Ben 20 yaşındayım sevgilim 33 yaşında üç yıldır beraberiz ve ciddiyiz benim okulum bitince evlenmeyi düşünüyorduk. Ama geçen hafta sevgilimin mesajlarını yakaladım onun deyimiyle "ihtiyaçlarını gidermek" için biraz orta yaşlı ya da evli bazı kişilerle görüştüğünü öğrendim ve bana pişkin pişkin "benim yaşımdaki her bekar erkek bazı kişilerle görüşür beğenmiyorsan yaşıtın toy çocuk bul" dedi bunun üzerine sinirlenip ondan ayrıldım. Ayrıldıktan sonra pişman oldu şimdi sürekli özür diliyor bir daha olmayacağını söylüyor onların ciddi değil anlık ihtiyaçlık şeyler olduğunu söylüyor ama ben çok soğudum ondan hiç beklemezdim. Sözüne güvenip affetmeli miyim?
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Onun dedigi gibi yok oyle birsey
Hala kendini hakli cikarmaya calisiyor
Hic bir zaman duzelmiyecek
Çok yeminler etti ama bilmiyorum 🥺😭 Üç yılımı hiç etmek istemiyorum
Kardes yeminlerine bakma
Onu birakmak istememen verdigin emek ve duydugun sevgi
Disarda daha iyi adamlar var
Girmuyormusun hala kendini hakli cikarmaya calismis
Unutma o cok degerli degil
Seni zorluyan
Senin sevgin
Aklini kullan duygularini bosver
Haklısın ama işte kolay kolay bitirilmiyor bir ilişki :(
namustan haberi olmayan biriyle olmak istiyorsan affet
ve emin ol ilerdr sanada kotu seyler yaptirir
Kadın evli mi diye bastıra bastıra sordum yüzünü çizdim mesajı görünce ama hayır değil boşanmış dedi inanmalı mıyım bilmiyorum mesajda bugün tekim benimki yok gece gel vs yazıyordu sinirden fazla okuyamadım zaten almaya çalıştı sürekli telefonunu
he he oyleidr
Kesin yalan mı söylüyor🥺
yani benimki evde yok dedigine gore
Peki😔
insalh seni bozmamistir
Üzüldüm biraz ama pişman olup özür diledi gönlümü almaya çalıştı bozmadı :(
iste bu sefer affedersen bozar emin ol ve sadece cinsellik icin pisman oldu
Ne anlamda bozmak ben moralimi bozmak anlamıştım?😔
cinsel anlamda diyorum
Haa yok hayır istemiyor ciddi düşünüyordu benimle evlenmek için okulun bitmesini bekliyorduk
pek inanmiyorum ama
Tüm ailesiyle tanıştırmıştı :( Çok kez de dediğini yapmak için fırsatı oldu hatta ben ona yaklaşmıştım ama bir şey yaşamadık
kac yas vardi qranizda
13
bence cok ilerde evlenseniz bile cok sorun yasarsiniz
evet herkes yaş farkından dolayı öyle söylüyor :( Sevince mantıklı düşünemiyor insan
sevgi degil ya heves o
Heves olsa geçerdi herhalde üç yılda
gecmez ilgi gorunce alisir insan
Haklısın 😣 bir karar vermeye çalışırım
istersen ozelden konusabiliriz
Olur birinin desteğine ihtiyacım var :(
yaz veya takip at
Uzak dur başka erkek mi kalmadı dünyada namussz a bak ya nasıl ihtiyacını gideriyormus sordun mu
Seviyorum😭 ama bu olaydan sonra soğudum çok çıkmazdayım bilmiyorum
Saçmalık, yaşıtlarından bul unutursun zamanla ne bu adam brad pitt mi çok mu zengin nedir yani
Hayır ama mutluyum onunlayken🥺 Sebepsizce çok bağlıyım ona
Ahh safinaz hiç mi kankan yok seni uyaran
Herkes yaş farkımızdan dolayı uyarıyor zaten ama o da her anlamda gençliğini kaybetmeyen biri aramızda sorun olmuyordu bu fark taa ki bu olaya kadar
uzak dur kesinlikle bırak 3 yılın gitmiş olabilir ama daha önünde şükür yılların var seni sevdiği falanda yok yalnız kalmamak için yanında tutmuş işte ıh bile dememiştir ki kaçmayasın
Evlenmek için okulumun bitmesini bekliyorduk :( Tüm ailesiyle tanıştırdı
dediğim gibi senin için en hayırlısı dönmek ailenin baskısı yoksa vs durumlar yoksa tamamen sana bağlıysa bırakıp bırakmamak lütfen ayrıl evlendiğinde daha farklısı yaşanmayacak daha kötüleri bile olur çocuk vs olsa daha kötü yani ip sendeyse lütfen kopar çekiştirme
Ailemin baskısı yok zaten yaş farkımızdan dolayı sadece annem biliyor babamın henüz haberi de yok. Ama çok bağlandım işte nasıl neden böyle oldu hiç bilmiyorum onu bırakamıyorum hiç. Herkes sen küçüksün güzel sözle kandırıyor ondan bağlısın diyor ama alakası yok benim aklım başımda
umarım hayırlısı olur ama tekrardan ne diyeceğimi anlamışssındır buraya yorum yazanlardan bir tane farklısı yok herkes aynı düşünüyor ki çevrende doğru düşünüyor bence inşallah dilediğin gibi olur lakin bu bence senin dilediğin değil daha iyi insanlarla karşılaşacağına eminim
Teşekkür ederim :(
Hayır kesinlikle ufak bi duyguya kapılıp affetme. Hayatının yanlışını yaparsın
Anlaşabiliyoruz ve bana karşı hiç yanlışı olmadı ama bu olaydan sonra çok soğudum zaten
Sana şunu söyleyim
Kendinden büyük yaşlı kadın diyorsun
Diyelim ki evlendin
Bi ortama girdiğinde aklına gelecek acaba ne hissediyor diyeceksin
Üzülen hep sen olacaksın anladın mı
Olan 1 kez olmuştur ve bidaha unutamazsin
Her şeyi geçtim yanında rahatlıkla gezdiremezsin
Görüştüğü kişi genç olsa korursun ama etrafımızda yaşlı kadınlar hep var
Simdi düşün bunun üstüne umarım hata yapmazsin ve seni seven biriyle olursun
Diğer yorumda gördüm sen 3 yılını hiç etmezsen o senin bir ömrünü hiç eder
Yaşlı dediğim ondan birkaç yaş büyük galiba işte :( Sevgilim 33 onlar da 35-36 falandır galiba😭 neyse düşündüğüm şeye bak haklısın
Sevdigin için değil alıştığın için onu koruyorsun. Sen varken büyük veya küçük birini eve davet etmiş. Daha fazla konuşmaya gerek yok. devam edersen Buda senin karakterini mezhebini gösterir
Doğru :(
Bı kere yapan bida yapar
İğrençmiş