Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Yalnızlığı seviyorum. Onunla mücadele etmem. Fakat bazen hayatımıza birileri girmek için çabalıyor, bizi konfor alanımızdan çıkarıp sonrada hiçbir şey olmamış gibi ölü taklidi yapıyorlar. Oysaki en çok isteyenlerde onlardı. O zaman bende her şeyi başa sararım diyorum. Yine peşimden koşmaya başlıyorlar. Yalnız bu seferki koşmalar, çabalar işe yaramayacak ahaha :D
15 Yorumla- 25 gü
Amann bebek onlar hayalet erkekler görmüyoruz bile😅💅🏻
s
25 güKız hep de beni buluyor. Kız gibi kovalanmak istiyorlar. Ben kovalamayınca tekrar her şey başa sarıyor. Bu arada özlendin çiçeğim 💎
- 25 gü
Hahaha şştt aramızda🤫🤫😄 beni de buluyor ama onlara onların dilinden konuşmak lazım ifade ettiğin gibi😅
Cansın güzellik sen olmadığında da fazlaca belli oluyordu iyi ki varsın özlediklerimdendin.♥️ s
25 güYaaa 😍❤
- 25 gü
Gerçekler♥️🌺
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
47Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Hoş geldin 🥳❣️😇 yokluğun belli oldu. Cevabıma gelecek olursam eğer aşk yalnızlığa çare gibi görünse de doğru kişiye, mutlu edecek, değecek kişiye hissedilmezse eğer yalnızlık daha iyi diye düşünüyorum.
13 Yorumla- 25 gü
Teşekkür ederim Liloşum🥰
Sen yokken de ben çok fark etmiştim🙂
Evet katılıyorum sana çok🌸 - 25 gü
🥰🥰🌺
u
25 güGerçek bir aşk bir çok şeye çaredir aslında. Sırf yalnız kalmamak için ilişki yapmak ise karşıdaki kişiye büyük haksızlık.
11 Yorumla- 25 gü
Aynen öyle haksızlık ve duygusal anlamda aldatma😌
u
25 güAsla değil, çare olarak görüp bu yola adım atmak ardından daha büyük yıkımlar getirebilir
22 Yorumla- 25 gü
Evet sonuçları üzebilir haklısın🙂
- 25 gü
☺️☺️
Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Yalnızlık bir lütufken neden yalnızlık ile mücadele edelim ki? 😅 Ama evet kimileri için bir çare olabilir.
10 Yorumla- 25 gü
Hayır çare değildir, aşk bu kadar kolay olan bir duygu değil...
10 Yorumla - 25 gü
Bence öyledir ama çok boşlukta ise aşk başına dert olur insana
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 56,6b cevap paylaştı. Yalnızlık daha iyidir. Aşk sıkıntılı
10 Yorumlau
25 güHoş geldin komşum 🌸😌 yokluğun belli oldu sitede iyi ki gelmişsin.. aşkı sadece yalnızlıkla mücadele için kullanıyorlarsa tabi ki de çare değildir insan yine her türlü yalnız kalır.. önemli olan aşık olmaktır yani yürekten sevmek ve değer vermektir ama günümüzde bunu yapabilen insan sayısı çok az maalesef.. bende yalnızlığa çoktan alıştım zaten.. ve dert etmiyorum
13 Yorumla- 25 gü
Teşekkür ederim komşum çok zarifsin hoş buldum. Sende iyi ki hep varsın ve biraz yok olsan anında fark ediliyorsun🌺🪷
Aynen öyle "yürekten sevmek..*⭐👍🏻 - 25 gü
Rica ederim komşum ne demek 🪷 🌺🌸🥳
- 25 gü
🌸
- 25 gü
Askolog gelmiss cnxkdmd İnsanların cogu aşksızlıktan yakınıyor. Sevmek, sevilmek istiyorum diye ‘’ağlıyor’’. Askı buldukları zaman ise asla degerini bilmiyorlar eger bilseler hayatlarındaki kisiye karsı sadık, saygılı, anlayıslı olurlar. Yani buradan cıkan durum şu ki; insanlar sırf yalnız kalmamak icin hayatlarında birinin olmasını istiyor.
