Aşka bakış açısı değişebilir tabii ki, yine de yalnız olmaktan keyif alan biri için birine bağlanmak zor olabilir. Sizce yalnızlıktan keyif alan biri aşık olabilir mi?
Yalnızlığı seven biri için aşk, 7/24 dip dibe olmak değildir. Yanındayken bile kendi gibi olabildiği, beraber susabildiği ve o yalnızlık konforunu bozmayan birine aşık olur. Yalnızlığı seven birinin aşkı biraz geç gelebilir veya farklı görünebilir ama başladığında çok sağlam olur. Çünkü o kişi, kendi dünyasını yıkıp yerine bir dünya kurmaya değil, o güzel dünyasına seni misafir etmeye karar vermiştir.
Yalnızlık Allah'a mahsustur. İstediği kadar asi, istediği kadar sigma olsun her insan bir eşe ihtiyaç duyar. İstisnasız hepsi. Selda bağcan gibi 70 yaşına kadar evlenmemiş kişiler evlenememiştir ve içten içe yalnızlık duyarlar ama bunu dışa vurmazlar. Fıtratımızda yalnızlık yok.
Yalnızlıktan keyif almak, aşık olmaya engel değil, hatta bence büyük avantaj 💫 Çünkü kendiyle iyi olan insan, ilişkide de daha az ihtiyaç bağımlısı oluyor, daha sağlıklı seviyor. 🙃
Zor olan şey bağlanmak değil, alanını koruyabilen doğru kişiyi bulmak aslında. Hem yalnızlığını hem sevgilini aynı hayata sığdırmak mümkün. 💕
Sen kendi yalnızlığını seviyor musun, yoksa mecbur kaldığın için mi yalnızsın? 😌
Zor ama olabilir gerçi olsa bile kolay kolay aşka kapılmaz bence.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
5 ay
Sahsen ben olmak istiyorum. Hep yalniz biriyim ama bazen diyorum bir sevgilim olsa elimden tutsa sarilsa yanimda olsa dertlerimi dinlese opussek koklassak. Ama daha zaman var. Hayatimin askini ne zaman bulursam artik.