romantik ve ilgili davraniyor sonra ilgi azalarak minimum seviyede rolantide devam ediyor. Sen trip yaparsan peşinden koşmuyor. Kavga edersen cevap vermiyor. Sessizliğe gömülüyor. Bitirirsen de susuyor. Sonra bir ay geçince barişmak için ariyor sen cevap vermesen de meşgule atsan da aramaya devam ediyor. Evlenelim seni seviyorum falan diyor
şu yaşımda olgun adam seviyorum bence 50 yaşlarla takılın
Geçen sene arkadaşin araciliğiyla 47 ile görüştüm çok zengindi ama babam gibi görünüyordu ben o adamla evlenip ayni yatağa giremem. Resmen 7 yaş büyük ama adamin yaninda kizi gibi duruyordum
başkasıyla bak herkes o olmax
Sebebini zaten açıkça sana söylemiş Belli ki kendinde düzeltmen gereken bazı şeyler var
Bende mi
Yok ya senle alakası var bendeen
Bendee*
Ben onla defalarca kez konuşup problemi anlattim. Hep hatasini anladigini artik farkli olacağini söyledi ama 2 hafta sonra fabrika ayarlarina geri dönüyordu
Ben olsam bende genci tercih ederim daha güzel daha iyi enerjileri napim yaşlıyı 20 ler varken
Seni sevmediği kesin bu da ayrılman için gayet yeterli bir gerekçe değil mi zaten?
Ayrildim zaten
büyük bir ihtimsl ile evet genç arayışında maalesef erkekler biz yani durum bu
Erkek genç ister ama genç kiz o yaşli adamı ister mi? Geçen sene arkadaşin araciliğiyla 47 ile görüştüm çok zengindi ama babam gibi görünüyordu ben o adamla evlenip ayni yatağa giremem. Resmen 7 yaş büyük ama adamin yaninda kizi gibi duruyordum
bilemedim efendim ama işte erkek dna böyle yaratılmış aç gözlü ve işkembe var mide yerine
. ah bir öğrensek eldeki kuş daldaki kuş örneğini de neredeeee?
Seninle sadece seks yapmak istiyor gerisi yalan
Yatmiyorduk ben evlilik dişi ilişkiye karşiyim
Bir kaç soru sorsam sana net bir şekilde cevap veririm
Sor
El üstünde tutulup zirvede mi olmak istiyorsun
40 yaşınıza gelmişsiniz hala 16 yaşındaki kız gibi ergen tripleri ve nazınız var, siz olmamışsınız kusura bakmayın.
Maalesef oyle, bosluga dustukce sızı arıyor, sonra sıkılıyor, sızı cepte goruyor, bu arada ankaradan mısınız
Aaaay hiç mi kendinize değer vermiyorsunuz sizi önemsemeyen erkeği önemseyerek vakit kaybediyorsunuz
Aayy yaşla ilgisi yok adam bu sen 20likte olsan böyle davranır hırt bırak gitsin
Yanlış yaptın bariştin vur tekmeyi kurtul nonoştan 🤢
yedekte tutuyor kesin başkalarının peşinde
bence tavrını koy sana böyle davranmasına izin verme
Ayrildim zaten engelledim
dogru olanı yapmıssın agırlıgını koymazsan kendilerini bir halt sanırlar
Bu kadar negatiflikler arasında olumlama yapmak beyhude çaba gibi geliyor bana
Cok farklı detaylar vaardir aklinda iyi dusun
Nerden bulursunuz böyle çapsız vasıfsız herifleri
Valla ben seni ciddi anlamda tanımak isterim 🌹🌹🌹❤️
Ben bakimli ve güzel 40 gibi degilim 18 gibiyim bak bunu her yaşi yüksek kompleksi kadinda okuyorum git agla oyuncaksin ve bunu biliyorsun ve kabulleniyorsun tek istedigin başini okşamamiz teyzecim yok öyle birsey kendine geld
Sen şu başörtülü esc kiz değil misin? Hani fenomen olan 😂😂😂 senin gibilere sunroofe kiz mi diyorlardi ne? Üstten azcik havalandirmali kapali
Gizli teyze aaa cok ayip 60 yasinda neler diyorsun gizli teyze
😂😂😂 erkekler merak ediyordur tarifeni
Vallah aramizda böyle fark oluşur
Ben nusret steak
Sen tavuk durum
Yani tarife olsada sen ancak BİM cola edersin askim yani ego yapamadin diye aglama sana giren ciken haddi hesabi yok