13 Yorumla- 25 gü
Ya çok tatlı aşkolog kelimesi🩵
Evet geldim🙂
Dediklerin harfiyen doğru her zamanki gibi🌸 - 25 gü
Hos geldin 🩷
- 25 gü
Hoş buldum🌸
hayır, aşk bir karşılaşmadır ve yalnızlık hissini doldurmak için kullanılmamalıdır, başka biriyle yaşamadan önce kendinizle yaşamayı öğrenmelisiniz. Duygusal bağımlılık ve yalnızlık duyguları bir ilişkide ve aşka bağlılıkta iyi bir karışım oluşturmaz. Aşkın herkes için faydalı ve iyi olabilmesi için, bağımsız olmayı ve karşınızdaki kişi olsun ya da olmasın kendinizi tatmin olmuş hissetmeyi bilmeniz gerekir. Yalnızlık çoğu zaman bir boşluk hissinden kaynaklanır ve kişi aşkı bulsa bile bazen bu yalnızlığı ve boşluğu hissetmeye devam eder. Her şeyin bir dengesi olmalı ve sevmek için her iki tarafın da tam olması gerekir. Elbette aşkta bir tamamlayıcılık vardır ve kaçınılmaz olarak duygusal olarak bir şeyleri doldururuz, ancak bu bizim bireysel bütünlüğümüze katkıda bulunan şeydir. Aşk, onu kötü yaşamak zorunda kalmayacak kadar kutsaldır.
10 Yorumla- 25 gü
Yalnızlık kötü bir şey değil ki…. Aşkta onu gideren bir şry değil … yalnızlık insanın temel halidir
insan yalnızdır… yalnız dünyaya gelir …. Yalnız ölür …. Ama toplumsal bir Varlıktır…. Toplum içinde güvende olur , gelişir , Topluma aidiyet ve sahiplenme besler… Sevgi Bağıları kurar hatta Aile yani kendi küçük Toplumunu kurar… Yalnızlığı gitmez ama Toplum olgusunun çok faydası vardır insana… Aşkta, Sevgi Muhabbette bu Toplumsal Alanda Aile kurmanın en kilit noktası Vesilesidir
10 Yorumla s
25 güAşk daha büyük beladır bence. Bu devirde görüyoruz artık ne aşıklar yaşanıyor ne aldatmalar yaşanıyor. Aşığım deyip 3 kişiyle 4 kişiyle konuşan insanlar var. Kadın erkek yani bu tek yönlü bakmıyorum odaya.
11 Yorumla- 25 gü
Yanlış insan ise evet bela👍🏻😌
- 25 gü
Aşkı yalnızlığa çare olarak yaşayanlar yüzünden aşkın içi boşaltıldı zaten.. Herkes aşık maşallah.. Seni gördüm, aşık oldum.. Sesini duydum sevdalandım, işaret parmağından etkilendim... Çok basitmiş gerçekten..
12 Yorumla- 25 gü
Boşluk doldurma telaşının adı aşk olmuş artık.😌
- 25 gü
Yazık..
- 25 gü
Doğru kişiyse ilaçtır. Bu arada KS ye tekrar hoş geldin cankız 🙏 😇 bir an hiç uğramayacaksin sandım:)
11 Yorumla- 25 gü
Kesinlikle öylee.🙂
Hoş buldum teşekkür ederimm. Fark edilmek güzel✨
Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. Doğru kişi olacağını bilemeyiz çare olarak görünsede iki kişilik bir yalnızlık daha zordur bence
14 Yorumla- 25 gü
"iki kişilik bir yalnızlık daha zordur bence."
Çok haklı yorumun😌 - 25 gü
Aaa sen mod olmuşsun hayırlı olsun🌸
- 25 gü
Rica ederimm🌸
- 25 gü
Aaa hoş geldin canım 🙋 seni gördüğüm için çok mutlu oldum 🥰❤️🥰❤️ sana mesaj atmak istedim gönderilmiyordu yokluğunu hemen hissettim 🥰❤️
15 Yorumla- 25 gü
Yaa birtanesin mavişim🩵🩵
Kutum kapalı oluyor kuzum teşekkür ederim hoş buldum. Bu sıralar yoğun günler geçirdim burada aktif olamadım. Ancak bugün girdim akşam😄 - 25 gü
Soruna gelicek olursak yalnızlık gidermek , boşluk doldurmsk , bir başkasıni yara bsndi olarak kullanmak için aşık olunmaz , aşk yasanmaz
- 25 gü
Katılıyorum gittim geldim hep haklısın😄🩵
- 25 gü
İyi yaptın canım 👍👍❤️🥰🥰
- 25 gü
🌸🥰
Geçici bir alternatif olabilir.
Sen nerelerdesin ya bir sıkıntı yoktu umarım
@isabella181919 ya bile sordum seni
hoş geldin13 Yorumla- 25 gü
Hoş buldum🙂
Teşekkür ederim sorduğun için. İşlerim seyahatlerim oldu epeyce sonra tatile çıktım burada içerik üretemediğimden aktif değildim yoğunluklarımdan. - 25 gü
🙂
- 22 gü
Aşkla mücadele etmem, beni seven böyle sever..
