Hoş geldin 🥳❣️😇 yokluğun belli oldu. Cevabıma gelecek olursam eğer aşk yalnızlığa çare gibi görünse de doğru kişiye, mutlu edecek, değecek kişiye hissedilmezse eğer yalnızlık daha iyi diye düşünüyorum.
13 Yorumla- 1 yıl
Teşekkür ederim Liloşum🥰
Sen yokken de ben çok fark etmiştim🙂
Evet katılıyorum sana çok🌸 - 1 yıl
🥰🥰🌺
En İyi Cevaplar
hayır, aşk bir karşılaşmadır ve yalnızlık hissini doldurmak için kullanılmamalıdır, başka biriyle yaşamadan önce kendinizle yaşamayı öğrenmelisiniz. Duygusal bağımlılık ve yalnızlık duyguları bir ilişkide ve aşka bağlılıkta iyi bir karışım oluşturmaz. Aşkın herkes için faydalı ve iyi olabilmesi için, bağımsız olmayı ve karşınızdaki kişi olsun ya da olmasın kendinizi tatmin olmuş hissetmeyi bilmeniz gerekir. Yalnızlık çoğu zaman bir boşluk hissinden kaynaklanır ve kişi aşkı bulsa bile bazen bu yalnızlığı ve boşluğu hissetmeye devam eder. Her şeyin bir dengesi olmalı ve sevmek için her iki tarafın da tam olması gerekir. Elbette aşkta bir tamamlayıcılık vardır ve kaçınılmaz olarak duygusal olarak bir şeyleri doldururuz, ancak bu bizim bireysel bütünlüğümüze katkıda bulunan şeydir. Aşk, onu kötü yaşamak zorunda kalmayacak kadar kutsaldır.
10 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. Yalnızlığı seviyorum. Onunla mücadele etmem. Fakat bazen hayatımıza birileri girmek için çabalıyor, bizi konfor alanımızdan çıkarıp sonrada hiçbir şey olmamış gibi ölü taklidi yapıyorlar. Oysaki en çok isteyenlerde onlardı. O zaman bende her şeyi başa sararım diyorum. Yine peşimden koşmaya başlıyorlar. Yalnız bu seferki koşmalar, çabalar işe yaramayacak ahaha :D
15 Yorumla- 1 yıl
Amann bebek onlar hayalet erkekler görmüyoruz bile😅💅🏻
u 1 yılKız hep de beni buluyor. Kız gibi kovalanmak istiyorlar. Ben kovalamayınca tekrar her şey başa sarıyor. Bu arada özlendin çiçeğim 💎
- 1 yıl
Hahaha şştt aramızda🤫🤫😄 beni de buluyor ama onlara onların dilinden konuşmak lazım ifade ettiğin gibi😅
Cansın güzellik sen olmadığında da fazlaca belli oluyordu iyi ki varsın özlediklerimdendin.♥️
u 1 yılYaaa 😍❤
- 1 yıl
Gerçekler♥️🌺
- Aşk İlişkileri konusunda 268,2b cevap paylaştı.
u 1 yılHoş geldin komşum 🌸😌 yokluğun belli oldu sitede iyi ki gelmişsin.. aşkı sadece yalnızlıkla mücadele için kullanıyorlarsa tabi ki de çare değildir insan yine her türlü yalnız kalır.. önemli olan aşık olmaktır yani yürekten sevmek ve değer vermektir ama günümüzde bunu yapabilen insan sayısı çok az maalesef.. bende yalnızlığa çoktan alıştım zaten.. ve dert etmiyorum
13 Yorumla- 1 yıl
Teşekkür ederim komşum çok zarifsin hoş buldum. Sende iyi ki hep varsın ve biraz yok olsan anında fark ediliyorsun🌺🪷
Aynen öyle "yürekten sevmek..*⭐👍🏻 - 1 yıl
Rica ederim komşum ne demek 🪷 🌺🌸🥳
- 1 yıl
🌸
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
45Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 21,4b cevap paylaştı.
u 1 yılAsla değil, çare olarak görüp bu yola adım atmak ardından daha büyük yıkımlar getirebilir
22 Yorumla- 1 yıl
Evet sonuçları üzebilir haklısın🙂
- 1 yıl
☺️☺️
- Aşk İlişkileri konusunda 6,9b cevap paylaştı.
1 yılHayır çare değildir, aşk bu kadar kolay olan bir duygu değil...
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 65,9b cevap paylaştı. Yalnızlık daha iyidir. Aşk sıkıntılı
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı.
s 1 yılAskolog gelmiss cnxkdmd İnsanların cogu aşksızlıktan yakınıyor. Sevmek, sevilmek istiyorum diye ‘’ağlıyor’’. Askı buldukları zaman ise asla degerini bilmiyorlar eger bilseler hayatlarındaki kisiye karsı sadık, saygılı, anlayıslı olurlar. Yani buradan cıkan durum şu ki; insanlar sırf yalnız kalmamak icin hayatlarında birinin olmasını istiyor.
13 Yorumla- 1 yıl
Ya çok tatlı aşkolog kelimesi🩵
Evet geldim🙂
Dediklerin harfiyen doğru her zamanki gibi🌸 - 1 yıl
Hos geldin 🩷
- 1 yıl
Hoş buldum🌸
1 yılGerçek bir aşk bir çok şeye çaredir aslında. Sırf yalnız kalmamak için ilişki yapmak ise karşıdaki kişiye büyük haksızlık.
11 Yorumla- 1 yıl
Aynen öyle haksızlık ve duygusal anlamda aldatma😌
1 yılAşk daha büyük beladır bence. Bu devirde görüyoruz artık ne aşıklar yaşanıyor ne aldatmalar yaşanıyor. Aşığım deyip 3 kişiyle 4 kişiyle konuşan insanlar var. Kadın erkek yani bu tek yönlü bakmıyorum odaya.
11 Yorumla- 1 yıl
Yanlış insan ise evet bela👍🏻😌
1 yılAşkı yalnızlığa çare olarak yaşayanlar yüzünden aşkın içi boşaltıldı zaten.. Herkes aşık maşallah.. Seni gördüm, aşık oldum.. Sesini duydum sevdalandım, işaret parmağından etkilendim... Çok basitmiş gerçekten..
12 Yorumla- 1 yıl
Boşluk doldurma telaşının adı aşk olmuş artık.😌
- 1 yıl
Yazık..
Yalnızlık bir lütufken neden yalnızlık ile mücadele edelim ki? 😅 Ama evet kimileri için bir çare olabilir.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılYalnızlık kötü bir şey değil ki…. Aşkta onu gideren bir şry değil … yalnızlık insanın temel halidir
insan yalnızdır… yalnız dünyaya gelir …. Yalnız ölür …. Ama toplumsal bir Varlıktır…. Toplum içinde güvende olur , gelişir , Topluma aidiyet ve sahiplenme besler… Sevgi Bağıları kurar hatta Aile yani kendi küçük Toplumunu kurar… Yalnızlığı gitmez ama Toplum olgusunun çok faydası vardır insana… Aşkta, Sevgi Muhabbette bu Toplumsal Alanda Aile kurmanın en kilit noktası Vesilesidir
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 303 cevap paylaştı.
1 yılDoğru kişiyse ilaçtır. Bu arada KS ye tekrar hoş geldin cankız 🙏 😇 bir an hiç uğramayacaksin sandım:)
11 Yorumla- 1 yıl
Kesinlikle öylee.🙂
Hoş buldum teşekkür ederimm. Fark edilmek güzel✨
Doğru kişi olacağını bilemeyiz çare olarak görünsede iki kişilik bir yalnızlık daha zordur bence
14 Yorumla- 1 yıl
"iki kişilik bir yalnızlık daha zordur bence."
Çok haklı yorumun😌 - 1 yıl
Aaa sen mod olmuşsun hayırlı olsun🌸
- 1 yıl
Rica ederimm🌸
- Aşk İlişkileri konusunda 8,3b cevap paylaştı.
1 yılAaa hoş geldin canım 🙋 seni gördüğüm için çok mutlu oldum 🥰❤️🥰❤️ sana mesaj atmak istedim gönderilmiyordu yokluğunu hemen hissettim 🥰❤️
15 Yorumla- 1 yıl
Yaa birtanesin mavişim🩵🩵
Kutum kapalı oluyor kuzum teşekkür ederim hoş buldum. Bu sıralar yoğun günler geçirdim burada aktif olamadım. Ancak bugün girdim akşam😄 - 1 yıl
Soruna gelicek olursak yalnızlık gidermek , boşluk doldurmsk , bir başkasıni yara bsndi olarak kullanmak için aşık olunmaz , aşk yasanmaz
- 1 yıl
Katılıyorum gittim geldim hep haklısın😄🩵
- 1 yıl
İyi yaptın canım 👍👍❤️🥰🥰
- 1 yıl
🌸🥰
Aşk İlişkileri konusunda 483 cevap paylaştı. Geçici bir alternatif olabilir.
Sen nerelerdesin ya bir sıkıntı yoktu umarım
@isabella181919 ya bile sordum seni
hoş geldin13 Yorumla- 1 yıl
Hoş buldum🙂
Teşekkür ederim sorduğun için. İşlerim seyahatlerim oldu epeyce sonra tatile çıktım burada içerik üretemediğimden aktif değildim yoğunluklarımdan. - 1 yıl
🙂
1 yılBence öyledir ama çok boşlukta ise aşk başına dert olur insana
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.
m 1 yılAşkla mücadele etmem, beni seven böyle sever..
Sevmeyene bir tekme de ben atarım.. 💕♥️
12 Yorumla- 1 yıl
Helal sana go girl🩷🥳🥳💗
- 1 yıl
Thank you baby.. 😘
1 yılAlkolü ilaç niyetine ağrı kesici olarak almaktan ne farkı var? Keyif almak veya sevdiğin için içmek başka, pamukla dişine bastırmak bambaşka. Yalnızlığı gidermek adına aşık oluyorsa bir kişi, hem ona hem karşısındaki insana yazık eder.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı.
1 yılHoş geldin biscolata'm 😅🍫🍪 evet olabilir
13 Yorumla- 1 yıl
Hoş buldum çılgın perim🍫🧚🏻♀️
- 1 yıl
🍫🍪🌸
- 1 yıl
💜🪩🪷
1 yılAşk bazen yanlız kalmaktan korktuğu için insanın sığındığı bir limandır
13 Yorumla- 1 yıl
Öyle yalnızlıkla da yaşayabilmek gerek.
- 1 yıl
İşte maalesef bunu yapamadığı için bazı insanlar, yanlış ilişkiler oluyor.
- 1 yıl
👍🏻
- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 yılKadınlar üşümüyorun kanıtı
Adam donmuş donmuş 🤣🤣🤣🤣15 Yorumla- 1 yıl
Soruya cevap veriyorum
Değildir efendim!😂 - 1 yıl
:))
- 1 yıl
Çikolata kadın biraz gül gül bir şey olmaz 😂🙃
İyi geceler 🙃😂 - 1 yıl
Gülüyorum 😄
- 1 yıl
😂🤏
1 yılYaaa gelmişsin çok güzel 🥰🥳🤗😘 aşk bir kurtuluş bir çare olamaz olmamalı bence o zaman aşk olmaz
17 Yorumla- 1 yıl
Geldim🥰
Aynen öyle yağmurdan kaçarken doluya tutulmakla da sonuçlanabilir dilberim🌸 - 1 yıl
Daha dün sordum hep kalbim sende varya bugün burdasın fıstık resmen çagırdım kalpten seni 🙏😂🤗😘
- 1 yıl
Yaa temiz kalbinden öpüyorum güzelim.🪷🌺
Sen olmayınca ben de inan fark ediyorum direkt. Burada sohbeti güzel olanları mutlaka gözüm seçer yokken🥰 - 1 yıl
Aile gibi olduk ya ne güzel seviniyorum hep iyi ol varlığın yeter seviliyorsun teşekkürler bu arada 🙏🤗💃💫
- 1 yıl
Sende seviliyorsun🌺
Rica ederimm😘 - 1 yıl
🤗🥰🥳💫
- 1 yıl
💜
- Aşk İlişkileri konusunda 991 cevap paylaştı.
1 yılAşk başlı başına çaresizliktir.
Aşık olduğun kişinin tam aradığın kişi olduğunu düşünüp aşık olursun. Ama tam tersidir.
Aşk bir göz yanılsamasıdır.10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.
Günümüz dünyasının vebası olan can sıkıntısını dindirmek için, yara bandı niyetine kullanılan yanlış duygu aktarımı demeyi tercih ediyorum.10 Yorumla
1 yılBir başkasını yarabandı olarak kullanmak demektir o zaman aşk kimileri için. Gerçek te değildir yalnızlığa karşı mücadele içinse.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,9b cevap paylaştı. Aşk bazen yanlızlık için çare olabiliyor ama önemli olan o aşkı yaşayabilmek ❤️
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,7b cevap paylaştı.
1 yılAşk yalnızlığın saklı kalmış uçurumuna baş aşağı düşmektir.
10 Yorumla Boş kalmamak için bir süre seni kiraladım demek gibi bir şey.
10 Yorumla
1 yılHayır uyuşturucu gibi bişey, mutlu ediyo ama yan etkisi de çomçok fazla
10 Yorumla
1 yılDeğildir yalnız iken yalnız kalmamak için kurulan bütün ilişkiler bozulmuştur
10 Yorumla
1 yılHayır! İnsan yalnızlığını sevmeyi öğrenmeden sağlıklı bir aşk yaşayamaz
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 13,6b cevap paylaştı.
1 yılÇare olarak görürsen hayatındaki kişiye haksızlık etmiş olursun
10 Yorumla
1 yılWalterin gizli yaşamı filmini izliyordum bu görseli görmem tesadüf mü şimdi 😵💫
12 Yorumla- 1 yıl
Tevafuk:)
- 1 yıl
:))
Gizli Üye(18-24)1 yılAşkın yalnızlıkla bir alakası yok ki insan sevdiği için aşık oluyorsun
10 Yorumla
1 yılYalnızlıkta değil, bu zorlu yaşam şartlarında bir motivasyondur.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 766 cevap paylaştı.
1 yılYalnızlıktan korktuğun için sevgili istiyorsan evet
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 yılBilmem aşık olamiyorim baglanamiyorum.
Sen aşık mısın010 Yorumla- 1 yıl
Değilim:)
- 1 yıl
Sana aşık çok kişi vardır çok tatlı çok güzelsin
- 1 yıl
Sen süper mod musun yani bana ceza kesme yetkin var mi
- 1 yıl
Bir s modun dm kutusu kapalı olmamalı 🙂🙂
- 1 yıl
Teşekkür ederim kapalı daha rahatım. Ulaşmak isteyen ulaşır her türlü🙃
- 1 yıl
Ciddiyim
- 1 yıl
Hadi cikolata
- 1 yıl
Ama yazdıklarım kaldırılıyor bir çözüm için yardım eder misin
- 1 yıl
Şikayet etme ya
- 1 yıl
Günaydın
1 yılBelki de... Hoş geldin bu arada 🙃
17 Yorumla- 1 yıl
Teşekkür ederimm hoş buldum🙂
- 1 yıl
Rica ederimm. Bir anda kayboldun bayagidir yoksun ters bi seyler yoktur insallah 😬
- 1 yıl
Yok şükür her şey yolunda.🙏🏻🙂
İşlerim, seyahatlerim yoğunlaştı burayı diğer sosyal mecraları azaltmak durumunda kaldım:) - 1 yıl
Anladim. Her sey yolundaysa gerisi onemli degil 🙃Sorularinin eksikligi belli oluyordu 👍
- 1 yıl
Teşekkür ederim. Öyleyse bu beni mutlu eder🙏🏻🙂
- 1 yıl
Rica ederim tabiki, iyi geceler 🙃🙏
- 1 yıl
İyi geceler..🙂
Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. Sanırım ebett 😂
15 Yorumla- 1 yıl
Kandırmaca değilse öyledir😅
- 1 yıl
Ebet ebet🤣🤣
- 1 yıl
😄😄
1 yılYalnız bu sıralar bütün KS acı çekiyor 🤔
13 Yorumla- 1 yıl
Ben çekmiyorum ama çekenler tez zamanda kurtulsunlar🙂
- 1 yıl
acılarından mı
Çektirenlerden mi
Hayatlarından mı 😂 - 1 yıl
Üzen her ne ise:)
Aşk İlişkileri konusunda 5,8b cevap paylaştı. Ooo sen buralarda mısın ya
16 Yorumla- 1 yıl
Daha bugün geldim😄
- 1 yıl
Teşekkür ederimm. Yok yok her şey yolunda bir sorun yok🙂
Yokluğumun fark edilmesi şaşırttı bu arada sordular sağolsunlar🙏🏻 - 1 yıl
:)
1 yılHayvanların üremek için salgıladığı hormonun insanlar arasındaki adı aşkdır. Aşk diye birley yok.
10 Yorumla
1 yılBak bence aşk doğru kişiyse her şey e çare ama kişi yanlış kişi ise yediğn lokma zehir
10 Yorumla
1 yılTabiki mucade emek umut saygı ister
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 15,9b cevap paylaştı.
m 1 yılYalnızlık iyi gelmiyor bir süre sonra
10 Yorumla Çaresizliktir ablacım
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 8,4b cevap paylaştı. Aşk değilde sevgi çaredir
10 YorumlaAşkın varsa dünya tefarruattır
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı.
1 yılHayır Aşk çok tehlikelidir
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
1 yılAşk sihirli bir şeydir bunu tarif etmek zor.
10 Yorumla Hayır değildir …
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,8b cevap paylaştı.
1 yılHayır, değildir.
10 Yorumla Yoo yoo hiçte bile hiç gereği de yok. Kedi al.
20 YorumlaBelki
10 Yorumla
1 yılbelki de çaresizlikten aşk bir seçenektir
10 Yorumla
1 yılHayır değildir
10 Yorumla
1 yılAşk düzgünse olue
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 47,6b cevap paylaştı.
1 yılİvit.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 4,1b cevap paylaştı.
1 yılDegıldir
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 31,3b cevap paylaştı. Oda var tabi
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 20,6b cevap paylaştı.
1 yılYalnızlığı yenemedim
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 9,7b cevap paylaştı. Olabilir
10 Yorumla- Devamını Gör (3)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne