Şu yaşıma kadar göbekli kel burnu bozuk her tür tiple tanıştım. Halbuki istediğim azıcık tipi iyi olsundu. Fiziksel özelliklere çok bakıyorum. Yakışıklı bulma ihtimalim var mı bu yaştan sonra
32 yaşımdan sonra yakışıklı bulma ihtimalim var mı?

Şu yaşıma kadar göbekli kel burnu bozuk her tür tiple tanıştım. Halbuki istediğim azıcık tipi iyi olsundu. Fiziksel özelliklere çok bakıyorum. Yakışıklı bulma ihtimalim var mı bu yaştan sonra
Nedir sizin bu yakışıklı bulma takıntıniz? Çok yakışıklı birine denk geldin diyelim her şey iyi gidiyorken sana hiç huzur vermiyorsa hep kendini mutsuz hissedersen...
Sporu bıraktım bırakalı göbek var ✔️
Burun biraz yamuk ✔️
Saç yok, kelim ✔️
Dear Queen Elizabeth, belki de düşündüğünüz gibi bir güzelliğiniz yoktur, o yüzden "böyleleri hep karşınıza çıkıyordur" ?
Yaşın geçiyor, bunama evresindesin.. Sarkma, buruşma olunca "benim gibi keller dahi" sana bakmayacak, tadını çıkar..
Normalde böyle ağır konuşmam, ama sen dibine kadar hakettin. 😂
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!Azcuk göbüşüm var yakışıklımıyım bilmiyorum
Kime göre yakışıklıyım kime göre tipi değilim.
Ama şunu çok iyi biliyorum bazen bazıların beğenmediği sen beğenirsin senin beğenmediklerini başkası.
Bir görmek lazım seçenekleri , kıyaslamak lazım ben kendime güveniyorum tip ve fizik konusunda sende güveniyorsan yaz görüşelim. 😉
İstemek senin de hakkın ama güzel ya da zengin değilsen istediğin şeye ulaşman zor. Bir de nasıl bir ilişki istediğine göre bulabilme oranın değişir
Eğer sen kendine iyi bakıyorsan, kriterlerine uymayan kimseyi hayatına alma. Yalnızlığını da ölçülü yaşa yoksa kriterlerin gitgide daha da düşer. Kriterler düştükçe daha çok göbekli, kel, bakımsız tiplerle uğraşırsın.
bende şu an 32-33 yaşındayım göbekli kel flan değilim tabi görmen lazım hijyene kılık kıyafete her türlü özen gösteririm temiz titiz olmalı karşımdakide
Belli olmaz kısmet bu işler ama yaşlandıkça şansın azalıyor
Onlarda sıraya girmiştir aman evde kalmış kadını arıyorlar
Tabi bilimde öyle diyor misal 35 ten sonra çocuğun olursa iyi elini çabuk tut derim
Bu yaştan sonra öyle çokta yakışıklı olaylarına girme bence insanlığına önem ver daha çok..
Peki ben ne yapıyım 33 yaşındayım bu yaşıma kadar hiç sevgilim kız arkadaşım bile olmadı hep yalnız kaldım
yani türkiyede güzel ya da yakışıklı az baya , ben yakışıklımıyım bilmiyorum ama benimde tek tük sevgilim oldu beğenemiyorum kimseyi bu yaştada sana zor olur bence o tip erkek
bu benim 40 ımdan sonra adriana lima gibi bir kız aramama benziyor
Şimdi aramanin tam sirasi ablacim senin yasina ragbet yapan onca genc citir var OQJDNC
şansın çok düşmüş
Tuh ya uzun olmak vardi
Sen güzel misin ki ya da vasfın ne?
40+ olup genetiği iyi olanlara bakarsan var
Var ama yaşıtın zor ya
Güzelsen bulursun tabi.
yakışıklının seni bulma ihtimali var mı
Olabilir neden olmasın
Bi’Bot Seçimi
Çok Süper Görüş