Sevmeyene bir tekme de ben atarım.. 💕♥️
12 Yorumla- 22 gü
Helal sana go girl🩷🥳🥳💗
- 22 gü
Thank you baby.. 😘
- 24 gü
Alkolü ilaç niyetine ağrı kesici olarak almaktan ne farkı var? Keyif almak veya sevdiğin için içmek başka, pamukla dişine bastırmak bambaşka. Yalnızlığı gidermek adına aşık oluyorsa bir kişi, hem ona hem karşısındaki insana yazık eder.
10 Yorumla - 25 gü
Hoş geldin biscolata'm 😅🍫🍪 evet olabilir
13 Yorumla- 25 gü
Hoş buldum çılgın perim🍫🧚🏻♀️
- 25 gü
🍫🍪🌸
- 25 gü
💜🪩🪷
- 25 gü
Aşk bazen yanlız kalmaktan korktuğu için insanın sığındığı bir limandır
13 Yorumla- 25 gü
Öyle yalnızlıkla da yaşayabilmek gerek.
- 25 gü
İşte maalesef bunu yapamadığı için bazı insanlar, yanlış ilişkiler oluyor.
- 25 gü
👍🏻
- 25 gü
Kadınlar üşümüyorun kanıtı
Adam donmuş donmuş 🤣🤣🤣🤣15 Yorumla- 25 gü
Soruya cevap veriyorum
Değildir efendim!😂 - 25 gü
:))
- 25 gü
Çikolata kadın biraz gül gül bir şey olmaz 😂🙃
İyi geceler 🙃😂 - 25 gü
Gülüyorum 😄
- 25 gü
😂🤏
- 25 gü
Yaaa gelmişsin çok güzel 🥰🥳🤗😘 aşk bir kurtuluş bir çare olamaz olmamalı bence o zaman aşk olmaz
17 Yorumla- 25 gü
Geldim🥰
Aynen öyle yağmurdan kaçarken doluya tutulmakla da sonuçlanabilir dilberim🌸 - 25 gü
Daha dün sordum hep kalbim sende varya bugün burdasın fıstık resmen çagırdım kalpten seni 🙏😂🤗😘
- 25 gü
Yaa temiz kalbinden öpüyorum güzelim.🪷🌺
Sen olmayınca ben de inan fark ediyorum direkt. Burada sohbeti güzel olanları mutlaka gözüm seçer yokken🥰 - 25 gü
Aile gibi olduk ya ne güzel seviniyorum hep iyi ol varlığın yeter seviliyorsun teşekkürler bu arada 🙏🤗💃💫
- 25 gü
Sende seviliyorsun🌺
Rica ederimm😘 - 25 gü
🤗🥰🥳💫
- 25 gü
💜
- 23 gü
Aşk başlı başına çaresizliktir.
Aşık olduğun kişinin tam aradığın kişi olduğunu düşünüp aşık olursun. Ama tam tersidir.
Aşk bir göz yanılsamasıdır.10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
Günümüz dünyasının vebası olan can sıkıntısını dindirmek için, yara bandı niyetine kullanılan yanlış duygu aktarımı demeyi tercih ediyorum.10 Yorumla- 25 gü
Bir başkasını yarabandı olarak kullanmak demektir o zaman aşk kimileri için. Gerçek te değildir yalnızlığa karşı mücadele içinse.
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Aşk bazen yanlızlık için çare olabiliyor ama önemli olan o aşkı yaşayabilmek ❤️
10 Yorumla- 24 gü
Aşk yalnızlığın saklı kalmış uçurumuna baş aşağı düşmektir.
