Eski sevgilim intihar ederim diye tehdit ediyor?

Biz 5 ay önce çıkmıştık hemende ayrıldım. Sanaldan tanışmıştık. Kendisi bana kafayı takmış. Aylar sonra bana yine mesaj attı. Seni seviyorum buluşalım falan dedi. Ben yine engelledim bunu. Sonra arkadaşına arattırdı ve arkadaşı dedi ki seni çok seviyor senin resimlerine bakıp duruyor dedi. Bir kerekonuş dedi. Bende tamam dedim ve son kez konuştum. Seni seviyorum eğer birlikte olmazsak intihar ederim dedi. Bende etme falan dedim ve kabul etmedim. Bu canın sen olmadan önemi yok dedi. Ben pek inanmadım. Buluşalım dedi buluşmak istemediğimi söyledim. En sonunda kurtulmak için başkasını sevdiğimi onunla beni sevdiğini söyledim. O da arkadaşından duyduğuma göre sinirlenmiş evden çıkmış gitmiş geldiğinde bileğini kesmiş. Arkadaşı diyor ki Ailesi zenginmiş başına birşey gelirse adamları yaşatmazmış beni. Ve dediki seni mahkemeye vereceğiz dedi. Mesajlarıda delil olarak göstereceklermiş. İntihara teşvik etmekten hapse girersin dedi. En sonunda bana cinsel sorular sordular. Cevap vermedim. Vermediğim için şikayet ederim diye arkadaşı beni tehdit etti. Ben heryerden engelledim ikisini. Sizce şikayet ederlerse bana birşey olmaz değil mi? İntihar etmez değil mi? Etse bile bana birşey olmaz değil mi? İntihara teşvik yani. Bu arada 16 yaşımdayım.
Eski sevgilim intihar ederim diye tehdit ediyor?