Aşk İlişkileri 3 ay 24 yaşındayım, henüz aşkı bulamadım. Siz bulabildiniz mi? Kızzz23 Takip Et Xper 5 Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 14 Yok yok 24 yaşındayım, henüz aşkı bulamadım. Siz bulabildiniz mi? Cevapla 30 Cevap Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
FiqHShottFenomen Takip Et Master Yaş: 21 3 ay Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. Bende bulamadım ama hâlâ kaderime yazılı insanı bekliyorum bir gün gelip elimden tutacak bundan eminim 0 0 Yorumla
omer_r Takip Et Xper 7 Yaş: 24 , eic 100% 3 ay Ben bulmaktan ziyade istemedim. Ama zamani geldi geçiyo artık. 0 0 Yorumla
Girlymami Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 99% 3 ay Senden bir yaş büyüğüm bende bulamadım maalesef 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 3 ay iki güne 27 olacağım, ve ben de hala kimseyi bulamadım. Hatta hiç sevgilim olmadı... insan üzülüyor ama nasip işte 0 0 Yorumla
mesut_boztas Takip Et Master Yaş: 31 3 ay Aşk İlişkileri konusunda 5,3b cevap paylaştı. Bulma zaten lanet bir şey iyilik getirmez insanlara en temizi 0 0 Yorumla
Mra-- Takip Et Xper 3 Yaş: 28 3 ay 24 yaşında 1 evlat sahibiydim şuanda 28 yaşındayım 2 çocuğum var :D kısaca buldum 0 0 Yorumla
Mahmut31CM Takip Et Xper 3 Yaş: 24 3 ay Turbanli fetisim var , istersen ben olurum ;) 0 1 Yorumla İlkan_ 3 ay Usta sakin öağskskkskdjwkdsxs Yorumla
Gurursuzdeğilim Takip Et Xper 6 Yaş: 18 , eic 100% 3 ay ben buldum ama o bana aşık değil... 0 0 Yorumla
Mcrklm Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 95% 3 ay Aşk İlişkileri konusunda 837 cevap paylaştı. Daha ben bulamadim sana noluyo hey Allahım 0 0 Yorumla
delidayı0234 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 42% 3 ay Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. Aramıyorum ki bulayım 0 0 Yorumla
gokhaniscimen Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 86% 3 ay Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. Bulduk, kapak fotoğrafımda 0 0 Yorumla
Luckheart Takip Et Guru Yaş: 20 , eic 66% 3 ay Aşk İlişkileri konusunda 969 cevap paylaştı. Hayır, bulduğumu sandım belki de 0 0 Yorumla
SAblaK Takip Et Master Yaş: 29 , eic 36% 3 ay Aşk İlişkileri konusunda 6,5b cevap paylaştı. bende 28-29 yaşındayım, bende bulamadım yani 0 0 Yorumla
Pelin73748 Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 95% 3 ay Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Doğru aşkı bende bulamadım 0 0 Yorumla
Everglow Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 99% 3 ay Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Bulan var mı sanki 0 0 Yorumla
DELİKANLIPRENSSSS Takip Et Guru Yaş: 24 3 ay Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı. Çok seçiciyim bu yüzden bulamıyorum 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
Bende bulamadım ama hâlâ kaderime yazılı insanı bekliyorum bir gün gelip elimden tutacak bundan eminim
Ben bulmaktan ziyade istemedim. Ama zamani geldi geçiyo artık.
Senden bir yaş büyüğüm bende bulamadım maalesef
iki güne 27 olacağım, ve ben de hala kimseyi bulamadım. Hatta hiç sevgilim olmadı... insan üzülüyor ama nasip işte
Bulma zaten lanet bir şey iyilik getirmez insanlara en temizi
24 yaşında 1 evlat sahibiydim şuanda 28 yaşındayım 2 çocuğum var :D kısaca buldum
Turbanli fetisim var , istersen ben olurum ;)
Usta sakin öağskskkskdjwkdsxs
Bulduğumu sanıyorum..
ben buldum ama o bana aşık değil...
Daha ben bulamadim sana noluyo hey Allahım
Aramıyorum ki bulayım
Bulduk, kapak fotoğrafımda
Aşkın beni bulmasını bekliyorum
Hayır aşk dediğin şey pompa
Hayır, bulduğumu sandım belki de
bende 28-29 yaşındayım, bende bulamadım yani
Yok bulamadım bende
Doğru aşkı bende bulamadım