10 Yorumla m
25 güHayır uyuşturucu gibi bişey, mutlu ediyo ama yan etkisi de çomçok fazla
10 Yorumla- 25 gü
Değildir yalnız iken yalnız kalmamak için kurulan bütün ilişkiler bozulmuştur
10 Yorumla - 25 gü
Hayır! İnsan yalnızlığını sevmeyi öğrenmeden sağlıklı bir aşk yaşayamaz
10 Yorumla - 25 gü
Walterin gizli yaşamı filmini izliyordum bu görseli görmem tesadüf mü şimdi 😵💫
12 Yorumla- 25 gü
Tevafuk:)
- 25 gü
:))
- 25 gü
Çare olarak görürsen hayatındaki kişiye haksızlık etmiş olursun
10 Yorumla - Gizli Üye(18-24)24 gü
Aşkın yalnızlıkla bir alakası yok ki insan sevdiği için aşık oluyorsun
10 Yorumla - 25 gü
Belki de... Hoş geldin bu arada 🙃
17 Yorumla- 25 gü
Teşekkür ederimm hoş buldum🙂
- 25 gü
Rica ederimm. Bir anda kayboldun bayagidir yoksun ters bi seyler yoktur insallah 😬
- 25 gü
Yok şükür her şey yolunda.🙏🏻🙂
İşlerim, seyahatlerim yoğunlaştı burayı diğer sosyal mecraları azaltmak durumunda kaldım:) - 25 gü
Anladim. Her sey yolundaysa gerisi onemli degil 🙃Sorularinin eksikligi belli oluyordu 👍
- 25 gü
Teşekkür ederim. Öyleyse bu beni mutlu eder🙏🏻🙂
- 25 gü
Rica ederim tabiki, iyi geceler 🙃🙏
- 25 gü
İyi geceler..🙂
Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Sanırım ebett 😂
15 Yorumla- 25 gü
Kandırmaca değilse öyledir😅
- 25 gü
Ebet ebet🤣🤣
- 25 gü
😄😄
- 25 gü
Yalnız bu sıralar bütün KS acı çekiyor 🤔
13 Yorumla- 25 gü
Ben çekmiyorum ama çekenler tez zamanda kurtulsunlar🙂
- 25 gü
acılarından mı
Çektirenlerden mi
Hayatlarından mı 😂 - 25 gü
Üzen her ne ise:)
Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı. Ooo sen buralarda mısın ya
16 Yorumla- 25 gü
Daha bugün geldim😄
- 25 gü
Teşekkür ederimm. Yok yok her şey yolunda bir sorun yok🙂
Yokluğumun fark edilmesi şaşırttı bu arada sordular sağolsunlar🙏🏻 - 25 gü
:)
Boş kalmamak için bir süre seni kiraladım demek gibi bir şey.
10 Yorumla- 24 gü
Hayvanların üremek için salgıladığı hormonun insanlar arasındaki adı aşkdır. Aşk diye birley yok.
10 Yorumla - 25 gü
Bak bence aşk doğru kişiyse her şey e çare ama kişi yanlış kişi ise yediğn lokma zehir
10 Yorumla - 25 gü
Yalnızlıktan korktuğun için sevgili istiyorsan evet
00 Yorumla - 25 gü
Bilmem aşık olamiyorim baglanamiyorum.
Sen aşık mısın010 Yorumla- 25 gü
Değilim:)
- 25 gü
Sana aşık çok kişi vardır çok tatlı çok güzelsin
- 25 gü
Sen süper mod musun yani bana ceza kesme yetkin var mi
- 25 gü
Bir s modun dm kutusu kapalı olmamalı 🙂🙂
- 25 gü
Teşekkür ederim kapalı daha rahatım. Ulaşmak isteyen ulaşır her türlü🙃
- 25 gü
Ciddiyim
- 25 gü
Hadi cikolata
- 25 gü
Ama yazdıklarım kaldırılıyor bir çözüm için yardım eder misin
- 25 gü
Şikayet etme ya
- 25 gü
Günaydın
- 24 gü
Yalnızlık iyi gelmiyor bir süre sonra
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 3,7b cevap paylaştı. Çaresizliktir ablacım
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı. Aşk değilde sevgi çaredir
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. Aşkın varsa dünya tefarruattır
10 Yorumla- 25 gü
Hayır Aşk çok tehlikelidir
10 Yorumla - 25 gü
Aşk sihirli bir şeydir bunu tarif etmek zor.
10 Yorumla Hayır değildir …
10 Yorumla- 25 gü
Hayır, değildir.
10 Yorumla - 25 gü
Yalnızlıkta değil, bu zorlu yaşam şartlarında bir motivasyondur.
00 Yorumla - 25 gü
Ne aşkmış yahu gün içinde 100 tane aşk sorusu gördüm 😃
00 Yorumla Yoo yoo hiçte bile hiç gereği de yok. Kedi al.
20 Yorumla- 24 gü
Tabiki mucade emek umut saygı ister
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı. Belki
10 Yorumla- 25 gü
belki de çaresizlikten aşk bir seçenektir
10 Yorumla - 25 gü
Hayır değildir
10 Yorumla - 25 gü
Aşk düzgünse olue
10 Yorumla - 24 gü
İvit.
10 Yorumla - Devamını Gör (7)