Erkek arkadaşımın chatlestigi bayanların hepsi yaşça büyük tabiri caizse teyze gibiler. Hepsiyle fake hesabından konuşmuş. Telefonunu incelerken farkettim. Şok oldum yani ne yapabilirim
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılAyrilmak iyi olabilir.
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
13Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yıl@izmirligözde ; Sanal fantazisi vardır muhtemelen, Olgun kadınlarda menapoz gibi etkenlerden dolayı içine tereddüt etmeden akma duygusuyla yanaşmıştır, olgun kadın fantazisi gibi bişey! Umarım yaşça büyükte olsalar, güzellerdir :/
05 Yorumla- +1 yıl
Çok sapkın bir düşünceye benziyor Allah sonumuzu hayır etsin
- +1 yıl
Kesinlikle haklısın! maalesef daha seksin ne oldugunu tanımadan, p*rno milf denen sapıkça şeyler izleyip kudurmaktan geliyor bu merak :/
- +1 yıl
Yasaklanmalı!!!
- +1 yıl
Daha ziyade, cinsel eğitimin verilmesini isterdim ben! Böylelikle Esra Erolda eltisi kaynına atlayan cehaleti önlemiş olurduk bi nebze :/
- +1 yıl
Maalesef 😢😢😢
- Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılsizin olgun erkeklerden hoşlandığınız kadar bu da normal bir durum :) not olgun kadın gibisi yoktur
04 Yorumla- +1 yıl
Buruşmuş teyzeyi kim napsin 😉
- +1 yıl
😂😂 buruşmuş teyze dediğin senden ve yaşıtlarından daha güzel rahat ol tecrübe edildi yaşandı 😉 sicki kalkmayan nefes nefese kalan dayıyı ne yapıyorsanız artık 😉
- +1 yıl
Dayılarla işim olmaz?
- +1 yıl
Ok
+1 yılSenin yaşıtların olsa ayrılmayı düşünmeyecektin yaşlılar olduğu için mi düşüş ndün? Allah akıl versin ne diyim.
061 Yorumla- +1 yıl
Ben de diğer erkeklerle konuşuyorum ne var ki bunda
- +1 yıl
bacım ve güzel kardeşim var.
- +1 yıl
Ahlaksızlığınızı mikrop gibi topluma yaymayın bari içinizde yaşayın ne halt yiyeceksiniz
- +1 yıl
Yobaz mısın
- +1 yıl
Yobaz İn kelime anlamını söyler misin lütfen aşırı entelektüel hatun kişi
- +1 yıl
Senin özetin işte bağnaz düşüncelerini kendine sakla
- +1 yıl
Kullandığın hiç bir kelimenin anlamını bilmiyorsun ama cehaletin verdiği özgüven var.
- +1 yıl
Özgür dünyada değil miyiz sen düşüncelerini paylaşırken ben neden saklıyorum? İkimiz de ortaya dökelim düşünceler yarışsın bakalım hangisi mantıklı akla yatkın
- +1 yıl
Sen Türkçe yazamıyorsun neyin kültürü bu
- +1 yıl
Düşünceler yarışır mı sence 😅
- +1 yıl
Yahu sen argümanını Bi koy ortaya bakalım düzgün Türkçe kurtaracak mı seni
- +1 yıl
Tabiki düşünceler fikirler yarışır beyninin yerine soyulmuş ceviz falan mı koydular senin, bunlar nasıl sorular
- +1 yıl
Düşünceler neye göre yarışsın bu nasıl bir akıl yani
- +1 yıl
Dünyada kabul görmesine ve etkilerine göre, mesela kapitalizm dünyada kabul görmesi açısından akıllıca ama etkileri açısından ahlaksızca bir sistemdir
- +1 yıl
Senin özgür düşünce deidğiğin şey çok eşlilik değil mi? Yani sevgilin ve sen ikiniz dışında insnalarla vakit geöirebilrisiniz? Doğru mu anladım
- +1 yıl
Kabul görmesi onun fikrinin doğru olduğunu mu söylüyor fazlaca gereksiz bir argüman
- +1 yıl
Evet
- +1 yıl
İşte kabul görmediği kısım ahlak ile tartılıyor. Ama beyninle değil de ön yargılarınla baktığın için okuduğunu bile alamoyorsun
- +1 yıl
Çok eşlilik senin değerlerine göre normal mı? Normal ise bu değerlerin kaynağı ne? Oturup düşünerek mi karar verdin ben çok eşli olmalıyım diye yoksa herhangi beslendiğin bir kaynak var mı.
- +1 yıl
Ahlak kelimesi ortaçağda kalmış
- +1 yıl
Sen hangi çağda kaldın 😅 ortacağda ahlak olsaydı sizin gibiler bu güne kadar gelemezdi. Asıl ahlaksızlık o çağda işte. Soyu belli olmayan bir sürü insan artığı kalmış o günden bugüne devam ediyor
- +1 yıl
Seni İslam halefisi seni defol çölüne
- +1 yıl
Tarih iyiler kötüler değil ahlaklılar ve ahlaksızlar diye iki grup insanın yaşadığı bir yaşanmışlık. Sen ilerde kız çoöuk dpğurduğunda bu ahlakı ona da aşılamanı isterim
- +1 yıl
Ahlak insanları kendi istedikleri bencil bir düzüne sokmak için uydurulmuş bir kelime fazla abartmayın
- +1 yıl
Benim en azından geldiğim ve gideceğim yer belli sen nerden geldin ve nereye gidecen aceba 😅😅yunan adaları yakın gerçi büyük ihtimal spermler ithal senin o yüzden bu kadar gevşeksin
- +1 yıl
Faşist
- +1 yıl
Ahlak kötülerin iyileri korkutmak için ürettiği bir safsata da olabilr ama senin gibileri üreten bir sistemden ise ahlaklı bir sistemi tercih ederim. Çünkü insan başı boş bırakılınca tam bir hayvan olduğunu görüyorum her seferinde
- +1 yıl
En azından sadakat ve duygu barındırıyor benim çölüm. Senin denizin ise kan ve irin dolu
- +1 yıl
Dedelerin gibi asılmak istiyorsun galiba 😆
- +1 yıl
Benim dedelerim şerefi ile asıldı ve adı sanı belli yeri mezarı belli. Bir de dedesi belli olmayanlar var. Bir de kim asacak aceba şu anda da ülkeyi başka bir dedem yönetiyor. Demek ki bizim dedeler ölümsüz 😅😅
- +1 yıl
Ağzı açık olarak mı şerefli
- +1 yıl
Ağzı açık kapalı bilmem ama gözleri arkada kalmadı. Torunları onların yapmadığını yaptı. Öldürmeden bir ismi nasıl unuturuz güzelce gösterdi 😅😅😅ölüden medet ummmayın diyenler kabirden çıkmıyor ağlaya ağlaya orada yatıp kalkıyor artık ama onlarda başka da kimse uğramıyor oraya
- +1 yıl
Hatta bir acizlik daha söyleyim. Taaa ülkenin nir ucunda bir köyde dağı yontarak slüet öıkıardılar ve oraya tapınmaya geliyorlar münübüslerle otobüslerle türbeler kapatılsın diyenler ne haldeler ya yazık 😅😅😅
- +1 yıl
Atatürk laf atacak vizyon ve zeka yaşı olmayan bir çöl köpeğinin sözlerini kaleye alacak değiliz
- +1 yıl
Türkçe yazsan anlicaz ama Arap * olduğun için alışık değilsin
- +1 yıl
Ege boylarında yunan dedelerinizle karşılıklı oturun sıra oraya da gelecek. Aşama aşama 😅😅 kale almamaya devam edin ama bu hırs sizi bitirecek yazık ya. Elinizde hiçbir şey kalmadı tutunduğunuz tek dal var onu da sizden başka sallayan yok
- +1 yıl
Çölüne dön
- +1 yıl
Herkes geldiği yere dönecekse ben orta asyaya dönerim sen nereye döneceksin o belli mi? Dedeni tanıyor musjn
- +1 yıl
Kendine türk diyor 🙉🙉🙉🙉🙉
- +1 yıl
Sen ne dşyrpsun? Onu merak ediyorum
- +1 yıl
Dşyrpsun ne?
- +1 yıl
Sen kendine ne diyrpusn? Hangi coğrafyadan geldin olduğun yere
- +1 yıl
Diyrpusn?
- +1 yıl
Demogoji üstadı seniii 😅😅ama alışkınım sizinkiler de hep aynı durum kelimeler tükenince böyle olur 😬 neyse dedeler nerden gelmiş öğrendin mi?
- +1 yıl
Dede bı sus ya
- +1 yıl
Hadi yavrum haydi git sevgilinle swimger partisi düzenle az kaldı zaten yakında defolup gideceksiniz ait olduğunuz ve bunları rahatça yaşayacağınız memleketlere. Buraları kirletmeyin artık
- +1 yıl
Anadolu senin yerin mı Allah'ın ayyaşi
- +1 yıl
Dedelerim almış teeey 1000 yıl önce senin dedelerinden.
- +1 yıl
Ayyaşlık bizde olmaz biliyrpsun bunu 😅😅😅ayyaşları tanıyorsun sen hem de çok iyi
- +1 yıl
Allahiniziida alıp gidin
- +1 yıl
Gideceğimiz yer zaten orası ama burada da kafirlere dünyayı zindan edin diyor Allah. Varlığınızla her an korku içinde dursunlar diyor. Demek ki Allahın vaadi gerçekleşmiş. Tir tir titteyeceksiniz az zaman kaldı
- +1 yıl
Allah yok
- +1 yıl
Bağnazlık yapmayın defolun
- +1 yıl
O da bir iddia, olmadığını kanıtlamak olduğunu kanıtlamaktan kolay 😅😅 yasin suresini ve cosmoz belgeselini ya da Morgan Freeman İn yaratılış hikayesi belgeselini izleyerek karşılaştır.
- +1 yıl
Senin inandığın bilim ile benim inandığım din hangi konularda çatışıyor hangi konularda uyuşuyor
- +1 yıl
Kafamı s... sus artık Allah'ın gerçek olduğuna dair gram kanıt yok işte
- +1 yıl
S. kilecek bir kafanın olması bile bir kanıt ama kafanın içinin boş olması kanıtları da yok ediyor.
- +1 yıl
Beyin görünmüyor var ama kanıtı 🙀🖕👩🏿🦼😊😍🙂😢🙂🙉🙂😢🙂
- +1 yıl
Madde ile anti maddeyi mi kıyaslıyprsun? Peki beyni gören arkadaş aklı da görüyor musjn?
- +1 yıl
Görüyorum im a witch
- +1 yıl
I think u r a bicth 😅😅
+1 yılDemek ki sen çocuksu kalıyosun ona göre, büyük ihtimal cinsellik için konuşmaktur zaten
036 Yorumla- +1 yıl
Çok ayıplı konuşuyorlardi cidden
- +1 yıl
Aynen dediğim gibi olgun kadınla konuşma nedeni bu olur zaten. Sevgiilin kaç yaşında ki? Ve konuştuğu kadınlar kaç yasin da
- +1 yıl
18 yaşında
- +1 yıl
Aslında olgun kadınlar için de çok küçük yani tamam olgun kadınlar genç erkeklere bakar ama 25 30 arası olur. 18 onlar için çocuk sayılır, belki de kendini göstermedi hiç büyük sanıyolar :)
- +1 yıl
Evine gitmiş galiba "geliyorum"yazıları vardı
- +1 yıl
Sevgilin büyük mü duruyo? Sanmıyorum 40 yaşında ki kadınları 18 yaşında ki bebeye bakacağını 😂😂
- +1 yıl
Büyük duruyor 22, 23 gibi
- +1 yıl
Valla pek sanmıyorum 40 li yaşlarda kadınların 18 yaşında ki birine bakacağını. Yani dediğim gibi cinsellik için konuşur onlarla seninle cinsel muhabbeti yoksa gözü dışarı kayar :)
- +1 yıl
Gözünün dışarda olması beni pek alakadar etmez ama neden teyzeler yani neden
- +1 yıl
Sevgilin değil mi niye alakadar etmiyo 😂😂 teyze dediklerin kaç yaşında sende abartma sanki 65 yasin da ki kadınlarla mı takılıyo. 40 45 yasin da ki kadinlsr okdr teyze gibi değiller ki :D
- +1 yıl
30 yaşındasın amca bir ayağın çukurda neyin tantanasi bu
- +1 yıl
45 yaşındaki kadınlar gayet yaşlı duruyor
- +1 yıl
Ya bi sktr git adam seni s.. klemeyip onlara bakıyosa demek ki öyle çökmüş kadınlar değiller. Sen nesin de seninle uğraşacak mk 18 yaşında eminim got baş olmayan kürdan gibi bişeysindir adamın dikkatini bile çekmiyosundur o yüzden başkasına bakıyodur. Ne kadınlar var 40 45 yaşlarında taş gibi sığır sen ne görüyosun da konuşuyosun ayrıca o kadınlar kafa olarakta olgun olduğu için dikkat çekiyo senin gibi çocukla mi oynayacak adam
- +1 yıl
Çocuk umrumda değil maddi olarak çıkıyordum zaten bende kendi yaşıtlarım ile flörtlesiyorum. Yaşlilardan hoşlanmasi garip geldi yazdım. Siz de hoşlanıyorsunuz galiba bu kadar şey yazmanızı beklemiyordum ve anan kürdan qwmcik
- +1 yıl
Sen anca davar davar flört edersin işte adamın istediklerini o senin yaşlı dediğin kadınlar vermiş ki onlara bakmış. 40 yaşında ki kadınları yaşlı zanneden bi cahilsin mk senden çok bişey beklenmez ve eminim kürdan gibi bişey olduğuna mk. Ne got vardır ne bişey vitaminsiz bişeysindir, benim ilgim yaşıtlarıma ama deseler ki 40 yaş mi 18 yaş mı kesinlikle 40 yaşında ki kadını tercih ederim. Hem fizik olarak hem beyin olarak gelişmiş oluyolar 18 yaşında bebeyle kim uğraşır mk 😂😂
- +1 yıl
18 yaşındaki birisiyle çıkamazsın zaten pedo
- +1 yıl
Senin yarım s... parçalarım defol
- +1 yıl
Ee bende onu diyorum zaten mk embesili. Boşuna mı bebe dedim? Ben diyorum ki senin kendi yaşıtın bile seni s.. klememiş artık nasıl bi kürdansan 😂
- +1 yıl
Kes köylü moruk
- +1 yıl
Sktr mk ergen bebesi seni benim kdr beynin çalışıyo mu senin acaba mk pacavrasi 😂😂 git yemek ye de bişeye bende sevgilin olgun kadınlara bakmasın mk artık nasıl bi mantarsan 😂😂
- +1 yıl
Bunun c... bozukluk olduğunu bilmeyecek kadar aptalsın ilişkide ki yetersizlikle bir bağı yok anlıyor musun avel
- +1 yıl
Zırlama ergen git sınavlarına çalış mk adamın yaptığına cinsi bozukluk diyo aşağıda yorum yapmışsın parası için takılıyodum çokta önemli değil diyosun. Asıl cinsi bozuk olan sensin paralı o. pular senden daha namuslu mk hiç olmazsa ne oldukları belli senin ne olduğun belli değil mayası bozuk para köpeği seni 😂😂
- +1 yıl
Türkçe yazsan anlicam dayı
- +1 yıl
Cinsel bozukluk ile cinsi bozukluk alakası ne gerici misin
- +1 yıl
İşine gelmiyo çünkü para o.. pusu seni 😂😂
- +1 yıl
Seninle namus kavgası edemem dayı git 60 yaşındaki teyzelere yaz
- +1 yıl
İşte senin de cinsin bozuk karakterin yok para için köpek olan birisin bide bunu kendi ağzınla söyleyen bi motorsun 😂😂
- +1 yıl
Para için kölelik yapmıyorum o senin eski kafalı olman motor ne ya varoş
- +1 yıl
Aynen aynen biriyle parası için takılmak köpeklikten başka bişey değildir. Havlama daha fazla hadi para verecek olanlara havla 😂😂
- +1 yıl
Abicim senin 40 yaşındaki karıları para yedirmene köpeklik denmiyor galiba çok gururlusun😆😆😆😆
- +1 yıl
Ben kimseye para yedirmiyorum maalesef param yok ya :D o yüzden boşuna havlama. Paralı birini bulursun yine köpeklik yaparsın boş yere havlama hadi 😂
- +1 yıl
Anladım fakir erko
- +1 yıl
Annen sevsin hadi ikile
- +1 yıl
Ahaha senin gibi köpeklere para yedirmiyorum ya. Aciz utanmadan bide kabul ediyo ya para köpeği olduğunu baban nasıl bi yokluktaysa artık seni bu yaşta para için köpek olacak duruma getirmiş 😂😂 yazık mk para için got bile yalarsın sen eminim ahahaha
- +1 yıl
Senin o kıllı popon kim yalasin it
- +1 yıl
Benim demiyorum zaten okuma özürlü dingil. Para için yalarsın sen got okdr eminim ki iyi bi para versin erkek sana gotunu bile yalarsın ahaha 😂😂
- Aşk İlişkileri konusunda 13,6b cevap paylaştı.
+1 yılBaşka hemcinslerinle konuşması sorun değil yaşlılar konuşması mı sorun
06 Yorumla- +1 yıl
Öyle
- +1 yıl
Bende konuşuyorum
- +1 yıl
Mükemmel bir ilişkiniz var
- +1 yıl
Sağol canım sizi de nasip etsin Allah
- +1 yıl
Dağlara taşlara tövbe yrabbim yazdıysan boz amin inşallah maşallah
- +1 yıl
Niye öyle diyorsunuz 😡😡😡😡😡
Sorduğun soru komikmiş tek eşlilik erkek yapamaz kadın yapar femimistmisin
02 Yorumla- +1 yıl
Ne diyorsun ya
Ergen erkeklerin hepsinde var bu
01 Yorumla- +1 yıl
Haklısın
Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. jigolo mu hayta? vur tekmeyi
06 Yorumla- +1 yıl
O nedir
- +1 yıl
Jigolo
- +1 yıl
Oha ayıplı
+1 yılHoşuna gitmiyorsa uyar ya da uzaklaş
00 Yorumla
+1 yılBen de olgun seviyorum
00 Yorumla
+1 yılJigolo
02 Yorumla- +1 yıl
Oha ayıp
- +1 yıl
Öyle ama
+1 yılbence ayrıl
00 Yorumlabirlikte oluyomusun
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Yaşça olgun bayanlara ilgi duyan bir erkek arkadaşım var. Ayrılsam mı?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım