Eski sevgilimle ayrıldıktan sonra gerçekten birisine aşık oldum ve dürüst bir şekilde eski sevgilime anlattım çok kötü Bi durumda intihar edeceğini söylüyor kararlı bi şekilde ve ona dönsem dahi kararının değişmeyeceğini söylüyor. Hayattan umudunu kesmiş. Saatlerce intihar etmemesi için vazgeçirmeye çalıştım ama çok kararlı ne yapmam gerektiğini bilmiyorum senin ömür boyu yük taşıman için kendimi öldürücem diyor
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
uzak dur ondan hemen
İntihar edecek insan söylemez direkt ölü bulursun. Ama teşebbüs eden ilgi ister, içten içe kurtarılmayı bekliyor olur.
Konuştum onunla hayatın yoluna gireceğini bu zorluğu atlatacağını bir kız yüzünden canına kıyma dedim intiharın sebebi olmaz dedim
Hiçbi sey yapamaz merak etme devam et hayatina
Devam etmeye çalışıyorum ama çok zorlanıyorum
aşık oldum demiyor musun eskisi çok önemli değildir su an
Wvet önemli değil ama çok hassas biriyim gerçekten intihar falan çok kötü hissettirdi bana
yok bir şey yapamaz için rahata olsun
Öldürsün. Öldür de geç. Saf mısınız siz a... m.. k.. ya :D :D :D :D
Öldürürse hayattan silinecek üzülüyorum bunu kendisine yapmasın
Öfffff
niye hayatını sıksın sen polise soyle bana bunu numarasını yapan sevgılının evıne ambulans yollamıstım cıdden yapıcak sanıyordum sonra baya ozur dıledım gıden gorevılıelrden kucuktum tabıı affettıler de ıste saglık ekıbını yolladım sana annesının numarası varsa anasını ara
@kamendi birine söylersen kötü olur senin için haberin olsun dedi
Bak kızım engelle numarasını geç a... m... k... hiç kimse başkasına yük olsun diye kendisini öldürmez... Sen ona de ki ben bu yükü taşımıyorum. Seninle de zerre alakam yok. Kendini öldürmek istersen de saygı duyarım bu beden hayat senin. Senin kararın de bir daha beni aramaman mesaj atmaman için de engelliyorum de. Mesajların kayıtlı bana başka yollardan ulaşır rahatsız edersen savcılığa vereceğim dava açacağım sana de. Bitti !!! SaIak mısınız lan siz?
hadıya paşa senı tehtıt ederek yanında tutmaya calıssın bırde kotu olurmus yokk yavvv numaradan bıle adres cıkıyor cocugun numarayı ver 112 arayıp senın eve ambulans gelıyorda deme agla falan cıdden olecegını sunuyorsan numara yapıyor dıyorsanda gıt emnıyete ver bılgılerını sıkkayetcı ol benı kendı yanıdna tutmak ıcın bunu yapıyor dıye senın ıfaden oldugu ıcın suclu olmazsın ama cıdden oldururse gecmıs olsun bır bıldırımın olsun yanı bır yerden ya aıleye bıldırıceksın ya da emnıyete ambulans falan ne aklına gelıyorsa
Ya keşke dediğin gibi olsa ama böyle yaparsam ve kendini öldürürse daha kötü olur
kanka sen harbii inanıyon ya ona yanıyorum kımse olup bıttıgı ınsana ben senın ıcın kendımı oldururummm demezzzzzzzzzzz bak demezzzzzz cıldırttın benı ya bırde yok yapamam dıyorsun nasıl bır tavsıye beklıyorsun burdan
Niye daha kötü olacak? Seviyor musun sevmiyor musun? Türk dizisi mi çekiyoruz burada da üfürükten dram yaratıyorsunuz? :D :D :D Seviyorsan geri dön vermeye devam et. Sevmiyorsan da dediğim gibi yap geç. Yok ben egomu besliyorum böyle bir erkeğin benim için intihar ettiğini söylemesinden zevk alıyorum dersen de fantezi olarak devam ettir sen bilirsin ama bende böyle.
@kamendi kendini öldürürse ben suçlu mu çıksrım yani
o sırada erkeklerın aglarken bıle numara yapısı bazı kızlar harbııden cok saf yanı bu kadar olunmaz ya cıdden delırıcem
Hayır sevmiyorum onu ama çok iyi birisi olduğunu biliyorum neden Bi insanın kendine zarar vermesini istiyim ki hangi insan ister bunu
@kamendi numara yapmıyodur umarım çünkü gözüme uyku girmedi ya vazgeçircem diye
birde sunu dusun bırı neden benım ıcın kendıne zarar versın hadı 1 yıllık sevgılın olsun yenı bırını aldıgına gore ustunden en az 2 3 ay gecmıs sen nalaka muhattap kuruyorsun bu ınsanı hala hayatında tutuyorsun manıpule eden ucubenın tekı polıse gıt dıyorum yok ambulansı ara dıyorum yok arkadas dıyor engelle savcılıga ver yok annesını ara yok kızım ne dıyelım sana gıt cocugun kollarında sabahla vazgecsın mı dıyelım hayır nasıl bır cevap ıstersın
@kamendi haklısınız bişry diyemiyorum sadece tavsiye istemiştim belki yaşayan vardır bu durumu diye
ulan aynı manıpuleyı yasadım ve bunlar bos zırva seyler cocugun evıne ambulans yolladım dıyorum bak o zaman nasıl yazıyor bana ıntıhar notları atıp 30 dk bakmamıstı bende aramıstım ambulansı tabıı yusuf yusuf dıyorum hapse atıcaklar benı
Tamam gizli git ver. Hem özlem ve barışma seksi daha ateşli olur. Daha hard olur git ver.
fsflödsşkfösdplkövsşköfdsolvköfdolvkmfödlkbfdo ver ulan ver
Of ne diyon ya
Ailesine söyle. Neden böyle birşeyi anlattın ki. Eski sevgili o sonuçta.
Hani söyleyerek duygu sömürüsü mü yapıyor bilmiyorum
Ya söylersen hislerimi kaybederim unutmam daha kolay olur dedi ben de söyledim aptal gibi
Eski sevgilinle neden konuşuyorsun ki. Bu onun derdi bu arada unutmak istiyorsa iletişim olmayacak engelleyeceksin. Öğrenmesi gereken bir şey bu. Tecrübesi az olduğu için bu yola girdi bence.
Daha önce de intiharı düşündüğü olmuş ama yapmamış
Uyduruyorsa ya? Ben ilgi çekme için yapıyor diyorum. Sonuçta ölmek istesem ve ciddi olsam önemsediğim bazı sesleri duymaya ararım sonrasında da kapatır geçerim. Bence engel en iyisi.
Duygu sömürüsünden nefret ediyorum
Hemde ex bu hani boş ver aklında biri varsa geçmişi sil
Bende senı şekilde
Ne
Ben de aynı şekilde duygu sömürüsünden nefret ediyorum
Ha anladım 😂
intiahar edecek bırı bunu dıllendırmez yapar sen neden gıdıp ona anlatıyon bacı
Şüphelendi ve anlatmamı istedi bu şekilde beni unutacağını söyledş
iyide sen neden hayatında bırı varken exle konusuyorsun sabır
Ya intihar edeceğinisöylüyor ben de insani Bi şekilde yardımcı olmak amaçlı vazgeçirmeye çalışıyorum konuştuğum kişi bundan haberdar zaten neden ölmesine göz yumayım yanlış yaptığım vişey yok
ben yenı manıta yapınca exlerı engellıyorum ve o engel lıstem acılmıyor
Engellicwktim ta ki intihar falan diyene kadar öyle daha da harlanır yapar diye üzülüyorum
Ben biraz önce soruda sordum benim eski görüştüğüm kız da öyle yapıyor bilek doğrama fotolarını falan da soruya attım
Ya daha önce kendine zarar vermiş birisi değil ama korkuyorum çok net konuştu
Sen beni takip edip benim soruya baksana sasirirsin bir sürü kendini kesme fotosu var
İntihar edecek olan insan bunu söylemez
Bende çok araştırdım öyle yazıyor internette ama bazıları da ölmeden önce etrafına söylermiş
Dikkat et sana gelmesin işin sonu derim
Suçlusu ben olucam işte
Sana zarar verebilir
Bana zarar verceğini düşünmüyorum ama kendini öldürebilir
Belli olmaz orası
Bırak etsin
Hiçbir insanın ölmesine göz yumamam düşmanım dahi olsa
Taktik ver