Nusrete götürene mi veriyon? 🤣🤣🤣
Yok askim daha vermedim verirsemde 50 yasina gelince ay herkes 30 gibi duruyorum sorulari sormam hahahahah
Evet 30 gibisin diyen herkese vere vere 50 gibi duruyorsun
Noldu beni rüyanda mi gördün? 😂😂😂 Nusrete götürene kesin veriyomuş. Normal kebapçiya götürürse de veriyosundur da pazarliği Nusretten başlatiyor 🤣
Yedekte tutuluyor olabilirsin
Hiç bir kadın bunu haketmez
Kaldı ki güzel olduğun belli
adama odaklanmadan once; SEN boyle biriyle neden bu kadar surdurdun. son soyledigine gelene kadar çoktan boyle birini istemeyip onunla zamanini bosa harcamayacaktin. birak hayatini daha dolu hissettirecek seylere/insanlara yonel.. bence
Ben defalarca ona haddini bildirip terkettim ama ayrı olduğumuz sürede etrafimda pervane olup devamli arayip yalvariyordu heryerden beni bulup yaziyordu. Pişman oldu sanmiştim
Yok yani ben onu sana soru mayetinde degil aslinda kendin icin yazdim.. tamam terk ettin ama yine hayatina almissin. ben boyle birini hak etmiyorum diyip tamamen engel olsaydin keske.. degerini bilen biriyle vaktini geciriyor olurdun
(soru mayetinde derken, yargilama amacli dusunme) ama zararin neresinden donersen kardir diyebilrisin.
40 yaşına gelmişsin, sen bir de çocuk gibi trip mi atıyorsun? Kusura bakma, 50 yaşına gelmiş kadının tribi çekilmez.
Niye 60 yaşında trip yaptiysam suçlu muyum 70 yaşindaki bizler kadın değil miyiz? 🤣
40 yaşındaki olgun bir kadın trip yapmamalı.
Laftan anlamiyorsa davranişlarınla ifade edersin
Kusura bakma, 40 yaşına gelmiş bir kadının trip atması pek beklenen bir şey değil. Adamın yerinde olsam ben senden direkt soğurdum.
Trip atmakta kusmekte ne var pardon sizin de bir sürü bok gibi huylariniz var. Bir asırdır trip demenizden bunaldım artık sorunu düzgünce cozseniz dırdır demeseniz size söylenen yapma denilen şeyleri yapmasanız karşıdaki de küsmez.
Amma derdin varmış. Arkadaşa kolaylıklar diliyorum.
Valla sizin dertlerinizden bize sıra gelmez ergenliginiz bitmiyor
Üsluplu konuşmadan bile haberi yok, adam "hadi gızım ben seni bırakıyorum" derse şaşırma.
evet bence sen onu bırak 45 yaşlarında biriyle ol o da 40 haliyle kimseyi bulamayıp kudursun😂
Bulabilmiş olsaydi zaten benimle işi olmazdi şefsizin
bu arada sen kendinden küçük biriyle de olabilirsin onu tamamen bırak bence
Zaten benden küçük çok erkekten çikma teklifi aliyorum ama kabul etmiyorum küçük diye, ilerde sorun olur diye
Mutlu olanlar da var tabi senin kararın ama genç daha iyi olur
Edepsize bak kendisi kaç yaşındaymış acayip sinirlendim. Ayrıl bundan rezil herif
Benzer şeyleri bana yapan eski sevgilim vardı yaşla alakası yok kendisinden 5 yaş küçüktüm amacı yedeklemek o başka birini bulmuş onla durum netleşince sana hiç mesaj atmayacak o yüzden o yapmadan sen kendin çık aradan. Kalbin daha fazla kirilmasin
Çok haklisin bunu ben de hissettim ama net ıspatlayamadim
Ayda bir buluşmadan anlaman lazım bende de böyleydi ben sevdiğim için anlamazdım anlasamda anlamamam için uğraşırdı bulduğu bahaneler çok makul gelirdi kıyamazdım vs o yüzden gözünü açık tut. Kafa yapısında o benden başka kimseyi bulamaz bu yaştan sonra diye düşünüyor eski kafalı biri olduğu için o yüzden acilen bağını kes dengini bul.
adam haklı 40 yaşına gelmişsin çocuk gibi trip atıyorsun olgun olmalısın o yaşta yakışmaz o tavırlar
Çiçek istemek nedir aşırı sacma. Hediye çiçek cok basit seyler...
