Yalnızlığın huzuruna alışmış biri sevgililikte zorlanır mı?

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
- Yalnızlığa alışmış bir insanı sevmek zordur.
+ Neden?
- Çünkü tek yaşadığı hayatına girmek istiyorsun. O hayatı paylaşmak onunla bütün olmak istiyorsun. Ve o buna hazır değil.
+ Ama eğer o da severse?
- Yalnızlığa alışmış biri eğer seni seviyorsa onu kaybetme. Çünkü seni bir daha öyle seveni bulamazsın.
Şahsen ben zorlanıyorum. 23 yıldır itinayla hayatıma birilerini almıyorum ve bazen şans vereyim diyorum ama yok benden olmuyor. Doğru zaman ve doğru insan ikilisi olunca sanırım kalbimin kapılarını açacağım.
Cevap
30Cevap
Aaa bu ben, zorlanabilir. Ona her zorlukta elinı bırakmayacak biri lazım 😌
Zorlanır ama ona da alışır zamanla😀
Yalnızlık pek huzur vermez. Sadece ek sorumlulukları gideririr. Buna hazır olmayan bir kişi de sevgililikte zorlanır.
Bu ben olabilir, o kadar alışmışım ki. Yeni insan tanımaya gücüm yok. Kimseye de güvenim kalmadı, yalnızlık iyidir acıtmaz
Yalnızlığı çok seviyorum ya kendi kendimin patronuyum. Keyifli geceler..
Evet zorlanır bence kendimden biliyorum yanlızliğa alışınca sevgiliye haber verme nereye gittin nerden geldin bunlar yanlızlığa alışmış kişiye zor gelir
Evet, zorlanır. Kendi hayatından ödün vermek istemez. Hayatıyla ilgili bir değişiklik de yapmaz istemez çünkü yalnızlığın huzurunda kendince kurduğu bir düzen vardır.
Alışana kafar zorlanır çünkü kısıtlama olacak paylaşım olacak olacak da olacak serbest Bi ilişki günümüzde pek yok özgürlük daralması belki bunalıma bile sokar
Şahsen ben galiba zorlanırım uzun zamandır yalnızım ve bu benim için daha iyi oluyor. Ne zaman birini hayatıma alsam keşke yalnızlığımı bırakmasaydım dedirtiyor...
Yalnızlık herzaman huzur değildir.
Bazen karabasan da oöuverir.
Sevgililikte zorlanacağını sanmam.
Hiç aşk hayatım olmadığından dolayı, sevgili bulmakta çok zorlanıyorum. Yalnızlığa aşırı derecede alışmışım.
İnsanlar her ne kadar kabul etmese de düştükleri olan bir hayvandır ve hayvandır gibi sevismek zorundadır
Bi noluyo falan der yani bi şok olur mesela ben olurdum yani yalnızlığa alışmışım o şeyden olursa ne yapacağımı bilemem 🤷🏻♂️
Ne kadar huzur verici olsa da bir yerden sonra illa ki sıkacak o yalnızlık değişiklik isteyecek hayatında. Kimse devamlı yalnız kalmak istemez
Valla zorlanır ya Benim hiç olmadı mesela düşünüyorum bazen olursa nolur diye bilemiyorum. Zorlanırım herhalde
Gereksiz kişiler olacağına mükemmel bir yalnızlık tercihimdir.🙌🏻
yalnız olunca kanatsız melek olursun iki kişi olunca kanatlı melek kızılderili atasözü
Ben kafa dengim birini bulamıyorum o yüzden yalnızım. İnsanlardan çok soğudum şu son zamanlarda
Bence zorlanır, hayatına birini dahil etmekte zorluk çeker veya ilişki yürütmekte
Sanmıyorum, hersey sevmekten geliyor .. inanmak çok önemli... cok sevilmeler dilerim
Yani bu konuda iki kişinin ortak yaptığı konular var ise bir sorunları olacağını sanmam
Kesinlikle zorlanır, yalnızlığa alışmış birisini bu konuda yoldan çevirmek oldukça zahmetli.
Ben yalnız yaşamaya karar vermiş bir vatandaşımdır.
Tökezler durur yol yakınken döneyim der yine dönmez gel git yaşabilir taa kiii yolunu buluna kadar
Huzurlu bir yalnızlık huzursuz bir sevgililikten üstün olsa gerek.
Rahatım bozulur benim. Günaydın mesajı ile uğraşacak durumda değilim
Ben çok zorlanırim herhalde çünkü hiç ilişkim olmadı ve bu duruma alışık vaziyetteyim
Çok zorlanır, yalnızlık bağımlılık yapar.
Yalnızlığın huzuruna alışmış birini, ancak ve ancak hayallerinin ötesinde olabilecek biri değiştirebilir
Başta bocalar ama içine girince alışır. :D
Fazlasıyla evet diyorum ama kendi adıma 😕
yalnızlığın huzuru yok yalnızlığı benimsemiş insan sevgililikte kaybetmekten korkmaz ondan rahat olur
zorlanmaz. ne kadar yalnizligi severseniz sevin sevdiginiz kisiyi surekli yaninizda istiyorsunuz
Hayir bence sen ona çok iyi gelirsen daha iyi olur aranız çünkü kimse sizin iliskinizi bozamaz
Evet başlarda zorlanır ama alışınca da tadından yenmez 😋
Evet ama alıştır sonra
Sevgilinin heyecanına bağlı
Zorlanıyor ya hiç kaldıramıyor
alışır bence çok zorlanmaz
evet yalnızlıga alıstm :D
Çok zorlanıcam gibime geliyo ama du bakalım
Yok bence bu kişinin karakterine bağlı
Kismen yani huzur kaçıran taraf olur😀
Sonuçta hep yanlız değildi zorlanmaz bana göre
Evet sıkılır bir süre sonra daralma gelir ve kaçar
Yalnızlık huzur vermez sallamayın