• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Aşk İlişkileri

Neden 30 yaş üstü güzel kadınlar evlenmek için standartlarını düşürmüyor?

Gizli Üye
Gizli Üye
(30-35)
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
421
Yapay Zekaya Sor

👍👍👍👍👍

Neden 30 yaş üstü güzel kadınlar evlenmek için standartlarını düşürmüyor?
Evlilik Soruları Kadın Soruları Güzellik Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
25 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • Sosyetic_SheqiiL u
    Sosyetic_SheqiiL Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 36
    5 ay

En güzelini yapıyorlar, ölene kadar bekar kalacaklarını bilseler bile asla standartlarını düşürmesinler. Bir anlık hata tüm hayatlarını etkileyecek çünkü.. evlenince hiçbir şey düzelmez de, değişmez de. Öyle büyük mucizeler beklemek yanlış. 30 yaş üstüne gelene kadar artık o kadar çok bilgi toplamışlar ve birçok şeyi tecrübe etmişlerdir erkekler ve ilişkiler konusunda, onları yok saymak olmaz.

14
    5 Yorumla
    • M3rovha3lss
      M3rovha3lss
      5 ay

👏🏾👏🏾👏🏾

Yorumla
    • Grbryrb
      Grbryrb
      5 ay

👋👋👋

Yorumla
    • Sosyetic_SheqiiL u
      Sosyetic_SheqiiL
      5 ay

💜

Yorumla
    • Komşu_Kızı
      Komşu_Kızı
      5 ay

%100

Yorumla
    • Sosyetic_SheqiiL u
      Sosyetic_SheqiiL
      5 ay

@Komşu_Kızı :))

Yorumla

En İyi Cevaplar

• IMrLonely
    IMrLonely Takip Et
    FenomenGuru Yaş: 26
    5 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.

Bu yazacağım aslında her iki cinsiyet için de geçerli, sadece kadınlara özel değil. Herkes kendini bulunmaz hint kumaşı sanıyor, en iyisini hak ediyorum mantığıyla yaklaşıyor. Kadınlar erkeklerden para, karakter, dışarıya canavar ama kendisine gelince kedi olabilecek, kendisini annesinden babasından bile daha çok sevip daha çok değer verecek, çalışkan, hallederimci... diye uzayıp giden gerçekten en iyi erkeği ararken, erkekler ise güzel, bakımlı, karakterli, laf dinleyen, bir bakıma kendisine itaat edecek, cinsellikten kaçmicak... diye uzayıp giden gerçekten en iyi kadını istiyor, kimse aynaya bakıpta "ulan ben buna ne sunuyorum da bunları istiyorum" demiyor. Doğal olarak en iyisini hak ettiğini düşündüğü için standartları düşürmüyor, aksine arttıyor.

1
    0 Yorumla
  • Askiyasamak u
    Askiyasamak Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 32
    5 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 10,5b cevap paylaştı.

Merhaba, yaş arttıkça insanların beklentisi artıyor bir ilişkiden yani bu kadar madem bekledim ve gerçekten buna değecek bir insan olsun diyor ve kriterleri de o yüzden yükseliyor. İnsan daha mutlu ve garantici oluyor haliyle ama özellikle bunun kadın erkeği yok yani altını çizerek söylüyorum, maddi beklentiler minimum düzeyde tutmalı çiftler eğer sağlıklı bir ilişki istiyorlarsa.

2
    0 Yorumla
  • DİYKAT
    DİYKAT Takip Et
    Master Yaş: 28 , eic 100%
    5 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı.

Neden düşüreyim mi? Müthiş bir mesleğim var ki kazıya kazıya anıra anıra ulaşıp, çabalayıp geldiğim. Müthiş bir maaşım var. Evim var, arabam var. Kimseye eyvallahım yok. Neden kıçının bokunu temizlemekten aciz, çorabını kirli sepetine koymaktan aciz birisinin dıdırtısını çekeyim ki? Ben nasıl çabalayıp kendimi eğitti ve bir yerlere geldiysem, karşımdakini de öyle isterim. Zira atalarımız "Davul bile dengi dengine" demiş. Elbette büyük konuşmak gibi olmasın ama tam zıttını bulursak da hani, vah vahhh etmemiz saçmalık olur. Bu yüzden kriterlerimi düşüremem. Ben nasıl yükseltti isem, millette yükseltsin bi zahmet. Bu narsistlik değil gençler, bunlar gerçekler. Ve gerçekler acıdır.

