Eski sevgilim intihar ederim diye tehdit edip barışmaya zorluyor, aynı iş yerindeyiz ne yapmalıyım?

Biz bir kaç yıldır aynı iş yerinde çalışıyoruz. Üc ay kadar bir flört dönemimiz oldu sonra bir ilişkiye başladık. Sadece 4 ay kurum dışında görüştük, vakit geçirdik. Sonra bu iyice ilgisizlesmeye, her şeyimi eleştirmeye başladı ben de böyle olunca ayrıldım. Hatta ayrildigim için beni suçladı. Cok toksik bir insan gerçekten. Arada sırada arkadaş muhabbetimiz devam etti. Sonra bir flörtüm iş yerime çiçek yolladı bu işte o zaman delirdi. Yalvardi ayaklarıma kapandı.15 gün beni ikna etmeye uğraştı sonunda affettim tabi ki 2 hafta sonra yine berbat davranmaya başladı. Ayrilalim olmuyor dedi. Kendime o kadar sinir oldum ki affettim diye affetmeseydin dedi. Her neyse en son ayrilmamizjn üstünden 2 buçuk sene geçti koca bir zaman dilimi benim hayatıma ciddi biri girdi. Bunu etraftan duydu bunu öğrendiğinden beri bana saldırıp duruyor, affetmem için 2 aydır taciz edecek boyutta mesaj atıyor, arıyor. Ciceklrr yolluyor. Ayni iş yerindeyiz diye engel de atamıyorum. Onu affetmezsem her gün intihar edeceğini yazıyor. Neftrr ettirdi artık kendinden bundan kurtulmak için napabilirim

Eski sevgilim intihar ederim diye tehdit edip barışmaya zorluyor, aynı iş yerindeyiz ne yapmalıyım?