Peki hoş olan bir durum değil. Yani normal değil gibi davranışları... her şey olabilir 🤔
Öyle dengesiz, kararsız biriyle olmaz. Boş yere vakit harcama bence. Nerelisniz pardon?
Ben şimdiye bin kere s.. ktiri basmıştım. Sen niye tahammül ediyorsun
Klasik bunaklardan bunlardan çok var
Karaktersiz bir kopekmis niye enerjini harciyorsun bu zibidiye?
Benim 38 yasinda bir arkadasim var 20 liklerle de takiliyor kendine kul kopek olan yasiti sevgilisi de var. sen kendine deger ver ki karsina da sana deger veren insanlar ciksin. mevzu yasin degil bence ozsaygin
Çok haklisin. Farkında olmadan onu şimartiyorum galiba. Neyse ayrildim bitti
Onunla ciddi ilişki hayalini kuruyorsan unut bunu yavaştan
Git hayatını yaşa bu zamana kadar evlenmedin zaten takıl geç
Bunlar hep kibirinizden başka bir şey değil sadece bir şeyi merak ettim iyi eğitim ve kariyer dediğin şey nedir Ne iş yapıyorsun mesela
Ayrinti vermiyim ama iyi bir okuldan mezunum aylik gelirim 150 bini geçiyor. Ayrica istanbulun en iyi yerlerinde evlerim ve arsalarim var. Hem kendi kazancimla aldiklarim hem aileden gelenler. Bundan evvelki erkek arkadaşim NATO'da çalısıyordu. Evlenip boşanmiş olduğunu bir kizinin olduğunu sakladiği için ayrilmiştim. Ondan evvelkinin mesleği ise, neyse söylersem dudağın uçuklar. Ben sizlerin zannettiği gibi tercih edilmeyen beğenilmeyen biri değildim. Sadece seçici ve titizim
Hiçbir şeyim uçuklamaz hatun
Sakin ol sen
Ben senin dünyandan ve mahallenden değilim
Şükürler olsun ki değilim
Hiçbir şeyim yok ama huzurum ve inancım var
Senin her şeyin var ama huzurun yok
Yatlarini katlarıni Darülaceze de yersin artık
Sizin gibilerin kafası dünyalık
Huzur ve ahiret kavramları uğramaz senin gibilere...
Sorun tam olarak bu
Kafa yapınız değişik sizin...
Noldu? Birden havan söndü maneviyattan bahsetmeye başladın. Hee canim tüm zenginler şeytan cehennemlik bir siz fakir şam şeytanları mi cennetliksiniz? 😂 birçok zengin insan senin yaninda evliya gibi kalir. Adam olsan şu şekil saçmalamazdın
Sen kimsin de benim havamı söndüreceksin lan cebindeki paraya tüküreyim umurumda bile değil kibir budalası dalyapRaklar... paranızla her şeyi satın alabileceğinizi zannediyorsunuz ruhunuz çöp ruhunuz
ben sizinle gerçekten konuşmak istiyorum bunu içten söylüyorum rica etsem beni geri çevirmeye bilirmisiniz
Narsist olabilirmi, bu herif daha fazla ruhunu emmeden kac kurtar kendini
Nine oldun artık o adam daha başında hayatın
O da benle yaşıt
Erkekler geç yaşlanır genelde
Ben ondan genç görünüyorum
O zaman iyisin şans
Köylü ve fakir kadınlar haricinde, zengin ve rahat yaşami olan kadinlar hep genç görünuyor. Bakım diye bişey var. Bu nedenle kadinlar genç görünüyor
Abla afedersin de şu sıgır kafayı bırakın yahu. Yetmedi mi kendinize hakaret ettiğiniz. Bildiğin kendine ben yaslansam kartlarınım kimse yüzüme bakmaz erkekler değerlenir diyorsunız. Erkeklerin eline bu kozu siz veriyorsunuz sizden yüz buluyorlar. 40ına 60ına da gelse moruk 20liklere bakmaktan utanmıyor! Niye sizler sağolun ekmeğine sürüyorsunuz bu bir b0ka benzemegen erkoların
@Pembistann Onlar şu an 20 lerinde ya onun özgüveniyle böyle konuşup yaşlı erkeklere hak veriyorlar. Yarın kendisi 30 u geçtiğinde böyle konuşmayacak işte. Buna karaktersizlik yalakalik deniyir
30u gelip geçince de ağlarlar yaşlandım kimse bakmıyor yaşım geçti diye. Yasıtları erkolarsa keyfine bakmakla meşguldür subyanlarla. Niye çünkü kadınlar o anahtarı verdi ellerine. kadınlarım yapmayalım bunu kendimize. Hr yaşımızda kendimizi sevelim. Biz kendimizi ne kadar seversek herkes bizi o kadar sever. @sorancım sana da öneriyorum hergun 1000 tane en az kendimi seviyorum diye tekrar et. Bilinçaltı kodlama yolları öğreniyorum inanılmaz seyler var. İnsan da aslında yaşlanmaz. Yaşlanmak inancına sahip olanlar yaşlanıyor. Beyin nöroplastisite. Yeniden şekillendirilebilir.
Seni cepte tutuyor, sal gitsin.
Yedekte tutuyor ayril bakma arkana bidaha
Muhtemelen birkaç kişiyle aynı anda görüşüyordur
Onasil bişey ya seni niye yedekte tutsun bunu hissediyorsun seni aldayttini
Üzerinize düşüldüğü zamanda kadın kendini bir b*k zannediyor
Ben mi hataliyim?
Demek istediğim , kadınlara ne yapsak yaranılmıyor ve ne istedikleri kendileri bile bilmiyor. Düzgün dürüst sadık bir adam istiyorlar. Gidip buluyor o adamı ve bu seferde bu da çok sıkıcı , sünepe falan diyor. Aşırı tutarsızlık ve çelişkili davranışları var.
Garanti genç arıyordur.
Erkek genç ister ama genç kiz o yaşli adamı ister mi? Geçen sene arkadaşin araciliğiyla 47 ile görüştüm çok çok zengindi ama babam gibi görünüyordu ben o adamla evlenip ayni yatağa giremem. Resmen 7 yaş büyük ama adamin yaninda kizi gibi duruyordum
23 ocakta 38 olacağım instagramdan yazan kızları bi görsen 15 16 yaşlarında olgun erkek seviyoruz diye. Yani böyle kızlar oldukça sana 7 yaş fazla gelir liseli ergen 40 yaşındaki arar doğal olarak 40 yaşındaki adamda acunun 25 yaş küçükle elenmesi misali kabul eder değerlendirir.
Sen çocuk vr ergenleri mi dikkate aluyorsun? Şeyma para olmasa Acuna bakar miydi? Acun Şeymayi niye boşadi? Italyan dj ile akdattiği için. Ama bunları görmek istemiyorsunuz. Çünkü kimse görmek istemeyen kadar kör olamaz
Sen iyi misin işim gücüm yok şeymanın hayatını mı takip edeceğim çokta s*kimde yaşamları. 40 yaşındaki kadınsın ama bom boş şeylerle ilgileniyorsun.
Komiksin işin ne 3. dünya savaşini mi planliyorsun? 🤣
Sağol m@lca yorumun için
Iki medeni insan gibi karşınıza alın konuşunuz
Defalarca konuşmuştum
O zaman ayrılın
Yazdıklarını okudum. Adamın, menfaati ne?
Beni yedekte tutmasi için mi? Onu mu soruyorsun
Ben durum hakkında henüz yorumumu yapmayacağım. 40 yaşında adam niye bir kadını yedekte tutsun menfaati nedir senden
Daha iyisini bulana kadar yedekte tutup, daha iyisini bulunca şutlamak için tabi ki. Ama bulamazsa da boşta kalip eyvah etmek istemiyordur. O kadar karaktersizdir
🙂 Kırk yaşında adam. Ne istediğini ya da istemediğini bilir. Kadınlığınla ilgileniyor mu
40 yaşinda boşanmiş bir adam. Çok yakişikli da sayilmaz. Öyle kizlarin olduğu ortamları da yok. Sen de o yaşlardasin. Ne yani çeşit çeşit kizlar armut gibi sıraya diziliyor da siz onlarin içinden seçiyor musunuz? Siz Acun İlıcalı mısınız? Nerde o yoğurdun bolluğu? 😂
Kadınlığımla ilgileniyor mu onu da sormuşsun. Evet ama ben evlenmeden cinsellik yaşamaya karşı biriyim bu konuda sınırlarıma saygı duyuyor ama fazlasiyla cinselliğe düşkün biri. Pimpirikli olduğu için hayat kadinlarina gideceğini sanmiyorum. Hastalik kapma ihtimalini göze almaz gibi.
Cinselliğe düşkün ise seninde tercihinin farkındaysa adamın bir menfaati yok. Biraz objektif düşünmeyi dene.
Türk erkeğinin şöyle bir ahlaksiz özelliği vardir maalesef. Kendi her pisliği yapsa da evlenmek için en temiz kadini seçer. En masum en anaç en mantikli seçeneği seçer eve koyar bir eşya gibi. Sonra gider kendi rezil hayatinı dışarda yaşar. Ama evlatlarının annesi olacak kadını daha titiz seçer. Haa evlenmek için uygun birini buldiysa ama öyle çok aşık değilse , içine sinmeyen bir husus varsa, daha genç olsaydi ya da şu özelliği de olsaydı falan gibi, o zaman yedekte tutup daha iyisini bulmak için tur atmaya devam ederdi. Öyle değil mi?
Sence bu adam onla bunla yatan vasifsiz mesleksiz para yiyici genç kizları mi seçer, veya dul çocuklu kadinları mı? Sence bu adamın o kadar fazla seçenek bulma imkanı var midir?
Haksızsın. Ön yargılarından arın. Zira çok yanlış düşüncellerdesin
Hangisi yanliş
Ön yargılısın. Zaten tecrübesiz sin de. Kaba olmamak için yazmıyorum kusura bakma.
Yanliş olan hususları söyleyemiyorsun çünkü yanliş yok
Burdan yaz
Buradan yazmak istemiyorum. Zaten akıcılığı da yok.
Ordan da mesaj yazacaksin burdan da. Telefonumu vereceğimi sanmiyorsun sanırım. Şurda sohbet ediyoruz fikir alişverişi yapiyoruz
Yahu telefonunu niye isteyeyim. Direkt mesajlaşma ile daha seri akıcı bir iletişim kurulur. Ayrıca çok da elzem değil. Soruyorsun diye dedim.
Sen inkar edoyorsun toplumun ve erkeklerin pis zihniyetini. Bak mesela şu gündemde madde kullanan spikerler falan, Sadettine övgüler düzüyorlar, Ela Rümeysaya demedikleri hakaret kalmadı. Erkeğe saygi duruşuna geçiyorlar aynı işi yapan kadın sokağa çikamaz hale getirildi. Niye inkar ediyorsun toplumun bu pis zihniyetini
Sığ düşünürsek bir şey elde edemeyiz. İnandıklarınna tutunmaya devam et. İyi akşamlar
jartiyer topuklu etek. olgun kadının silahları
Öyle seksi giyinen bir kadın değilim. Normal giyiniyorum. Çalışma hayatında dişi olarak görülmek istemem. Ciddi profesyonel bir imajim var
ciddi profesyonel çok kadının jartiyer kullandığına şahit oldum
Istanbulun en elit semtlerinde çalıştım. O tip kadınları ömrümde 1-2 defa gördüm onlar da ortalik malı olmuştu. Erkekler ona hediye viski ve çiçek gonderip kariyerinde yardim etmek için yatmayi teklif ediyorlardi. Kadının adı çıkmıştı.
oldukça ciddi ve yöneticiler diz hizası ya da uzun etek topuklu giydiklerinde jartiyerlerini belli etmezler. sizin karşılaştıklarınız farklı.
O kaç yaşında önce onu de
Ikimiz de 40 yaşindayiz
O senin erkek dediğin yaratık demekki nuri alço
Anlamıyon demi beni
Galiba kendine genç birini uygun buluyor ama istediği gibi birini bulamiyor.
Sadece gençlik değil çünkü aradiği. Güzellik, ahlak, namus, eğitim, meslek, iyi bir gelir vs bunları da istiyor. Beni o yüzden yedekte tutmak istiyor gibi hissediyorum. Daha iyisini bulamazsa diye
Bende istiyorum 40 yaş ama nefes alması yeter 😂
Yanliş anlamiş olabilirsin. Biz yatmiyoruz. Öyle bir durum yok. Ben evlenmeden ilişkiye karşıyım.
40 yaşına kadar ilişki yaşamadın mı cidden
Ne yani doğru insan henüz denk gelmedi ve evlenmek nasip olmadi diye belli bir yaştan sonra önüme gelenle yatmalı miydim? Neden şaşirdin anlamadim.
Doğru insan değil sende başka bişey var
Anlamadim
Burdan yaz ne yazacaksan
Yazmıyom tamam
Sen bilirsin
Babayyyy
Hayatının hatası olabilir
Açiklar misin?
Yedekte tutulduğunu anladığın an arkadaşlığı bitir
Emin olamadim o nedenle bitirmemistim
Seni yaşlı buluyorsa seni sevmiyor