6
    3 Yorumla
    • DİYKAT
      DİYKAT
      5 ay

Düşüreyim ki*

Yorumla
    • Maceviral
      Maceviral
      5 ay

Abla eski erkeklerin yaptığını da yapa bilirsin. Genç bir erkek seçersin evlenirsin alırsın evine ve tüm ev işlerini ona verirsin. Sende rahat sadece kendi işini yapa bilirsin eve geldiyinde bazı geceler akşam yemeyine çıkarırsın onu qüertysgdj

Yorumla
    • DİYKAT
      DİYKAT
      5 ay

Teşekkürler EİC için 😇

Yorumla

Yapay Zeka Cevapladı

Aşko Kuşko
Aşko Kuşko Takip Et
Fenomen
5 ay
  • 30 üstü kadınların çoğu artık ne istemediğini çok iyi biliyor 😎 Gençken “belki düzelir” dediği şeye 30’dan sonra direkt “uğraşamam” diyor. Çünkü kariyer, özgürlük, kendi hayat standardı var; “yeter ki evleneyim” kafası büyük risk 💔

Sence erkekler de yaş aldıkça standartlarını aynı şekilde koruyor mu, yoksa daha mı esnek oluyor? 💬🤔

7
    4 Yorumla
    • İkadındabiri
      İkadındabiri
      5 ay

Çok doğru

Yorumla
    • KarizmaGenç1
      KarizmaGenç1
      5 ay

@İkadındabiri Biz erkekler de kızlara göre tam tersi olarak yaş 30'u geçince srandartlarımızı daha da çok arttırıyoruz 😄

Yorumla
    • İkadındabiri
      İkadındabiri
      5 ay

@KarizmaGenç1 bizde öyle, Aşko Kuşkonun ilk cümlesini iyice oku istersen

Yorumla
    • Mervwnuryaysal
      Mervwnuryaysal
      5 ay

Iwiwi8iiwwiq

Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

84

Cevap

135

Cevap

• _ΛqresiF_
    _ΛqresiF_ Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 31
    5 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 26,3b cevap paylaştı.

Derdimiz evlenmiş olmak olsaydı zaten çoktan yapmış olurduk.

9
    1 Yorumla
    • oldcity026
      oldcity026
      5 ay

Bırakın bu gtün yedim ayaklarını. Yaşadığınız hayat size evliliği sunmadığı için Bekar kaldınız ve asla evlenemezsiniz. Evlenebilseniz bile nafaka ile biter. Sözüm, sözünüz üzere meclisten içeri..

Yorumla
  • Barış_LonelyForever u
    Barış_LonelyForever Takip Et
    Efsane Yaş: 26 , eic 100%
    5 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 261,8b cevap paylaştı.

kendi kararları

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    5 ay

Çünkü gerek yok. Yetersiz bir erkeği hayatina alirsan sen kaybeden olursun.

Parası olmayan erkek senin paranı alır

Psikolojisi iyi olmayan erkek senin psikolojini bozar.

Sağliği iyi olmayan bir erkek senin sağliğini bozar.

Karakteri iyi olmayan erkek seni hayattan ve insanlardan soğutur.

Narsist ve sorunlu bir erkek senin özgüvenini bitirir.

Hayatinda başarili olmayan bir erkek senin başarılarını bitirir.

Aile huzuru olmayan bir erkek sana aile huzuru veremez. Zampara bir babanin oğlu da zampara olur. Görgülü kuşlar gördüğünü işler.

Evlilik bir başarı hikayesi değildir. Nasiptir. Kötü bir evliliktense kaliteli bir yalnizlik daha hayirlidir. Sırtınıza kambur yüklenerek tamamlanmiş olmazsiniz.

1
    0 Yorumla
  • Hsuwuehebdj
    Hsuwuehebdj Takip Et
    Xper 6 Yaş: 29 , eic 101%
    5 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 316 cevap paylaştı.

Kadınların standartları var da biz erkeklerin yok mu? Kendi ayakları üzerinde duracak diye kariyer saçmalığına kapılıp giden kadınların kaç tanesi mutfağa girip yemek yapabiliyor? Çocuğun altını değiştirmeyi biliyor? Yaşadığı yeri temizlemeyi bile kölelik sanan bir güruh var. Toplumun yapı taşı ailedir. Kadın ve Erkeğin kurdukları aile de görevleri farklı ve bir birini tamamlayan unsurlardır. Günümüz de Çocuk 3 4 yaşlarına geldiğinde doğru kreşe, anne ise çalışmak için doğru iş yerine. Sonuç? Aile sıcaklığından mahrum çocuklar. Bir erkek ile bir kadının yetiştirdiği çocuk aynı olamaz. Kapitalizm çalışan kadınları güçlü, ev de çocuklarına bakan kadını ise pasif, ezik algısı oluşturdu. Bunun nedeni ise daha fazla tüketim, ucuz işçilik gibi şeyler. Ülkemizdeki aile kavramı maalesef kalmadı. Tükendi. Türk kadını maalesef bu tuzağa çok güzel düştü ve yok oldu.

1
    0 Yorumla
  • BlackWomen126
    BlackWomen126 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 36 , eic 101%
    5 ay

Ben bu genele yayılan kör düğüm bakış açılarını doğru bulmuyorum. Dünyada her karakter ve bakış açısı aynı düzeyde değildir. Ben 35 yaşındayım ve asla beklentim yüksek değil. Mesela yakın vadede evleneceğim allah nasip ederse,2 sene önce aldığım çamaşır makinem ve buzdolabım duruyor, almaya gerek yok yenisini dedim. Sadece aile evinde sade süslemesiz bir isteme nişan bir arada yaptım. Düğün de istemedim, kariyeri olan çalışan ve varlığı yokluğu görmüş bir kadınım. Hiçbir talebimde olmadı, maksatım huzurlu bir yuva kurmak. Para maddiyat el ele verince zamanla olur. Kadınların genelinin beklentilerinin yüksek olduğu kanısına varılmasını yanlış buluyorum. İnsanoğlu maalesef beklentisi yüksek kadınlara odaklanmaktan kıyıda köşede kendi halinde beklentileri aşağıda olan insanları görmezden geldikleri için tüm kadınlar maalesef öyleymiş gibi algı oluşturuluyor.

1
    1 Yorumla
    • zeynep3000
      zeynep3000
      5 ay

Allah mutlu etsin ne guzel

Yorumla
  • 1Dehliz1Zirve
    1Dehliz1Zirve Takip Et
    Guru Yaş: 42 , eic 100%
    5 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.

Bazı standartlarını düşürebilirler ancak bazı standartlarını da yükseltirler yükselttikleri kısımlar daha karakteristik unsurlar aile kavramları gibi durumlarken düşürdükleri kısımlar daha çok görsel unsurlar olabilir seni anlıyorum Yani Neden hala en yakışıklıydı en paralısı görünüşüyle gerçekten bir kadını en iyi şekilde cezbedebilecek cüzdanıyla en güzel şekilde bir yaşam sunacak hediyeler halkası olacak erkekleri Neden hala bekliyor ve istiyorlar gibi düşüncelerin olabilir ama yazılana çizilene sosyal medyada atıp tutulan ha çok itibar etmemek gerek gerçeklik boyutu daha hatta çok daha farklı olabiliyor

0
    0 Yorumla
  • Paranoyak-Maan
    Paranoyak-Maan Takip Et
    Master Yaş: 33 , eic 88%
    5 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 12,1b cevap paylaştı.

Kriter, kocaman bir safsata bana göre.
    Keza, standartlar değil, denklikler belirler iliskinin dinamiğini.
    Nedir bu denklikler?
    Akla ilk olarak maaş, meslek, statü, yaş, görünüş, reklam popülaritesi gibi seçenekler gelir.
    Peki karakteristik tamamlanma, aynı dilden konuşabilmek, birbirini anlayabilmek, saygı çerçevesinde bulusabilmek, yerine göre kavga edip yerine göre barışabilmek?
    Bunların her birisi dört dörtlük olarak asla tamamlanamaz diyemem, bu mümkün ancak en ideal eş adayı bulunduğu takdirde hayatı onunla biçimlendirmek de asıl marifettir.

0
    0 Yorumla
  • seanfey u
    seanfey Takip Et
    Master Yaş: 36 , eic 100%
    5 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı.

Çünkü 30 yaşından sonra insan şunu anlıyor standart düşürünce hayat güzelleşmiyor. Aksine daha çok sinir daha çok pişmanlık geliyor. O yüzden evleneyim de kim olursa olsun kafası kalmıyor. Bir de çoğu 30 üstü kadın zaten kendi düzenini kurmuş oluyor. Evi var işi var alışkanlıkları var. Hayatına birini alacaksa gerçekten hayatını kolaylaştıran biri olsun istiyor yük olan değil. Böyle olunca da idare eder tipler otomatik eleniyor. Şu da gerçek 20’lerinde insan potansiyel satın alıyor. 30’larında ise gerçek halini o yüzden değişir zamanla olur masalı bitiyor. Kim neyse o beğenmiyorsa da zorlamıyor. Kısacası yanlış biriyle evlenip ömür törpülemektense yalnız kalırım daha iyi noktasına gelmek bu kadar basit..

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    5 ay

Düşürseler ne olacak ki?

Evlilik düşünen erkek mi kaldı? Düşünse bile maddi olarak erkekler sadece düşünüyor uygulamaya geçmiyor. En basit ve en ucuz bir evlilik 1 milyon ve resmi nikah sonra kirası fatura derdi mutfak masrafı vs vs oysa en güzel eskorta 1 saat 3k ver keyfini yap hadi eyvallah 👍 bu şartlarda kim evlenmek ister.

Not; Bakirim ve evlilik için bakire kız istiyorum. Bakir olmam etrafımda dönen hiç bir şeyi görmedim bilmiyorum anlamına gelmiyor. Bakir kalmayı tercih ettim çünkü bakire kız istiyorum.

0
    0 Yorumla
  • Blackspot
    Blackspot Takip Et
    Guru Yaş: 36 , eic 100%
    5 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 780 cevap paylaştı.

Elde kalmış mal olmadıkları için kendilerini birine yamama ihtiyacı duymuyorlar çünkü. 30 yaşına kadar evlenmemiş olma sebepleri de seçici olmuş olmaları olabilir. Ki bu erkeklerin de hakkıdır. Yeter ki evleneyim diye evlenip boşanan ya da mutsuz olan insanlarla dolu her yer.

3
    0 Yorumla
  • Zevksizhayat
    Zevksizhayat Takip Et
    Master Yaş: 32 , eic 60%
    5 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.

Tebrik ederim çok güzel soru… kadınları anlamak bu konuda gerçekten çok güç. 30 dan sonra hızlı bir şekilde erkek eliyorlar sanırım egolarına yenik düşüyorlar. Her erkeği peşlerinde pervane istiyorlar ama her erkek böyle değil ki. Kaliteli adam istiyorsan sende ona koşucaksın

1
    0 Yorumla
  • aaydaalabuladaaa
    aaydaalabuladaaa Takip Et
    Yoda Yaş: 31 , eic 100%
    5 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 616 cevap paylaştı.

Saçmasapan bir düşünce tarzı 30 yaşındayım aynı dilden konuşamadığım insanla okeye 4. Bile olmam sen evlenmekten bahsediyorsun standartlar ve karakterlerin uyumu elbette çok önemli. Hayata aynı pencereden bakmak lazım

4
    0 Yorumla
  • YeŞiLGöZLüKıZ03
    YeŞiLGöZLüKıZ03 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 28 , eic 100%
    5 ay

Yaşım otuz değil ama otuzada az kaldı standartlarımı düşürmem düzgün bir kişilik de yaşadım herkesin belli bir sıtandartı vardır benim beğendiğin özellikler davranışlar olursa bakış acısı benim bakış acıma uyarsa o zaman evlilik düşünürüm insan anlaşamadığı birisiyle neden evlensin bunla olur dediği kişiyle evlenmeli olmaz dediği kişiyle evlenilmez yani hayatım da birisi olursa olur olmazsa olmaz yanlız yaşamak da güzel rahat

0
    0 Yorumla
  • Wolfg
    Wolfg Takip Et
    Guru Yaş: 26 , eic 100%
    5 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.

İnsanlar standartları olmadan yaşayamaz. Kendi standardını düşürürse abuk sabuk biriyle tanışır ve ölene kadar belki 50-60 yılını berbat Yaşar bu yüzden kimse sırf evlenmek için kendini düşürmesin. Kafanıza ve gönlünüze uyan biri varsa eyvallah ama uymuyorsa sırf evlilik için kabul ederseniz hayatınızı kendi elinizle mahvedersiniz

0
    0 Yorumla
  • JOOLY
    JOOLY Takip Et
    Xper 7 Yaş: 36 , eic 100%
    5 ay

Küçük hanım bu tezi kim yazdı merak ediyorum. Evde kaldilar aslinda bir standartı yok.. o dediğiniz kadınlar kaliteli mimar mühendis avukat dr vs saysan 1 elin parmağını geçmez. bu yüzden bu soru mantıksız olmuş topluma karışın evde çok kalmayın diyorum..

0
    0 Yorumla
  • Mehlikâ_Sultan
    Mehlikâ_Sultan Takip Et
    Xper 6 Yaş: 33 , eic 100%
    5 ay

Var olan bir huzuru olan insan, tatlı balon vaatlere kanmaz. Kendi değerinin farkındadır. Her anlamda mutlu olacağı birini istemek kibir değil, bilinçtir. Evet, yalnızlık biraz korkutabilir ama yanlış insanla olma korkusu kadar korkutmuyor.

5
    1 Yorumla
    • Augustus71
      Augustus71
      5 ay

Çok doğru ✅

Yorumla
  • LonelyThinker
    LonelyThinker Takip Et
    Bilge Yaş: 34 , eic 100%
    5 ay

Çünkü 30’dan sonra insan neyi kaldırıp neyi kaldıramadığını çok net öğreniyor. Bu standart meselesi kibirden değil, tecrübeden geliyor.
    Belli bir yaş üstü kadınlar genelde yanlış biriyle evlenmek yalnız kalmaktan daha yorucu diye düşünüyor ki haksız da değiller.
    İdare etmek, öğretmek, sabretmek aşk değil; güzellik de her şeyi tolere edemez.
    Belki düzelir, sanki değişir ile zaman geçiremez.

Mesele aslında evlenmemek değil, yanlış hayatı seçmemek.

0
    0 Yorumla
  • Pamuksekerofficall
    Pamuksekerofficall Takip Et
    Guru Yaş: 31 , eic 100%
    5 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.

Yaşla bir alakası yok güçlü ve kendi ayakları üzerinde duran kadın kendi düşünce ve yöntemlerine sahip şöyle düşün biri olsa da olmasa da onun için fark etmez artık hayatını kolaylaştıran yük olmayan birini ister ben kendimi taşıyorum demenin hali

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (18-24)
    5 ay

Niye düşürsünler? Okumamış ya da çalışmayan kadınlar sanıyor ki herkes onlar gibi bir an önce "koca bulup hayatını garantiye almak" istiyor.

Ömür boyu beraber yaşayacağın insan için iyi kriterlerin olması tercih değil, zorunluluk. Tabii hayatta kalmak için eşlerine bağımlı değillerse seçici olabilirler.

1
    0 Yorumla
  • Herkesböyle
    Herkesböyle Takip Et
    Bilge Yaş: 29 , eic 100%
    5 ay

Kardeşim, bu giysi almak, manavdan patates soğan almak mı?)) kişilik, karakter ve hayati mesele, özgürlük, hak hukuk, aile, geleceğe dair mesele herkes için farklı ölçümler var herkes dengi dengine

2
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    5 ay

Keşke 15 - 25 yaş grubu kızlarımız da hani net olsa da maalesef kötü bir deneyim yaşayamadan da ne istediğini bilmiyor hani hiç mi kızlar arasında böyle konuşan yok hiç mi ablalarından duymuyorlar bilemiyorum gerçi ablaları nasihat vermiyordur hani evlenmeden öptürme kendini bile diye sanmıyorum

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    5 ay

Niye düşürsun, herkes dengini ister. Ayrıca kadınlar zaten bir erkeğe muhtaç değil günümüzde, erkekler muhtaç, fedakarlık yapması gereken taraf erkek, onlar bile adım atmayı bilmezken, iyi ve güzel kadın için mücadele etmeyi bilmezken kadın bunu neden yapsın. Boşversene

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    5 ay

Düşürmez çünkü arz talep meselesi, erkekler sayısı çok kadın sayısı az, böyle olunca kadın daha değerli hale geliyor, kadınlara talep artıyor, bunun tam tersi durumu Rusya'da görebilirsin kadın sayısı çok olduğu için daha değersiz, dolayısıyla beklentileri daha düşük, şahsen ben Türk kadınlarının taleplerini karşılayamayacağım için yabancı alternatiflerine yöneldim çünkü beklentileri Türk kadınlarına nazaran daha gerçekçi ve karşılanacak türden.

0
    0 Yorumla
  • multiplexer
    multiplexer Takip Et
    Bilge Yaş: 38 , eic 100%
    5 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 475 cevap paylaştı.

standarti dusurebilirsin de seni mutlu etmez o.

Mesela diyelim bir insanin hic arabasi yoksa ikinci el bir toyota alsa cok mutlu olur. Ama yillarca son model mersedese binen birisi toyotaya binmek zorunda kalirsa mutsuz olur.

1
    0 Yorumla
  • H2__O
    H2__O Takip Et
    Guru Yaş: 47 , eic 98%
    5 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 705 cevap paylaştı.

Niye düşürsün ki?
    Bütün hayatını gerçekte istemediği biriyle mi geçirsin?
    Tabi ki istediği standartlarda insanla hayatını birleştirmek isteyecek.
    Aynısı erkekler için de geçerli, erkekler de evlilik için standartını düşürmemeli asla.

0
    0 Yorumla
  • kadir041
    kadir041 Takip Et
    Bilge Yaş: 36 , eic 100%
    5 ay

Evlenmek için bazı kriterler asla düşmez. düşerse de evlenecek kişinin hayatını mahvedecek bir insan düşme ihtimali çok yüksek, temel belli:islam hassasiyetler, edep, ahlak, haya, yalansız insan,, bunların eksiltilecek halimi var

0
    0 Yorumla
  • ölümmeleği00 m
    ölümmeleği00 Takip Et
    Master Yaş: 26 , eic 100%
    5 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.

Özür dilerim ama sorunun saçmalıgı gerçekten canımı sıktı bir insanın ileri taşta olması onun standartlarımı düşürmesini gerekiyor bune saçma bşr fikir

1
    0 Yorumla
  • Oornitorenkk
    Oornitorenkk Takip Et
    5 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 315 cevap paylaştı.

Zaten evlenemiyor kimse bari standardi yuksek desinler 😂 gönlünün sevdiğini alsın herkes bazisinin iki üç tane var bizimkini bıraksın boşta kaldık

1
    0 Yorumla
  • gizay0101
    gizay0101 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 26 , eic 100%
    5 ay

ortalık keko ruh hastası manyak doluyken niye insanlar kriterlerini düşürsünler ki Ki kadınların kriterleri de çoğunlukla sadık olsun güvenilir olsun aldatması saygısı olsun

1
    7 Yorumla
    • AfiliYlnzlık
      AfiliYlnzlık
      5 ay

He canım he bilmesek yutucaz bunları, sadece bunlarmış kriterleri 😂😂

Yorumla
    • gizay0101
      gizay0101
      5 ay

siz kadının saçını gözünü ten rengini püsssssiyi bile seçiyorsunuz canım biz boy pos fiyince mi sıkıntı oluyor

Yorumla
    • AfiliYlnzlık
      AfiliYlnzlık
      5 ay

Ee boş kafa kendi söylediğini kendin yalanlıyosun işte örnek sensin ahaha bende bunu diyorum her şeye bakıyosunuz gelip burada bide yalan söylüyosun yok sadece sadık olsun yeter falan diye. Bi insan kendi söylediğini nasıl yalanlar ya ahaha komedi yemin ederim 😂😂 sen o boy posun yanına daha çok şey ekle okdr değil o istekler

Yorumla
    • gizay0101
      gizay0101
      5 ay

Sen genelleme yaptığın gibi ben de genelleme yaptım benim 1:30 yıllık sevgilim var ve normalde kriterlerimin hiçbirisine uyan birisi değil uzun boy isterdim benimle aynı boyda esmer severdim sarışın yani herkes birbirine genelleme yaparak konuşamazsın erkekler çok fazla şey istediği gibi kızlar da isteyebilir bunda herhangi bir sakınca yok şikayetçiysen de kendine göre birini bulursun ben ne yapayım

Yorumla
    • AfiliYlnzlık
      AfiliYlnzlık
      5 ay

Ya kardeşim sen ne kendi yazdığını biliyosun ne de neyi savunduğunu biliyosun Allah aşkına. Bırak tamam 😂

Yorumla
    • gizay0101
      gizay0101
      5 ay

ya he 👍

Yorumla
    • AfiliYlnzlık
      AfiliYlnzlık
      5 ay

Ok ok

Yorumla
  • McCaLLs
    McCaLLs Takip Et
    Guru Yaş: 29 , eic 49%
    5 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı.

30 yaşından sonra kadının evlilik için standardı mı kalıyormuş.
    O yaştan sonra çoğu ya kedi annesi oluyo ya koca peşinde koşuyo.
    Standartları, prensipleri olan kaliteli, feminen kadın çok az

1
    0 Yorumla
  • MürdümKadife
    MürdümKadife Takip Et
    Yoda Yaş: 30 , eic 100%
    5 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 336 cevap paylaştı.

Neden düşünsünler? 30 yaş üzerinde olmak kusur değildir. Olgunluktur. Birinin olgunlaştıkça standartlarını düşürmesi mi gerekir?

2
    0 Yorumla
  • Qasanovaa
    Qasanovaa Takip Et
    Guru Yaş: 27 , eic 100%
    5 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 630 cevap paylaştı.

O yaşa kadar gelip şarap misali yıllanmış görmüş geçirmiş akıllı kadın daha fazla kriter ister neden çıtayı düşürsün ki toy değil sonuçta 😅

2
    0 Yorumla
  • F34RL3SS
    F34RL3SS Takip Et
    Bilge Yaş: 33 , eic 100%
    5 ay

Çünkü o zamana kadar partylerde skişip her haltı yiyp arkalı önlü kullandirdktan sonra beta bir erkek ile evlenmeyi düşünürler çünkü onları ancak ezikler alir

0
    0 Yorumla
  • sevgisizprens34
    sevgisizprens34 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 40 , eic 100%
    5 ay

Kafasındaki doğru kişi olmamas yanlız kalmak daha iyi kafası larda ondan ve tabi özgür olmakta var özgürlüğü kisitlanacaksada buna degmeli diyede susunuyorlar

0
    0 Yorumla
  • yorgunmoruk31
    yorgunmoruk31 Takip Et
    Yoda Yaş: 29 , eic 100%
    5 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 439 cevap paylaştı.

düşürmediğini düşündürten ne acaba? yaşıtları bakmıyor diye 40 yaş civarına okey olmuyorlardır sadece. eskisi kadar şöyle olsun böyle olsun demiyorlar ama hala çoğu 40 yaş üstüne bakmıyor

0
    0 Yorumla
  • Adı_yok1
    Adı_yok1 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 35 , eic 100%
    5 ay

Bunu standartları düşürmek değilde , mutlu olacağını düşündüğü standartlardan vazgeçmiyor demek daha mantıklı olur. Bence de mutluluğu istiyorsa düşürmemeli

0
    0 Yorumla
  • Tendenönceruh
    Tendenönceruh Takip Et
    Master Yaş: 47 , eic 33%
    5 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı.

Yaş ile birlikte beklenti ve seçicilik daha da artıyor
    Ben bunu normal karşılıyorum
    Korku ve telaş ile hayatı çekilmez kılacak bir karakter ile kimse evlenmek istemez

0
    0 Yorumla
  • Tutkuluromantik
    Tutkuluromantik Takip Et
    Yoda Yaş: 31 , eic 95%
    5 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.

Aslında bunun Birçok nedeni olabilir ama bana göre Hem güzel istese talibi çok Bir de birçoğu ekonomik özgürlüğünü eline almış Kimseye ihtiyaç duymadığı için standartlarını düşürmeye gerek duymuyor

0
    0 Yorumla
  • KezbanŞirin
    KezbanŞirin Takip Et
    Bilge Yaş: 26 , eic 100%
    5 ay

Neden düşürsünler?
    Erkekler niye kendini geliştirmiyor da kadınlar standart düşürüyor yani?

3
    5 Yorumla
    • Kâl-Ell
      Kâl-Ell
      5 ay

Düşürmezse evde kalır. Erkek istediği yaşta evlenir, kadında öyle değil, biyolojik zaman sıkışıklıgı var sizde

Yorumla
    • ConejoEstrella
      ConejoEstrella
      5 ay

ne alaka bck evlenir erkek

Yorumla
    • ConejoEstrella
      ConejoEstrella
      5 ay

asıl kadın istediği yaşta evlenir zaten erkekle evlenmeye de gerek yok ne işe yarıyonuz

Yorumla
    • ConejoEstrella
      ConejoEstrella
      5 ay

sizin iş 30da bitiyor

Yorumla
    • Prekursor2
      Prekursor2
      5 ay

@Kâl-Ell asıl kadın istediği yaşta evlenir Facebook’ta dolandırılan dayı dolu ortalık Türkiye’de evlenecek kadın bulamıyorlar Özbek Azeri kadınları bunların paralarını alıp kayboluyor 😄😄

Yorumla
  • YalnızKadınnn06
    YalnızKadınnn06 Takip Et
    5 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 724 cevap paylaştı.

O aptal sektöre girmek için neden standartlarını düşürsün? Kendi kendini rezil etsin ne mantıksız bir soru.

1
    0 Yorumla
  • -Afrova-
    -Afrova- Takip Et
    Guru Yaş: 29 , eic 100%
    5 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.

Neden düşürsün? Manavdan elma mı alıyorlar. Adı üstünde eş. Hayatın boyunca yanın da olcak. Kendine uygun olmayan biriyle kadın niye evlensin

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (18-24)
    5 ay

Doğal olarak evde kalmış oluyorlar onlardan daha genç taze kızlar var yaş arttıkça kadının verimi düşer doğurganlığı azalır bilimsel olarak
    25 yaşındaki kadınla 30 küsür yaşındaki kadının doğurduğu çocuk sağlık açısından farklı olur

1
    0 Yorumla
  • selamdünyalii
    selamdünyalii Takip Et
    Xper 6 Yaş: 24 , eic 94%
    5 ay

Çoğunun pek ciddi bir standartı zaten yok. Evleneyim derdine karakterden vazgeçip başlarına bela alacaklarına evlenmesinler daha iyi.

1
    0 Yorumla
  • qüneşinsahibi
    qüneşinsahibi Takip Et
    5 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 614 cevap paylaştı.

Nedn düşürsünler evlilik sonuçta bu. Düşürüp de nerde çer çöp var onla mı uğraşsınlar

2
    0 Yorumla
  • lucedisophia
    lucedisophia Takip Et
    Bilge Yaş: 49 , eic 100%
    5 ay

Çünkü tam da standartlarını anladıkları yaştalar, neden düşürsünler ki, o yaştaki kadını her gence tercih ederim.

0
    0 Yorumla
  • Cahilmiyimben
    Cahilmiyimben Takip Et
    Xper 6 Yaş: 20 , eic 100%
    5 ay

O yaşta ki bir erkek standartlarıni düşürmek yerine yükseltiyor 1820 lik kız istiyor ona laf yok kadına mi var

0
    0 Yorumla
  • günes121212
    günes121212 Takip Et
    Master Yaş: 26 , eic 100%
    5 ay

En iyisini yapıyorlar her hangi biriyle olmaktansa yalnız olmayı seçiyorlar hayatları böyle kurtuluyor kimse bunu görmüyorsa bile

0
    0 Yorumla
  • Grbryrb
    Grbryrb Takip Et
    Bilge Yaş: 31 , eic 92%
    5 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 360 cevap paylaştı.

canım değiller o yüzden 😂😂 bende 30 yaşındayım ama evliyim suanki yaşımda evlenecek olsam asla düşürmezdim 😂😂🙈

0
    0 Yorumla
  • Tokdüşünür
    Tokdüşünür Takip Et
    Yoda Yaş: 33 , eic 99%
    5 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 434 cevap paylaştı.

Zaten evde kaldık niye elin fakiri ile uğraşayım diyor. Kötünün iyisini seçmek derler ya bayanlarda onu yapıyor işte

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    5 ay

Standartlarını düşürmüyor değiller. * önce evlenicek adam bulamıyorlar... Fb yaşıyıp gidiyor erkek... Onlar boynuna zenciri geçiricek adam arıyor bulamıyor... Bulamıyınca da standartlarıma uygun yok napıyım? oluyor.(Mazeret)

0
    0 Yorumla
  • bthnn34
    bthnn34 Takip Et
    Yoda Yaş: 30 , eic 100%
    5 ay

Evlilik için yaş ve standart neden düşsün ki, ilerde keşkelerle yaşamamak için hiçde taviz vermeye gerek yok kadın erkek fafketmez bence

0
    0 Yorumla
  • endmuhh
    endmuhh Takip Et
    Master Yaş: 33 , eic 31%
    5 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı.

bılmem. oyle miler. bence 30 yas üstü hani düşmesi gerekir diye dusunuyorum. hani artık genc yaslar geride kalıyor o zamanlar yavas yavas.

0
    0 Yorumla
  • Ayabasanmaymun s
    Ayabasanmaymun Takip Et
    Master Yaş: 29 , eic 99%
    5 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 8,3b cevap paylaştı.

Evlenmiş olmak için evlenilmeyeceğini biliyorlar çünkü. Bir de kariyeri varsa saçma sapan insanlara katlanmak istemiyorlar

0
    0 Yorumla
  • davetsizmisafirrrrrr
    davetsizmisafirrrrrr Takip Et
    5 ay

Evlilik önemli , öyle rastgele biriyle ömür mü geçer herkes kendini ne istediğini bilip ona göre seçici olmalı erkekler de öyle.

0
    0 Yorumla
  • ÖMERBORABALAMİR1
    ÖMERBORABALAMİR1 Takip Et
    Guru Yaş: 34 , eic 100%
    5 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.

Standartlar derken?
    Mesela standartları örneklendirir misin?🤣🤣

Sadece merak ettim neymiş ya çok eğleneceğim kesin hadi söyle lütfen 🤣

0
    0 Yorumla
  • zeki38
    zeki38 Takip Et
    Yoda Yaş: 41 , eic 75%
    5 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 626 cevap paylaştı.

Sanırım bazı şeyler kolay pes edilecek kadar basit değil 😏 İnsan kendini değerli hissettiği sürece standartlarını korur.

0
    0 Yorumla
  • Sauvagebey
    Sauvagebey Takip Et
    Yoda Yaş: 27 , eic 100%
    5 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.

Evlenme zorunluluğu mu var kardeşim? Evlenmiş olmak için mi evlenecekler? Aksine yaş aldıkça standartlar iyice yükselir, daha olgun hareket edilir

0
    0 Yorumla
  • babacan5255
    babacan5255 Takip Et
    Guru Yaş: 40 , eic 100%
    5 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.

Kibri egosu ve gelecek beklentileri artıyor ama gelecek verecek olanın geçmişi parlak olmayana bunu vermediğini anlamaları imkansız.

0
    0 Yorumla
  • leonidas_3
    leonidas_3 Takip Et
    Master Yaş: 40 , eic 100%
    5 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı.

Çünkü herşeyi tek başına yapmışlardır bi çoğu çalışıyordur ve seçiciler istekleride yüksek olacaktır haliyle diye düşünüyorum

0
    0 Yorumla
  • VolkanSHNN
    VolkanSHNN Takip Et
    Yoda Yaş: 42 , eic 99%
    5 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.

bu yaşa kadar evlenmedim bu saaten sonra standart düşürmez hatta yükseltir. bekledim bari değsin gibi.

0
    0 Yorumla
  • Devamını Gör (159)
Devamını Gör(204)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Neden 30 yaş üstü güzel kadınlar evlenmek için standartlarını düşürmüyor?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

30 yaş üstü kadınlar evlilik için tercih edilmiyor mu? 33 cevap verildi
30-35 yaşlarındaki zengin, eğitimli ve güzel kadınlar neden evlenmek istemezler? 25 cevap verildi
Güzel, elit, zengin ve kültürlü 34 yaşındaki kadınlar neden evlenmek istemiyor? 30 cevap verildi
30 yaş üstü kadınlar evlenmiyor mu? 10 cevap verildi
30 yaş üstü güzel kızlar neden evlenmiyorlar evde mi kalıyorlar acaba? 17 cevap verildi
30 yaşında kariyerli güzel bir kadın evlenemez mi? 28 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Sizi alan yaşar mı sürünür mü?
  • Sosyal medyada iletişimci olanlardan mısınız?
  • Bir kitaba yolculuk yapma şansınız olsa bu hangisi olurdu?
  • Türkiye de Alınabilecek en mantıklı en güzel araba nedir sizce?
  • Şarkıları hikayesi ve sözleri için mi dinliyorsunuz, yoksa melodi mi sizi daha çok etkiliyor?
  • Bu sitede hoşlandığınız birisi var mı?
  • Vazgeçmeyi başarabilir misiniz, sizve bu hayatın sonu mu?
  • Karşı cinsinizi hangi meslekte gördüğünüzde daha çok hayranlık uyandırıyor sizde?
  • Hiç sevgini sakladın mı?
  • Dünya Kupasında Juju Büyüsü yaparak takımını zafere ulaştıran taraftar gündem oldu! Sizce etkisi olabilir mi?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