5 ayAynı konudan ben de sorun yaşıyorum, ben de ortalama bir tipteyim muhabbetim iyidir iyi bir insanım, kendimi ideal bir ilişki yaşanacak aday gibi görürüm, ama ben de bir şey olmuyor, insanlar mı çok aktif, ben mi çok pasif yaşıyorum bilemiyorum, artık her şey çok hızlı belki de ben yetişemiyorum, zaman bırakmak en doğrusu gibi geliyor.
21 Yorumla
Soran5 ayBende de benzer sorunlar var
En İyi Cevaplar
5 ayKendini daha basit gösteren daha az çırpınılıcak uğraşılıcak kızlara bakıyoruz bir seviyeden sonrası görünmez oluyor bize. Güzel ya da uzun boylu kız olması fark etmez. feminen kız mı saygısı ses tonu nasıl ergen gibi mi devamlı kendiyle beni mi kıyaslıyor yoksa biz olabiliyor mu... Olamıyorsa yazmaya kahve içmeye yemeğe götürmeye eğirdire gezmeye bir şeyler yapmaya hiç gerek yok 2026 da kendini yormak anlamsız en yakın ve kolay olanı mantıklı. Evlenene kadar böyle. Evlendiysem zaten koşmaya değer olduğu için o topa girmiş nikahı ailelere gitmiştir olay.
Feminizim ve kadın hakları bir şey empoze etti... Devamlı erkekle kendinizi karşılaştırın bir tutun oranlayın kafa tutun bende erkek gibiyim bak diyin diye... İşte böyle olunca al koçum avometreyi elektirik akımı varken ölçüm yap koçum (koçum çünkü kadın değil artık. İsterse kalça gögüs bel üçlüsü mük olsun anlamsız.)
14 Yorumla- 5 ay
Erkeklik çok pahalı bir şeydir. Kadını her yerde bulabilirsin. Çoğu kadınlığı organlarıyla tanımlıyor zaten. Erkekliği bulmak çok daha zor. Erkek koruyucak başarıcak disiplinli olucak yeri gelicek tehlikeli işlerde çalışıcak. Kadınlık çoğuları için siğarayı yakıp ayak ayak üstüne atmaktan ibaret. 1990 dan önce kadınlık zordu. Şimdi zaten hepsi aynı ben mi çalışıcam beni mi ev işi yapıcam ben mi çocuk bakıcam? Bunları %99 kadın oranı söylüyor haliyle biz ne alırsak alalım fark etmiyicek. Hepsi aynı ha erkeğin 2026 da evlenmesi de şart değil. Mutlu olmama ihtimali çook yüksek. Kadın her türlü mutlu olabilir hatta en kötü evlilikte bile mutludur ama mutsuzluğu uzun zamandır tatmadığı için bunu oranlıyamaz kafada kolayca. Dibi görmiyen dipteyim sanar piskolojisi.
- 5 ay
Sen ne saçmaliyon ya :)) klasik toksik ataerkil zihniyeti.
Sen kadını ucuzlaştıramazsın haddini bil.
Ayak ayak üstüne atıp sigara içmek nedir?
Sen kadını çok ucuz görüyorsun belli.
Objedir o kadın değil.
Kadın çaresiz olduğu için boşanmaz kadın. Parası yoktur, olanlar çatır çatır boşaniyor zaten. Boşanmalar bu yuzden arttı.
Erkeklikte pahalıdır kadınlıkta. Haddini bil.
- 5 ay
Neyse görülen böyle. Artık. Ben ucuzlaştırmıyorum. Ucuzlaştırıyorsunuz. Ne dedin parası olan kadın boşanır. e demek ki para için yani erkeğin değerli olmasından dolayı evlenmişsinizdir o erkekle? Ben demiyorum ucu<. Sen kendin ucuzuz anlamına gelen üst üste cümleler kuruyorsun. Ben demiyorum sen diyorsun kendi cinsiyetine
Üniversitede sevgili olaylarının çoğu ciddi ilişki için değil, hepsinden bahsetmiyorum tabii ki ama genelde takılmak için oluyor, seni takılmalık görmüyorlar demek ki. Bu iyi bir şey aslında.
11 Yorumla
Soran5 ayEvet vakit geçsin diye olan çok var
5 ayO sırada benim üniversitede 3 senedeki sevgililerin, flörtlerin, takılmalıkların çokluğu. Nasıl oluyor bende anlamyorum geliyolar bişekilde hemde defalarca. Eskiden saftım birazda şimdi o kadar değilim. Göndersem de çoğu it gibi geri geliyorlar. Kapıdan kovsam bacadan giriyorlar. İşin yanı çömez değilim artık ama kötü yanı duygusuz bişey oldum. Erkekler basit varlıklar çok takma kafana. 20-30 yaşında gibi görünüyorlar ama hala çoluk çocukla uğraşıyoz.
20 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Üni 3’te olmak zaten başlı başına stres, üstüne bir de herkesin sevgilisi var hissi gelince insan iyice sorguluyor kendini, çok normal bu duygun 😔💕 Yalnız olman kesinlikle çirkin olduğun için falan değil, bunu kafandan sil.
Bazen ortam, karakter, enerji, hatta dönem bile etkiliyor. Belki de sen daha seçicisin, belki de senin tarzın insanlar arasında az denk geliyor. Bir de şöyle düşün: Sen adım atıyor musun, sohbet açıyor musun, flört vibe’ı veriyor musun, yoksa “beni bulsunlar” modunda mısın? 🙃
İstersen tanışma cümleleri, sosyal ortamlarda nasıl sinyal verilir falan konuşalım, baya taktik veririm sana 😏 Peki senin hoşlandığın oldu mu hiç ama adım atamadığın?00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
118Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 261,9b cevap paylaştı.
u 5 ayaramıyorum sevgili.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)5 ayBiraz güzel kardeşim , biraz meşrep , birazda sütsüz olman lazim. Gunumuzdeki iliskiler ilsiki degil , aslinda senin sevgili bulamaman sınırlarının oldugunu gosterir. Sen redderiyormusun yoksa boyle etkilesime girdikten sonra tanidiktan sonra yolmu veriyosun nasil tam olarak. Mesela ezik biri olsaydin bir erkegin ilgisi icin kendini obje yapardin onun icin , sen boyle degilsin sanirim.
21 Yorumla
Soran5 ayDeğilim
5 ayBasit cevap bahtın açık değildir bu kadar basit. Hayat herkese aşkı vermez masalsı bi şey bekleme derim yani. Aşık olan insanlara bunun bir hediye olduğu söylenebilir onlar kutsanmış gibiler yani bazıları ise bir köşede hayatlarının geçmesini bekler sadece herkes başrol olamazdı zaten.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 967 cevap paylaştı.
5 aySosyete semtlerde takıl veya avm starbucks kütüphane oyun merkezlerinde falan deneyin bende hiç sevgili yapmadım üniversite bitiyor bir yılda ekstra mezuna kalmıştım yaşım 23 24 olacağım ama ben kendim istememiştim çünkü belli hedeflerimin doğrultusunda ilerliyorum bu işin fiziksel özelliklerle falan alakası yok kimse boş insan istemez sizi bilemem ama öyle oluyor
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)5 ayOlmaması bence daha iyi derslerine rahat odaklanırsın mezun olduktan sonra çalışmaya başladığında illaki biri girer hayatına tarzını değiştir dış görünüşe önem veriliyor makyajını daha güzel yap takılar tak görücü usulü biriyle tanış arkadaşlarının arkadaşları vardır illaki
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı. Çok sosyal biri olmayabilirsin, erkeklere bakışın, duruşun soğuksa bundan dolayı yazmıyor olabilirler.
Seni görmedim güzelliğini bilemem ama belki daha bakımlı olman gerekiyordur ya da giyiminde veya tarzında bir problem olabilir.
Çok çekingen, hiç erkeklerle muhatap olmayan biriysen o yüzden sana yaklaşmıyor olabilirler🤷🏻09 Yorumla
Soran5 ayErkek ortamım yok
- 5 ay
Bu aslında iyi bir şey bence bir kadını daha çekici yapan bir özellik. Sonuçta gavt olmadıktan sonra bir erkek sevdiği kadının başka erkeklerle muhatap olmasını istemez.
Erkek ortamın olmaması sorun olmaz pek. Çevrene ve erkeklere davranış tarzın önemli çok soğuk davranıyorsan herkese onlarda yaklaşmıyordur
Soran5 ayEvet ben sadece tanıdıklarıma samimi sıcakk davranıonun harici tanımayanlar soğuk fer
Soran5 ayNe yapayım peki durup dururken nasıl sıcak davrancam
Soran5 ayDeneyeceğim
Soran5 ayTamamm
- Aşk İlişkileri konusunda 513 cevap paylaştı.
5 ayYa güzelsindir kimse gelmiyor ya da sen soğuk bir tipsin. Yani yüz vermeyecek ciddiyette bir kızsın. Erkekler red yer diye korkuyor olabilir.
15 Yorumla
Soran5 ayEvet soğuk duruyormuşum
- 5 ay
Kim söyledi
Soran5 ayArkadaşlarım
- 5 ay
Daha güler yüzlü olmaya bak. Ama fazla da sırıtma😅
Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Ben üniversite yıllarımda başka bölümden gelen öğrenciler dikkat çekici gelirdi. Bulundugun ortamda hep aynı kişiler olduğu için bu öyle gidiyor. Her üniversitenin ortamı farklıdır. Demem o ki farklı yerlerde takilman gerek diye düşünüyorum. Kampus ise okuduğun yerde farklı yerler vardir.
00 YorumlaÇünkü eşim ve çirkinsin tercih edilmiyorsun ama üzülme bende oyleyim aramıza hoş geldin artık tek başına geberebilirsin şaka yaptım sadece sarı sayfaya evlenmek. istiyorum demen yeterli taliplerin çıkacak çünkü TC kızı hiç bir zaman yalnız kalmaz
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)5 ayOhooo üç sene ne ki? Ben kendimi bildim bileli tık yok. Konunun güzellikle çirkinlikle bakımla zekayla alakası yok. Nasip işi. Bunun en net kanıtı Esra Erol programı. Programa katılanları incelersen ne demek istediğimi anlarsın. Arkadaşlarım kaçıncı evliliğini yaptı bende tık yok
19 Yorumla
Soran5 ayHayırlısı ya
- 5 ay
Neden ama
Cevap sahibi5 ay@Mehmet198401 nedeni yok. Kısmet işte. Bu işler zekaya güzelliğe sosyalliğe bakmıyor. Nasibinde varsa evinden hiç çıkmasan da bulursun nasip değilse dünyanın en güzeli yakışıklısı ol olmayınca olmaz
- 5 ay
Dogru soyluyorsunuz hayirlisi artik
Cevap sahibi5 ay@Mehmet198401 öyle
- 5 ay
Nerede yasiyiorsunz?
Cevap sahibi5 ay@Mehmet198401 Konya sen
- 5 ay
Himm ben İstanbul dayim merak ettim konyada bulundum bir iki defa ama yorum yapacak kadar degilim tabi
Cevap sahibi5 ay@Mehmet198401 anladım
Gizli Üye(30-35)5 ayKeşke benim hayatımada hiçkimse girmeseymiş. Bıktım gelen her yanlış insandan. Hayırlısı de geç takılma
21 Yorumla
Soran5 ayHayırlısı
Gizli Üye(25-29)5 ayAynı sorun bende de var çözümünü bulursan bana da iletir misin? Hayır bende ne eksik var yapan nasıl yapıyor kimse de yardımcı olmuyor ya yanlış yönlendiriyor ya da eksik anlatıyor ya tehdit görüyor çok toksik bir durum bu bizim halkımız bencil
02 Yorumla
Soran5 ayKeşke bulsam çözümü söylerim
Cevap sahibi5 ayİşte diyorum bulursan ya da öğrenirsen benimle de paylaş diye
Gizli Üye(25-29)5 aySevgilisi olan kişilerin halini görsen şükredersin kendine 😂 sen sosyal medyada aşk pozu veren kişilerin samimi olduğunu mu düşünüyorsun 🤣
Ben şahsen evlenmeye değer birini bulsam bu kadar kem gozlu insanlar varken bırak sosyal medyayı whatsappda bile paylaşmam 😂😂😂
03 Yorumla
Soran5 aySosyal medya değil birebir çevremden görüyorum
Soran5 ayEvet kötü ilişkisi olanlar var ama çok sevilen çok değr görülen ilişkiler var bizzat canlı gördüğüm
- 5 ay
Nazar değer diye mi😀
5 ayBazı insanlar farkında olmadan asık suratlı veya dışarıya kızgın biri izlenimi veren görünümde oluyor. Halbuki iyi insan ama dışarıya verdiği görünüm kötü izlenim şeklinde. Bu da yalnızlığa yol açıyor
10 Yorumla
5 ayÜniversitede 2 günde tanışıp sevgili olanların amaci farkli oluyor genelde ama sen 3 yildir bulamadim diyorsun ya dersten çıkıp kyk'ya kaçiyorsun sosyalleşmiyorsun yeni kisilerle tanişmiyorsun ya da soğuk ve sert bir tipin var ki erkeklerin dikkatini çekmiyorsun. Belkide senden hoşlanan biri vardir o çekingendir çevreni gözlemle
10 Yorumla
5 aySenin yine sadece 3 yılmış. Ben kendimi bildim bileli daha ne buluştuğum, ne görüştüğüm biri dahi olmadı. Kaç kez depresyona girmiş girmiş çıkmışımdır ama sonunda kabullendim istenmediğimi. Artık bu benim kaderim diyorum.
04 Yorumla
Soran5 ayBenimde doğduğumdan beriki senin yaşın kaç
- 5 ay
Okuldayken yaşımı hep çok küçük gösterdiğim için bana hiç ilgi duymazlardı. Şimdi de öyle. 35 yaşımdayım ama yaşıtlarım bana hiç bakmıyor. Hep 20, 22 yaşındakiler bakıyor. Onlarda 35 olduğumu duyunca şok ve kriz geçiriyor. Ben ne yapıcam yaa 😩
Soran5 ayAnladım hayırlısı olsun hepimiz için
- 5 ay
Aynen
5 aySevgilim olsun diye sevgili yapma ya cidden o kişiye haksızlık hakaret. Ayrıca ilişki sevgili olma bunlar kendiliğinden olan o an böyle farklı bir hisler oluşur anlarsın. Ama ilişkim olsun diye yapma bence 🙂
04 Yorumla
Soran5 ayÖyle olsun diye yalndan yapsaydım yapardım heralde
- 5 ay
Kötü bişey demedim niye çıkıştın şimdi 🙂
Soran5 ayKusura bakma
- 5 ay
Problem değil 🙂
Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Geç olsun sağlam olsun bence, yoksa her yerde birini bulursun. Ama olursa uzun süren ilişkin olur umarım
10 Yorumlaher şey muhabbet ve istekle alakalı isteyip bulamaman imkansız ve zaten akınca bir anda akıyor
10 Yorumla
5 ayBaşka bir üyenin bir başlığında tarif ettiği kız grubundasin o yüzden. Seni kalbi çok güzel bir adama sakliyor Yaratıcı.
10 Yorumla
5 ayErkeklerin yalnız kalmasını anlarım da bir kızın yalnız kalması bu kadar aç erkek varken hakikaten ayrı bir başarı örneği
10 Yorumla
5 aymuhtemelen ne bi etkinlikte yuz veriyorsun ne de bir erkegin evine gidiyorsun ya da onu eve aliyorsun
12 Yorumla- 5 ay
en namuslu sensin abla
- Aşk İlişkileri konusunda 976 cevap paylaştı.
5 ay24 yıldır tık yok fnzgmz
Senin hoşlandığın biri varsa sen adım at
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)5 ayBende 26 yaşındayım 2-3 defa kahve içme teklifin de bulundum onlarda yeşil ışık yaktığı için ama reddettiler bende hiç ısrarcı olmadım hiçbir zaman aynı kişiye 2. kez teklif etmedim (çevremdeki insanlar inanılmaz yakışıklı olduğumu söylüyor ama 4yıldır sevgilim yok )
22 Yorumla- 5 ay
Yeşil ışık derken ne mesela? ben de benimkine yeşil ışık yakmak istiyorum ama kendisi çok çekingen🤣
Gizli Üye(25-29)5 ayNasip güzellikle alakası yok inan bana bende senin gibiyim üniversite de sevgilim vardı biteli 2 buçuk sene oldu tık yok. Bekletiliyoruz bir şekilde kadere teslim olup güvenmek lazım ama sen yinede sosyalliği elden bırakma çabada gerek
25 Yorumla
Cevap sahibi5 ayUniden mezun olduktan sonra çoğu üniversite erkek arkadaşım tek tek yazdı çoğunun sevgilisi var diye yazmıyorlar bende dert ederdim bunlar bana niye yazmıyor güzelde kızım diye mezun ol boncuk gibi ipe diziliyorlar
Soran5 ayİnşallah canım ya
- 5 ay
Look at diploma of that chick said no men ever
Cevap sahibi5 ay@UslanmazMilyoner31ci Diplomayla alakasını o manada demedim mezun olunca yoklukta kalınca aa şuda vardı zamanında diye illa ki yokluyorlar. Üniversite de sevgili bulmak kolay iş tonlarca kız var ihtiyaç duymuyorlar eğer soğuk bir kızsan
Kanka bu konulara çok takma ya bence. Kimi insan buna uygun bireysel yaşamda daha mutlu oluyorlar. Güvenebileceğin birisi varsa sadece cinsel bir ilişki kurabilirsin. Herkesin var benim neden yok gibi bir derde düşme. Eminim elini sallasan ellisidir
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
5 ayBu durum farklı bir sebebe bağlı olabilir. Henüz net olarak seni keşfetmemişlerde olabilir. Net olarak söyleyebileceğim bir durum var ki, seni seven aşık olan bile vardır.
04 Yorumla- 5 ay
Ben olumsuz bir şey yazmadım 😊
Soran5 ayTeşekkürler
- 5 ay
Rica ederim. 🌷
- 5 ay
Hangi üni desin?
benim hiç sevgilim olmadı çirkinde değilim ya da ben çok seçiciyim
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10b cevap paylaştı.
5 ayÇok şanslısın bence... Bide şu evliler bekarlardan uzak dursa piyasa acilacak
10 Yorumla
5 ayOlmak zorunda mı ne güzel oku işte illa deldirecen postu
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.
5 ayBazı insanlar soğuk durur yüz yapısı çok ciddi ve görünen lere aksi diye yaklaşmazlar
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
5 ayNasıl yazmıyo enteresan instaya iyi bı Pp koyucan akşamına yazarlar
10 Yorumla
5 ayAynı durumu yaşıyoruz, bana da kimse yazmıyor
10 YorumlaYa sanal boş ver reelde inş karsına çıksın. Iyı bırı ısıgucu güzel olan cıddbırı umarım olur.
12 Yorumla
Soran5 aySanalda aramıyorum zaten farkındaysan üniversiteden dedim
- Aşk İlişkileri konusunda 10b cevap paylaştı.
5 ayBöyle çok çirkin değilim orta tipliyim diyenler genelde kezbanlıklarından sevgili bulamıyorlar ya eminim sen okulda dersten başını kaldıramadığın için etrafında ki sevgili adaylarını görmüyorsundur 😃
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. Maalesef şu anki erkek profili çok duyarsız, vurdum duymaz ve ilgisiz. O sebeple üniversite dışından kendine göre birilerinin denk gelmedi daha kolay olur
00 Yorumla
5 ayUnide de yalnizsan cirkinsin kral çirkinler bile yalnız değil gerçi orada ama sen nasıl vasat durumdaysa artık 😂
01 Yorumla
Soran5 ayÇirkin değilimki
5 aymaalesef bende aynı şekilde
Tipsiz de değilim bence ama baya oldu sevgilim olmayalı
Çünkü ortamlara girmem
Dışarı çıkmam
Evden işe işten eve
Sosyal bir hayatım yok
Çoğunlukla da bu yüzden benimki
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)5 ayİnsanlar çekinebilir. Tanışa arkadaşlık sitelerini programlarını kullanabilirsin. Mesela happn, swarm falan. Ben eşimle happn uygulamasından tanıştım 7 yıldır birlikteyiz
11 Yorumla
Soran5 aySapık uygulama mı onlar
Gizli Üye(25-29)5 ayAynı soruları ben de sordum. Uni bitti bulamadım yine. Olmayınca bazen olmuyor. Dışarıdan soğuk bir karakter olduğuma kanaat ettim en son. Çünkü çirkin erkekler bile gelip 1 kere bile yazmamıştı. Sonra internetten buldum. 1 senelik ilişkim var sevgilim cok yakışıklı. Ama eminim ki disarda tanışsak olmazdi
14 Yorumla
Soran5 ayUmarım çok mutlu olursunuz
Cevap sahibi5 ay@md123456 oyundan arkadaşımdı zaten. Sonra sosyal medya hesaplarımızı verince yürümeye başladı öyle
Cevap sahibi5 ayÇok teşekkür ederimmmm seni de cok mutlu edecek biri çıkar inşallah
Gizli Üye(25-29)5 ayÜni okuyan kız bile sevgili bulamıyor ya biz ne yapalım 😫
20 YorumlaAynı konuda bende sorun yaşıyorum yalnız değilsin yani bende anlamadım kimisi sürekli sevgili değiştiriyor biz 1 tane bile bulamıyoruz 22 yaşındayım üniversite okurken de hiç denk gelmedi
20 Yorumla
Gizli Üye(18-24)5 ayBende de aynı problem var üni 4. sınıftan selamlar
20 Yorumla
5 ayArkadaşlarının sevgililerinin arkadaşı yok mu sizi tanıştırırlar ortam olur biriyle denk gelirsiniz
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 17,2b cevap paylaştı.
5 aydemek ki mizacın vs... temkinli yaklaşmalarına sebep oluyor.
10 Yorumla
5 ayÖnüne gelenke sevgili oluyor millet. Beğendiğin varsa adım at cilve yap gerekirse az bir dekolte ver. Zor değil sevgili bulmak
01 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
5 ayben yazdımda beni kickledi arkadaşlar benim gibi bir sürü kişi yazmıştır yine onlarıda kickledi kesin
00 Yorumla Napacan ya, bende 3. Sınıfı bitiyorum derslerime, işlerime bakıyorum. Dertsiz başına dert alma :D
07 Yorumla
Soran5 ayYok valla insan istiyo artık. Yalnızlıktan sıkıldım
Soran5 aySevgilim olsa yine geliştiririm benim içşn sorum olmaz ki belki çok daha iyi bile olur
Soran5 ayMaalesef işte olmuyo
Soran5 ayTeşekkürler
Gizli Üye(30-35)5 ayYaşınız daha gençtir olur merak etmeyin acele de etmeyin...
10 Yorumla
5 ayKızların kolay sevgilisi olur senin nasıl olmadı? Biraz da ilk adımı siz atacaksınız, artık teklif edemiyoruz sapık dersiniz diye bi zahmet olmasın yani... Garip bi millet oldunuz...
11 Yorumla
Gizli Üye(36-45)5 aySen fazla çekingen olabilir misin? Erkeklere ismiyle hitap et ve gözlerine bak abla tavsiyesi
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 965 cevap paylaştı.
5 ayKeşke ben de üniversiteli olsaydım şu an olmaması daha garip fkfkf
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)5 ayBen dışarı çıkınca tüm erkekler bana yürüyor ama şu an sosyal ortamım kalmadığı için kimseyi bulamıyorum sen nasıl bulamıyorsun
03 Yorumla
Soran5 ayBana yürümüyorlar
Cevap sahibi5 ayOlduğun yer ozaman zengin yeri fakir yere git nefes alsanda bakarlar
Soran5 ayBenim amacım o mu sence?
- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
5 ayBiraz girişken olmalısın , ya da çok seçicisin normal bir şey aslında ya
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 19,9b cevap paylaştı.
5 ayBence sende istemiyorsun, yalnızlığı seviyorsun.
00 Yorumla
5 ayOlan da hepsi mutlu değil yalnız iken insan daha mutlu olur
00 YorumlaDemek kizlarinda kesat zamanları olur. ayni bensin 😂
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
5 ayBölümün nedir bilmiyorum ama üniversitelerde öğrenci grupları olur, onlara katılabilirsin sinema tiyatro ya da bölümünle alakalı daha spesifik gruplar olabilir , hukuk grubu iktisat vs,
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 10b cevap paylaştı.
5 ayİstememeyi dene. O zaman oluyor ilginç şekilde kismet açıcı
10 Yorumla
5 aySevgili yapmanın dış gorunusle alakası yok bir de üniversitede asl tipe bakmıyorlar ne kadar kendini öne atan tiplerin sevgilisi oluyor
10 Yorumla- Devamını Gör (111)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat