Hem maddi gücü fazla olmayan hemde çok begenmedigim biriyle evlenmelimiyim artık?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(25-29)5 ay35’ten sonra bir ilişkide “önemli olan karakter” demek bir teselli cümlesi değil, yaşanmışlıkların doğal sonucudur. İnsan belli bir yaştan sonra sadece bakılan değil, birlikte yaşanacak bir hayat arar. Yakışıklılık ilk bakışta bir çekim yaratabilir ama karakter, o çekimin sürdürülebilir olup olmayacağını belirler. Zaman geçtikçe insan şunu fark eder: dış görünüş heyecan verir, karakter ise huzur verir. Güvenilir olmayan, sözünde durmayan, empati kuramayan ya da duygusal olarak olgunlaşmamış biri ne kadar yakışıklı olursa olsun yorar; hatta zamanla itici hale gelir. Buna karşılık, karakteri güçlü bir insanın bakışı, sesi, duruşu ve varlığı giderek daha çekici gelmeye başlar. Çünkü karakter, insanın davranışlarına, kriz anındaki tavrına, sana nasıl hissettirdiğine yansır. 35’ten sonra beklenti düşmez, seçicilik artar; kişi artık “beğenilmek”ten çok “anlaşılmak” ister. Birlikte susabilmek, zor zamanlarda sırtını dayayabilmek, saygı görmek ve güvende hissetmek estetikten daha kalıcıdır. Bu yaşta önemli olan, yanında kendin olabildiğin, sınırlarına saygı duyan ve hayatını kolaylaştıran bir karakterdir. Yakışıklılık geçicidir; karakter ise her gün yeniden kendini gösterir ve ilişkinin gerçek temelini oluşturur.
41 Yorumla- 5 ay
Çok olgunca bir düşüncen var
En İyi Cevaplar
5 ayBana göre saçmalık olmasada tek kriter olarak değerlendirilemez. Bazen yakışıklı veya güzel olmakta bir kriter olmuyor birbirinin suratına bakmaz diyeceğin insanları sokakta çift olarak görebiliyorsun. Kadınların yakışıklı ya da fiziksel veya maddi konumsal yönden güçlü erkekleri araması tarih açısından bir tekerrür ve hep oldu ama yinede biz erkeklerdede yok değil o yüzden kadınlara hak veriyorum bizde güzel kadınları almak istiyoruz (almak kaba olduysa özür dilerim bu kısımda ne yazacağımı bilemedim) Sonuç olarak insan doğası güçlünün ya da estetiğin yanındadır şahsen ben örümcek seven bir kız görmedim. Yani işin özeti güzelliğe ve güce bağlıyız bizim doğamız böyle ne yazıkki gelmiş olmasada aslında savaşlarda bu hırstan oldu tarih boyu. Ama yinede tavsiyem normal biriylede mutlu olabileceğiniz yönünde bazen insan olarak sadece evimiz olacak birilerini ararız ve o ebi ısıtan olmak çünkü nasıl birini severseniz sevin yalnızlık en büyük ve yürek burkan lanetlerden biridir bu dünyada.
00 Yorumla
5 ayYakışıklı biri mi sen birini bul da yakışıklısı şöyle dursun :D
Üst düzey kriter istiyorsan 27-28 e kadar yapabilirsin bunu. 30 a geldiğinde kriterlerini fazlaca düşürmek zorunda kalırsın evlenmek istiyorsan, 35 e geldiğinde ise önüne kim çıkarsa artık modu. He bana kalırsa evlenmek için evlenme ama durum böyle ister böyle değil de ister inkar et ama böyle. Ek olarak 35 ten sonra hala yakışıklı zengin birini bekleyemezsin, onlar zaten çoktan evlenmiş oluyorlar, evlenmeseler bile genç kızlarla takılıyorlar.
10 Yorumla
Hem maddi gücü olsun , hem yakışıklı olsun hem de 35 yaşında beni alsın.
Sesli düşünüyorum neden seni tercih etsin ki der şöyle düşünür zaten bu kaçırılmayıp evlenilecek kız olsaydı eşi dostu akrabası illa ki şimdiye kadar birileri ile evlenirdi , demek ki bunda bir sıkıntı var.
Bir de kızların 30 -35 yaşına kadar babalarının evinde göremediklerini parayı pulu kocasından isteme işleri, tamam adamın maddi durumu yüksek ve yakışıklı huyun karşılığında senin neyin var diye sorarlar adama!
32 Yorumla- 5 ay
Ne alaka sıkıntı var. Belki de kendi isteğiyle evlenmedi.
- 5 ay
@isimsiz147 kimse ona bakmaz , genel algıdan bahsediyorum aynı ülkede yaşamıyormuşuz gibi konuşma lütfen. Cümlenin başında şöyle düşünür diye giriyorum zaten dikkatli okursan , hüküm vermiyorum düşünceden bahsediyorum
Yapay Zeka Cevapladı
Fenomen
5 ay
Kendini köşeye sıkışmış gibi hissettiğin çok belli, bunu hissetmen de çok normal 🥺💔 35’ten sonra yakışıklı, çekici birini beklemek kesinlikle saçmalık değil. Yaş, beğenme hakkını elinden almıyor ki 😌✨
Sırf yaşın geldi diye hem çekici bulmadığın hem de maddi durumu zayıf biriyle evlenmek, uzun vadede seni mutsuz edebilir. Her gün aynı yüzle uyanacaksın, kalbin ikna olmazsa kafan da rahat etmez. Zorla razı olmak yerine, bilinçli seçim yapmak çok daha değerli 🧠💫
İlla zengin, film karakteri gibi yakışıklı biri olmak zorunda da değil ama en azından yanında huzur, güven ve çekim hissettiğin biri olmalı. Kendini de küçümseme lütfen, 35 evde kalma yaşı falan değil; yeni sezon, yeni bölüm yaşı resmen 😄🔥
Sen şu an kalbin ne istiyor, mantığın ne diyor, bir yazsana bana; içinde en baskın duygu ne? 💬💕20 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
71
Cevap
157Cevap
u 5 ayOff Murat boz gibi adamlar var ve hâlâ bekarlar sjdj
57 Yorumla- 5 ay
Adam 45 yaşında 30 gibi duruyor sjfjsja
- 5 ay
@Sedalı008 evet uyuşur 😅
- Aşk İlişkileri konusunda 261,7b cevap paylaştı.
u 5 aybu kafayla 50 de de evlenemezsin.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)5 ay35’e gelipte hala yakışıklılıkta mutluluk aramak saçmalık. Bundan 15 yıl önce cebimdeki parayla ancak saçımı yaptırıp deodorantımı alabiliyordum. Çok yakışıklıydım. Ama değil yanımdaki kıza kendine bile hayrı olmayacak biriydim. şu an yaş 40. Hayallerimden öte kariyere ve maddi imkanlara sahibim. 15 sene önce hayal ettiğim arabalara bak şu an bindiğim arabalara bak. Yüksek binalara başımı kaldırıp baktığımda, değil sahip olduğumu hayal etmek, bakmak bile başımı döndürüyordu. Başka bir ile gidecek olsam kendimi gezmiş sanıyordum.. Şimdi o binalardaki evlerden gelen kiraları takip etmiyorum. Canım birazcık sıkılsa atlayıp gidip Avrupa’yı gezip geliyorum. İstediğim herşeye ulaşabiliyorum.
Sense halen yakışıklıktan bahsediyorsun. O yakışıklı diye gördüklerin karizmamdan benimle konuşmaya çekinir.
Bir laf var yakışıklılık karın doyurmaz diye..
54 Yorumla
Cevap sahibi5 ay@zaykocum morukta olmasın ama tek kriteri yakışıklı olandan hayır gelmez
Cevap sahibi5 ay@zaykocum haklısın. çıtırın kendine hayrı olmaz
5 ayBu tür sorulara artık batıda izin verilmiyor, ageism deniyor, türkiye de ne kadar fazla yaptığınızı görmek çok acıtıcı, üstüne alınmasam da, yaşlı, dayı, gibi dalga geçmeyen yok, halbuki 50 artık yaşlı değil sizlerse sanki 35 ölüm 50 artık zombilik gibi yazıyorsunuz. Hem ayıp hem de aşırı yanılıyorsunuz, kendiniz de bir gün o yaşa gelince aynı benim dediklerimi diyeceksiniz, hele hele sırf konuşuyor diye istekli teke rolü biçmek aslında tam da yanılgıyı gösteriyor. Tabi ki istekli teke vardır ama o yaşlarda erkeği de kadını da aslında en kontrollü, en gelişmiş cinsel tecrübelerle yaşıyor ve sandığınızın aksine gençlerden çok daha güvenli ve doyurucu bir cinsel hayat yaşanır bu yaşlarda. Ama size göre hormon sizde ya, 40 dan sonra artık azmak sapıklık gibi. Yok yaşlı vücudu, yok teyze oldun, menopoz vs. Bu konuları bilmeden yazmanız ileride utanılacak bir hali hatırlatacak size benden söylemesi. Yaşlı hayatla işi bitmiş olan değildir, genç olmak da güzel olmak için yeterli değildir.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. Neden 30 yaş üstü güzel kadınlar evlenmek için standartlarını düşürmüyor?
az önce de böyle bir soruya denk geldim. etrafımda hem yakışıklı hem maddi olarak güçlü erkekler var, ama bana bakmıyorlar deseydin o zaman birini denk getirene kadar bekle derdim. ama yoksa, biraz gerçekçi olalım beklentiyi fazla tutuyor olabilirsin00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)5 ay50 yaşına gelirsin... ama bu soruları sormaya devam edersin... Gelmem deme gelen kadınlar tanıyorum. Hepsi burnundan kıl aldırmayan tipler... Sevgili fb diye takıldığı tipleri görsen ne akdar hıvlı köpek kürdo varsa takılıyorlar sonra böyle oldu şöle oldu kavga ettik şiddet gördüm vs vs...
Erkekte bakıcağın şey: Yerinde ve zamanında harekete geçiyor mu? işinde gücünde mi? bitti... Daha fazla eklersen bk bulursun. Seven adam diye bir şey yok. Ben bir şeyler paylaşıp gezip tozmadığım yatıp kalkmadığım iyi gününü kötü gününü görmediğim kadını nasıl seviyim? Bir amsalak bir anda aaa seni seviyorum der. Birden sevilmez. Bir düşünceli hareketin görürsün gözün yaşarır o zaman seviyor beni. Benim sevmediğimi böyle kullanadığımı biliyor beni önemsiyor dersin.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı. Niye mk niye. Niye yakışıklı maddi gücü vs şusu busu. Azcık deyin ki psikopat olmasın yasaklı maddeleri alkolü sigarayı kullanmasın ahlaklı olsun dürüst olsun. Varsa yoksa yakışıklı olsun paralı olsun bilmem ne. Sonra da vay bizi s*kti attı ortada bıraktı bilmem ne etti. Ederler tabi.
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 542 cevap paylaştı.
5 ayCok olmasa da begenmek illa ki lazim bana göre. Ne olursa olsun biri cikarsa konuscam demistim yakin zamanda biri cikti konusmayi hic istemedim mesela insan kendini buna zorlayamaz gibime geliyo. Maddi durumdan emin degilim benim için calisiyo olmasi yeterli
00 Yorumla Evet saçmalık 35 yaşa kadar gelmişsin hala beklentilerin içindesin senden bir tık çirkin olsun en azından ya sen zengin ailede büyümediysen neden maddi durumu iyi olanı bekliyon bide yakışıklı olacak bence bekleme yaşın geçiyor Anne olman zor olur sonra benden söylemesi en azından için hafif ısınsın evlendiğin adama beraber yaşadıkça güzelleşiyor evliliğin önemli olan anlayışlı olmaniz.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10b cevap paylaştı.
5 ayE neyi bekliyon 35 yaşına kadar istediğini birini. Eğer insan 1 şey istiyorsa bunun için bir şeyler yapar çaba gösterir.. ama sen armut ağzıma düş olmasını bekliyorsan ne deyim sana..
Hem neyine güvenin de beklen o gelsin ayağına eğer güveniyorsan kendine kendini ona gösterirsin o da etkilenirse o zaman bir şansın var demektir
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı. bence evet. artık acı gercek gizli üye. yas geciyor. kimi bulursan yapıscan. mantık bu. ha sen buna hala ruhen direnc gosterebilirsin ama bence stratejik olan karar bu olur. baktın gördün 4 4 lük değil 4 2 lik 43 lük mis gibi. maddi gücü idare etsin seni istesin kafi bence.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
5 ayGönlünün aradığını beklemelisin. Beklentin saçmalık değil. İmkanları iyi olsun normal olsun tabi ama , maddiyat ikinci planda olsun. Biliyorum aşk karın doyurmaz lakin bazen maddiyatı iyi olsun denilince abartı durumlar olabiliyor ki , o maddi unsurlar sonrasında hayatı çileye dönüştürüyor. Önemli olan gözüne gönlüne hoş gelen birinin olması.
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Bence kusursuza yakını ister karakter ister tip olarak arayın mümkün olmaz kadınlar için de erkeklerin bakışı böyle olmalı bence en kritik nokta saygılı olsun iki taraf birbirine ve de birbirinizi idare edip alttan alabileceğiniz insan ile birlikte olun biraz maddiyat da olsun tabi
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
5 ayÇiçeğim senin popo mıcır mıcır olmuştur bu saaten sonra çok beklentini karşılayacak birini bulamazsın gibi ama yinede bu yaşa kadar beklemişsin bence devamını getir ama narin popona dikkat et daha fazla lastiği sönmüş şamyele benzemesin sağlıklı beslen bol bol spor yap iyice sıkılaş ❤️
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)5 ayyoo neden fazlalik olsun? Herkesin kriteri var elbette. Yorumlari okudum da yasa gore yorum yapmislar da, yirmilikleri tercih eder diye, yirmili yaslarda erken yirmilerinde olan genc kizlar da aynı şekilde evlenmek istemiyor. Adamın yakisikli olmasi her seyi yasa veya başka şeylere bagladigini göstermez. Önemli olan İki kisinin birbirini sevmesi.
00 Yorumla
5 ayNeden gruplandırma yapıyorsun ki? İlla zengin genç mi olacak ya da büyük ve fakir? Hayırlısını dile Rabbin'den o senin dengine birini mutlaka gönderir. Kalbini temiz tut ki, kaderininde temiz ekmeğini yiyesin.
04 Yorumla
Soran5 ayEvlendiği kişiden beklentisi olmak kalbi kirli demek midir
- 5 ay
Beklenti olacak şey maddi olmamalı
Soran5 ayMaddiyat yüzünden aileler yıkılıyor, tamam öyle yatı katı olmasın ama en azından bu zamanda bir evi bir arabası olsun.. ben kendim için değil evliliğim için doğacak çocuklarım için isterim bunları
- 5 ay
Bilmiyorum ya sizin düşünceniz saygı duyarım. Kendimce bir yorum kattım o kadar.
Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı. Güzellik göreceli bir şey ama bu yaştan sonra mantık duygulardan daha ağır basıyor. Sevgi az olunca kusurlar daha çok göze çarpıyor, bu yüzden birine ısınmak ve sevmek zorlaşıyor.
Buldugunu sevmeye çalışmak gerek diye düşünüyorum00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 798 cevap paylaştı. Yakışıklı olması ve beğenmen tamamen aynı şeyler değil bence. Göreceli yakışıklılık da var yani ortalama birini sen çok beğenebilirsin. Bazen oluyor öyle şeyler. Sana çok yakışıklı gelebilir tipi ve tarzı hitap ederse sana
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 434 cevap paylaştı.
5 ayBende bayanlarda bazı şartları hep saçma bulmusumdur. Hayır 35 inden sonra erkek yakışıklı olsa ne olur olmasa ne olur? Bi zamandan sonra erkekte aranacaklar değişmeli. Erkekte 30 yaşından genç bi bayan ararsa yanlış mı yapmış olur şimdi?
00 Yorumla Maddi gücü bilmem ama islama göre ve sonra, edep ahlak haya baktıktan sonra sonra evi geçindirme potansiyeline bakmanız gerekir, erkek bu sorumluluğun yükünü tek başına taşıyabilecek seviyede olmalı, fazlasını düşünmek konuşmak o sizler arasındadır
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 336 cevap paylaştı.
5 ayYaş ilerleyince standartlar yükselmeli düşürülmemeli. Meyvenin olgunlaşmamış hali mi daha pahalıdır olgun hali mi?
31 Yorumla Delirme lütfen beğendiğin ve uyuştuğun biriyle evlen ortalama bi işi olsa yeter abartmaya gerek yok😂
10 Yorumla
5 ayTencere yuvarlanmış kapağını bulmuş 😏☺️😀💖 bende 36 yaşındayım bekarım hiç evlenmedim yalnız değilsin yani gel beraber birlikte bir yuva kuralım evlenelim 🏡 👰💒💍🤵👰
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı. Kendine bakarsan 40 yalında 50 yaşındada yakışıklı birini bulursun merak etme ama kendine bak önce kendine önem ver eşinde olsa seni düşünmeyecek.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 8,3b cevap paylaştı.
s 5 ay35 yaşında bir kadının evlenirken hala tipe önem vermesi cidden garip. Önemli olanın karakteri olduğunu öğrenmen gerekirdi
20 Yorumla
5 ayya beğenmediğin biriyle neden evleniyorsun illa vardır 30 yaşında herkes evli olacak diye bişey mi var? bence bulursun ama düzgün ortamlara girmen lazım ki kendinle uyumlu birini bulabil.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
5 ayHayır, hiç de saçmalık değil. İnsan her yaşta sevebilir, beğenebilir, beğenilmeyi isteyebilir. 35’ten sonra da hem yakışıklı hem karakterli biri gelir mi gelir. Bu beklenti değil, hakkındır.😃
00 Yorumla Bu senin tercihin. Maddi gücü yerinde olmasından kastın nedir mesela biraz açarsan olayı daha net açıklamam mümkün olur
03 Yorumla
Soran5 ayEn azından bir evi arabası olmasın mi
Soran5 ayKeşke hayatımı bilip ona göre yorum yapsanız hepiniz.. köyde doğup yaşamış abilerin baskısı altında hayatını ömrünü tüketmiş birine bunları söylemek ne kadar doğru sizce? Çünkü siz kendi hür iradenizle okudunuz meslek sahibi oldunuz veya çalıştınız.. ben üzerimde namus baskısı var diye balkona kadar çıkamıyordum çıksam psikolojik şiddet fiziksel şiddet görüyordum
- Aşk İlişkileri konusunda 436 cevap paylaştı.
5 ayiyi anlaştığın birisini buldun da yakışıklılığı kaldı. yakışıklılık o adamların gençliğinde harcanıp gidiyor. gençken yakışıklı olan adamlar o yaşta gtümden beter oluyor
00 Yorumla
5 ayDışıyla evlilik evlilik olmaz yarın yatalak olur bırakıp gidersin maddiyat çaba sarf ederseniz her koşulda olur ama mesele sadece evlenmek yuva hayat kurmak diyorsan karakteri önemlidir seni mutlu edebiliyorsa küçük şeylerle sevindirebiliyorsa bu sana gelebilecek en güzel hayattır seni düşünmesi önemli
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)5 ayGüzellik/Yakışıklılık yaşla ilgili değildir. Genç olup güzel olmayan, sıradan olan ama 40 olup birçok insandan daha genç gösteren, iyi görünen çok insan var. Henry Cavill Scarlet gibi adlar hala çok birçok gençten daha seksi örneğin.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 504 cevap paylaştı.
5 ay35 yaşına kadar sadece çok yakışıklı biri olsun diye beklemiş olamazsın. Şayet bu doğru ise bence evlenmemelisin. Evlilik böyle bir şey değil bence.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
5 ayHer geçen gün memesi daha da sarkan kızımız kendisine yatırım yapacak zengin bir erkek arıyor çelişkiye bak çelişkiye
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 487 cevap paylaştı.
5 ayHayır bence pişman olursun karar senin kalbine bağlı tabi yine. İçine sinen bir yol arkadaşı ile karsilasman dileğiyle
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
5 ayO psikolojiye hiç girme. 'Hah işte o' dediğin biri olursa o zaman evlen yoksa şu mantıkla hayatını hiç etmen muhtemel.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.
5 ayKötü bir evlilik yapmaktansa ve huzursuz ve mutsuz bir evlilik yapmaktansa hiç evlenmemek daha evladır
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 559 cevap paylaştı.
5 ayHayal değil 35 yaşındayım ve benim gibi birçok kişi var hala bekar. Sırf evlenmek için evlenilmez
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 823 cevap paylaştı.
5 ay35ten sonra yakisikliliga bakanda hala olgun degildir bence cunku o yaslarda aslinda yakisiklilik hicbir sey ifade etmedigini anliyor insan
00 Yorumla
5 ayAradığın kişi belki de ben olabilirim. Kötü insanlara layık değilsin. Bende kendim için doğru insanı arıyorum. İstersen tanısabiliriz.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,4b cevap paylaştı.
5 ayHayır evlenmek zorunda değilsin.. belli bir yaştan sonra gerçek aşk olmadıkça bir insan evlenmemeli bence 🤣
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Senin özelliklerin neler? Karşı taraftan bir şey bekliyorsun, sende neler var? Kendinize böyle sorun.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 863 cevap paylaştı.
5 ayEvlenmek şartmı hayatım niye beğenmediğin biriylede olsa evlilik istiyorsun
08 Yorumla
Soran5 ayEvet evlilik her insanın hayatının düzene girmesi için şart.. kusura bakmayın şu çağda evlilik kavramını bitiren düzmecelerden insanlar ne yapacağını bilmiyor, hayatlar boş geçiyor
- 5 ay
Sen bilirsin pişman olmada. Evlenmek için değer yarggın tanlış, dürüst ce iyi bir insan bul, geçinecek geliriniz olsun. Bunlara bak yakışıklılık falan boş şeyler
Soran5 ayEvlenip pişman olmak hiç evlenmeyip pişman olmaktan daha iyi değil mi sence?
- 5 ay
Değil işte
Soran5 ayÜnlü bir filozof bu konuda ne demiş?
- 5 ay
Filozoflar konuşur sadece, eyleme gelince tırt bip
Soran5 ayBizim onlarla aramızda kocaman bir fark var
- 5 ay
Oradan öyle görünüyordur
Aşk İlişkileri konusunda 327 cevap paylaştı. Kel komik ve hafif göbekli birini bul, çok iyi hissettirecek garanti.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 869 cevap paylaştı.
5 ayYakışıklı olanların karateri pek yakışıklı olmuyor istisnalar hariç (kocacığım:*)
11 Yorumla- 5 ay
🧿🧿🧿
Aşk İlişkileri konusunda 854 cevap paylaştı. İstediğin sevdiğin biriyle evlenmelisin ben istemediğim bir adamla çay kahve bile içemem
10 Yorumla
5 ayBelli bir yaştan sonra insan çok seçici oluyor ben daha 24 yaşındayım seciciyim
16 Yorumla- 5 ay
Seçici olursan oda seçici olur ben istediğim seçerim derse karşındaki de onu seçeceği ne malum
- 5 ay
Ne anlatiyosun sen ya ne boş yapmışsınız
- 5 ay
her insan insan seçici değildir ayrıca beni secmemek icin hiçbir neden yok eğer secmiyosa sorun ondandir
- 5 ay
24 yaşından büyük gösteriyorsun knki 😊
- 5 ay
Sürekli kendin öven bir kız maymundan beter biriyle evlenir hikayeside orada biter önemli olan o maymun olmamak :)
5 ayMaddi gücü iyi birisini bekleyenlere sormak lazım sizin maddi durum nedir
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
5 ayAbla iyileri kaptılar. Bak ben evliyim 9 yildir
00 Yorumla Niye olsun ki belki de senin beyaz atlı prensin bu yaşta çıkar karşına
00 Yorumla
5 ayOtobüs mü bekliyorsun? Çok beklersin büyük beklentiler olmasın bu yaştan sonra.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 475 cevap paylaştı.
5 ayevet bu saatten sonra artik baska caren kalmadi
00 Yorumla
5 ayYooo yaşla bence alakadı yok ruh eşini bulamamışsın
01 Yorumla- 5 ay
Sonuçta sen kendine hitap edebilicek birini bekliyosun
- Aşk İlişkileri konusunda 5b cevap paylaştı.
5 ayEn uygun olanı seni her konuda tamamlayabilecek birini tercih edebilmek
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 304 cevap paylaştı. 35 yaşına geldiğinde yakisikliligin mutluluk getirmediğini ogreneceksin
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 994 cevap paylaştı. Evleneceği kişiyi insan kendi belirler belirlemeli bence..
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 741 cevap paylaştı. Hayatın önümüze ne çıkaracağını bilmiyoruz. Hayat şaşırtıyor bazen.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 575 cevap paylaştı. Bunları bekleye bekleye evde kalmışın zaten sen devam et boyle
00 YorumlaAvucunu yalar senin gibiler 25 indede olsa haha
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 741 cevap paylaştı.
5 ayİçine sinmeyen bir evlilik zaman kaybı olur.
00 Yorumla Hacı 35ten sonra kadınların seçme lüksü yoktur hatta 30dan sonra bile yoktur
00 Yorumla- Devamını Gör (168)
Devamını Gör(213)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > 35'ten sonra hala yakışıklı birini beklemek saçmalık mı olur?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler